Én Hajós Alfréd adatlapját szeretném kérni!
ToTo adatlapos topikja
2011. június 16. 20:41
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Szia _ToTo_ vagy Cyntia!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 16. 22:25
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (Meganrajongó @ 2011.06.16. 19:10)
Szia _ToTo_!
Azt szeretném kérdezni hogy Kristen Stewartot cseréled e???Persze ha nem akkor ne haragudj!
Azt szeretném kérdezni hogy Kristen Stewartot cseréled e???Persze ha nem akkor ne haragudj!
hehh, ez aranyos. Sajnos nem fog menni.
2011. június 16. 22:50
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Kelly @ 2011.06.16. 18:48)
Juliet Landau adatlapja több mint fél éve nem volt szerkesztve. Én nagyon szívesen elvállalnám (van is róla a gépen egy rövidke kis életrajz, amit régebben írtam meg)
Ez a színésznő megérdemel egy normális adatlapot

Örülök, hogy végre rendes szerkesztője lesz. Nagyon megérdemli. Szomorú, hogy még életrajz sincs nála, de most végre jó kezekbe kerül.
DiscoDiva
2011. június 16. 22:52
Idézet (Kelly @ 2011.06.16. 18:48)
Juliet Landau adatlapja több mint fél éve nem volt szerkesztve. Én nagyon szívesen elvállalnám (van is róla a gépen egy rövidke kis életrajz, amit régebben írtam meg)
Ez a színésznő megérdemel egy normális adatlapot

szerintem meg 06.30-án fog lejárni a fél év
2011. június 16. 23:08
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.16. 22:52)
szerintem meg 06.30-án fog lejárni a fél év 
Nincs életrajza,majdnem 6 hónapja...szóval szerintem megkaphatja a lapot.
14 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8,
kriszti145,
Twilight6,
liltoria,
mikeyla,
Lady Suzy,
Erika120,
Beba13,
Glamster,
Lindsay019,
Selly 13,
VastagTamásfan,
_ToTo_,
Luckie
2011. június 17. 10:30
Idézet (Levente1991 @ 2011.06.15. 15:34)
_ToTo_!
Szeretnélek megkérni, hogy Gabriela Spanic adatlapját csatold át bestiakhoz!
Előre megbeszéltük a dolgot privát üzenetben, szóval tud róla.
Köszönöm, üdv: Levente
Szeretnélek megkérni, hogy Gabriela Spanic adatlapját csatold át bestiakhoz!
Előre megbeszéltük a dolgot privát üzenetben, szóval tud róla.
Köszönöm, üdv: Levente
Még mindig érvényes.
2011. június 17. 13:33
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de Agnetha Faltskog neve:
Agnetha Fältskog
Ezt ki kéne javítani, az előző tulajdonos elírta
. (Ha jól tudom ezt csak Freeze tudja kijavítani.)
Agnetha Fältskog
Ezt ki kéne javítani, az előző tulajdonos elírta
2011. június 17. 17:24
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Ellen DeGeneres-t 12 hóban szerkesztették utoljára. Én elvállalnám.
És Rúzsa Magdit is ekkor szerkesztették utoljára. Ő meg a legnagyobb és egyetlen magyar kedvencem. Szívesen vinném és szerkeszteném
És Rúzsa Magdit is ekkor szerkesztették utoljára. Ő meg a legnagyobb és egyetlen magyar kedvencem. Szívesen vinném és szerkeszteném
2011. június 17. 18:01
Idézet (Glamster @ 2011.06.17. 17:24)
Ellen DeGeneres-t 12 hóban szerkesztették utoljára. Én elvállalnám.
egyiknél se járt le a fél év,majd pár nap múlva fog
2011. június 17. 18:13
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
Szia !
Én még egy adatlapot sem kértem el ,illetve cseréltem el .
Most lenne kettő amit elszeretnék kérni ,persze csak ha lehetséges
:
-Max Thieriot adatlapját szeretném ,utoljára 2010.06. hónapjában volt frissítve,tehát már rég lejárt a fél év .
-A második pedig : Rafael Nadal adatlapja ,bár még nem járt le a félév 2011.01.22. ,de én nagyon -nagyon szívesen átvállalnám ezt is ,és az előbbiekben említettet is .
Előre is köszönöm !
-Max Thieriot adatlapját szeretném ,utoljára 2010.06. hónapjában volt frissítve,tehát már rég lejárt a fél év .
-A második pedig : Rafael Nadal adatlapja ,bár még nem járt le a félév 2011.01.22. ,de én nagyon -nagyon szívesen átvállalnám ezt is ,és az előbbiekben említettet is .
Előre is köszönöm !
_ToTo_
2011. június 17. 18:17
Idézet (June15 @ 2011.06.17. 18:13)
Szia !
:
-A második pedig :[b] Rafael Nadal adatlapja ,bár még nem járt le a félév 2011.01.22. ,de én nagyon -nagyon szívesen átvállalnám ezt is [/b],és az előbbiekben említettet is .
Előre is köszönöm !
-A második pedig :[b] Rafael Nadal adatlapja ,bár még nem járt le a félév 2011.01.22. ,de én nagyon -nagyon szívesen átvállalnám ezt is [/b],és az előbbiekben említettet is .
Előre is köszönöm !
Sajnos semmiképp nem lehetne a tied, hisz:
1. Nem jhárt le ALAPBÓL a 6 hónap még
2. Szavy remek szerkesztő, nem vennék ilyen könnyen el tőlle.
3. A szerkesztője kiemelt tag, azaz 8-9 hónap az ő szerkesztési ideje
A fenti az a tiéd lehet, de a másik a fenti okok miatt nem!
2011. június 17. 18:17
Idézet (June15 @ 2011.06.17. 18:13)
Szia !
:
Előre is köszönöm !
Előre is köszönöm !
Rafael adatlapja nagyon szépen ki van töltve, és a szerkesztője szavy aki egy kiemelt tag. Náluk nem 6 hónap a határidő, de tárgytalan, mivel, hogy le sem telt. És az sajnos nem számít, hogy mennyire szereted őt.
Max-et szerintem biztos megkapod, hiszen nem is a szerkesztője javította át utoljára, hanem _ToTo_
2011. június 17. 18:24
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.17. 18:01)
Ez igaz, viszont Rúzsa Magdinál nem a mostani szerkesztő szerkesztette utoljára, hanem valószínűleg az előző, tehát az egy hónap lejárt, szerintem megkaphatja.
Nem akarok offolni, elnézést, de Björn Ulveaust is szívesen elvállalnám, ha lehetséges (2010.10.5.).
És elolvastam amit írtál, kijavítgattam az adatlapjaimat, remélem mostmár jobbak lettek, persze van ahol még kell javítani, bővíteni, azt is megcsinálom, illetve Anni-Frid adatlapján még dolgozom, legkésőbb vasárnapig kész lesz
2011. június 17. 18:30
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy Trent Reznor adatlapját megkaphatnám-e, nem tudom, hogy megy ez, csak most jelenleg nincs szerkesztője (szerintem egy megszűnt felhasználóé lehetett) és ott pedig nincs a szokásos gomb /jelentkezek szerk.nek, stb/. Előre is köszi!
Szeretném megkérdezni, hogy Trent Reznor adatlapját megkaphatnám-e, nem tudom, hogy megy ez, csak most jelenleg nincs szerkesztője (szerintem egy megszűnt felhasználóé lehetett) és ott pedig nincs a szokásos gomb /jelentkezek szerk.nek, stb/. Előre is köszi!
_ToTo_
2011. június 17. 18:32
|
|
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline
|
"Sajnos semmiképp nem lehetne a tied, hisz:
A fenti az a tiéd lehet, de a másik a fenti okok miatt nem! "
Persze ,megértem ,ha tudtam volna ,hogy milyen "szabályok " vonatkoznak az ilyen titulusra akkor nem próbáltam volna elkérni ,de nem tudtam ,tanultam a "hibámból".
Szavy-val pedig semmi bajom nincs,és a munkájával sem ...,ő is rajongója és én is ,tehát érthető ,hogy elszerettem volna kérni .
És egyébként köszönöm Max-et !
Persze ,megértem ,ha tudtam volna ,hogy milyen "szabályok " vonatkoznak az ilyen titulusra akkor nem próbáltam volna elkérni ,de nem tudtam ,tanultam a "hibámból".
Szavy-val pedig semmi bajom nincs,és a munkájával sem ...,ő is rajongója és én is ,tehát érthető ,hogy elszerettem volna kérni .
2011. június 17. 18:36
Idézet (June15 @ 2011.06.17. 18:32)
"Sajnos semmiképp nem lehetne a tied, hisz:
A topik elején írta le ToTo nagyon szépen a szabályokat, ott el tudod olvasni
Glamster
2011. június 17. 18:43
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.06.17. 18:01)
Gyerek, most mindenkibe belekötsz?
2011. június 17. 18:44
[quote=Glamster,2011.06.17. 18:43~2138514]Gyerek, most mindenkibe belekötsz?
1.nem vagyok gyerek
2.te kötekedsz most
3.nekem volt igazam,írj akkor amikor lejár
4.mit mindenkibe?
baj,ha leírom az igazat?
1.nem vagyok gyerek
2.te kötekedsz most
3.nekem volt igazam,írj akkor amikor lejár
4.mit mindenkibe?
baj,ha leírom az igazat?
2011. június 17. 18:47
Idézet (June15 @ 2011.06.17. 18:32)
Értem, és ezzel nincs is semmi gond, az adatlapszerkesztési szabályokat olvasd el, és az első oldal első hozzászólását is
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.