Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. december 07. 15:50 #3081
- törölt felhasználó -    
Szia _ToTo_!
Robert Schwartzman adatlapja már elég régóta nincsen szerkesztve.2010.8.10-én volt utoljára szerkesztve.Én szívesen elvállalnám,szerkeszteném.
2011. december 07. 16:14 #3082
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Még egy kicsi kérés:
Őt utoljára 7 hónapja frissítették és én elmondhatatlanul szívesen vállalnám. Ha átcsatolnád azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nem állnal túl fényesen a lapjaim, de már dolgozom rajtuk.
2011. december 07. 16:14 #3083
- törölt felhasználó -    
Szia Toto!
szerintem Kenton Dutynak nem valami jó a képe.
http://starity.hu/sztarok/kenton-duty/eletrajz/
Kerestem neki másikat.
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kenton+Duty+Screening+Disney+Tinker+Bell+Great+IkxkJuaXoIil.jpg
=)
2011. december 07. 18:03 #3084
- törölt felhasználó -    
Szia! Lehetne egy kérésem? Brian Stephanek lapjának nincs szerkesztője. szval megkphatnám? smileeee.gif
http://starity.hu/sztarok/brian-stepanek/
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. december 07. 20:53 #3085
Rusty Girl
Rusty Girl
visszatérő vendég

StátuszDulce kérem vissza a vörös hajad ;) :@@@
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 127
Csatolások: 6
Azonosító: 142698
Maite Perroni adatlapját láttam, hogy már megkapta valaki más már elég régen. Amikor luiben inaktív taggá lett minősítve és mindenki lecsapott a lapjaira én nem voltam otthon és pláne nem gép közelben így megkapta más. Ezt igazságtalannak érzem, mert én hónapokon keresztül mondtam, hogy én szívesen elvállalnám, mert a szerkesztőjének a munkája körülbelül a 0-val volt egyenlő.(A mostani életrajzban az van írva, hogy ő énekelte fel a TDA főcímdalát meg az Árva angyalét. Ezek nem igazak.Solo tú-Gaby. Tres palabras-Luis Miguel.)

Értem, hogy lejárt a 3 hónap és ő szólt először, de én hónapokig könyörögtem érte, szerintem jogosan hiszen valami 4 mondat volt íva neki, mint életrajz.
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, badperfect, evelin0623, Riley13
2011. december 07. 21:05 #3086
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Ariana @ 2011.12.06. 17:40)
Betsy Russell adatlapját megkaphatnám? Több, mint egy éve nem volt frissítve, és a szerkesztője is majdnem fél éve nem volt online.

Most én nem akarok kötözködni, tényleg. Rengeteg kedvencem van nálad, kiknek az adatlapja, hiányos, alig-alig frissítve. Négy olyan lapod van, amit több, mint 6 hónapja nem is szerkesztettél, miért kérsz folytonosan lapokat? ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, evelin0623, Thora_90
2011. december 07. 21:15 #3087
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:05)
Most én nem akarok kötözködni, tényleg. Rengeteg kedvencem van nálad, kiknek az adatlapja, hiányos, alig-alig frissítve. Négy olyan lapod van, amit több, mint 6 hónapja nem is szerkesztettél, miért kérsz folytonosan lapokat? ohmy.gif

Akkor mondd meg, hogy kiknek az adatai hiányosak, és én kijavítom. Én mindent rendben találtam, de ha nem, akkor szólj nyugodtan. mellow.gif Egyébként az a 4 adatlap amit fél éve nem szerkesztettem, cserére várnak, mert nem kívánom őket szerkeszteni, csak azért vannak nálam, mert valakire, aki jól szerkeszti őket, annak akarom adni (ezt ki is írtam a megfelelő topikba még régebben), de ha valaki szeretné őket szerkeszteni, írjon nekem, és odaadom ingyen. (Freire Szilvi, Kisó, Felicia Day és Willa Ford adatlapjairól van szó).
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. december 07. 21:30 #3088
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Idézet (Ariana @ 2011.12.07. 21:15)
Akkor mondd meg, hogy kiknek az adatai hiányosak, és én kijavítom. Én mindent rendben találtam, de ha nem, akkor szólj nyugodtan. mellow.gif Egyébként az a 4 adatlap amit fél éve nem szerkesztettem, cserére várnak, mert nem kívánom őket szerkeszteni, csak azért vannak nálam, mert valakire, aki jól szerkeszti őket, annak akarom adni (ezt ki is írtam a megfelelő topikba még régebben), de ha valaki szeretné őket szerkeszteni, írjon nekem, és odaadom ingyen. (Freire Szilvi, Kisó, Felicia Day és Willa Ford adatlapjairól van szó).

Rendben, értem én, hogy azokat nem szerkeszted, mert cserére alkalmasak, és szeretnéd is őket cserélni, de a többivel mi a helyzet? Itt gondolok, például Amber Lancester lapjára, akinek se életrajza, se filmográfiája nincsen. Vagy a megírt életrajzokra, amik olyanok, mint egy nyúlfarok (ötmondatos életrajzok, még az olyanoknál is, akikről sokkal többet lehet írni!) Ilyen például Mackenzie Rosman (akinek ráadásul a filmoja az IMDB-ről van másolva), Julie Benz, April Bowlby, Monica Potter - akinek szintén nincsen filmográfiája, sőt az életrajza is két mondatos, Angus Ssmpson, akinek az életrajza is hiányos, és filmoja sincsen. Valljuk be, a legtöbb sztáradatlapodnál nincsen kitöltve rendesen, és eléggé rosszul vannak megírva az életrajzok (ha egyáltalán kész van) Szóval, a négy-öt mondatos életrajzok, azok egyáltalán mondhatók életrajznak? ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, Ketherina
2011. december 07. 21:43 #3089
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:30)
Rendben, értem én, hogy azokat nem szerkeszted, mert cserére alkalmasak, és szeretnéd is őket cserélni, de a többivel mi a helyzet? Itt gondolok, például Amber Lancester lapjára, akinek se életrajza, se filmográfiája nincsen. Vagy a megírt életrajzokra, amik olyanok, mint egy nyúlfarok (ötmondatos életrajzok, még az olyanoknál is, akikről sokkal többet lehet írni!) Ilyen például Mackenzie Rosman (akinek ráadásul a filmoja az IMDB-ről van másolva), Julie Benz, April Bowlby, Monica Potter - akinek szintén nincsen filmográfiája, sőt az életrajza is két mondatos, Angus Ssmpson, akinek az életrajza is hiányos, és filmoja sincsen. Valljuk be, a legtöbb sztáradatlapodnál nincsen kitöltve rendesen, és eléggé rosszul vannak megírva az életrajzok (ha egyáltalán kész van) Szóval, a négy-öt mondatos életrajzok, azok egyáltalán mondhatók életrajznak? ohmy.gif

Igazad van, Ambernek majd írok életrajzot. Mackenziet is megszerkesztem, őt is egyébként cserére ajánlottam, ezért nem írtam neki életrajzot, gondoltam valaki csak nézte a 7th Heavent és cserél, és majd ír neki egy tisztességes biot, de ezekszerint nem. Viszont Julie adatlapja szerintem igényesen van megszerkesztve, kriszti145 írta az életrajzát, ahová még én is raktam pár mondatot, egyáltalán nem rövid. April nem valami ismert színésznő, valljuk be, ennyit lehet róla tudni, legalább is én ennyit találtam. Monicánál pedig pótolom az elmaradást. Viszont Angusnak csak tegnap hoztam létre az adatlapját, így nem volt időm még szerkeszteni (pedig szerintem nem kevés, amit 1 nap alatt írtam róla), és ma pedig temetésen voltam, úgyhogy nem tudtam még megszerkeszteni.
Mackenziet egyébként ingyen elviheted, ha gondolod, nem ragaszkodom különösebben hozzá.
1 felhasználónak tetszik: kriszti145
2011. december 07. 21:57 #3090
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Ariana @ 2011.12.07. 21:43)
Igazad van, Ambernek majd írok életrajzot. Mackenziet is megszerkesztem, őt is egyébként cserére ajánlottam, ezért nem írtam neki életrajzot, gondoltam valaki csak nézte a 7th Heavent és cserél, és majd ír neki egy tisztességes biot, de ezekszerint nem. Viszont Julie adatlapja szerintem igényesen van megszerkesztve, kriszti145 írta az életrajzát, ahová még én is raktam pár mondatot, egyáltalán nem rövid. April nem valami ismert színésznő, valljuk be, ennyit lehet róla tudni, legalább is én ennyit találtam. Monicánál pedig pótolom az elmaradást. Viszont Angusnak csak tegnap hoztam létre az adatlapját, így nem volt időm még szerkeszteni (pedig szerintem nem kevés, amit 1 nap alatt írtam róla), és ma pedig temetésen voltam, úgyhogy nem tudtam még megszerkeszteni. 
Mackenziet egyébként ingyen elviheted, ha gondolod, nem ragaszkodom különösebben hozzá.

Nem tudom, ki mit gondol életrajznak. Én, ha szeretek valakit, akkor nem csak az első kettő oldalt nyálazom át adatok után, hanem sokkal többet, hisz a kedvencem -hisz ha szerkeszted, gondolom szereted is! - szánok rá időt arra, hogy foglalkozzak vele, különben akkor ha nincs rá időm, akkor leadom, hogy olyan, aki tényleg szereti és gondoskodna megfelelően a lapról, vegye fel a lapot és normálisan szerkessze. Örülök, hogy pótolod azokat a hiányosságokat, amiket leírtam az előbb, de ez csak pár adatlap volt (mivel túlzottan sem kedvem, sem időm nem volt leírni az összeset, így jó volna, ha azért átnéznéd a többit, hogy kinél mi hiányzik. Mert ha ezeknél hiányzott, akkor a többinél is hiányozhat) Nem tudom, hogy kinek mi az igényes adatlap: de én ezt annyira full de kitöltöttnek nem mondanám. Julieról szerintem többet ki lehetne hozni, csak bele kell fektetni egy kis időt. Egy adatlap szerkesztés sem megy úgy, hogy a sült galamb a szádba repül, és semmit sem kell tenned érte.
April egy hihetetlen nagyszerű színésznő, nekem az egyik kedvencem, és nem valami jó az életrajza. Igen nem annyira híres, de azért ennél többet lehet tudni róla. A Karriert azt te magad is megírhatod, és valljuk be, az eléggé sokat nyomna a latba, mert szerintem ennyit megérdemelne ő is (főleg hogy egész tehetséges!) Angus adatlapját akkor ne vedd bele, nem tudtam, hogy tegnap hoztad létre a lapot, amiatt elnézésedet kérem.
Én tényleg nem akarlak megbántani, sajnálom, hogy temetésen kellett részt venned, de volt rá elég idős (nem csak az a mai napod volt rá, mert valljuk be, ha nem lettél volna temetésen, szerintem akkor sem csinálnod volna meg a 10-15 hiányos adatlapot) Én azon az elven vagyok, hogy ameddig nincs kész normálisan a lapod, addig ne kérjél másikat. Mert valljuk be, azért eléggé le vagy maradva. (Viszont ha nem tartasz igényt Mackenzie lapjára, én szívesen szerkesztem)
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2011. december 07. 22:03 #3091
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:57)
Nem tudom, ki mit gondol életrajznak. Én, ha szeretek valakit, akkor nem csak az első kettő oldalt nyálazom át adatok után, hanem sokkal többet, hisz a kedvencem -hisz ha szerkeszted, gondolom szereted is! - szánok rá időt arra, hogy foglalkozzak vele, különben akkor ha nincs rá időm, akkor leadom, hogy olyan, aki tényleg szereti és gondoskodna megfelelően a lapról, vegye fel a lapot és normálisan szerkessze. Örülök, hogy pótolod azokat a hiányosságokat, amiket leírtam az előbb, de ez csak pár adatlap volt (mivel túlzottan sem kedvem, sem időm nem volt leírni az összeset, így jó volna, ha azért átnéznéd a többit, hogy kinél mi hiányzik. Mert ha ezeknél hiányzott, akkor a többinél is hiányozhat) Nem tudom, hogy kinek mi az igényes adatlap: de én ezt annyira full de kitöltöttnek nem mondanám. Julieról szerintem többet ki lehetne hozni, csak bele kell fektetni egy kis időt. Egy adatlap szerkesztés sem megy úgy, hogy a sült galamb a szádba repül, és semmit sem kell tenned érte. 
April egy hihetetlen nagyszerű színésznő, nekem az egyik kedvencem, és nem valami jó az életrajza. Igen nem annyira híres, de azért ennél többet lehet tudni róla. A Karriert azt te magad is megírhatod, és valljuk be, az eléggé sokat nyomna a latba, mert szerintem ennyit megérdemelne ő is (főleg hogy egész tehetséges!) Angus adatlapját akkor ne vedd bele, nem tudtam, hogy tegnap hoztad létre a lapot, amiatt elnézésedet kérem.
Én tényleg nem akarlak megbántani, sajnálom, hogy temetésen kellett részt venned, de volt rá elég idős (nem csak az a mai napod volt rá, mert valljuk be, ha nem lettél volna temetésen, szerintem akkor sem csinálnod volna meg a 10-15 hiányos adatlapot) Én azon az elven vagyok, hogy ameddig nincs kész normálisan a lapod, addig ne kérjél másikat. Mert valljuk be, azért eléggé le vagy maradva. (Viszont ha nem tartasz igényt Mackenzie lapjára, én szívesen szerkesztem)

Egyébként teljesen igazad van. És hogy csak a kedvenceim adatlapjait tudjam alaposan megszerkeszteni, lemondok pár adatlapról, akiket kevésbé szeretek. Akkor lemondok Mackenzieről, a többi adatlapot meg majd a megfelelő topikban jelzem. Csak el szerettem volna kérni Betsyt - biztos ami biztos - mert nagyon szeretem.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. december 08. 13:54 #3092
Halasz Anna
Halasz Anna
új tag

StátuszSzínházba akarok menni
Hozzászólás: 30
Csatolások: 0
Azonosító: 68332
Szia! Rihanna lehet az enyém? Igérem azt rendszeresen szerkeszteni fogom! http://starity.hu/sztarok/rihanna/
A szerkesztő már 2011.05.14. 22:10-óta nem szerkesztett! Az egyik kedvenc sztárom! Légyszíves!!! meghajolo.gif

Köszi!
2011. december 08. 13:57 #3093
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Halasz Anna @ 2011.12.08. 13:54)
Szia! Rihanna lehet az enyém? Igérem azt rendszeresen szerkeszteni fogom! http://starity.hu/sztarok/rihanna/
A szerkesztő már 2011.05.14. 22:10-óta nem szerkesztett! Az egyik kedvenc sztárom! Légyszíves!!!  meghajolo.gif 
Köszi!

Regina moderátor és tőlük nem veszünk el lapot.
2011. december 08. 14:49 #3094
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Mielőtt elkezdetek panaszkodni oldalakon keresztül jó lenne ha elolvasnátok a topik elején lévő szabályzatot. Értelmesen le van írva minden.
Többek között az is, hogy hiába könyörögtök egy lapért hónapokon keresztül, ha a szerkesztő aktív. Csak akkor kell jelentkezni, ha elmúlt a határidő és a tag is inaktív. Ha nem inaktív ToTo majd intézkedik és szól,hogy mikor lehet másé az adatlap.
Aztán az is elég szépen le van írva, hogy moderátortól nem vesznek el adatlapot még akkor sem ha 2000-ben volt utóljára szerkesztve.
Annyi szerkesztő nélküli adatlap van? Miért nem azt veszitek fel? dry.gif Mert jobb a másé?
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Selly 13, prézli, evelin0623, Eszter655
2011. december 08. 15:33 #3095
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Kedves ToTo és Cynthia!
Először is szeretném megköszönni, hogy a múltkor megkaptam Brasch Bence adatlapját. meghajolo.gif
Most ismét egy kéréssel fordulnék hozzátok. Ma járt le a fél év az egyik nagy kedvencem, Piper Perabo adatlapján, ezenkívül a profilképe sem megfelelő. unsure.gif blush.gif
Ha lehet, akkor nagyon szívesen szerkeszteném. blush.gif
Előre is köszönöm szépen, ha megkapom! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, _ToTo_
2011. december 08. 15:43 #3096
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Ha jól emlékszem azt mondtad _ToTo_ hogy lehet írni életrajzot, képet feltölteni egy-egy sztárhoz. Így kivágtam egy képet Ronan Parke lapjára. Írtam volna a szerkesztőnek de mivel 11.15. volt utóljára fent, gondoltam ez így gyorsabb. Itt a kép: Link beer.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. december 08. 15:48 #3097
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Lindsay019 @ 2011.12.08. 15:33)
Kedves ToTo és Cynthia!
Először is szeretném megköszönni, hogy a múltkor megkaptam Brasch Bence adatlapját. meghajolo.gif 
Most ismét egy kéréssel fordulnék hozzátok. Ma járt le a fél év az egyik nagy kedvencem, Piper Perabo adatlapján, ezenkívül a profilképe sem megfelelő. unsure.gif  blush.gif 
Ha lehet, akkor nagyon szívesen szerkeszteném. blush.gif 
Előre is köszönöm szépen, ha megkapom! meghajolo.gif

Ahh...Gyorsabb voltál dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2011. december 08. 15:56 #3098
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5972
Csatolások: 135718
Azonosító: 67913
Elnézést kérek, hogy én is jövök, de én Morena Baccarin lapjának örülnék nagyon. blush.gif
Szintén ma járt le a 6 hónap és ettől a pár sortól, ami életrajzként van, lehetne többet is írni. Szívesen megcsinálnám az évről-évre részt is, és szebb filmográfiát. blush.gif

Hálásan köszönöm, ha megkaphatom. meghajolo.gif
2011. december 08. 16:00 #3099
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Örülnék,ha megkaphatnám Freire Szilvia adatlapját,mert a szerkesztője 1hónap alatt nem írt biot. meghajolo.gif
2011. december 08. 16:06 #3100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszter655 @ 2011.12.08. 16:00)
Örülnék,ha megkaphatnám Freire Szilvia adatlapját,mert a szerkesztője 1hónap alatt nem írt biot. meghajolo.gif

Ma adtam át egy kedves tagnak, aki majd megszerkeszti, és megírja a bioját. smileeee.gif Egyébként ha írtál volna nekem privátban, lehet te kapod, és nem itt a hátam mögött sunnyogod el.
2 felhasználónak tetszik: ChanelGirl, kriszti145
484 oldal 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!