ToTo adatlapos topikja
2011. december 20. 01:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
2010-ben volt utoljára szerkesztve és az adatlap szerkesztője szintén akkor volt fent utoljára. Ha valakit esetleg érdekelne az adatlap jelezze ebben a topikban.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. december 20. 09:26
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.19. 20:28)
Kicsit segíthetnél is neki ahelyett, h egyből bejelented! :/
Nos, ha ő elvállalta a lapot az ő felelőssége nem az enyém!Egyébként meg ezért van a topik,vagy nem?
2011. december 20. 13:06
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.18. 16:48)
Ez ám az ajándék! Köszönöm. Megtisztelő, hogy rám esett a választásod, soha rosszabb meglepetés ne érjen.
Illene visszautasítanom, de nem visz rá a lélek. Kevés igazán nagy kedvencem van, Yvonne közéjük tartozik. Amióta megláttam Őt a Chuckban, na azóta totális eszméletvesztés lépett fel.
Köszönettel elfogadom az ajándékot, ha él még a lehetőség és senkinek nincs kifogása ellene. Igazán hálás vagyok mindazoknak, akik hozzájárultak, hogy a lap az enyém lehessen. Az én karácsonyom, izé mézes heteim
14 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
kriszti145,
Bessie,
Domcicc,
Vegas,
Holly Keller,
AmyVie,
Lindsay019,
evelin0623,
DiscoDiva,
UnhappyMeals,
duracell,
Karina197,
_ToTo_
2011. december 20. 20:40
Szia _ToTo_!
Fel szeretném venni Mary J. Blige adatlapját, de nincs kiírva a szerkesztőnek jeletkezem lehetőség.
http://starity.hu/sztarok/mary-j-blige/
Még annyit, hogy Kiira Korpi adatlapját át tudnád rakni Omis-TA-nak?
http://starity.hu/sztarok/kiira-korpi/
Fel szeretném venni Mary J. Blige adatlapját, de nincs kiírva a szerkesztőnek jeletkezem lehetőség.
http://starity.hu/sztarok/mary-j-blige/
Még annyit, hogy Kiira Korpi adatlapját át tudnád rakni Omis-TA-nak?
http://starity.hu/sztarok/kiira-korpi/
_ToTo_
2011. december 20. 21:10
|
|
Ade. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 660 Csatolások: 1075 Azonosító: 159060 offline
|
szia.
http://starity.hu/sztarok/christa-b-allen/ -az ő adatlapját már több mint 6 hónapja nem szerkesztették,ha lehet én átvenném előre is köszi.
http://starity.hu/sztarok/christa-b-allen/ -az ő adatlapját már több mint 6 hónapja nem szerkesztették,ha lehet én átvenném előre is köszi.
2011. december 21. 10:56
Az igaz, de előfordulhat, h nem ismeri a szabályokat! Akkor a régebbi tagoknak illene segíteni -.-'
Ha meg nem reagál a leveledre, utána is jelentheted! Nehezedre esett volna írni neki egy levelet egy rövid útmutatással?
Ha meg nem reagál a leveledre, utána is jelentheted! Nehezedre esett volna írni neki egy levelet egy rövid útmutatással?
Idézet (bestiak @ 2011.12.20. 09:26)
Nos, ha ő elvállalta a lapot az ő felelőssége nem az enyém!Egyébként meg ezért van a topik,vagy nem?
2011. december 21. 11:01
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.21. 10:56)
Az igaz, de előfordulhat, h nem ismeri a szabályokat! Akkor a régebbi tagoknak illene segíteni -.-'
Én nem akarok vitázni, de szerintem bestiak-nak igaza van...
Ha valaki adatlapszerkesztő, akkor illik elolvasni az !!! Adatlapok Szerkesztésének Szabályai !!! topikot, ott minden le van írva részletesen
2011. december 21. 11:17
Én se akartam vitatkozni
Egyébként azért írtam, mert VAN, aki nem találja meg.
Egyébként azért írtam, mert VAN, aki nem találja meg.
Idézet (kriszti145 @ 2011.12.21. 11:01)
Én nem akarok vitázni, de szerintem bestiak-nak igaza van...
Ha valaki adatlapszerkesztő, akkor illik elolvasni az !!! Adatlapok Szerkesztésének Szabályai !!! topikot, ott minden le van írva részletesen
2011. december 21. 12:04
|
|
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline
|
Igen nehezemre esett volna!Nekem nincs annyi szabadidőm,hogy másokat okítsak az adatlap szerkesztés hogyan és mikéntjére!Rengeteg segítőkész tag nyitott már jó néhány topikot a témával kapcsolatban és ez elég sajnálatra méltó,ha valaki azt hiszi egy beguglizott vagy webforditós életrajz elég egy adatlaphoz!Rengeteg segítség van különböző topikokban és ahogyan már írtam nem az én felelősségem mások adatlapja!Ez a topik meg azért van,hogy jelezzük ezt!
14 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Grace Benning,
Karina197,
DiscoDiva,
dave095,
duracell,
Lindsay019,
Bogi13,
szavy,
evelin0623,
Coco Selly,
_ToTo_,
olsenfan..,
Ninaa.
2011. december 21. 12:32
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
A kérésem még mindig áll, találtam pár adatlapot, aminél már lejárt a 6 hónap és én imádom őket és szeretném megkapni a lapokat, ha lehetséges.
Skrapits Erik--No Thanx énekese, am már szólókarrierbe kezdett, 6 hónapja frissítve, akkor sem a szerkesztő által.
Orianthi--=) Lejárt a 6 hónap
Most a szünetben adatlapszerkesztés-maratont tartok
Skrapits Erik--No Thanx énekese, am már szólókarrierbe kezdett, 6 hónapja frissítve, akkor sem a szerkesztő által.
Orianthi--=) Lejárt a 6 hónap
Most a szünetben adatlapszerkesztés-maratont tartok
_ToTo_
2011. december 21. 13:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
1. Segíteni nem kötelező. Van akinek kevesebb az ideje, az örül, hogy a saját adatlapját szerkeszti.
2. Ha valaki adatlap szerkesztést vállal, akkor szerkessze, ne csak üljön rajta, mint valami tyúkanyó.
3. Ahogy Bestiak is írta segítség annyi van, hogy szinte Dunát lehetne rekeszteni vele. Én már annyi mindent leírtam az oldallal kapcsolatos tudnivalók topikjába! Legtöbbhöz képet is mellékeltem. Mégis jó ha 5 ember elolvasta.
Egyébként én szívesen segítek, ha tudok és ha kérnek. De ha valaki nem szól honnan tudjam, hogy mi a gond? Plusz én sem tudok mindent.
4. ToTo már 1 oldallal ezelőtt leírta, hogy az ilyen beszélgetéseket ne itt folytassuk! A sok zöldség mellett elvesznek a kérdések, kérések.
8 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
UnhappyMeals,
Piros0817,
Grace Benning,
duracell,
Lindsay019,
_ToTo_,
olsenfan..
2011. december 21. 18:40
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Kedves Moderátorok!
Seth MacFarlane adatlapjának nincs szerkesztője, és én szívesen elvállalnám, a többi lapomat pedig a téli szünetben rendbe teszem.
Előre is köszönöm
Seth MacFarlane adatlapjának nincs szerkesztője, és én szívesen elvállalnám, a többi lapomat pedig a téli szünetben rendbe teszem.
Előre is köszönöm
2011. december 21. 20:45
Idézet (Thora_90 @ 2011.12.19. 20:28)
Kicsit segíthetnél is neki ahelyett, h egyből bejelented! :/
Elég sokan ezt csinálják, nem igazán értem miért is kell emiatt leszólni bestiakot. Egyébiránt meg aki nem tud adatlapot szerkeszteni az ne szerkesszen, vagy jól vagy sehogy. Na most aki magyarul nem tud, az értelem szerint biót sem nagyon tud szülni, az ilyenek nagy része pedig bárminemű segítségre támadással reagál.
A szabályok pedig azért lettek meghozva, hogy ne kelljen külön kérvényt benyújtani szerkesztőnek alkalmatlan személyeknek hogy ugyan legyen már lekiismeretes azzal kapcsolatban amit elvállalt.
10 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
UnhappyMeals,
Bogi13,
Eszter655,
kriszti145,
Piros0817,
Lindsay019,
duracell,
Grace Benning,
Anne-Anne
2011. december 21. 20:54
Kedves ToTo, Cynthia!
Légyszi Rajzák Kinga lapját tegyétek át tengericsillagnak, mert neki adtam. Köszi előre is
Légyszi Rajzák Kinga lapját tegyétek át tengericsillagnak, mert neki adtam. Köszi előre is
2011. december 21. 23:31
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
_ToTo_
2011. december 21. 23:37
Kedves ToTo!
Ez az adatlap már majdnem 1 éve, hogy nincs szerkesztve és életrajza sincs. Nagyon megköszönném ha megkaphatnám.
Ez az adatlap már majdnem 1 éve, hogy nincs szerkesztve és életrajza sincs. Nagyon megköszönném ha megkaphatnám.
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.