Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. június 20. 13:00 #941
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Kedves Moderátorok!
Trent Sullivan adatlapja elég rég volt szerkesztve és nincs életrajz. Én szívesen elvállalnám. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. június 20. 14:49 #942
adorebubble
adorebubble
Hozzászólás: 763
Csatolások: 3488
Azonosító: 123989
Armie Hammer életrajza teljesen üres és régóta, több mint hat hónapja nem volt szerkesztve. A szerkesztője 3 hónapja inaktív. Én szívesen megszerkeszteném. meghajolo.gif
2011. június 20. 15:22 #943
- törölt felhasználó -    
Én szívesen elvállalnám
Molly Hagant. 2010.9.24.-én volt utoljára szerkesztve, és nincs biográfia, és az egyik foglalkozása fényképezkedés.
és Benny Anderssont. 2010.10.5.-én volt utoljára szerkesztve, nincs bio, szerkesztője nem aktív.
Köszönöm smileeee.gif
2011. június 20. 16:18 #944
- törölt felhasználó -    
Nánási Pál adatlapja egy lassan éve nem volt szerkesztve, én szívesen elválallnám, ráadásul az életrajza sincsen kitöltve.
2011. június 20. 19:05 #945
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Sabrina Lloyd adatlapja túllépte a 6 hónapot és hiányos is. Ezt az adatlapot szívesen vállalnám. Köszi smileeee.gif
2011. június 20. 20:05 #946
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.19. 21:55)
Most komolyan, és őszintén! Minden egyes adatlapnál azt nézitek, hogy mikor jár le?! blink.gif Tényleg annyira megerőltető lenne írni a szerkesztőjének, hogy frissítse fel, vagy valami? Ja, hát igen, mert kell az adatlap! Nem azért, azt vegyük el, akit már tényleg régen szerkesztettek, de szerencsétlennek még a 6 hónapja sem járt le! Ha meg túl lépi a 6 hónapot egy perccel is, már jöttök és mutogatjátok, hogy lejárt a 6 hónap! Borzasztó, komolyan mondom, valaki szerintem ölni is képes lenne az adatlapokért. blink.gif

Szerintem éppen azért nyitották a topikot, hogy az eddig elhanyagolt adatlapoknak felelős szerkesztőt találjanak és ami 3 perce járt le az is lejártnak számít... szóval? És szerintem annak nem sok értelme van, hogy szól a szerkesztőnek. Ha 6 hónapja hozzá sem nyúlt, akkor a jelzés után kicseréli a fényképet és 6 hónapig megint nem fog hozzányúlni.
11 felhasználónak tetszik: Selena22, Emily O., Linaa, Thora_90, liltoria, kriszti145, noni001, LaGirl9292, Erika120, Karina197, pillecukor3
2011. június 20. 20:35 #947
- törölt felhasználó -    
Idézet (mikeyla @ 2011.06.20. 20:05)
Szerintem éppen azért nyitották a topikot, hogy az eddig elhanyagolt adatlapoknak felelős szerkesztőt találjanak és ami 3 perce járt le az is lejártnak számít... szóval? És szerintem annak nem sok értelme van, hogy szól a szerkesztőnek. Ha 6 hónapja hozzá sem nyúlt, akkor a jelzés után kicseréli a fényképet és 6 hónapig megint nem fog hozzányúlni.

Azért 1-2 napot lehet várni a lejárat idejétől.
2011. június 20. 20:37 #948
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (Miah008 @ 2011.06.20. 20:35)
Azért 1-2 napot lehet várni a lejárat idejétől.

Szerintem azért"csapnak" le az adatlapokra, mert félnek, hogy elviszik előlük. Ki ne akarna egy szuper adatlapot? Vagy éppen a kedvenc sztárjáét? Szerintem teljesen érthető, hogy minél hamarabb meg akarják szerezni.
8 felhasználónak tetszik: noni001, liltoria, Thora_90, kriszti145, olsenfan.., Erika120, Karina197, pillecukor3
2011. június 20. 20:37 #949
noni001
noni001
^^

Státusz.
Hozzászólás: 1378
Csatolások: 3172
Azonosító: 131031

Néha még a képet sem cserélik le. pardon.gif
4 felhasználónak tetszik: mikeyla, Thora_90, DiscoDiva, Erika120
2011. június 20. 21:23 #950
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Szerintem éppen azért nyitották a topikot, hogy az eddig elhanyagolt adatlapoknak felelős szerkesztőt találjanak és ami 3 perce járt le az is lejártnak számít... szóval?

Szóval?! ohmy.gif Szóval nem kéne így beszélned egy nálad minden valószínűséggel idősebb taggal. Egyébként meg legszívesebben azt kívánnám a 3 perces leskelődőknek, hogy egyszer az első számú kedvencükkel járjanak ugyanígy... Más dolog, ha valaki egy inaktív tag majd' egy éve nem szerkesztett lapját kéri el, mintha 10 perccel a lejárat előtt már beül ide megfeszült háttal a billenytyűzet fölé görnyedve, hogy minél gyorsabban beírhassa ide. Aztán megkapja a lapot, cserél képet, beleír három szót az életrajzba, átpattan az Adatlapcserébe és már reklámozza is. 110.gif Azért szerintem a pofátlanságnak is van egyfajta határa, amit nem kéne átlépni. Itt elsősorban nem (feltétlenül) rád, hanem a fentebb említett tagokról beszélek. Elnézést a kötekedő hangnemért - már amennyire annak érzed - de egyfajta tiszteletet egymással szemben jó lenne megtartani! beer.gif
Köszönöm a figyelmet! meghajolo.gif
ToTo megint bocsi, de nem bírtam ki, hogy leírjam a véleményem blush.gif
18 felhasználónak tetszik: liltoria, DiscoDiva, Holly Keller, kriszti145, Lindsay019, Heetella, Rap4ever8, fanni1998, Lady Suzy, Erika120, dave095, Karina197, pillecukor3, _ToTo_, Twilight6, tya04, Glamster, Luckie
2011. június 20. 21:31 #951
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (duracell @ 2011.06.20. 21:23)
Szóval?! ohmy.gif Szóval nem kéne így beszélned egy nálad minden valószínűséggel idősebb taggal. Egyébként meg legszívesebben azt kívánnám a 3 perces leskelődőknek, hogy egyszer az első számú kedvencükkel járjanak ugyanígy... Más dolog, ha valaki egy inaktív tag majd' egy éve nem szerkesztett lapját kéri el, mintha 10 perccel a lejárat előtt már beül ide megfeszült háttal a billenytyűzet fölé görnyedve, hogy minél gyorsabban beírhassa ide. Aztán megkapja a lapot, cserél képet, beleír három szót az életrajzba, átpattan az Adatlapcserébe és már reklámozza is. 110.gif  Azért szerintem a pofátlanságnak is van egyfajta határa, amit nem kéne átlépni. Itt elsősorban nem (feltétlenül) rád, hanem a fentebb említett tagokról beszélek. Elnézést a kötekedő hangnemért - már amennyire annak érzed - de egyfajta tiszteletet egymással szemben jó lenne megtartani! beer.gif

Nem szeretnék megbántani senkit, de egyre többször érzem (és szerintem nem csak én), hogy az idősebb tagok lenézik a "kisebbeket". Attól, hogy valaki 3-4 éves fiatalabb, lehet sokkal több esze.Egyébként meg ezt biztosan bunkóságnak veszitek, de most már egyátalán nem érdekel, hogy ki hány éves. +Szerintem ezen az oldalon a tisztelet sajnos már rég elveszett...
10 felhasználónak tetszik: kriszti145, Linaa, Thora_90, noni001, wannascream, fanni1998, Pandus, Erika120, pillecukor3, VastagTamásfan
2011. június 20. 21:46 #952
- törölt felhasználó -    
Idézet (duracell @ 2011.06.20. 21:23)
Szóval?! ohmy.gif Szóval nem kéne így beszélned egy nálad minden valószínűséggel idősebb taggal. Egyébként meg legszívesebben azt kívánnám a 3 perces leskelődőknek, hogy egyszer az első számú kedvencükkel járjanak ugyanígy... Más dolog, ha valaki egy inaktív tag majd' egy éve nem szerkesztett lapját kéri el, mintha 10 perccel a lejárat előtt már beül ide megfeszült háttal a billenytyűzet fölé görnyedve, hogy minél gyorsabban beírhassa ide. Aztán megkapja a lapot, cserél képet, beleír három szót az életrajzba, átpattan az Adatlapcserébe és már reklámozza is. 110.gif  Azért szerintem a pofátlanságnak is van egyfajta határa, amit nem kéne átlépni. Itt elsősorban nem (feltétlenül) rád, hanem a fentebb említett tagokról beszélek. Elnézést a kötekedő hangnemért - már amennyire annak érzed - de egyfajta tiszteletet egymással szemben jó lenne megtartani! beer.gif

Ó, jee, ámen!smileeee.gif Párszor már írtam ebbe a topikba ezt illetően (azt hiszem ez volt a harmadik). Néha, néha benézek ide, hogy milyen adatlapok merre kószálnak vajon. Én is át fogom élni jövőre azt, hogy valószínűleg inaktív leszek hetekig vagy hónapokig, de bocsesz én sem fogok megbukni az érettségin csak azért, hogy szerkesszem az egyik kedvencem adatlapját, mert rettegek attól, hogy lenyúlják tőlem. blink.gif Komolyan, hogy éreznéd magadat, ha sutyiba a hátad mögött vennék el a lapokat úgy, hogy nem is tudsz róla, ráadásul a legnagyobb kedvencedet? Egy ideig én is úgy gondoltam, hogy tök jó dolog ez, de aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen az a lényeg, hogy elszedjük a lapokat egymástól és mindenki szuperlapot szerkeszthessen. Én azt mondom, hogy annak adjuk oda a lapokat, akik tényleg tudják szerkeszteni, mert annak tényleg semmi értelme, hogy lecseréli a képet és már cserére kínálja vagy nem is foglalkozik vele. Én is amondó vagyok, ha lejár a 6 hónap várhatnánk vele egy kicsit, hátha az illető géphez jut és fel tudja frissíteni. Amúgy is az a cél, hogy minden sztár a legmegfelelőbb gazdira találjon, de ti már passziót űztök az adatlapok elvételével kapcsolatban. Oké, jogilag a tiéd, de ne legyünk már sunyik és vegyük el a másiktól, ha fél perce lejárt a 6 hónapos időkorlát. Én is azt kívánom, hogy kerüljön egy szuperlap hozzátok, ne adj Isten sok a vizsga és fél évig nem tudsz hozzányúlni, aztán valaki szedje el tőled ilyen módon. Én speciel nem nézem le a kisebbeket, tök hidegen hagy, hogy ki hány éves. Nem tudom, hogy ez honnan lett véve, mert alapjáraton nem nézzük le szerintem a nálunk fiatalabbakat. Sőt meglepődnétek, hány olyan nálam fiatalabb fórumozóval akadtam össze, akikről nem tudtam volna megmondani, hogy hány éves, mert olyan éretten gondolkodik. Gondolom ez persze, akinek nem inge, hozzászólás volt. Én mindenkinek megadom a tiszteletet, de a hozzám fűzött kommentedben én nem bizonyosodtam meg róla, de mindegy, felesleges ezt forszírozni. A topik szerintem azért nyitott meg, hogy az elfelejtett, régen szerkesztett sztárok adatlapjait felújítsuk és nem elszedjük a másiktól. Bocsesz az offért, de nem bírtam szó nélkül hagyni.
9 felhasználónak tetszik: Lindsay019, duracell, DiscoDiva, Rap4ever8, Erika120, pillecukor3, _ToTo_, Glamster, Luckie
2011. június 20. 21:51 #953
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (mikeyla @ 2011.06.20. 21:31)
Nem szeretnék megbántani senkit, de egyre többször érzem (és szerintem nem csak én), hogy az idősebb tagok lenézik a "kisebbeket". Attól, hogy valaki 3-4 éves fiatalabb, lehet sokkal több esze.Egyébként meg ezt biztosan bunkóságnak veszitek, de most már egyátalán nem érdekel, hogy ki hány éves. +Szerintem ezen az oldalon a tisztelet sajnos már rég elveszett...

Én idősebb tagoknál eddig még nem tapasztaltam ilyet, pedig annyira "öreg" még én sem vagyok. Attól, hogy valaki nem tartja meg a tiszteletet, attól szerintem nekünk még meg kéne. Hiszen pont az lenne a dolgunk, hogy legfalább ebben (a tisztelet megadásában) kitűnjünk éretlenebb társainktól! beer.gif
(És itt ismételten nem rád céloztam. Éretlenebb, nem fiatalabb!) Ez legalábbis az én gondolkodásmódom. meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: kriszti145, DiscoDiva, Lindsay019, Erika120, pillecukor3, Luckie
2011. június 20. 21:57 #954
- törölt felhasználó -    
Szerintem akadnak azok közt is jó lapok, amik már egy éve nem voltak szerkesztve. Én nem állok senki mellé, de szerintem akad itt-ott, csak figyelmesnek kell lenni. Sőt, van úgy hogy a szerkesztő törli magát, és ugye a lap magára marad. Szerintem inkább a kisebb tagok nézik le az idősebbeket. Én nem vagyok felnőtt, de amikor egy 7 éves tag, "szép" üzenetet küldött, csodálkoztam, honnan tanulja ezeket? Hogy én szerezzem meg neki ezt meg azt, mert jól járok stb..., amikor meg nemet mond az ember, és ajánlja a szerkesztő nélküli lapok topikot, ő a bunkó? blink.gif Mindenki a moderátorok lapját akarja, vagy egy Kiemelt Tagét. Legtöbb kedvencem a Kiemelt Tagoknál, moderátoroknál van. És? Jól szerkesztik, akkor had legyen ott. Volt már hogy én is buta voltam ez ügyben, (nem akartam elszedni ilyen tagoktól lapot, csak buta voltam), de elolvastam mit hogy kell, és tudtam.

Szerintem zárjuk le a Témát, mindenki tanult belőle, ToTo ne legyen mérges. Ehhez muszáj volt hozzá szólnom, mert szeretem elmondani hogy látom a dolgokat. Ezt így látom, nem akarok emiatt senkivel rosszba lenni, minden hozzászólásba akad egy két igaz infó, van amelyik teljesen az.
8 felhasználónak tetszik: duracell, Rap4ever8, Lindsay019, Erika120, Christo, pillecukor3, VastagTamásfan, Luckie
2011. június 20. 23:17 #955
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Mindenki tudja, hogy 6 hónap után elveszik a lapokat, szóval szerintem, akinek tényleg olyan fontos egy lap, az szerkeszti és nem utána siránkozik, hogy elvették tőle.
Szerintem is kicsit bunkó dolog, hogy egy páran minden lapot elkérnek, amint lejárt a határidő, viszont ez a szabály. Persze, írhatunk a szerkesztőnek, hogy szerkessze gyorsan, de ha addig nem tette, akkor ezután is csak rányom a szerkesztem gombra.
6 felhasználónak tetszik: Heetella, noni001, Erika120, mikeyla, pillecukor3, Luckie
2011. június 21. 00:25 #956
fanni1998
fanni1998
the hunger games♥

Státuszgirl on fire♥the boy with the bread♥
Hozzászólás: 2135
Csatolások: 81
Azonosító: 124724
Papp Gergely adatlapját egy éve nem szerkesztették. Szívesen átvenném smileeee.gif
2011. június 21. 06:06 #957
mikeyla
mikeyla
hudgens

Idézet (duracell @ 2011.06.20. 21:51)
Én idősebb tagoknál eddig még nem tapasztaltam ilyet, pedig annyira "öreg" még én sem vagyok. Attól, hogy valaki nem tartja meg a tiszteletet, attól szerintem nekünk még meg kéne. Hiszen pont az lenne a dolgunk, hogy legfalább ebben (a tisztelet megadásában) kitűnjünk éretlenebb társainktól! beer.gif 
(És itt ismételten nem rád céloztam. Éretlenebb, nem fiatalabb!) Ez legalábbis az én gondolkodásmódom. meghajolo.gif

Örülök neki, hogy te még nem tapasztaltad. Nem kezdem el mondani újra a "mondókám", mert nem hiszem, hogy sok értelme lenne. dry.gif
2011. június 21. 07:10 #958
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.06.20. 21:46)
Ó, jee, ámen!smileeee.gif Párszor már írtam ebbe a topikba ezt illetően (azt hiszem ez volt a harmadik). Néha, néha benézek ide, hogy milyen adatlapok merre kószálnak vajon. Én is át fogom élni jövőre azt, hogy valószínűleg inaktív leszek hetekig vagy hónapokig, de bocsesz én sem fogok megbukni az érettségin csak azért, hogy szerkesszem az egyik kedvencem adatlapját, mert rettegek attól, hogy lenyúlják tőlem.

Nekem jövőre lesz egy előrehozott érettségim, de lehet, hogy kettő is. Egy nyelvvizsgát is tervezek (vagyis jó lenne), tehát a lapjaimat sokáig nem fogom frissíteni, és nem azért, mert lesz*rom őket.
1 felhasználónak tetszik: duracell
2011. június 21. 09:01 #959
- törölt felhasználó -    
Idézet (wannascream @ 2011.06.20. 23:17)
Mindenki tudja, hogy 6 hónap után elveszik a lapokat, szóval szerintem, akinek tényleg olyan fontos egy lap, az szerkeszti és nem utána siránkozik, hogy elvették tőle. 
Szerintem is kicsit bunkó dolog, hogy egy páran minden lapot elkérnek, amint lejárt a határidő, viszont ez a szabály. Persze, írhatunk a szerkesztőnek, hogy szerkessze gyorsan, de ha addig nem tette, akkor ezután is csak rányom a szerkesztem gombra.

Ott a pont! Ezzel teljesen egyetértek, tényleg nem illik pár perc után elvenni a lapot, de (pláne, ha az illető minden nap itt van) ez a szabály.

Bocsánat ezt le kellett írnom.
Találtam pár olyan adatlapot, ahol nincs profilkép:
http://starity.hu/sztarok/corey-cooper/
http://starity.hu/sztarok/claudia-leitte/
http://starity.hu/sztarok/rebeca-ramos/
http://starity.hu/sztarok/holly-laar/
http://starity.hu/sztarok/jamie-sue-mitchell/
http://starity.hu/sztarok/shannon-leahy/
http://starity.hu/sztarok/shannon-harinck/
http://starity.hu/sztarok/sharry-konopski/
http://starity.hu/sztarok/stacy-hetrick/
http://starity.hu/sztarok/sammie-lee-bradley/
http://starity.hu/sztarok/sandy-jordan/
http://starity.hu/sztarok/sara-dye/
http://starity.hu/sztarok/stefanie-hastings/
http://starity.hu/sztarok/tina-bockrath/
http://starity.hu/sztarok/tina-johnston/
http://starity.hu/sztarok/tonie-aguilera/
http://starity.hu/sztarok/suzan-battaglia/
És itt van pár amit szerintem törölni lehetne, hiszen nincs megadva sok helyen semmi az adott sztárról (a nevét leszámítva biggrin.gif )
És nem tudom ez baj-e:
ITT a profilkép minősége is rossz és rajta van a sztár neve.
Itt is.
2011. június 21. 09:29 #960
Sütiike
Sütiike
új tag

StátuszSad but true
Hozzászólás: 78
Csatolások: 1
Azonosító: 153455
Lars Ulrich,Kirk Hammett és Robert Trujillo adatlapjának nincs szerkesztője, szívesen szerkeszteném biggrin.gif
Előre is köszi meghajolo.gif
484 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!