ToTo adatlapos topikja
2012. december 23. 10:27
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Ja, és úgy láttam, hogy az istennőm, Daisy Lowe oldala is kapható. Nagyon szépen kérném.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. december 23. 19:21
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Kedves ToTo / Bessie!
Kérlek csatoljátok hozzám Elizabeth Olsen adatlapját, mert adorebubble nekem adta.
Előre is köszönöm!
Kérlek csatoljátok hozzám Elizabeth Olsen adatlapját, mert adorebubble nekem adta.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. december 23. 20:00
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Kedves ToTo és Bessie!
Jason Segel adatlapjának főoldalán a rövid összefoglaló 2. sorában államban helyett az "éllamban" szó szerepel. A javítást előre is köszönöm
Jason Segel adatlapjának főoldalán a rövid összefoglaló 2. sorában államban helyett az "éllamban" szó szerepel. A javítást előre is köszönöm
_ToTo_
2012. december 23. 22:19
Csonka Tamás adatlapja miatt írok, mivel számos adat és információ helytelen vagy nincs megadva. A Jazzyt bemutató rész nem teljesen felel meg a valóságnak, az életrajz nincs megírva. (Még ha hiányosan is, de meg lehetne szerkeszteni véleményem szerint)
Olvastam a szabályokat, nem kötözködni vagy áskálódni akarok, ám a valós információkat tudva jobbnak láttam szólni.
Nem tagadom, hogy Tomi rajongója vagyok, így ha esetleg az adatlap a nem reális információk miatt törlésre kerülne, vagy Starity profilra, szívesen elvállalnám a szerkesztését.
Olvastam a szabályokat, nem kötözködni vagy áskálódni akarok, ám a valós információkat tudva jobbnak láttam szólni.
Nem tagadom, hogy Tomi rajongója vagyok, így ha esetleg az adatlap a nem reális információk miatt törlésre kerülne, vagy Starity profilra, szívesen elvállalnám a szerkesztését.
_ToTo_
2012. december 23. 22:42
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Bocsi, hogy megint írok de írtam kb. 2 hete hogy Orly Lari sztáradatlapja már több mint 6 hónapja nincs frissítve, és szeretném elkérni. ^^ Meg is írtam róla a fórumba a rövid szöveget amit kellett, de semmi.
Megkaphatom még egyáltalán?
Mert ha nem, akkor ne várakozzak hiába.
2012. december 23. 23:02
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Tudom, hogy viraag kiemelt tag, de 11 lapból 9-et 2011-ben szerkesztett, vagyis lejárt és nem is túl aktív. Legalább egy figyelmeztetést dobni kéne neki...
_ToTo_
2012. december 24. 11:19
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Lee Min Young lapjánál szeretném, hogy ha a nevet átírnátok, csak simán Lee Min Young-ra, és csinálnátok neki egy macskakarmos részt is ahol a Min név jelenjen majdan meg. Köszönöm szépen!
_ToTo_
2012. december 24. 13:12
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (LittleWalker @ 2012.12.24. 09:12)
Ez az adatlap enyhén szólva is érdekes...
Lehet, de a Starity profil alatt van, amit a moderátorok tartanak rendbe. Ide gyűjtik a rossz, lejárt és kitöltetlen lapokat. Ez is egy közülük.
Darkness
2012. december 24. 18:17
Így utólag is nagyon köszönöm a két adatlapot
Igyekszem őket minél előbb rendbe tenni.
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!
2012. december 24. 19:00
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szeretném kérni néhány nállam levő adatlapoknál a név átírást, mert úgy tudom lehet ilyet -
- Nála Át kellene írni Han Ji Min -ra
- neki át kellene írni a nevét Lee Yo Won -ra
- Nála pedig: kötőjelet kellene kivenni tehát: Choi Jun Hee.
- Nála is ki kellene venni a kötőjelet: tehát Park Eun Hye -ra átírni.
Előre is köszönöm!
- Nála Át kellene írni Han Ji Min -ra
- neki át kellene írni a nevét Lee Yo Won -ra
- Nála pedig: kötőjelet kellene kivenni tehát: Choi Jun Hee.
- Nála is ki kellene venni a kötőjelet: tehát Park Eun Hye -ra átírni.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. december 25. 14:22
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.05.03. 23:04)
Szeptembertől annyiban fog változni a szabály, mivel 2012 van és azokon a lapokon, ahol 2010 vagy régebbi információk vannak az aktív sztárokról, ELKÉRHETŐEK LESZNEK, AKÁR EGY NAPJA NYOMTAK A SZERKESZTÉS GOMBRA, AKÁR 5 HÓNAPJA.
Persze mindig ellenőrizni fogjuk, hogy aktív sztárról van-e szó, van-e mit frissíteni róla vagy éppen visszavonult 3-4 évre, mert például babát szült és ezért nincs infó róla.
Ha a moderátorok találnak ilyen lapot, akkor a STARITYRE FOG KERÜLNI, FIGYELMEZTETÉSSEL, 7 NAPOS HATÁRIDŐVEL STB. Ha ti találtok másnál és szeretnétek a lapot, ez alapján el lehet majd kérni.
Ez alapján szeretném elkérni Daniel Craig adatlapját, hiszen évek óta nem lett bővítve a biográfiája.
Előre is köszönöm szépen!
2012. december 25. 18:35
Na, megint én írok.
Gesztesi Máté adatlapja hat hónapja nem volt frissítve és nincsen róla semmiféle adat, a felhasználó pedig nem igazán aktív, ezért szeretném elkérni a sztár adatlapját!
_ToTo_
2012. december 25. 18:36
Hello.
Park Jae-Sang-nak a profilképje egészalakos.Ha jól tudom portré-nak kell lennie,és nem szabad egészalakosnak lennie.
Boldog karácsonyt!!
Park Jae-Sang-nak a profilképje egészalakos.Ha jól tudom portré-nak kell lennie,és nem szabad egészalakosnak lennie.
Boldog karácsonyt!!
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.