Szeretném elkérni Macklemore adatlapját. Egyáltalán nincs írva életrajz én hoztam egy rövidet:
Ben Haggerty 1983 június 19-én Seattleben született. Ír származású, ismertebb neve Mackelmore, vagy korábbi neve Professor Macklemore. Amerikai rapper és zenész. Együtt dolgozik Ryan Lewis producerrel. A Garfield, és a Nathan Hale középiskolában tanult, az Evergreen Állami Főiskolán diplomát szerzett. A fiatalabb generáció érdeklődését szeretné felkelteni zenéivel. Részese volt az oktatásra és a kulturális identitásra irányuló programnak, hivatalos nevén "Gateways for Incarcerated Youth", ahol segített a zenei műhelyeknek. Már 2000 óta zenél önállóan, azóta jelentős internetes rajongótáborra tett szert. Bár nem született zenész családba, szülei támogatták őt zenei vállalkozásaiban. Macklemore 6 éves volt, amikor a hip-hop először megjelent az életében. Ahogy idősebb lett, a barátaival együtt azzal töltötte a nyarait, hogy sátrat vertek és rádiót hallgattak. Felvételekről játszották a zenéket, amíg nem tudtak vásárolni, mert kiskorúak voltak és nem volt szülői beleegyezésük. 14 évesen kezdett dalszövegeket írni. Ebben az évben a barátai Möcklemorenak hívták. Amikor rappelni kezdett, sok West Coast underground hip-hopot hallgatott, amik nagy hatással voltak rá.
persze ez csak egy kezdetleges életrajz, a teljeset utána megírom. Előre is köszönöm

0 felhasználónak tetszik: