Idézet (mse90 @ 2012.12.09. 23:48)
No, jöttem kunyerálni.
Ryan Robbins adatlapjáról lenne szó, néhány napja írtam a tulajdonosnak, amire nem kaptam választ.
(Mindazonáltal az igazsághoz hozzátartozik, hogy az elküldött üzeneteim tanúsága szerint nem is bontotta még ki, bár azóta pedig volt aktivitása.)
A lap legutóbb 2012. 04. 11-én lett szerkesztve, tehát nem éppen mostanság, és életrajz/filmográfia mai napig nincs hozzá. Úgyhogy ha mást nem, itt egy biográfia.
Ryan John Currier (Robbins) 1971. november 26-án született a kanadai Victoria, British Columbia városában.
Egyik első munkáját 1994-ben kapta a Mainframe Entertainmentnél; az ő mozdulatait utánozták le a ReBoot című animációs sorozat robot karakterei.
Robbins ezt követően több tucat televíziós produkcióban volt látható mint alkalmi vagy visszatérő szereplő, többek között játszott a Seven Days - Az időkapuban, valamint a Sötét angyalban. 2004 és 2006 között a Csillagkapu: Atlantisz sorozatban tűnt fel Ladon Radim szerepében.
Ugyanebben az évben állandó szereplője lett az Alice, I Think kanadai szitkomnak, a sorozatot viszont egy évadot követően törölték.
Az elkövetkezendő években komolyabb szerepet vállalt a The Guard című sorozatban, valamint ő formálhatta meg Connort a népszerű Csillagközi rombolóban. A következő áttörést mégis a Sanctuary - Génrejtek hozta meg számára, amelynek 2008-tól 2011-ig, a sorozat végéig állandó szereplője maradt Henry Fossként. Az itt nyújtott alakításáért háromszor jelölték Leo díjra, amelyből kettőt haza is vihetett.
A Sanctuary ideje alatt Robbins többek közt részese volt a Riese című websorozatnak, valamint feltűnt a Caprica több epizódjában is. 2012-ben csatlakozott a Falling Skies stábjához Tectorként a sorozat második évadában, valamint feltűnt a Pokol kerekenben is.
Jelenleg két filmje van készülőben, a Kill for Me-t várhatóan még idén bemutatják, a Reasonable Doubt pedig legkorábban jövőre kerülhet a mozikba.
Robbins 5 Leóval büszkélkedhet, ami a kanadai filmes és televíziós ipar legrangosabb díjának számít. Összesen 11 alkalommal jelölték.