ToTo adatlapos topikja
2011. június 07. 16:45
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.06. 15:20)
Sammi Hanratty lapja,2010.11.27.-én volt utoljára frissítve,én elvállalnám a szerkesztését,előre is Köszönöm,DiscoDiva.
Ryan Newman-t is elvállalnám,aki figyelmesen elolvassa észreveszi hogy fordítós az egész,mert értelmetlenek a mondatok,a szerkesztő idemásolta a fordítóból.
Ryan Newman-t is elvállalnám,aki figyelmesen elolvassa észreveszi hogy fordítós az egész,mert értelmetlenek a mondatok,a szerkesztő idemásolta a fordítóból.
+ Samantha Boscarino életrajza nincs kitöltve.Rég figyelem a lapot,de nincs beírva semmi.
Köszönöm mindhármat előre is,DiscoDiva.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. június 07. 17:11
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
John Dolmayannál és Shavo Odajiannál lejárt a 6 hónap szeretném elkérni őket. Előre is köszönöm.
_ToTo_
2011. június 07. 17:33
Jill Wagner szerkesztője több, mint 3 hónapja lépett be, valamint régen is szerkesztette. Én örömmel elvállalnám őt.
_ToTo_
2011. június 07. 17:35
Idézet (liltoria @ 2011.06.07. 17:16)
Pár nap és letelik ennél a 6 hónap.
De azért is írtam előbb mert a bioja sem valami értelmes, nekem úgy tűnik mintha fordítóval csinálta volna.
Előre is köszönöm.
De azért is írtam előbb mert a bioja sem valami értelmes, nekem úgy tűnik mintha fordítóval csinálta volna.
Előre is köszönöm.
Nem hinném, hogy fordítóval lett volna, ahhoz túl értelmes. Szerintem akkor a szerkesztője kicsit figyelmetlen volt és elírt pár szót. Egyébként is, nem lehet előre lefoglalni adatlapokat...
2011. június 07. 21:58
http://starity.hu/sztarok/jay-khan/
letelt a 6 hónap,esetleg szerkeszthetem?
ha jól tudom,akkor a lapjaim eddig rendben vannak
letelt a 6 hónap,esetleg szerkeszthetem?
ha jól tudom,akkor a lapjaim eddig rendben vannak
_ToTo_
2011. június 07. 22:53
Szia!
Ma figyeltem fel az egyik filmben Patrick Wilsonra, és láttam, hogy már 2009 óta nem volt friss az itteni adatlapján. Én szívesen foglalkoznék vele, ha megoldható
szerk.: Tudom, még nincs adatlapom és nem lehet tudni, mennyire megbízható vagyok, de ígérem, minden tőlem telhetőt megteszek majd
Ma figyeltem fel az egyik filmben Patrick Wilsonra, és láttam, hogy már 2009 óta nem volt friss az itteni adatlapján. Én szívesen foglalkoznék vele, ha megoldható
szerk.: Tudom, még nincs adatlapom és nem lehet tudni, mennyire megbízható vagyok, de ígérem, minden tőlem telhetőt megteszek majd
2011. június 08. 12:39
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
Szia ToTo!
Acél Réka adatlapját 2009.12.28.-án szerkesztették utóljára. Szívesen átvállalnám a szerkesztését. Előre is köszönöm.
Acél Réka adatlapját 2009.12.28.-án szerkesztették utóljára. Szívesen átvállalnám a szerkesztését. Előre is köszönöm.
_ToTo_
2011. június 08. 15:05
Idézet (milasnape @ 2011.06.07. 22:53)
Szia!
Szerintem ha megkéred Promisedland-et, akkor ő szívesen lemond róla Neked. Én is kértem tőle egy adatlapot, és még az este folyamán válaszolt is.
2011. június 08. 17:14
Idézet (Esment @ 2011.06.08. 15:05)
Szerintem ha megkéred Promisedland-et, akkor ő szívesen lemond róla Neked. Én is kértem tőle egy adatlapot, és még az este folyamán válaszolt is. 
Köszönöm a tippet, írtam neki
2011. június 08. 19:27
|
|
Gold_Star×_× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1405 Csatolások: 93 Azonosító: 129697 offline
|
Szia!
signorehori 2010 novembere óta nem fórumozott.
Az adatlapjai közül Frederic-Diefenthal-t szeretném elkérni.
Ez lesz a 3. a héten ,de már majdnem kész vagyok a másik kettővel.
Előre is köszönöm.
signorehori 2010 novembere óta nem fórumozott.
Az adatlapjai közül Frederic-Diefenthal-t szeretném elkérni.
Ez lesz a 3. a héten ,de már majdnem kész vagyok a másik kettővel.
Előre is köszönöm.
_ToTo_
2011. június 08. 19:29
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Szia!
Az előző hozzászóláshoz kapcsolódva én signorehori adatlapjáról Roger Moore -t szeretném elkérni szerkesztésre.
Köszönöm előre is
Az előző hozzászóláshoz kapcsolódva én signorehori adatlapjáról Roger Moore -t szeretném elkérni szerkesztésre.
Köszönöm előre is
_ToTo_
2011. június 08. 19:41
Hadházi László biográfiája nincs kitöltve.Szívesen elvállalnám a szerkesztését.
2011. június 08. 20:45
Schmidt Vera adatlapjának nincs szerkesztője, sem szerkesztem gomb. A profilkép rossz minőségű, a biográfia pedig, hát elég zavaros. Én szívesen szerkeszteném.
1. a héten.
1. a héten.
_ToTo_
2011. június 08. 21:41
http://starity.hu/sztarok/brian-littrell/
Ezt az adatlapot szeretnem en szerkeszteni...lassan 1 eve nem volt frissitve!
Elore is koszonom
Ezt az adatlapot szeretnem en szerkeszteni...lassan 1 eve nem volt frissitve!
Elore is koszonom
_ToTo_
2011. június 09. 15:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2011.06.06. 15:25)
Toto! Alyssa Miller adatlapját szívesen szerkeszteném : legutóbb 2010 augusztusában frissítették
Köszönöm!
Köszönöm!
Szia! Látom már átrakták a lapot, de a Te lapjaid között meg én találtam 3 olyat ahol egy sor sincs az életrajznál egy negyedik lapnál pedig az életrajz helyén pár kép van csak belinkelve. Elöbb ezeket javítsd ki légyszíves mielött lapot kérsz legközelebb.
Idézet (DiscoDiva @ 2011.06.06. 15:20)
Sammi Hanratty lapja,2010.11.27.-én volt utoljára frissítve,én elvállalnám a szerkesztését,előre is Köszönöm,DiscoDiva.
Az egyiket átraktam, a másik lap szerkesztőjének írtam, hogy javítsa ki - ha nem csinálja meg akkor írj újra és megkapod a lapot.
Idézet (milasnape @ 2011.06.07. 22:53)
Szia!
Csak ügyesen
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.06.08. 19:41)
Hadházi László biográfiája nincs kitöltve.Szívesen elvállalnám a szerkesztését. 
Hááát, nem is tudom, végül is az életrajz ott van belepréselve az amit tudni kell róla rovatba csak nem ott kéne, hogy legyen - írtam neki, hogy szombatig javítsa illetve csinálja meg rendesen, ha nem akkor vihető a lap.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.