Kedves _ToTo_!
Lejárt még egy hónap.Újra cserélnénk Vy98-al.
Anna Margaret Vy98-nak,hozzám pedig Debby Ryan!
Köszönjük.
ToTo adatlapos topikja
2011. június 01. 21:40
2011. június 02. 14:25
Szívesen elvállalnám Tatár Csilla szerkesztését,mert októberben volt utoljára szerkesztve.
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
2011. június 02. 16:37
őket már több,mint 6 hónapja nem szerkesztették és életrajzuk sincs:
http://starity.hu/sztarok/john-jarratt/
http://starity.hu/sztarok/stephen-collins/
szerkeszthetem őket?
http://starity.hu/sztarok/john-jarratt/
http://starity.hu/sztarok/stephen-collins/
szerkeszthetem őket?
2011. június 02. 18:50
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Engem érdekelne India de Beaufort adatlapja
2011. június 02. 19:33
Ashley Leggat adatlapját januárban szerkesztették utoljára, én szívesen szerkeszteném,
2011. június 02. 19:34
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (solya222 @ 2011.06.02. 19:33)
Ashley Leggat adatlapját januárban szerkesztették utoljára, én szívesen szerkeszteném,
Ki számoltad? Hol van meg a 6 hónap?
2011. június 02. 19:46
Ezt az adatlapot januárban szerkesztették utoljára, én szívesen átvenném, ha még nem jelentkeztek rá.
http://starity.hu/sztarok/sharon-den-adel/
2011. június 02. 19:47
|
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10636 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline
|
Idézet (Mrs.Berry @ 2011.06.02. 19:46)
Ezt az adatlapot januárban szerkesztették utoljára, én szívesen átvenném, ha még nem jelentkeztek rá.
Ismét csak ezt tudom mondani, nincs meg a 6 hónap. Ha adatlapot kértek legalább számoljátok meg, hogy meg van-e a 6 hónap.
10 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
Thora_90,
Rap4ever8,
Kelly,
SelenaDebbyMiley,
kriszti145,
ivonn a demi fan,
pillecukor3,
Erika120,
Lizania
2011. június 03. 11:27
_ToTo_!
Beküldtem egy adatlapot még tegnap, kérlek, hagyd jóvá!
Köszönöm!
Beküldtem egy adatlapot még tegnap, kérlek, hagyd jóvá!
Köszönöm!
2011. június 03. 12:11
Én tudom mi a baj!
A szerkesztési időt úgy számolják, h a januárt is beleszámolták a hat hónapba, azért jött ki nekik.
De az utolsó szerkesztési naptól számított egy hónappal (azaz február) kezdődik a 6 hónap. Azok a lapok csak júliusban járnak le XD
A szerkesztési időt úgy számolják, h a januárt is beleszámolták a hat hónapba, azért jött ki nekik.
De az utolsó szerkesztési naptól számított egy hónappal (azaz február) kezdődik a 6 hónap. Azok a lapok csak júliusban járnak le XD
Idézet (Twilight6 @ 2011.06.02. 19:47)
Ismét csak ezt tudom mondani, nincs meg a 6 hónap. Ha adatlapot kértek legalább számoljátok meg, hogy meg van-e a 6 hónap. 
2011. június 03. 12:25
Idézet (Thora_90 @ 2011.06.03. 12:11)
Én tudom mi a baj!
Egyszerű a teendő:
Akik ezentúl nem figyelnek oda arra, hogy milyen lapot, kitől kérnek, hányszor egy héten, és ráadásul nem veszik figyelembe a hat hónapot, válaszra sem kell méltatni.
Ezzel elkerüljük a felesleges offot, amit ezerszer elmondtunk már, és majd elgondolkodnak azon, mi a bibi.
10 felhasználónak tetszik:
Empress,
Twilight6,
ivonn a demi fan,
DiscoDiva,
Karina197,
Kelly,
Lindsay019,
pillecukor3,
Erika120,
Lizania
2011. június 03. 12:26
Támogatom
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.03. 12:25)
Egyszerű a teendő:
Akik ezentúl nem figyelnek oda arra, hogy milyen lapot, kitől kérnek, hányszor egy héten, és ráadásul nem veszik figyelembe a hat hónapot, válaszra sem kell méltatni.
Ezzel elkerüljük a felesleges offot, amit ezerszer elmondtunk már, és majd elgondolkodnak azon, mi a bibi.
2011. június 03. 17:07
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
Szia ToTo vagy Cynthia!
DiscoDiva-val szeretnénk adatlapot cserélni: én adom neki Alex Evans-t, ő pedig nekem Logan Miller-t. Előre is köszönöm!
DiscoDiva-val szeretnénk adatlapot cserélni: én adom neki Alex Evans-t, ő pedig nekem Logan Miller-t. Előre is köszönöm!
1 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva
2011. június 03. 17:33
2011. június 03. 17:43
Idézet (Mrs.Berry @ 2011.06.02. 19:46)
Ez csak 5 hónap.
Idézet (Courtneyy @ 2011.06.03. 12:25)
Egyszerű a teendő:
Én azért leírnám még egyszer, aztán ez után engem nem érdekel az, aki nem tud 6-ig elszámolni.
Tehát a 6 hónapot így számold ki: Ha van egy adatlap, amit utoljára 2011. január 1-jén szerkesztettek, akkor nem a január a kezdő hónap, amivel elkezdesz számolni, hanem a február. Hogy miért? Mert január 1. az a 0. hó, az egy hónap február 1-jén jár le, vagyis így számolsz: januárba szerkesztették, akkor mutatod a kiskezeden, hogy egy: február, kettő: március, három: április, négy: május, öt: június, hat: július. Magyarul a kezdő hónap mindig a szerkesztésnél kiírtat követő hónap. Nem szégyen ha a kezeden számolod ki, az gázabb, ha 5 hónapos adatlpokat linkelsz. Akinek nem világos a dolog, az jelezze, mert akkor tanárnénit játszok, és mindenkinek részletesebben a szájába rágom a dolgot, aztán lehet matekból is meglesz majd a suliban a jobb jegy
14 felhasználónak tetszik:
Twilight6,
dave095,
Thora_90,
kriszti145,
DiscoDiva,
Selly 13,
zsofeeh,
Karina197,
Lindsay019,
Miley-fan09,
Rap4ever8,
Erika120,
VastagTamásfan,
Lizania
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.