Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. december 26. 13:43 #3301
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (Bessie @ 2011.12.26. 13:40)

kizárt. rohog.gif Persze attól próbálkozhat, csak tudom, sokan kérték már tőle évekkel ezelőtt is. biggrin.gif

Az lehetséges. Én ezzel azt akartam szemléltetni, hogy lehet válaszolni valakinek úgy is, hogy nem ordítjuk le a fejét, nem alázzuk meg ahol csak lehet.
Egy értelmes, és normális választ írtam rá, ami mindenkitől elvárható lenne.
8 felhasználónak tetszik: Bessie, AmyVie, Mia007, Cassie3, Kelsey, Riley13, olsenfan.., Ninaa.
2011. december 26. 13:46 #3302
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (joe_r @ 2011.12.26. 13:43)
Az lehetséges. Én ezzel azt akartam szemléltetni, hogy lehet válaszolni valakinek úgy is, hogy nem ordítjuk le a fejét, nem alázzuk meg ahol csak lehet.
Egy értelmes, és normális választ írtam rá, ami mindenkitől elvárható lenne.

Jó, igaz. smileeee.gif Nekem nem szokásom senki fejét leordítani. Annyira még nem tudtak itt felhúzni. rohog.gif De igazad van, ez a minimum. meghajolo.gif
2011. december 26. 14:14 #3303
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (evelin0623 @ 2011.12.26. 14:08)
Mi az, hogy nem vagyok/vagyunk jobbak? Adatlapszerkesztési tekintetben, sokkal jobbak vagyunk!

Van aki jobb, van aki nem. Hidd el ha elkezdenék keresgélni, elég sok név lenne, akik csak képet frissítenek, nem írnak biót, vagy webfordítósat. Legutóbb mikor elkezdtem szétnézni az adatlapok végénél, pár oldal után feladtam, annyi hibát találtam! Ez sem kitaláció, lehet ellenőrizni. Habár azóta remélem már javult a helyzet. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: evelin0623
2011. december 26. 14:18 #3304
mycroft
mycroft
visszatérő vendég

Státusz"Tudatában lenni a hülyeségnek és úrrá lenni a hülyeségen két külön dolog."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 171
Csatolások: 112
Azonosító: 121233
Most, hogy elült itt a topicban a vihar, megint bekullognék egy Eddie Falco-ért, aki ugyancsak méltatlanul el van hanyagolva. Hát illik így bánni egy többszörös Golden Globe díjas színésznővel? biggrin.gif Szóval megköszönném, ha őt is csatolnád. smileeee.gif Előre is kösz.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. december 26. 14:36 #3305
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
fear.gif Attilának egész alakos képe van kitéve, plusz az is kockás. mellow.gif

Plusz kérném hozzám csatolni őt. és őt. meghajolo.gif

Peta adatlapja január elején volt frissítve. (Nem kell, de aki szeretné, az jelezze. biggrin.gif )
Briannek 2010-ben.
Profilkép nem megfelelő.
2010-ben volt frissítve Karcsi. biggrin.gif
2011. december 26. 14:40 #3306
- törölt felhasználó -    
Rendben,köszönöm hogy felvilágosítottatok.
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2011. december 26. 15:06 #3307
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Idézet (pink_bunny @ 2011.12.24. 16:27)
Sziasztok! smileeee.gif
Aimee Garcia adatlapja több, mint másfél éve nem volt frissítve, sőt még biográfiája sincsen. Szívesen elvállalnám a lap szerkesztését. meghajolo.gif

Illetve szeretném még kérni Zácsik Szandra adatlapját ugyanettől a szerkesztőtől. Necros utoljára februárban volt aktív, illetve Szandi adatlapja lassan 2 éve nem volt frissítve. Megköszönném, ha hozzám csatolnátok. meghajolo.gif
2011. december 26. 16:57 #3308
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Elnézést kérek,de folyamtában találom az olyan lapokat amelyeket több,mint féléve nem szerkesztettek,és megint találtam amit ismét szívesen átvennék.Hiszen már 2011. januárjában lett utoljára szerkesztve.A lap itt van: http://starity.hu/sztarok/jung-nicole/ és ha nem probléma,akkor ezt is átvenném nagyon szívesen,mert pont az egyik kedvencemről lenne szó.
Várjunk még találtam (természetesen ők is a kedvenceim és átvenném őket):
http://starity.hu/sztarok/han-seung-yeon/

Ügyes vagy, hogy így megtalálod ezeket, de elöbb a saját lapjaidat kellene kitölteni rendesen. Hiányoznak az életrajzok, film és/vagy diszkógráfiák. Elöbb ezeket készítsd el.

Dani Thorne adatlapján több hiba is van:
-szöveg a profilképen
-rossz minőségű profilkép
-már vagy 14 hónapja nem lett szerkesztve
-a biográfiában alig van róla néhány mondat, ráadásul eléggé ki van ,,csicsázva"
(nem kell átpasszolni, csak szóltam, nálam is vannak rendezetlen lapok, azokat a két ünnep között megoldom smileeee.gif )

Evvel nem tudok mit kezdeni, mert a szerkesztő 7 hónapja nem lépett be. Illetve csak ennyit: Dommeee_Chan lapjai vihetőek inaktivitás miatt.

Ha meglehetne oldani akkor Kovács Ágnes lapját szeretném megkapni...smileeee.gif Előre is köszönöm! smileeee.gif

Az a lap 30.-án fog lejárni, majd az után lehet kérni, hogy lejárt.

A Szendy Szilvi lapját szerkesztő tag már november 12 óta nem adott életjelet magáról. Szívesen átvenném Szilvi lapját. Nádasi Veronika lapjával sem törődött senki már több mint 1 éve. Őt is bevállalnám smileeee.gif

Szendy Szilvia lapja ki van töltve. Nem járt le a lapon a 6 hónap és a szerkesztő is 3 hónapon belül van, így az még nem átadható. A másik lapot viszont megkaptad.

Csics16 lapjai is vihetőek inaktivitás miatt.
Illetve Necros lapjai is.

Mikeyla, Kálloy lapját már kérték korábban, csak a szerkesztő közben figyelmeztetve lett, ezért az kapja aki korábban kérte ha nem kerül frissításre. A másik általad kért lap szerkesztője is figyelmeztetve van, ha nem frissíti akkor Tied a lap, de írj újra kb 1 hét múlva, mert el fogom felejteni.

Amíg nem dől el, hogy hogyan lesznek szabályozva a moderátorok lapjai, addig ideiglenes megoldásként azt tudom javasolni, hogy aki nem akarja megkapni mindenáron pl Regina lapjait, de megírja nekem az esetleges hibákat, javítani vagy frissíteni valókat, akkor azokat beírom a kérdéses lapokra.
7 felhasználónak tetszik: AmyVie, Holly Keller, kriszti145, Piros0817, pink_bunny, olsenfan.., SelenaGirl
2011. december 26. 17:33 #3309
- törölt felhasználó -    
Elnézést, hogy én is írok, de úgy érzem, hogy a gondolataimat nekem is meg kell osztanom ezzel kapcsolatban. Nem akarok senkit sem védeni, de az imént kiemelt két ominózus tag csupán tényeket írt le. Olyan tényeket, amik miatt már én is tépem a számat egy ideje, de sehol sem kerül meghallgatásra. Én is, mint ahogyan sokan mások, ti moderátorok is tele vagytok problémákkal és gondokkal. Mint, ahogyan Reginának is, nekem sem és gondolom másnak sem a Starity az élete. Ha igen, ott egy picikét gáz van, mert akkor az illető nem igazán él szociális életet. Na, de a lényeg az lenne, hogyha valakinek problémái vannak (kórházban van, beteg, leégett a háza vagy esetlegesen nem tud géphez ülni), akkor azon nyomban az adatlapok el vannak osztogatva vagy inaktivitásra vagy a 6 hónapos időkorlátra hivatkozva. Én mindig is próbáltam toleránsnak lenni az emberekkel kapcsolatban és valamennyi empátiát nyújtani. Ha valamely moderátor nem szerkeszti az adatlapjait az nó problem, de, ha valami véletlen folytán nekem nem sikerülne, akkor nó tolerancia. Engem egyedül ez irritál. Ha a moderátorok megtehetik, akkor mi normál tagok miért nem? Havonta nézegetem az adatlapjaim szerkesztési idejét, nehogy jöjjön valami okostóni és erre meg erre hivatkozva elveszi a fessen kitöltött lapomat, csak nehogy már nálam legyen. Ha valaki ír nekem egy adatlappal kapcsolatban, akkor az a minimum, hogy visszaírok, vagy nem? Én speckó nem jöttem ide nyávogni, hanem fogtam a két kis kacsómat, írtam Reginának, de konkrétan úgy elkerült engem is, mint a sicc. Ilyenkor van megoldás? Persze, hogy lázong a nép, mert részben kivételezés történik ebben az esetben. Attól, mert valaki moderátor nem tartom sem jobbnak, sem másnak. Ugyanolyan ember a világon, csupán csak tisztelem az önzetlensége miatt, de erre hivatkozva kap mentességet xy szabályok alól, mert a státuszánál az áll, hogy moderátor? Tényleg nem veszekedni akarok, nem is kioktatni senkit, de szóltak már hozzám sokkal durvább hangnemben is itt, hú, de még mennyiszer, azoknak a tagoknak miért nem járt kitiltás vagy fenyegetőzés? Naponta többször is előfordul itt, ez nem újdonság. Bár én a hozzászólásokban speciel nem vettem észre semmi tiszteletlenséget, és úgy mérlegeltem, hogy a jelenlévők közül (szerintem) senki sem hágta át a Starity szabályzatát. Én igazából soha sem értettem, hogy mire fel van kivételezés a moderátorokkal kapcsolatban, mert, ha jól emlékszem a szabályzatban egyébként az nincs leírva, hogy az adott feltételek a moderátorokra nem vonatkoznak. Elvileg a szabályok értelmében ugyanúgy vonatkozik minden feltétel minden tagra, elvégre a moderátor is egy tag, aki fel van hatalmazva arra, hogy rendet tartson a fórumon. Én speciel úgy érzem, hogy súlyos problémák vannak a rangokat illetően. Én olyan vagyok, hogy amilyenek velem, én is olyan vagyok másokkal. Ha egy moderátor enyhén szólva tiszteletlen, akkor én is az vagyok. Ilyesmi még nem fordult elő, de azt gondolom ti sem várjátok el, hogyha valaki úgy érzi, hogy tiszteletlenek voltatok, akkor annak fejében meg is adják a tiszteletet? Nem szoktam mások feje felett pálcát törni, de itt szerintem a fenyegetőzés nem vezet megoldásra. Nincs annak semmi értelme, hogy meg lesz fenyegetve xy, mert le merte írni velősen a véleményét és a gondolatait. Ez egy fórum nem? És, ha még moderátort is érint, akkor is kell róla beszélni. Ha Regina nem lenne egy ranggal feljebb, akkor senkit sem érdekelne, azért ne hazudjunk magunknak. Ez is csak egy vélemény volt, semmi több. Akinek nem inge, ne vegye magára, ahogyan tartja a mondás, de azt hittem, hogy felnőtt emberekként kicsit feljebb állunk az üres fenyegetőzésektől. Egyszerűen, ne haragudjatok meg és nem is akarok az ég világon megsérteni titeket, de az utóbbi pár oldalon lévő hozzászólások olyan, mintha az ember oviban lenne. Egy érv sem hangzott el, semmi, csak annyi, hogy mindenki fogja be a csőrét. Ha valami mellett kiállok, akkor ízig-vérig érvelek, alátámasztom és meggyőzöm a másikat, de itt konkrétan erőfitogtatás ment, az ég világon semmi más. A problémákat meg kell beszélni, mert tudtommal civilizált emberek vagyunk, nem pedig így elintézni egymás között. Reginán kívül nem egy olyan tagot tudnék mondani itt a Starityn, akik igaz, sokat itt vannak, de úgy érzem, hogy milliószor többet tettek a közösségért, a fórumért és a színvonalért, és a félreértések elkerülése végett nem magamra gondoltam. Ő velük pedig a kutya sem foglalkozik. Elnézést a nyers véleményért, de ezt másképp nem tudtam leírni, csak így. Remélem nem bántottam meg senkit, mert nem ez volt a célom, de a világ egyik legnagyobb bűnének tartom azt, hogyha xy-t lehurrogják, mert van egy álláspontja és van egy véleménye. Nekem ez a véleményem. Nem érzem úgy, hogy bármi bűnt is elkövettem volna ezzel, mert úgy érzem a Starity szabályzatát betartottam és a belátásom szerinti valós tényeket írtam le. Kicsit feljebb kéne lépni egy lépcső fokot, hogy az adatlapos problémákat megoldhassátok, mert ez így nem fog működni. Toto, a szünetben Holly Valance adatlapjára írok egy új életrajzot, filmográfiát, diszkográfiát meg mi egyebet, és élnék azzal a lehetőséggel, hogy elküldöm, te pedig bemásolod. Ennél jobb ötletem nekem sincs. Köszönöm a lehetőséget, és elnézést kérek az offért, és azért, ha esetlegesen megbántottam valakit! Nem ez volt a célom!
11 felhasználónak tetszik: AmyVie, kriszti145, Eszter655, ChanelGirl, Thora_90, Cassie3, Kelsey, SelenaGirl, _ToTo_, Ninaa., Mia007
2011. december 26. 19:11 #3310
- törölt felhasználó -    
Kedves Moderátorok!

Rob McElhenney adatlapja már elég hosszú ideje nem volt szerkesztve, s ráadásul gazdátlanul árválkodik. Ha lehetne, akkor kérném, hogy csatoljátok őt hozzám.

Köszönöm! meghajolo.gif
2011. december 26. 19:36 #3311
- törölt felhasználó -    
Teljesen egyetértek veled, mint mindig, most is fején találtad a szöget!
És örülök, h legalább benned van annyi, h bocsánatot kérsz még akkor is, ha az igazat írtad le wink.gif

Kristen Stewartról annyit, h én is kérdeztem ToTot, megkaphatom-e, de elmondta, h Kris már a Twilight-őrület előtt is nagy kedvence volt wink.gif

Idézet (Holly Keller @ 2011.12.26. 17:33)
Elnézést, hogy én is írok, de úgy érzem, hogy a gondolataimat nekem is meg kell osztanom ezzel kapcsolatban. Nem akarok senkit sem védeni, de az imént kiemelt két ominózus tag csupán tényeket írt le. Olyan tényeket, amik miatt már én is tépem a számat egy ideje, de sehol sem kerül meghallgatásra. Én is, mint ahogyan sokan mások, ti moderátorok is tele vagytok problémákkal és gondokkal. Mint, ahogyan Reginának is, nekem sem és gondolom másnak sem a Starity az élete. Ha igen, ott egy picikét gáz van, mert akkor az illető nem igazán él szociális életet. Na, de a lényeg az lenne, hogyha valakinek problémái vannak (kórházban van, beteg, leégett a háza vagy esetlegesen nem tud géphez ülni), akkor azon nyomban az adatlapok el vannak osztogatva vagy inaktivitásra vagy a 6 hónapos időkorlátra hivatkozva. Én mindig is próbáltam toleránsnak lenni az emberekkel kapcsolatban és valamennyi empátiát nyújtani. Ha valamely moderátor nem szerkeszti az adatlapjait az nó problem, de, ha valami véletlen folytán nekem nem sikerülne, akkor nó tolerancia. Engem egyedül ez irritál. Ha a moderátorok megtehetik, akkor mi normál tagok miért nem? Havonta nézegetem az adatlapjaim szerkesztési idejét, nehogy jöjjön valami okostóni és erre meg erre hivatkozva elveszi a fessen kitöltött lapomat, csak nehogy már nálam legyen. Ha valaki ír nekem egy adatlappal kapcsolatban, akkor az a minimum, hogy visszaírok, vagy nem? Én speckó nem jöttem ide nyávogni, hanem fogtam a két kis kacsómat, írtam Reginának, de konkrétan úgy elkerült engem is, mint a sicc. Ilyenkor van megoldás? Persze, hogy lázong a nép, mert részben kivételezés történik ebben az esetben. Attól, mert valaki moderátor nem tartom sem jobbnak, sem másnak. Ugyanolyan ember a világon, csupán csak tisztelem az önzetlensége miatt, de erre hivatkozva kap mentességet xy szabályok alól, mert a státuszánál az áll, hogy moderátor? Tényleg nem veszekedni akarok, nem is kioktatni senkit, de szóltak már hozzám sokkal durvább hangnemben is itt, hú, de még mennyiszer, azoknak a tagoknak miért nem járt kitiltás vagy fenyegetőzés? Naponta többször is előfordul itt, ez nem újdonság. Bár én a hozzászólásokban speciel nem vettem észre semmi tiszteletlenséget, és úgy mérlegeltem, hogy a jelenlévők közül (szerintem) senki sem hágta át a Starity szabályzatát. Én igazából soha sem értettem, hogy mire fel van kivételezés a moderátorokkal kapcsolatban, mert, ha jól emlékszem a szabályzatban egyébként az nincs leírva, hogy az adott feltételek a moderátorokra nem vonatkoznak. Elvileg a szabályok értelmében ugyanúgy vonatkozik minden feltétel minden tagra, elvégre a moderátor is egy tag, aki fel van hatalmazva arra, hogy rendet tartson a fórumon. Én speciel úgy érzem, hogy súlyos problémák vannak a rangokat illetően. Én olyan vagyok, hogy amilyenek velem, én is olyan vagyok másokkal. Ha egy moderátor enyhén szólva tiszteletlen, akkor én is az vagyok. Ilyesmi még nem fordult elő, de azt gondolom ti sem várjátok el, hogyha valaki úgy érzi, hogy tiszteletlenek voltatok, akkor annak fejében meg is adják a tiszteletet? Nem szoktam mások feje felett pálcát törni, de itt szerintem a fenyegetőzés nem vezet megoldásra. Nincs annak semmi értelme, hogy meg lesz fenyegetve xy, mert le merte írni velősen a véleményét és a gondolatait. Ez egy fórum nem? És, ha még moderátort is érint, akkor is kell róla beszélni. Ha Regina nem lenne egy ranggal feljebb, akkor senkit sem érdekelne, azért ne hazudjunk magunknak. Ez is csak egy vélemény volt, semmi több. Akinek nem inge, ne vegye magára, ahogyan tartja a mondás, de azt hittem, hogy felnőtt emberekként kicsit feljebb állunk az üres fenyegetőzésektől. Egyszerűen, ne haragudjatok meg és nem is akarok az ég világon megsérteni titeket, de az utóbbi pár oldalon lévő hozzászólások olyan, mintha az ember oviban lenne. Egy érv sem hangzott el, semmi, csak annyi, hogy mindenki fogja be a csőrét. Ha valami mellett kiállok, akkor ízig-vérig érvelek, alátámasztom és meggyőzöm a másikat, de itt konkrétan erőfitogtatás ment, az ég világon semmi más. A problémákat meg kell beszélni, mert tudtommal civilizált emberek vagyunk, nem pedig így elintézni egymás között. Reginán kívül nem egy olyan tagot tudnék mondani itt a Starityn, akik igaz, sokat itt vannak, de úgy érzem, hogy milliószor többet tettek a közösségért, a fórumért és a színvonalért, és a félreértések elkerülése végett nem magamra gondoltam. Ő velük pedig a kutya sem foglalkozik. Elnézést a nyers véleményért, de ezt másképp nem tudtam leírni, csak így. Remélem nem bántottam meg senkit, mert nem ez volt a célom, de a világ egyik legnagyobb bűnének tartom azt, hogyha xy-t lehurrogják, mert van egy álláspontja és van egy véleménye. Nekem ez a véleményem. Nem érzem úgy, hogy bármi bűnt is elkövettem volna ezzel, mert úgy érzem a Starity szabályzatát betartottam és a belátásom szerinti valós tényeket írtam le. Kicsit feljebb kéne lépni egy lépcső fokot, hogy az adatlapos problémákat megoldhassátok, mert ez így nem fog működni. Toto, a szünetben Holly Valance adatlapjára írok egy új életrajzot, filmográfiát, diszkográfiát meg mi egyebet, és élnék azzal a lehetőséggel, hogy elküldöm, te pedig bemásolod. Ennél jobb ötletem nekem sincs. Köszönöm a lehetőséget, és elnézést kérek az offért, és azért, ha esetlegesen megbántottam valakit! Nem ez volt a célom!
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Holly Keller
2011. december 26. 19:49 #3312
TheBella
TheBella
új tag

StátuszTheBella
Hozzászólás: 93
Csatolások: 20
Azonosító: 162580
Adam Lambert életrajza már 2 éve nincs frissítve és az a szöveg is a wikipediaról van másolva.A szerkesztője pedig már lassan 2 hónapja nincs fent. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, _ToTo_
2011. december 26. 19:56 #3313
- törölt felhasználó -    
Adam lapja nemrég lett átadva, legalábbis úgy tudom!
A szerkesztő meg csak 3 hónap után lesz aktív :/
De lehet megkapod, mivel az adatlap másolt wink.gif

Idézet (TheBella @ 2011.12.26. 19:49)
Adam Lambert életrajza  már 2 éve nincs frissítve és az a szöveg is a wikipediaról van másolva.A szerkesztője pedig már lassan 2 hónapja nincs fent. blush.gif
2011. december 26. 19:57 #3314
- törölt felhasználó -    
Megkaptam Nora Roberts lapját, de én valójában csak jeleztem, hogy jó szerkesztőre lenne szüksége. Ha valakit érdekel a lapja én szívesen átadom, persze csak felelős szerkesztőnek. Bár még erősen gondolkozom rajta.
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, _ToTo_
2011. december 26. 19:59 #3315
TheBella
TheBella
új tag

StátuszTheBella
Hozzászólás: 93
Csatolások: 20
Azonosító: 162580
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.26. 19:56)
Adam lapja nemrég lett átadva, legalábbis úgy tudom!
A szerkesztő meg csak 3 hónap után lesz aktív :/
De lehet megkapod, mivel az adatlap másolt wink.gif

Nem mert már az elejétől kezdve ő a szerkesztője blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. december 26. 20:05 #3316
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Sziasztok!
Lejárt a hat hónap. Szívesen szerkeszteném. smileeee.gif Köszönöm szépen.

UI: Egy életrajz elmaradásom van, de azt hamarost pótolom^^
2011. december 26. 21:14 #3317
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szeretett Carlitóm adatlapját szeretném elkérni, hogy kicsit felfrissíthessem. Több, mint egy éve nem nyúlt hozzá a szerkesztője... mellow.gif rolleyes.gif
2011. december 26. 21:47 #3318
Ketherina
Ketherina

Státusz"Because the man wasn't good he was great..."
Hozzászólás: 501
Csatolások: 13
Azonosító: 162756
Kedves _ToTo_, kérlek csatold Zsozsi13-hoz Aidan Turnert.
Nagyon köszönöm smileeee.gif
2011. december 26. 22:28 #3319
Karina197
Karina197
impossible

Státuszegy szakasz lezárult.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
én Fekete Balázs adatlapját szeretném, december 11.-én járt le a 6 hónap smileeee.gif
2011. december 26. 23:16 #3320
patrícia4
patrícia4

StátuszPatrícia még nem állította be a státuszát
Hozzászólás: 7621
Csatolások: 1240
Azonosító: 126309
Allison Iraheta adatlapja már féléve nincs szerkesztve (gondoltam szólók)blush.gif Ha nem baj szeretném én megkapni blush.gif
484 oldal 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!