Szia _ToTo_!
Robert Schwartzman adatlapja már elég régóta nincsen szerkesztve.2010.8.10-én volt utoljára szerkesztve.Én szívesen elvállalnám,szerkeszteném.
ToTo adatlapos topikja
2011. december 07. 15:50
2011. december 07. 16:14
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Még egy kicsi kérés:
Őt utoljára 7 hónapja frissítették és én elmondhatatlanul szívesen vállalnám. Ha átcsatolnád azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nem állnal túl fényesen a lapjaim, de már dolgozom rajtuk.
Őt utoljára 7 hónapja frissítették és én elmondhatatlanul szívesen vállalnám. Ha átcsatolnád azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nem állnal túl fényesen a lapjaim, de már dolgozom rajtuk.
2011. december 07. 16:14
Szia Toto!
szerintem Kenton Dutynak nem valami jó a képe.
http://starity.hu/sztarok/kenton-duty/eletrajz/
Kerestem neki másikat.
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kenton+Duty+Screening+Disney+Tinker+Bell+Great+IkxkJuaXoIil.jpg
=)
szerintem Kenton Dutynak nem valami jó a képe.
http://starity.hu/sztarok/kenton-duty/eletrajz/
Kerestem neki másikat.
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kenton+Duty+Screening+Disney+Tinker+Bell+Great+IkxkJuaXoIil.jpg
=)
2011. december 07. 18:03
Szia! Lehetne egy kérésem? Brian Stephanek lapjának nincs szerkesztője. szval megkphatnám?
http://starity.hu/sztarok/brian-stepanek/
http://starity.hu/sztarok/brian-stepanek/
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. december 07. 20:53
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Maite Perroni adatlapját láttam, hogy már megkapta valaki más már elég régen. Amikor luiben inaktív taggá lett minősítve és mindenki lecsapott a lapjaira én nem voltam otthon és pláne nem gép közelben így megkapta más. Ezt igazságtalannak érzem, mert én hónapokon keresztül mondtam, hogy én szívesen elvállalnám, mert a szerkesztőjének a munkája körülbelül a 0-val volt egyenlő.(A mostani életrajzban az van írva, hogy ő énekelte fel a TDA főcímdalát meg az Árva angyalét. Ezek nem igazak.Solo tú-Gaby. Tres palabras-Luis Miguel.)
Értem, hogy lejárt a 3 hónap és ő szólt először, de én hónapokig könyörögtem érte, szerintem jogosan hiszen valami 4 mondat volt íva neki, mint életrajz.
Értem, hogy lejárt a 3 hónap és ő szólt először, de én hónapokig könyörögtem érte, szerintem jogosan hiszen valami 4 mondat volt íva neki, mint életrajz.
2011. december 07. 21:05
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 online
|
Idézet (Ariana @ 2011.12.06. 17:40)
Betsy Russell adatlapját megkaphatnám? Több, mint egy éve nem volt frissítve, és a szerkesztője is majdnem fél éve nem volt online.
Most én nem akarok kötözködni, tényleg. Rengeteg kedvencem van nálad, kiknek az adatlapja, hiányos, alig-alig frissítve. Négy olyan lapod van, amit több, mint 6 hónapja nem is szerkesztettél, miért kérsz folytonosan lapokat?
2011. december 07. 21:15
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:05)
Most én nem akarok kötözködni, tényleg. Rengeteg kedvencem van nálad, kiknek az adatlapja, hiányos, alig-alig frissítve. Négy olyan lapod van, amit több, mint 6 hónapja nem is szerkesztettél, miért kérsz folytonosan lapokat? 
Akkor mondd meg, hogy kiknek az adatai hiányosak, és én kijavítom. Én mindent rendben találtam, de ha nem, akkor szólj nyugodtan.
kriszti145
2011. december 07. 21:30
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 online
|
Idézet (Ariana @ 2011.12.07. 21:15)
Akkor mondd meg, hogy kiknek az adatai hiányosak, és én kijavítom. Én mindent rendben találtam, de ha nem, akkor szólj nyugodtan.
Egyébként az a 4 adatlap amit fél éve nem szerkesztettem, cserére várnak, mert nem kívánom őket szerkeszteni, csak azért vannak nálam, mert valakire, aki jól szerkeszti őket, annak akarom adni (ezt ki is írtam a megfelelő topikba még régebben), de ha valaki szeretné őket szerkeszteni, írjon nekem, és odaadom ingyen. (Freire Szilvi, Kisó, Felicia Day és Willa Ford adatlapjairól van szó).
Rendben, értem én, hogy azokat nem szerkeszted, mert cserére alkalmasak, és szeretnéd is őket cserélni, de a többivel mi a helyzet? Itt gondolok, például Amber Lancester lapjára, akinek se életrajza, se filmográfiája nincsen. Vagy a megírt életrajzokra, amik olyanok, mint egy nyúlfarok (ötmondatos életrajzok, még az olyanoknál is, akikről sokkal többet lehet írni!) Ilyen például Mackenzie Rosman (akinek ráadásul a filmoja az IMDB-ről van másolva), Julie Benz, April Bowlby, Monica Potter - akinek szintén nincsen filmográfiája, sőt az életrajza is két mondatos, Angus Ssmpson, akinek az életrajza is hiányos, és filmoja sincsen. Valljuk be, a legtöbb sztáradatlapodnál nincsen kitöltve rendesen, és eléggé rosszul vannak megírva az életrajzok (ha egyáltalán kész van) Szóval, a négy-öt mondatos életrajzok, azok egyáltalán mondhatók életrajznak?
2011. december 07. 21:43
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:30)
Rendben, értem én, hogy azokat nem szerkeszted, mert cserére alkalmasak, és szeretnéd is őket cserélni, de a többivel mi a helyzet? Itt gondolok, például Amber Lancester lapjára, akinek se életrajza, se filmográfiája nincsen. Vagy a megírt életrajzokra, amik olyanok, mint egy nyúlfarok (ötmondatos életrajzok, még az olyanoknál is, akikről sokkal többet lehet írni!) Ilyen például Mackenzie Rosman (akinek ráadásul a filmoja az IMDB-ről van másolva), Julie Benz, April Bowlby, Monica Potter - akinek szintén nincsen filmográfiája, sőt az életrajza is két mondatos, Angus Ssmpson, akinek az életrajza is hiányos, és filmoja sincsen. Valljuk be, a legtöbb sztáradatlapodnál nincsen kitöltve rendesen, és eléggé rosszul vannak megírva az életrajzok (ha egyáltalán kész van) Szóval, a négy-öt mondatos életrajzok, azok egyáltalán mondhatók életrajznak? 
Igazad van, Ambernek majd írok életrajzot. Mackenziet is megszerkesztem, őt is egyébként cserére ajánlottam, ezért nem írtam neki életrajzot, gondoltam valaki csak nézte a 7th Heavent és cserél, és majd ír neki egy tisztességes biot, de ezekszerint nem. Viszont Julie adatlapja szerintem igényesen van megszerkesztve, kriszti145 írta az életrajzát, ahová még én is raktam pár mondatot, egyáltalán nem rövid. April nem valami ismert színésznő, valljuk be, ennyit lehet róla tudni, legalább is én ennyit találtam. Monicánál pedig pótolom az elmaradást. Viszont Angusnak csak tegnap hoztam létre az adatlapját, így nem volt időm még szerkeszteni (pedig szerintem nem kevés, amit 1 nap alatt írtam róla), és ma pedig temetésen voltam, úgyhogy nem tudtam még megszerkeszteni.
Mackenziet egyébként ingyen elviheted, ha gondolod, nem ragaszkodom különösebben hozzá.
kriszti145
2011. december 07. 21:57
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
|
Idézet (Ariana @ 2011.12.07. 21:43)
Igazad van, Ambernek majd írok életrajzot. Mackenziet is megszerkesztem, őt is egyébként cserére ajánlottam, ezért nem írtam neki életrajzot, gondoltam valaki csak nézte a 7th Heavent és cserél, és majd ír neki egy tisztességes biot, de ezekszerint nem. Viszont Julie adatlapja szerintem igényesen van megszerkesztve, kriszti145 írta az életrajzát, ahová még én is raktam pár mondatot, egyáltalán nem rövid. April nem valami ismert színésznő, valljuk be, ennyit lehet róla tudni, legalább is én ennyit találtam. Monicánál pedig pótolom az elmaradást. Viszont Angusnak csak tegnap hoztam létre az adatlapját, így nem volt időm még szerkeszteni (pedig szerintem nem kevés, amit 1 nap alatt írtam róla), és ma pedig temetésen voltam, úgyhogy nem tudtam még megszerkeszteni.
Mackenziet egyébként ingyen elviheted, ha gondolod, nem ragaszkodom különösebben hozzá.
Nem tudom, ki mit gondol életrajznak. Én, ha szeretek valakit, akkor nem csak az első kettő oldalt nyálazom át adatok után, hanem sokkal többet, hisz a kedvencem -hisz ha szerkeszted, gondolom szereted is! - szánok rá időt arra, hogy foglalkozzak vele, különben akkor ha nincs rá időm, akkor leadom, hogy olyan, aki tényleg szereti és gondoskodna megfelelően a lapról, vegye fel a lapot és normálisan szerkessze. Örülök, hogy pótolod azokat a hiányosságokat, amiket leírtam az előbb, de ez csak pár adatlap volt (mivel túlzottan sem kedvem, sem időm nem volt leírni az összeset, így jó volna, ha azért átnéznéd a többit, hogy kinél mi hiányzik. Mert ha ezeknél hiányzott, akkor a többinél is hiányozhat) Nem tudom, hogy kinek mi az igényes adatlap: de én ezt annyira full de kitöltöttnek nem mondanám. Julieról szerintem többet ki lehetne hozni, csak bele kell fektetni egy kis időt. Egy adatlap szerkesztés sem megy úgy, hogy a sült galamb a szádba repül, és semmit sem kell tenned érte.
April egy hihetetlen nagyszerű színésznő, nekem az egyik kedvencem, és nem valami jó az életrajza. Igen nem annyira híres, de azért ennél többet lehet tudni róla. A Karriert azt te magad is megírhatod, és valljuk be, az eléggé sokat nyomna a latba, mert szerintem ennyit megérdemelne ő is (főleg hogy egész tehetséges!) Angus adatlapját akkor ne vedd bele, nem tudtam, hogy tegnap hoztad létre a lapot, amiatt elnézésedet kérem.
Én tényleg nem akarlak megbántani, sajnálom, hogy temetésen kellett részt venned, de volt rá elég idős (nem csak az a mai napod volt rá, mert valljuk be, ha nem lettél volna temetésen, szerintem akkor sem csinálnod volna meg a 10-15 hiányos adatlapot) Én azon az elven vagyok, hogy ameddig nincs kész normálisan a lapod, addig ne kérjél másikat. Mert valljuk be, azért eléggé le vagy maradva. (Viszont ha nem tartasz igényt Mackenzie lapjára, én szívesen szerkesztem)
Bessie
2011. december 07. 22:03
Idézet (AmyVie @ 2011.12.07. 21:57)
Nem tudom, ki mit gondol életrajznak. Én, ha szeretek valakit, akkor nem csak az első kettő oldalt nyálazom át adatok után, hanem sokkal többet, hisz a kedvencem -hisz ha szerkeszted, gondolom szereted is! - szánok rá időt arra, hogy foglalkozzak vele, különben akkor ha nincs rá időm, akkor leadom, hogy olyan, aki tényleg szereti és gondoskodna megfelelően a lapról, vegye fel a lapot és normálisan szerkessze. Örülök, hogy pótolod azokat a hiányosságokat, amiket leírtam az előbb, de ez csak pár adatlap volt (mivel túlzottan sem kedvem, sem időm nem volt leírni az összeset, így jó volna, ha azért átnéznéd a többit, hogy kinél mi hiányzik. Mert ha ezeknél hiányzott, akkor a többinél is hiányozhat) Nem tudom, hogy kinek mi az igényes adatlap: de én ezt annyira full de kitöltöttnek nem mondanám. Julieról szerintem többet ki lehetne hozni, csak bele kell fektetni egy kis időt. Egy adatlap szerkesztés sem megy úgy, hogy a sült galamb a szádba repül, és semmit sem kell tenned érte.
April egy hihetetlen nagyszerű színésznő, nekem az egyik kedvencem, és nem valami jó az életrajza. Igen nem annyira híres, de azért ennél többet lehet tudni róla. A Karriert azt te magad is megírhatod, és valljuk be, az eléggé sokat nyomna a latba, mert szerintem ennyit megérdemelne ő is (főleg hogy egész tehetséges!) Angus adatlapját akkor ne vedd bele, nem tudtam, hogy tegnap hoztad létre a lapot, amiatt elnézésedet kérem.
Én tényleg nem akarlak megbántani, sajnálom, hogy temetésen kellett részt venned, de volt rá elég idős (nem csak az a mai napod volt rá, mert valljuk be, ha nem lettél volna temetésen, szerintem akkor sem csinálnod volna meg a 10-15 hiányos adatlapot) Én azon az elven vagyok, hogy ameddig nincs kész normálisan a lapod, addig ne kérjél másikat. Mert valljuk be, azért eléggé le vagy maradva. (Viszont ha nem tartasz igényt Mackenzie lapjára, én szívesen szerkesztem)
Egyébként teljesen igazad van. És hogy csak a kedvenceim adatlapjait tudjam alaposan megszerkeszteni, lemondok pár adatlapról, akiket kevésbé szeretek. Akkor lemondok Mackenzieről, a többi adatlapot meg majd a megfelelő topikban jelzem. Csak el szerettem volna kérni Betsyt - biztos ami biztos - mert nagyon szeretem.
AmyVie
2011. december 08. 13:54
|
|
Halasz Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 68332 offline
|
Szia! Rihanna lehet az enyém? Igérem azt rendszeresen szerkeszteni fogom! http://starity.hu/sztarok/rihanna/
A szerkesztő már 2011.05.14. 22:10-óta nem szerkesztett! Az egyik kedvenc sztárom! Légyszíves!!!
Köszi!
A szerkesztő már 2011.05.14. 22:10-óta nem szerkesztett! Az egyik kedvenc sztárom! Légyszíves!!!
Köszi!
2011. december 08. 13:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (Halasz Anna @ 2011.12.08. 13:54)
Szia! Rihanna lehet az enyém? Igérem azt rendszeresen szerkeszteni fogom! http://starity.hu/sztarok/rihanna/
Köszi!
Köszi!
Regina moderátor és tőlük nem veszünk el lapot.
2011. december 08. 14:49
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Mielőtt elkezdetek panaszkodni oldalakon keresztül jó lenne ha elolvasnátok a topik elején lévő szabályzatot. Értelmesen le van írva minden.
Többek között az is, hogy hiába könyörögtök egy lapért hónapokon keresztül, ha a szerkesztő aktív. Csak akkor kell jelentkezni, ha elmúlt a határidő és a tag is inaktív. Ha nem inaktív ToTo majd intézkedik és szól,hogy mikor lehet másé az adatlap.
Aztán az is elég szépen le van írva, hogy moderátortól nem vesznek el adatlapot még akkor sem ha 2000-ben volt utóljára szerkesztve.
Annyi szerkesztő nélküli adatlap van? Miért nem azt veszitek fel?
Mert jobb a másé?
Többek között az is, hogy hiába könyörögtök egy lapért hónapokon keresztül, ha a szerkesztő aktív. Csak akkor kell jelentkezni, ha elmúlt a határidő és a tag is inaktív. Ha nem inaktív ToTo majd intézkedik és szól,hogy mikor lehet másé az adatlap.
Aztán az is elég szépen le van írva, hogy moderátortól nem vesznek el adatlapot még akkor sem ha 2000-ben volt utóljára szerkesztve.
Annyi szerkesztő nélküli adatlap van? Miért nem azt veszitek fel?
2011. december 08. 15:33
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Kedves ToTo és Cynthia!
Először is szeretném megköszönni, hogy a múltkor megkaptam Brasch Bence adatlapját.
Most ismét egy kéréssel fordulnék hozzátok. Ma járt le a fél év az egyik nagy kedvencem, Piper Perabo adatlapján, ezenkívül a profilképe sem megfelelő.
Ha lehet, akkor nagyon szívesen szerkeszteném.
Előre is köszönöm szépen, ha megkapom!
Először is szeretném megköszönni, hogy a múltkor megkaptam Brasch Bence adatlapját.
Most ismét egy kéréssel fordulnék hozzátok. Ma járt le a fél év az egyik nagy kedvencem, Piper Perabo adatlapján, ezenkívül a profilképe sem megfelelő.
2011. december 08. 15:43
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Ha jól emlékszem azt mondtad _ToTo_ hogy lehet írni életrajzot, képet feltölteni egy-egy sztárhoz. Így kivágtam egy képet Ronan Parke lapjára. Írtam volna a szerkesztőnek de mivel 11.15. volt utóljára fent, gondoltam ez így gyorsabb. Itt a kép: Link
_ToTo_
2011. december 08. 15:48
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2011.12.08. 15:33)
Kedves ToTo és Cynthia!
Ahh...Gyorsabb voltál
Pöttömke
2011. december 08. 15:56
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Elnézést kérek, hogy én is jövök, de én Morena Baccarin lapjának örülnék nagyon.
Szintén ma járt le a 6 hónap és ettől a pár sortól, ami életrajzként van, lehetne többet is írni. Szívesen megcsinálnám az évről-évre részt is, és szebb filmográfiát.
Hálásan köszönöm, ha megkaphatom.
Szintén ma járt le a 6 hónap és ettől a pár sortól, ami életrajzként van, lehetne többet is írni. Szívesen megcsinálnám az évről-évre részt is, és szebb filmográfiát.
Hálásan köszönöm, ha megkaphatom.
2011. december 08. 16:00
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Örülnék,ha megkaphatnám Freire Szilvia adatlapját,mert a szerkesztője 1hónap alatt nem írt biot.
2011. december 08. 16:06
Idézet (Eszter655 @ 2011.12.08. 16:00)
Örülnék,ha megkaphatnám Freire Szilvia adatlapját,mert a szerkesztője 1hónap alatt nem írt biot. 
Ma adtam át egy kedves tagnak, aki majd megszerkeszti, és megírja a bioját.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.