ToTo adatlapos topikja
2011. május 16. 08:25
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet (DiscoDiva @ 2011.05.16. 05:59)
Adam Lambert-nek az életrajza a Wikipédiáról van átmásolva szóról-szóra,van benne piros betű,és színes hátterű betű.A filmográfiájánal csak klipek vannak (bár nem hiszem hogy szerepelt filmben)a diszkográfijánál sincs minden beírva és nem tudok rajta eligazodni.A szerkesztőnek nem írok mert 4.hó 12.én volt fenn itt az oldalon.
Szívesen elvállalnám a szerkesztését.És beírnám helyesen az adatokat,rendbe tenném.
DiscoDiva.
Szerk: Mellesleg pár fölösleges információt is tartalmaz.
Szívesen elvállalnám a szerkesztését.És beírnám helyesen az adatokat,rendbe tenném.
DiscoDiva.
Egyébként ezzel lehetne vitatkozni,mármint a Wikipédia résszel,ugyanis nem én vagyok csak az egyetlen olyan szerkesztő,aki a legtöbb életrajzot az adatlapokhoz az angol Wikipédiáról fordítja,aztán egy napon azt veszi észre,hogy ugyan az be van másolva a magyar Wikipédiára is!
2011. május 16. 13:13
Idézet (Lindsay019 @ 2011.05.15. 22:57)
Mivel zililinda elég aktív szerkesztő, így ha ötleteid vannak, akkor szerintem dobj neki egy privit, biztos megköszönné a segítséged.
Nem hiszem, hogy az egyik legnagyobb kedvencét el kéne venni tőle, ráadásul márciusban frissítette utoljára. 
Már küldtem neki,de nem válaszolt.
2011. május 16. 14:56
Ezzel egyetértek
Vagy máshonnan fordítja az ember, és az van bemásolva a Wikire :/
Idézet (bestiak @ 2011.05.16. 08:25)
Egyébként ezzel lehetne vitatkozni,mármint a Wikipédia résszel,ugyanis nem én vagyok csak az egyetlen olyan szerkesztő,aki a legtöbb életrajzot az adatlapokhoz az angol Wikipédiáról fordítja,aztán egy napon azt veszi észre,hogy ugyan az be van másolva a magyar Wikipédiára is! 
2011. május 16. 14:56
Adam Lambert-nek az életrajza a Wikipédiáról van átmásolva szóról-szóra,van benne piros betű,és színes hátterű betű.A filmográfiájánal csak klipek vannak (bár nem hiszem hogy szerepelt filmben)a diszkográfijánál sincs minden beírva és nem tudok rajta eligazodni.A szerkesztőnek nem írok mert 4.hó 12.én volt fenn itt az oldalon.
DiscoDiva.
DiscoDiva.
Most mi értelme van annak, hogy egy kis hiba/dolog, és rögtön el akarunk kérni adatlapot? Meg van csinálva, és ez a lényeg. Lehet, hogy nem a legtökéletesebben, de legalább annyit foglalkozott vele a szerkesztője, és amúgy is a szerkesztőnek az első kedvence Adam.
Szerintem mindent meg lehetne oldani a privát üzenettel ez esetben. Bár nem tudom, hogy most mi az adatlapjával a gond.
Egyébként pedig a fölösleges információkra pedig - ha nincs kitöltve az a baj, ha ki van töltve az. INkább legyen több, mint kevesebb.
2011. május 16. 15:01
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. május 16. 15:03
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.05.16. 14:56)
Most mi értelme van annak, hogy egy kis hiba/dolog, és rögtön el akarunk kérni adatlapot? Meg van csinálva, és ez a lényeg. Lehet, hogy nem a legtökéletesebben, de legalább annyit foglalkozott vele a szerkesztője, és amúgy is a szerkesztőnek az első kedvence Adam.
Szerintem mindent meg lehetne oldani a privát üzenettel ez esetben. Bár nem tudom, hogy most mi az adatlapjával a gond.
Egyébként pedig a fölösleges információkra pedig - ha nincs kitöltve az a baj, ha ki van töltve az. INkább legyen több, mint kevesebb.
Szerintem mennek végig sorba az összes adatlapon, és nézik melyikbe mi a hiba, hogy aztán lecsaphassanak rá.
Amióta felajánlok adatlapokat ingyen a sajátjaim közül, van pár ember aki minden alkalommal jelentkezik mindre. Néhány tagnak teljesen mindegy, csak adatlap legyen.
17 felhasználónak tetszik:
Thora_90,
kriszti145,
zsofeeh,
dave095,
DiscoDiva,
Esment,
Alexis_0504,
Coco Selly,
wannascream,
Karina197,
NiceandCute,
reguss,
Lindsay019,
Nana_77,
fanni1998,
Twilight6,
Luckie
2011. május 16. 15:08
Na jah. Én ezért is cserélek ritkán, és csak a kedvenceimet vállalom el
Idézet (szavy @ 2011.05.16. 15:03)
Szerintem mennek végig sorba az összes adatlapon, és nézik melyikbe mi a hiba, hogy aztán lecsaphassanak rá.
Amióta felajánlok adatlapokat ingyen a sajátjaim közül, van pár ember aki minden alkalommal jelentkezik mindre. Néhány tagnak teljesen mindegy, csak adatlap legyen.
2011. május 16. 15:55
Eva Longoriának 2010.10.18. volt utoljára frissítve az adatlapja, szívesen szerkeszteném én
http://starity.hu/sztarok/eva-longoria/
2011. május 16. 15:57
Idézet (Claudya @ 2011.05.16. 15:55)
Eva Longoriának 2010.10.18. volt utoljára frissítve az adatlapja, szívesen szerkeszteném én
Csoport:
Moderátor
2011. május 16. 15:59
DiscoDiva.
DiscoDiva.
Ha jó a Wikipédiás életrajz, akkor szerintem nem kell rajta változtatni, csak odaírod a végére, hogy onnan van. Meg persze megszerkeszted, esetenként kiegészíted az angol wikiről.
2011. május 16. 16:08
Idézet (bestiak @ 2011.05.16. 08:25)
Igazad van,bocsi.Akartam írni a szerkesztőnek de 4.hóban volt aktív nem tudom válaszolna-e.
Kérdeztem pár tagtól hogy vajon kérjem-e,azt mondták próba szerencse.
2011. május 16. 16:29
Én erre már korábban lecsaptam
Egyébként még mindig tartom a véleményem az adatlapszerkesztésekkel kapcsolatban: ha valaki aktív szerkesztő, foglalkozzon a lapjaival.
2011. május 16. 16:30
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.16. 16:29)
Én erre már korábban lecsaptam
Egyébként még mindig tartom a véleményem az adatlapszerkesztésekkel kapcsolatban: ha valaki aktív szerkesztő, foglalkozzon a lapjaival.
Ezzel egyetértel, bár sok adatlapnál ez nem könnyű
Thora_90
2011. május 16. 17:13
Ha nincs a cikk a főoldalon, gondolom eszébe sem jut..
2011. május 16. 17:21
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2011.05.16. 15:59)
Ha jó a Wikipédiás életrajz, akkor szerintem nem kell rajta változtatni, csak odaírod a végére, hogy onnan van. Meg persze megszerkeszted, esetenként kiegészíted az angol wikiről.
Azzal, hogy kimásoljuk, nem adunk semmi újat. Ha mindenki ezt csinálná, nem is kéne az oldal ezen részének léteznie.
2011. május 16. 17:24
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Egy kis észrevétel jön tőlem. Ahogy tudom, az adatlapokon a profilképnek arcképnek, esetleg portrénak kell lenniük. Molnár Ferenc profilképe azt hiszem nem okés ilyen szempontból. Nem szeretnék írni a szerkesztőnek, hiszen én itt az oldalon csak egy szimpla tag vagyok, úgyhogy kérlek Ti, moderátorok intézkedjetek. Köszönöm!
_ToTo_
2011. május 16. 18:21
Idézet (wannascream @ 2011.05.16. 17:21)
Azzal, hogy kimásoljuk, nem adunk semmi újat. Ha mindenki ezt csinálná, nem is kéne az oldal ezen részének léteznie.
Igen tudom, ezért támogatom az angol wikis fordítást, ami mint tudjuk sokkal bővebb.
2011. május 16. 19:06
|
|
Dodo88Call Me Maybe <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 908 Csatolások: 0 Azonosító: 142514 offline
|
szia Toto
nem tom miárt de nem tok neked irni... és barátom s em lehetsz
el tod mondani h miért a választ üzibe küld el ha tudod)
ha nem akk ird ki a üzi falamra
tx szia
pux
nem tom miárt de nem tok neked irni... és barátom s em lehetsz
el tod mondani h miért a választ üzibe küld el ha tudod)
ha nem akk ird ki a üzi falamra
tx szia
pux
_ToTo_
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.