Idézet (tbdodo @ 2011.12.27. 23:45)
Kedves ToTo!

csak szeretném megkérdezni, hogy valahogy betudsz-e szerezni nekem egy adatlapot.? Sajnos nekem nagyon kevés van és egyik barátnőjét szeretném meglepni, felvidítani egy adatlappal..Nagyon örülnék ha betudnál szerezni nekem egy adatlapot, bárki lehet de jobb lenne nő, de az sem baj ha férfi, nem kell túl híres ék lennie de ne legyen olyan smeretlen..NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖK előre is mindent!

A választ személyes levélben várnám...köszönöm!

Elsőre azt tudom mondani, hogy nézz körül a szerkesztő nélküli lapok topikjában, hátha látsz vagy találsz olyat ami érdekel benneteket. Én hiába kezdek ajánlgatni valakiket ha esetleg nem ismeritek őket.
Idézet (Vegas @ 2011.12.27. 21:31)
Nekik nincs se kép, se infó, se semmi(legtöbbjüknek még szerkesztő sem). Rajtuk kívül is van jópár ilyen adatlap egyébként(nyugi, eszem ágában sincs mindegyiket belinkelgetni). Pár névre közülük rákerestem a neten, és volt 5-6 kép róluk, amin valszeg ők vannak, de semmi infó. Nem tudom, helyes-e hogy szóltam, mert nyilván valamiért létre lettek hozva, de szerintem kéne valamit az ilyen adatlapokkal csinálni(feltéve ha lehetséges), mert nem hiszem, hogy találnának szerkesztőket.
Ezek jók, jöhet még ha van, egy kivételével mind törlésre ment. Felesleges bikinimodellek meg mittudom én kik.
Idézet (patrícia4 @ 2011.12.26. 23:16)
Allison Iraheta adatlapja már féléve nincs szerkesztve (gondoltam szólók)

Ha nem baj szeretném én megkapni

Egyelőre nem tudom mi legyen avval a lappal. A 2009-es lemeze óta nem csinált igazán semmit sem amit frissíteni lehetne a lapon :s
Idézet (Pöttömke @ 2011.12.26. 20:05)
Sziasztok!
Lejárt a hat hónap. Szívesen szerkeszteném.

Köszönöm szépen.
UI: Egy életrajz elmaradásom van, de azt hamarost pótolom^^
Emiatt írj újra 7-10 nap múlva ha nem csinálja meg addig sem, mert sok frissítésre váró lapja van és figyelmeztetve lett.
Idézet (TheBella @ 2011.12.26. 19:49)
Adam Lambert életrajza már 2 éve nincs frissítve és az a szöveg is a wikipediaról van másolva.A szerkesztője pedig már lassan 2 hónapja nincs fent.

Az egész életrajz a wikiről volt. Nyáron figyelmeztetve lett és kijavította, átalakította, módosította az életrajzot. Igaz az alapja még így is a wiki, de így már elfogadható, mert nem egy az egyben ugyanaz, mint a wikin. A szerkesztő pedig 3 hónap után válik inaktívvá. Utoljára is 1-2 nappal a lejárat elött frissítette - én csak képet cseréltem a lapon, mert többen szóltak miatta, hogy a régebbi elég béna volt.