Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. december 22. 00:49 #3221
Gabor28
Gabor28
Mr. Sunshine
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2116
Csatolások: 18119
Azonosító: 33038
Idézet (Bessie @ 2011.12.22. 00:38)

És a profilképről is igen jól felismerhető rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Bessie, Saranghae17, KathPierce., Eszter655, Anne-Anne, olsenfan..
2011. december 22. 11:55 #3222
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Gabor28 @ 2011.12.22. 00:49)
És a profilképről is igen jól felismerhető rohog.gif

Mentségére legyen mondva Sin Cara pankrátor, és mindig ebben a maszkban szerepel. Még eseményeken is. rohog.gif (Én mondjuk láttam már hogy néz ki a maszk alatt biggrin.gif )
2011. december 22. 12:02 #3223
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
lejárt a 6 hónap .megkaphatom? blush.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. december 22. 15:14 #3224
Rosemary.
Rosemary.
visszatérő vendég
Hozzászólás: 321
Csatolások: 1358
Azonosító: 160279
Szia.
Légy szíves Schell Judith adatlapját tedd át AMaya-hoz, Czippán Anett adatlapját Pöttömkéhez és Daniela Spanic adatlapját Anne-Anne-hoz. Előre is köszönöm: Rose
2011. december 22. 16:42 #3225
- törölt felhasználó -    
Szia ToTo!
Ez a lap utóljára januárban volt frissítve akkor is általad. Én imádom és szívesen szerkeszteném. blush.gif
Előre is köszönöm. meghajolo.gif
2011. december 22. 17:53 #3226
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Nem említetted hogy Aurea adatlapjánál mennyi határideje van a szerkesztőnek szerkeszteni, de letelt tegnap az 1 hét. A biográfiájával semmit nem csinált, csak formázta, ill. a profilképe sem változott. mellow.gif
2011. december 22. 18:53 #3227
Anne-Anne
Anne-Anne
Moi...Lolita

StátuszEveryone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.
Hozzászólás: 1020
Csatolások: 150
Azonosító: 159809
Szia,én Justine Waddell adatlapját szeretném szerkeszteni.Lassan egy éve nem csináltak vele semmit.A szerkesztője sem aktív több hónapja.(és már legutóbb is Te szerkesztetted)
Nekem nagyonnagy kedvencem,így szívesen szerkeszteném. smileeee.gif
2011. december 22. 22:02 #3228
zivi1996
zivi1996
Hozzászólás: 537
Csatolások: 763
Azonosító: 80774
Kérem Jang Hyun Seung adatlapját áthelyezni SelenaGirl - nek
köszi:) blush.gif
2011. december 22. 22:11 #3229
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Üdv ToTo!
Ha lesz időd kérlek csatold át Corbynak Csábi Bettina lapját!
Deanne Berry adatlapját pedig Selly_Dancy-nak.
Köszönöm!
És Kellemes ünnepeket kívánok!
2011. december 22. 22:33 #3230
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Cynthia @ 2011.12.21. 20:45)
Elég sokan ezt csinálják, nem igazán értem miért is kell emiatt leszólni bestiakot. Egyébiránt meg aki nem tud adatlapot szerkeszteni az ne szerkesszen, vagy jól vagy sehogy. Na most aki magyarul nem tud, az értelem szerint biót sem nagyon tud szülni, az ilyenek nagy része pedig bárminemű segítségre támadással reagál. 
A szabályok pedig azért lettek meghozva, hogy ne kelljen külön kérvényt benyújtani szerkesztőnek alkalmatlan személyeknek hogy ugyan legyen már lekiismeretes azzal kapcsolatban amit elvállalt.

Elnézést az OFFért már előre, komolyan..

Szerintem azért eszet döbbentő dolog, amik itt mennek. Értem én bestiak oldalát is, hogy ő "beszerette volna ezt jelenti", de basszus emberek vagyunk, nem kellene inkább segítenünk egymásnak? Vagy csak én volnék ilyen ember, hogy nem törlöm bele a lábamat a másikéba? Azért, mert valakinek nem megy a lapszerkesztés, attól függetlenül nem kellene úgy bánni vele, és "XD"-vel lehordani és epés megjegyzéseket tenni, mert nem jól szerkeszt adatlapot. Értem én azt a megállapítást, hogyha valaki elvállal egy adatlapot, akkor azt szerkessze úgy, ahogyan kellene, most valljuk be őszintén, ezen az oldalán hány olyan tag van, aki tiszta lelkiismerettel felel egy lapért? Nagyon kevés! Most ennyi erővel minden második tagra, adatlapszerkesztőre lehetne találni valamit, mert éppen ez nem felel meg, de ki nézegeti így? Senki..

Most komolyan, annyira nehéz volna megdobni Happyt egy levéllel, hogy te ez így nem pálya, írnod kéne egy normális életrajzot és bevezetőt? Mennyivel emberibb volna, mintsem rögtön idejönni a topicba? Belegondolva, eszméletlen, hogy egyszerűen néhányan képtelenek az alapvető emberi dolgokra: helyette inkább leugatnak mindenkit, és „védelmezik a saját igazukat”.

Nem lehet csoportosítani az embereket úgy, hogy mindenki mindent támadásnak vesz fel. Nem vagyunk egyformák, tehát nem tudhatjuk, hogy ki hogyan reagál arra, ha valaki segíteni próbál neki. Élő példa volt anno, hogy nekem is szóltak adatlappal kapcsolatban. Azon nyomban javítottam a hibát, és emberien megköszöntem az illetőnek.

Szóval minimum annyi gerincesség lehetne valakiben, hogyha már beírja a topicba az illetőt, akkor legalább a tagnak is küld egy levelet, hogy ez így nem okés, változás kellene, ahelyett, hogy rögtön ide jönnétek. Most belegondolva, minek kellene ToTo-hoz rohanni egyből, ha Ti is megtudnátok oldani magatoktól? (Abban az esetben, ha a tag nem passzív ellenállást tanúsít, hanem megköszöni és javítja: és max, ha ezután sincs változás, akkor kéne beírni a topicba.)

Én senkit nem akartam ezzel megbántani, de Thorát sem kellene ok nélkül lehurrogni azért, mert volt tekintettel a másik élő egyedre, aki a fórumon van.
(És még egyszer elnézésedet kérem ToTo az offért)
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, Holly Keller
2011. december 22. 22:41 #3231
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Egy részről igazad van, de azért vegyük figyelembe, hogy vannak alap dolgok. Amióta a Starity megalakult meg se tudnám mondani mennyi noname akárkik kerültek ide, mint sztár. Oké, beírják az adatokat, tesznek fel profilképet, és kitöltik az amit tudni kell róla részt. És ennyi. Innentől kezdve egyesek azt hiszik ezzel mindent megtettek. Szép és jó, hogy mindenki aktív akar lenni, de az már gond, hogy sok mindenről nem tudnak. Elméletileg azért nem lehet új topikot nyitni x hétig, hogy figyeljék a fórumot, és az itteni szokásokat. Az is lehet, hogy nem tudja az illető hol kérjen segítséget. Ez az oldal hibája, mert itt sajnos több íratlan dolog van, mint írott. Egy új tag pedig ha idetéved nem tudhatja a szabályokat, ha nem tudja hol keresse.
Ettől függetlenül mondom: ha valaki elvállalt valamit, vállalja a felelősséget.
Mindannyian hibázunk, de ezekből tanulunk. És én is azt mondom, RESPECT!! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. december 22. 22:51 #3232
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Bessie @ 2011.12.22. 22:41)
Egy részről igazad van, de azért vegyük figyelembe, hogy vannak alap dolgok. Amióta a Starity megalakult meg se tudnám mondani mennyi noname akárkik kerültek ide, mint sztár. Oké, beírják az adatokat, tesznek fel profilképet, és kitöltik az amit tudni kell róla részt. És ennyi. Innentől kezdve egyesek azt hiszik ezzel mindent megtettek. Szép és jó, hogy mindenki aktív akar lenni, de az már gond, hogy sok mindenről nem tudnak. Elméletileg azért nem lehet új topikot nyitni x hétig, hogy figyeljék a fórumot, és az itteni szokásokat. Az is lehet, hogy nem tudja az illető hol kérjen segítséget. Ez az oldal hibája, mert itt sajnos több íratlan dolog van, mint írott. Egy új tag pedig ha idetéved nem tudhatja a szabályokat, ha nem tudja hol keresse. 
Ettől függetlenül mondom: ha valaki elvállalt valamit, vállalja a felelősséget. 
Mindannyian hibázunk, de ezekből tanulunk. És én is azt mondom, RESPECT!! meghajolo.gif

Nem tudom, akkor ezek szerint, csak én vagyok ezen felháborodva? Most nehogy már valakinek fájdalmas legyen az a két másodperc, hogy elküldje azt a bizonyos levelet. Tudom, hogy a fórumon nagyobbrészt kisebbek vannak, akik nem tanultak semmiféle modort, de szükséges nekünk is lesüllyedni erre a szintre? Szerintem nem kellene, és elég szomorú, hogy van aki lesüllyed ténylegesen erre a szintre. Új tag, akkor nem nekünk kellene, mint régebbi tagoknak kissé egyengetni őket, hogy ténylegesen mi a szokás? Most ennek nem így kellene lennie, hogy egymás háta mögött kést rántunk és ott szúrjuk a másikba, ahol lehet. Tolerancia. Ezek szerint a fórum nagyobb része nem ismeri ezt? Valahol ez eléggé helytelen és másokkal szemben nem fair. Mert ha most belegondolsz, nem egy olyan adatlap van, ahol egyszerűen tényleg semmi nincs - és ilyen immel ámmal van kitöltve és még szólni sem lehet, mert "szerkeszti" a lapot. Miért kellene a másikban megtörölnünk lábunkat, miközben segíthetnénk a másik hibáját kijavítani? Így is-úgyis okul az ember belőle, ha akar, ha nem, akkor nincs semennyi sütnivalója. Anno neked is írtam, Kellan adatlapja miatt, hogy tagos képek voltak fenn évről évre képeknél. Nem tudom, hogy azóta lett változás, mint láthatod, küldtem levelet és a többit már rád hagytam. Most bennem is volt annyi gerinc, hogy neked írtam és nem a hátad mögött szervezkedtem, azért szerintem eléggé emberibb dolog.
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, Holly Keller
2011. december 22. 22:58 #3233
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Már elég rég segítek ahogy csak tudok, de hidd el képtelenség megoldani, hogy minden egyes tagnak az ember megnézze éppen mit rontott el, majd írjon neki egy levelet. Ha valaki nem ért valamit sokszor nem elég 1-2 mondat. Tapasztaltam. Éppen ezért hoztam létre az oldallal kapcsolatos tudnivalókat, tippeket, hogy oda bárki beírja a gondját, és ha végigolvasnád láthatnád szinte mindenről leírást készítettem. Képeset, igaz azok az oldal hibája miatt nem láthatóak.

Amúgy ToTo kérte, hogy jelezzük itt a hibákat. Szóval ezen felesleges lovagolni. De ha bárki segítséget kér, mindent megteszek, amit csak tudok. wink.gif

Csak annyi baj legyen az adatlapjaimmal, hogy az évről évre képek tagosak. rolleyes.gif
Itt pedig lezártam a témát végleg, mielőtt ToTo elkorbácsolna. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. december 23. 00:15 #3234
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Pöttömke @ 2011.12.19. 20:30)
Sziasztok!
Észrevettem, hogy egy nagy kedvencem, Siri Tollerod profilján ugyanaz az életrajz, mint a "Mit kell tudni Róla?" rész. Nem tudom mennyi értelme van ugyanazt bemásolni az életrajzhoz.. Ilyen esetben átadhatjátok az adatlapot? Ha igen, légyszives csatoljátok hozzám. smileeee.gif Előre is köszönöm szépen. smileeee.gif

Elsőre azt írtam volna, hogy elöbb írok neki egy figyelmeztetést, de mivel két hete már írtam neki más lapjai maitt is, de azóta sem történt semmi, így most ez átadható.

Idézet (adorebubble @ 2011.12.21. 23:31)
Kérlek tegye át valaki Nicola Roberts adatlapját Mia007-hez.
Nagyon köszi!  meghajolo.gif

A lapot ketten is kérték már. Én segítően irtam neked egy üzit, hogy vagy frissíted vagy át lesz adva annak aki kéri. Nem frissítetted, így az kapja aki kérte. Ha megcsináltad volna, akkor annak adhattad volna akinek akarod. Így nem.

Idézet (Vegas @ 2011.12.22. 17:53)
Nem említetted hogy Aurea adatlapjánál mennyi határideje van a szerkesztőnek szerkeszteni, de letelt tegnap az 1 hét. A biográfiájával semmit nem csinált, csak formázta, ill. a profilképe sem változott. mellow.gif

Átfogalmazta a szöveget, nem ugyanaz már mint volt.

Idézet (Bessie @ 2011.12.22. 22:58)
Itt pedig lezártam a témát végleg, mielőtt ToTo elkorbácsolna. rohog.gif

Szeretnéd? w00t.gif tongue.gif

Tényleg kár lovagolni a dolgon, ha valaki szól, hogy hiba van balamelyik lapon, akkor én is elöbb egy figyelmeztetést írok, hogy mit hogyan csináljon.(vagy kijavítom, ha apróság)
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Vegas, Bessie, evelin0623
2011. december 23. 10:49 #3235
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (_ToTo_ @ 2011.12.23. 00:15)

A lapot ketten is kérték már. Én segítően irtam neked egy üzit, hogy vagy frissíted vagy át lesz adva annak aki kéri. Nem frissítetted, így az kapja aki kérte. Ha megcsináltad volna, akkor annak adhattad volna akinek akarod. Így nem.

Nagyon szépen köszönöm Nicola lapját! meghajolo.gif Amint több időm lesz nekiállok és megszerkesztem. Ez most úgy ért, mintha karácsonyi ajándék lenne. rohog.gif
2011. december 23. 11:21 #3236
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Az alábbi sztárnak 3 sztáradatlapja is van:Kamui Kobayashi
Ez a legelső, eredeti
Meg a két utólag létrehozott:
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
2011. december 23. 14:34 #3237
- törölt felhasználó -    
Nem tudom jelentkezett e már valaki Julia Jones adatlapjáért. Jelenleg nincs szerkesztője, én szívesen elvállalnám. Ha már jelentkeztek érte vagy az eddigi szerkesztője szeretné visszakapni, akkor bocsánat. smileeee.gif
2011. december 23. 16:20 #3238
- törölt felhasználó -    
Elnézést kérek,de folyamtában találom az olyan lapokat amelyeket több,mint féléve nem szerkesztettek,és megint találtam amit ismét szívesen átvennék.Hiszen már 2011. januárjában lett utoljára szerkesztve.A lap itt van: http://starity.hu/sztarok/jung-nicole/ és ha nem probléma,akkor ezt is átvenném nagyon szívesen,mert pont az egyik kedvencemről lenne szó.

Várjunk még találtam (természetesen ők is a kedvenceim és átvenném őket):
http://starity.hu/sztarok/han-seung-yeon/
2011. december 23. 17:34 #3239
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Lejárt. Szeretném smileeee.gif
2011. december 23. 18:16 #3240
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Egy újabb gyöngyszem, csak nektek, karácsonyra rohog.gif

Klikk rá, hogy el ne kallódjon rofl.gif
45 felhasználónak tetszik: Boscorelli, ChanelGirl, kriszti145, UnhappyMeals, SelenaGirl, goldman, Holly Keller, ophely88, Eszter655, Anne-Anne, Vegas, szavy, KathPierce., Beba13, Bogi13, Lindsay019, Bessie, Piros0817, AmyVie, funny18, dave095, Karina197, andiii, Miley-fan09, DiscoDiva, lA-dONNA, Corby, evelin0623, Riley13, silenc, Alyssa, pink_bunny, mikeyla, Ariana, Lady Suzy, ssszzzandy, brigicyy, Alishon., Enaa, rami0401, janet7, Domcicc, Kelsey, Thora_90, Luckie
484 oldal 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!