Idézet (Rap4ever8 @ 2011.06.09. 18:49)
Nekem csak egy kérdésem lenne most. Ez az adatlaplimit még mindig érvényes? Mert én kicsit elkezdtem visszagyűjteni a régi lapjaimat, amiket nem szerkesztettek azóta, hogy lemondtam róluk vagy nem rendesen szerkesztették, de ha továbbra is 60 a limit akkor fájó szívvel, de megválok néhánytól. Igazából szerintem butaság a limit, mert aki nem szerkeszti az egy lapot se fog normálisan szerkeszteni, de aki rendesen szerkeszti az többel is boldogul. Nekem pl nem okoz nehézséget több lapot szerkeszteni, mert csak egyszer kell rendesen megírni a biográfiát utána már csak 1-2 mondattal rendszeresen bővíteni, ha történik valami a sztárral. A frissítés nem jelent nagy időveszteséget, max pár perc.
Elvileg él a limites szabály, de ha valaki tudja kezelni és frissíteni megfelelően a lapjait és nem csak 'gyűjtögeti' őket akkor el lehet tekinteni tőle.
Idézet (Sucré @ 2011.06.09. 20:42)
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az életrajzba mi tartozik bele?
Mert mindenféle búvárhír nálam nem számít bele az életrajzba.
Csak azért kérdem mert rengeteg ilyen privát üzenetet kapok...
A lényeg a lényeg, hogy ha a többség azt mondja, hogy mindeféle hírt és kisebb eseményt írjak bele az életjazba akkor én megteszem, csak mint írtam szerintem felesleges mert akkor az olyan hosszú lesz, hogy alig fogják végigolvasni. Meg aki kíváncsi egy sztárral az úgyis a lényegre kíváncsi és nem egy olyan hírre ami pár hónap múlva senkit nem érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm.
Nyilván a fontosabb események és történések, nem a bulvárhírek. Családi dolgok (gyermek, válás, házasság stb.) új film/lemez, fontosabb információk/tudnivalók.
Azt hogy kit kivel láttak kézenfogva kávézni a parkban vagy, hogy milyen színű tangája villant ki amikor lehajolt - nem tartozik az életrajzba. Legkönnyebb úgy megfogalmazni, hogy olyamik szerepeljenek benne amit a saját magad életrajzába is beleírnál ...
Idézet (Daniela3 @ 2011.06.10. 13:54)
Carlos Mesber adatlapját utoljára 2010.08.04.-én szerkesztették! Én szívesen szerkeszteném!

Mivel csak az az egy lapja van az illetőnek, írtam neki egy figyelmzetetést, ha nem csinálja meg így sem, akkor írj újra és Tied lehet a lap.
Idézet (Miah008 @ 2011.06.10. 16:11)
Én lassan 1 hónapja kaptam meg egy adatlapot, de még nem írtam meg teljesen az életrajzát, ugyanis vizsgáim vannak, ilyen esetben az életrajzkezdemény jelentheti azt, hogy kapok még egy kis időt az életrajz befejezésére?
(Bár szerintem még ma este befejezem, tehát csak úgy érdeklődöm. )

Persze, ezekre azért figyelek, főleg ha jelzitek - de alapból is. Ha 32. napon azért nem szokás elvenni, de ha valaki hónapok alatt sem írta még meg, ott nincs miről beszélni.
Idézet (VastagTamásfan @ 2011.06.10. 16:32)
Kedves (bármelyik) moderátor!
Daveigh Chase adatlapján a Biográfia nincs kitöltve.(szívesen elvállalnám)

...
Legalább 3 lapodon teljesen üres az életrajz - elöbb kérlek azokat töltsd ki mielött új lapokat kérsz.
Idézet (Esment @ 2011.06.11. 11:21)
http://starity.hu/sztarok/dallos-zsofia/ Ilyen adatlap komolyan ide való? Mert szerintem nem. Teljesen lényegtelen, az oldal nem a díjlovaglókról szól

Sportoló, így belefér az oldal profiljába. Ha a sok focista, úszó és teniszező elfér, akkor Ő is.
Idézet (Erika120 @ 2011.06.12. 08:55)
Agnetha Faltskog adatlapja 2010.10.5.-én volt utoljára szerkesztve, tehát a 6 hónap bőven lejárt. Biográfiája sincs, szerkesztője sem aktív.
Anni-Frid Lyngstad adatlapja 2010.10.4.-én volt utoljára szerkesztve, _ToTo_ által, szerkesztője ugyanaz, biója sincs.
Szívesen elvállalnám őket, és meg is lenne a heti 3 lapom

.
Átraktam, de azért a saját lapjaidat is fusd át újra. Az életrajzok nagyon soványak - nem elég bemásolni oda is azt amit az 'amit tudni kell róla' részhez írtál.
Idézet (BarbaraXD @ 2011.06.13. 11:51)
Ez 2011. 01. 06-án vot szerkesztve, ha nem kérte senki elválalnám!
Róla már nem nagyon van mit frissíteni, nem aktiv már 1-2 éve - a lap is szépen ki van töltve - így egyenlőre otthagynám a jelenlegi szerkesztőjénél.
Idézet (Miah008 @ 2011.06.14. 14:31)
Tudom, hogy itt:
Danny Masterson nincs meg a 6 hónap, sőt a közelében sem jár, viszont annyira sajnálom ezt a kallódó lapot, ráadásul a szerkesztője a legtöbb lapját nem szerkeszti normálisan. Talán 2 kivételével nincs egynek sem normális életrajza.
Van rá mód, hogy valaki figyelmeztesse a szerkesztőt, vagy esetleg megkaphatnám a lapot?
(Szeretném megjegyezni, hogy jelenleg van egy adatlap a birtokomban, aminek még nincs életrajza, de annak is még a hét folyamán rendezem, ugyanis most értek véget a vizsgáim.)
Május 31.-én került a jelenlegi szerkesztőjéhez - így még van ideje megírni az életrajzot - utána meglátjuk hogyan tovább.
Akik meg nem bírják kivárni, hogy átnézzem és átcsatoljam a lapokat és máshoz fordulnak, hogy rakja át nekik - akkor inkább ne is írjanak ide, mert felesleges.