ToTo adatlapos topikja
2012. november 12. 16:29
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nagyon szépen köszönöm Bessie a csatolást!!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. november 12. 19:10
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Bocsánat, volt egy kis kavarodás
Az előző felhasználójának a lapnak már írtam, hogy mégsem tartanék már igényt a lapjára, de miután már viszonylag inaktív az oldalon (ezért is osztotta szét a lapjait), ezért gondolom nem olvasta az üzenetem. Szóval a lapot amit tőle átcsatoltatok hozzám, miután nekem nem kell és miután a régi felhasználója is már inaktív ezért átcsatoltatnám a Starity-s profilra, hogy onnan majd elkéri aki akarja
Linkelt szöveg
Az előző felhasználójának a lapnak már írtam, hogy mégsem tartanék már igényt a lapjára, de miután már viszonylag inaktív az oldalon (ezért is osztotta szét a lapjait), ezért gondolom nem olvasta az üzenetem. Szóval a lapot amit tőle átcsatoltatok hozzám, miután nekem nem kell és miután a régi felhasználója is már inaktív ezért átcsatoltatnám a Starity-s profilra, hogy onnan majd elkéri aki akarja
Linkelt szöveg
_ToTo_
2012. november 12. 20:59
|
|
Kiaraagame over™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 1042 Csatolások: 2 Azonosító: 145209 offline
|
Kedves moderátorok.!
Szépen megkérlek,hogy FankaDeli lapját csatoljátok Fruzsyka11-hez,Matt Shively-ét pedig Alishon.-hoz.Előre is nagyon szépen köszönjük
Szépen megkérlek,hogy FankaDeli lapját csatoljátok Fruzsyka11-hez,Matt Shively-ét pedig Alishon.-hoz.Előre is nagyon szépen köszönjük
2012. november 12. 21:44
Idézet (lA-dONNA @ 2012.11.12. 19:10)
Bocsánat, volt egy kis kavarodás
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Ha lehetséges akkor én viszont szívesen elvállalnám a lap szerkesztését.
_ToTo_
2012. november 13. 19:34
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6971 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (Adrián719 @ 2012.11.13. 19:27)
Csá _ToTo_!
Most láttam, hogy Kevin Costner-nek már több mint 7 hónapja nem frissítették az adatlapját. Nagyon szívesen átvenném!
Most láttam, hogy Kevin Costner-nek már több mint 7 hónapja nem frissítették az adatlapját. Nagyon szívesen átvenném!
A lap tulajdonosa kiemelt tag. Náluk hosszabb a szerkesztési határidő, ha jól emlékszem 9 hónap.
9 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Grace Benning,
duracell,
Lizania,
Luckie,
Kazuo,
Darkness,
_ToTo_,
pink_bunny
2012. november 13. 20:36
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Adrián719 @ 2012.11.13. 19:27)
Csá _ToTo_!
Mivel üzenetet nem tudok neked küldeni, ezért itt válaszolnék:
Az üzenetküldés nálam nincs letiltva, bármelyik tag tud írni nekem.
Valamint nem bántásból, de a te lapjaid között viszont van pár, ami tényleg lejárt már...
2012. november 13. 20:52
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jon Bon Jovi adatlapja mehet a Starity profilra, ugyanis a szerkesztője utoljára januárban szerkesztette. Nem lenne rossz, ha pályázat útján lenne kiosztva!
_ToTo_
2012. november 14. 16:43
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Sziasztok!
Sunnystic-kal megbeszéltünk egy cserét, hozzám csatoljátok Yang Jung Yoon lapját, hozzá pedig Jeon Boram lapját. Köszönjük!
Sunnystic-kal megbeszéltünk egy cserét, hozzám csatoljátok Yang Jung Yoon lapját, hozzá pedig Jeon Boram lapját. Köszönjük!
_ToTo_
2012. november 15. 11:40
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Lehet, hogy bunkónak tűnök - Grace Benning kifejezésével élve - de nem érdekel.
Pár hete írtam http://starity.hu/sztarok/megan-follows/ szerkesztőjének, és felajánlottam, hogy átveszem a lapot, ha nem tudja rendesen elkészíteni, de nem válaszolt, csak annyit tett, hogy pár napja kicserélte a profilképet.
Még mindig nincs se életrajz, se filmográfia, sem évről évre képek, pedig már hónapok óta övé a lap.
Bryan Adams életrajza is elég rövid, bár oda legalább írt néhány sort.
Pár hete írtam http://starity.hu/sztarok/megan-follows/ szerkesztőjének, és felajánlottam, hogy átveszem a lapot, ha nem tudja rendesen elkészíteni, de nem válaszolt, csak annyit tett, hogy pár napja kicserélte a profilképet.
Még mindig nincs se életrajz, se filmográfia, sem évről évre képek, pedig már hónapok óta övé a lap.
_ToTo_
2012. november 15. 14:10
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2012.11.15. 11:40)
Lehet, hogy bunkónak tűnök - Grace Benning kifejezésével élve - de nem érdekel.
Megan adatlapját úgy tudod elkérni, ha ide írsz egy 5-10 soros életrajzot, mivel az nincs neki.
Bryan Adams lapjára ha nem tévedek az a szabály él, hogy mivel 1000 feletti, el lehet kérni ha régi infókat tartalmaz! (nagyon régi infókat... az esetében egyébként)
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.