Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 21. 10:17 #961
- törölt felhasználó -    
Idézet (Juanita @ 2011.06.16. 18:45)
Connor Trinneer adatlapja utoljára 2010. 08. 17-én volt szerkesztve, megkaphatnám? Tudom, még van két adatlapom ami még nincs kész teljesen, de a jövőhéten azokra is sort kerítek.

Akkor az ő adatlapját megkaphatnám? A két említett adatlap már készen van, most egy van amit még meg kell csinálnom, amit CanDee Sweet adott át nekem.
1 felhasználónak tetszik: DiscoDiva
2011. június 21. 11:41 #962
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.18. 21:07)
Most néztem meg az oldalukat, szerintem ez egy lemezkiadó cég vagy valami hasonló. Megvették az adatlapokat, több, mint valószínű. Ilyenkor marhára tojnak az ember fejére, ha pénzről van szó. Mondjuk ezen én is eléggé meglepődtem. unsure.gif

Hihetetlen micsoda összeesküvéselméletek születnek ilyenkor. Az adatlapokat korábban is ők szerkesztették, csak nevet akartak változtatni és törölték a régi felhasználónevüket. Ilyenkor viszont egyből nem lehet visszavenni a lapokat, de mire én intézkedtem volna, valakik lecsaptak a lapokra. Persze jogos a felháborodás, mert a ti szemszögetekből úgy tűnhet, hogy el lett tőletek véve. De igazából ti vettétek el mástól tudtokon kívül. Az adatlapokat valóban a kiadó szerkeszti mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Nincsenek eladó adatlapok.
4 felhasználónak tetszik: VastagTamásfan, Karina197, kriszti145, duracell
2011. június 21. 12:41 #963
- törölt felhasználó -    
Ha ezt megírtad volna a legelején, akkor nem születtek volna meg ezek az összeesküvés-elméletek. Nehogy már azoknak legyen lelkiismeret-furdalásuk, akik felvették a lapot, amikor nem is tudtak arról, hogy valójában mi is zajlik a háttérben! dry.gif

Nem vagyok egy nagy adatlapguru, a meglévőt is át szeretném adni, de próbálom megérteni azokat is, akik ezek miatt szeretik az oldalt.

Elnézést a megnyilvánulásomért, de ennek most muszáj volt kijönnie!
19 felhasználónak tetszik: szavy, wannascream, dave095, Thora_90, DiscoDiva, olsenfan.., Holly Keller, Rap4ever8, kriszti145, _ToTo_, Lindsay019, noni001, fanni1998, Erika120, Lady Suzy, prézli, duracell, VastagTamásfan, Beba13
2011. június 21. 14:22 #964
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/sztarok/cecile-de-france/eletrajz/
Ez az adatlap 2008-ban volt utoljára frissítve...Szívesen átveszem és feljavítom. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. június 21. 17:21 #965
fanni1998
fanni1998
the hunger games♥

Státuszgirl on fire♥the boy with the bread♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2135
Csatolások: 81
Azonosító: 124724
Bobby Coleman adatlapját lassan egy éve nem szerkesztették. Én szívesen szerkeszteném blush.gif
2011. június 21. 17:58 #966
- törölt felhasználó -    
Majdnem két hete írtam Ryan Newman lapjával kapcsolatban, mert az életrajza oda van másolva a fordítóból. Azt mondtad ToTo, írtál egy levelet a szerkesztőjének, hogy javítsa ki. Nincs kijavítva, pedig a szerkesztő itt volt tegnap a fórumon, egyszer írtam érdekli-e csere, nem írt vissza, tehát elvállalnám a lapot.
2011. június 21. 18:06 #967
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Őszintén szólva, nem tudom hogy kezdődött ez a vita, de ha nem baj, akkor én is leírnám, mit gondolok. Mielőtt belekezdenék, szépen megkérek mindenkit, senki se vegye magára, mert nem egy bizonyos személynek szól az, amit le fogok írni. Köszönöm.

Én megértem azokat, akik aznap írnak ide, amelyen lejárt a határidő. Miért? Mert én eléggé pórul jártam az én drága lelkiismeretem miatt. Egy nagy kedvencemre csak egy napot kellett várni (ha nem baj, nem nevezném meg ki volt az). Másnap feljöttem, pont abban az időben, amelyben szerkesztették, de nem mertem még ide írni, mert azért a szerkesztőjére is gondoltam, biztos rosszul esett volna neki- ez járt az én fejemben. Egy órára rá elhatároztam magamban, hogy igenis, nem érdekel milyen régi tag, mert eléggé aktív volt és ráadásul egy pár lapján már a határidő lejárt. Erre mit látok? Egy másik pár hómapos tag már leírta, kit szeretne. Azóta nem is kérek lapot, egyszerűen elment a kedvem már a szerkesztéstől is. rohog.gif
13 felhasználónak tetszik: Erika120, noni001, DiscoDiva, mikeyla, Thora_90, Holly Keller, Twilight6, VastagTamásfan, kriszti145, Lady Suzy, duracell, pillecukor3, fanni1998
2011. június 21. 18:27 #968
- törölt felhasználó -    
Hello!
Én Mason Vale Cotton adatlapját szeretném kérni.A szerkesztője több, mint 3 hónapja nem aktív, és a lap régen volt szerkesztve.
Köszönöm.
2011. június 21. 20:24 #969
adorebubble
adorebubble
Hozzászólás: 763
Csatolások: 3488
Azonosító: 123989
Peter Sarsgaard-ot kérlek tegyétek át hozzám, megbeszéltem a szerkesztőjével, nekem adta. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2011. június 21. 20:31 #970
- törölt felhasználó -    
A szerkesztője lemondott róla. Annyi a dolgod, hogy rámész a Szerkesztőnek jelentkezem gombra.

Idézet (adorebubble @ 2011.06.21. 20:24)
Peter Sarsgaard-ot kérlek tegyétek át hozzám, megbeszéltem a szerkesztőjével, nekem adta. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2011. június 21. 20:32 #971
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.21. 20:31)
A szerkesztője lemondott róla. Annyi a dolgod, hogy rámész a Szerkesztőnek jelentkezem gombra.

Elég régi és tapasztalt tag, szerintem tudja, csak nem tudja felvenni. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, duracell
2011. június 21. 21:51 #972
adorebubble
adorebubble
Hozzászólás: 763
Csatolások: 3488
Azonosító: 123989
Idézet (adorebubble @ 2011.06.21. 20:24)

Köszönöm, probléma megoldva! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. június 22. 09:59 #973
- törölt felhasználó -    
Hello!
Szeretnék kérni még egy adatlapot: Sebastian Caicedo.
Már több, mint 1 éve nincs szerkesztve, a szerkesztő régen volt aktív, nincs bió, ráadásul a sztárnak sem ez a teljes neve.
Köszönöm! ^^
2011. június 22. 14:34 #974
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/sztarok/alexandra-breckenridge/
Egy éve nem lett szerkesztve, szerkeszthetem? smileeee.gif
2011. június 22. 21:37 #975
- törölt felhasználó -    
Linda Vojtova nincs szerkesztője szerkeszthetem? rolleyes.gif
2011. június 22. 22:09 #976
LaTasha
LaTasha
Hozzászólás: 17822
Csatolások: 223670
Azonosító: 46320
Magdalena Frackowiak adatlapját már egy éve nem szerkesztették,szívesen frissíteném az adatlapját.
Köszi, L. meghajolo.gif
http://starity.hu/sztarok/magdalena-frackowiak/
2011. június 23. 13:33 #977
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Szia ToTo!
Légyszíves csatold át Payton Burrows adatlapját neki .
Köszönöm meghajolo.gif
2011. június 23. 14:56 #978
Sütiike
Sütiike
új tag

StátuszSad but true
Hozzászólás: 78
Csatolások: 1
Azonosító: 153455
Helló!

Lehet kicsit türelmetlen vagyok de két napja elkértem Lars Ulrich, RobertTujillo és Kirk Hammett adtlapját mert már rég nem voltak szerkesztve.Elkérte őket valaki előttem vagy nem kaphatom meg őket???
Köszi előre is meghajolo.gif
2011. június 23. 16:23 #979
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Szia ToTo!
Vetettem egy pillantást Stephen Fry adatlapjára. Az a helyzet, hogy 2008. februárja óta nem nyúlt hozzá a szerkesztője. Akartam írni az illető tagnak, de láttam a profilján, hogy 2010. október végén jelentkezett be utoljára, így nem látom értelmét leveleket írogatni neki. Szeretném megkapni a lapot, ha ez nem fáj senkinek. blush.gif
Előre is köszi!
Grace
5 felhasználónak tetszik: mikeyla, DiscoDiva, Thora_90, _ToTo_, duracell
2011. június 23. 17:22 #980
Petrus77
Petrus77
új tag

StátuszImádjuk a starityt!!! <3
Hozzászólás: 66
Csatolások: 7
Azonosító: 152812
[quote=_ToTo_,2011.05.03. 23:04~2004982]A topik kényszerűségből jött létre - talán ideiglenesen, talán végleg - majd kialakul. Ezentúl itt tudtok a lapokkal kapcsolatban írni nekem. Nyugodtam írthat mindenki vagy kérdezhet, úgy mint eddig - csak ezentúl itt. Próbálok minden nap majd reagálni vagy válaszolni, de legkésöbb másnap.
Aki adatlapot szeretne és a lap átadható vagy felvehető, annak át fogom tenni a lapot, mint eddig. Amelyik lap nem adható át még valamilyen okból annak fogok írni, hogy mi a helyzet.
Lehetőleg arra használjuk a topikot amiért létrehoztam, a felesleges nem ideillő hozzászólásokat törölni fogom az átláthatóság miatt.
Egy kis kiegészítés az egyszerűség kedvéért: Ahogy látom a többiek is besegítenek a lapok rendezésébe - amelyik üzenetnél Cynthia, joe_r, Candee Sweet vagy én nyomunk majd egy tetszik gombot - az azt jelenti, hogy el van intézve az a kérés. smileeee.gif
A Brittany által megfogalmazott szabályokat is idemásolom ami az adatlapokra vonatkozik - ezeket is vegyétek figyelembe.
1. Az adatlaphoz tartozó kép mindig Fotósorozatos ARCkép / Portré legyen, és ne egészalakos, félalakos illetve félarcról készült képek. Amennyiben még aktív az illető akkor mindenképpen színes fotó kerüljön a lapjára.
2. Az adatlapon az Életrajz ne 3-4 mondatból álljon, illetve ne az adott sztár kedvenceinek a felsorolásából. Összefoglaló, egész mondatos életrajzok kellenek.
3. A webfordítók jó alapsegítséget nyújthatnak, de nem bemásolni kell a kiadott eredményt, hanem nyelvtanilag helyes mondatokban megfogalmazni az életrajzot.
4. A filmográfia és a diszkográfia rész értelemszerűen az adott sztár kiadott lemezeit illetve filmszerepeit tartalmazza.
5. Az adatlapok mindig legyenek aktuálisak. Azért ne tarts meg egy adatlapot, hogy más ne kaphassa meg, ha úgysem szerkeszted!
6. Egy felhasználó maximálisan 60 adatlapot bírtokolhat.
7. Amennyiben egy moderátor belenyúl az adatlapodba és megváltoztat valamit, azt okkal teszi. Ne állítsd vissza!
8. Amennyiben átveszel valakitől egy adatlapot, akkor szerkeszd! Amennyiben egy hónapig nem nyúltál hozzá az átvett adatlaphoz, akkor a szerkesztési jog átruházható.
9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz.
10. Az inaktív szerkesztő, akkor számít inaktívnak, ha legalább 3 hónapja nem látogatta meg a fórumot. Ilyenkor lehet egy moderátornak jelezni, hogy igényt tartanál valamelyik lapjára.
11. KIEMELT TAGOK - ugyanúgy vonatkozik rájuk a szerkesztési kötelezettség. A kiemelt tagoknál több a türelmi idő - 8-9 hónap - de az adatlapjaikat szerkesztetlenség miatt szintén átkerülhetnek máshoz. (A KIEMELT TAGOK NEM A MODERÁTOROK)
És még pár fontos dolog:
1. A már nem élő hírességek lapjainál kicsit türelmesebbek leszünk/vagyunk, hiszen róluk nem igen van/lesz mit frissíteni - így előfordulhat, hogy a 6 hónapja nem szerkesztett lap sem kerül átadásra, ha szépen ki van töltve és a szerkesztője is aktív.
2. Mielött bárki lapot kér, elöbb a saját meglévő lapjait szedje rendbe, mert szúrópróbaszerűen fogjuk ellenőrizni kéréskor - ha sok a hiányosság akkor az új kért lap nem lesz átadva és így akár le is maradhatsz róla és más kapja meg.
3. Ha egy lap, még nem adható át, mert pl nem telt le a 6 hónap, akkor kérd újra amikor lejár, mert nekünk képtelenség ennyi lapot fejben tartani már, hogy melyiket ki mikor kérte. Erre Ti figyeljetek a jövőben, mert 1-2 lapot mindenki fejben tud tartani ha szeretné megkapni.
4. Azok a lapok amik nincsenek rendesen frissítve, csak a kép cserélődik, de pl az életrajzban az utolsó információk 2005 vagy 2007-ből valók - szintén átadásra kerülhetnek akkor is, ha nincs meg a 6 hónap szerkesztetlenség. (Természetesen a végleg visszavonult vagy már nem élő személyekre ez nem vonatkozik)
Ha valaki ilyen lapot kér, a szerkesztő kap egy üzenetet, hogy frissítse, ha 2-3 napon belül nincs változás, elveszti a lapot.
5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.
6. Hetente mindenki 3 lapot kérhet/vehet fel. Előre lefoglalni lapot nem lehet, akkor írjatok, ha már lejárt a szerkesztési határideje vagy ha a szerkesztője nem lépett be 3 hónapja.
A friss tudnivalókat is itt keressétek majd a topik elején, ide írom a frissítéseket majd.[/quote
SZia! Nem nagyon értem, de el szeretném kérni, Alexa NIkolas adatlapját, vagyis szeretnék róla írni, és még írtam Payton Burrows-ról is, de eltűnt, légyszíves visszarajod?? Kérlek!!
484 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!