|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Ha már ez afféle trécsparti,nekem is lenne egy-két szavam.
Cynthia-nak,és Twilight6-nak van igaza,ha nem találsz infót,akkor miért szerkeszted?Ha bevallod hogy több a heti lapod mint 3,miért kérsz?Amúgy neked Empress,joe_r világosan elmondta hogy ha nem veszel vissza magadból,kitilt.Ezt nem Offnak szánom,de úgy látom te okozod itt mindig azt,hogy írni kelljen.Te csak képet cserélsz,no meg pár szót kijavítasz,mint Rékánál,akit én szerkesztettem,és te fölvetted,tehát tudom.Ha nem tudod mit-hogy kell,minek neked lap?Nem leszel tőle se több,se kevesebb.Na,remélem nem gond hogy elmondtam a véleményem,de utálom ha valaki ok nélkül vitatkozik.
Szerk:Empress,te kérsz olyan lapot akinek nincs biója?Miért te talán pont megírnád,te?Könnyű másban hibát találni,hogy a tieid ne vegyék észre.Zsuzsi szerkesztőjének majd írok egy linket,ahol talál adatokat,és kész.Vagy adok pár adatot,ami alapján tud írni.Segítek inkább,mint hogy elvegyem.
És ha Rékáról nem találsz több infót,akkor is újra kell írnod,hiába van megírva.Olvastad az adatlap szerkesztési szabályokat?Nem hinném.
Még egyszer elnézést.Befejeztem.