ToTo adatlapos topikja
2011. november 27. 13:03
Kedves ToTo!
Lil C adatlapjáért szeretnék jelentkezni. A szerkesztője nem nagyon foglalkozik a lappal,még az életrajza sincs megírva és mióta felvette az adatlapot nem is szerkesztette,utoljára Freeze által volt frissítve a profilképe. Én szívesen foglalkoznék vele.
Sőt a szerkesztő másik adatlapja sem megfelelő.A profilkép elég rossz minőségű és az "amit tudni kell róla" részhez is mindenféle van gépelve.
Lil C adatlapjáért szeretnék jelentkezni. A szerkesztője nem nagyon foglalkozik a lappal,még az életrajza sincs megírva és mióta felvette az adatlapot nem is szerkesztette,utoljára Freeze által volt frissítve a profilképe. Én szívesen foglalkoznék vele.
Sőt a szerkesztő másik adatlapja sem megfelelő.A profilkép elég rossz minőségű és az "amit tudni kell róla" részhez is mindenféle van gépelve.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. november 27. 13:06
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szia ToTo!
Johana Bahamón adatlapja 6 hónapja nem volt szerkesztve, így a filmográfiája is hiányos. És a facebook-oldalán sem az ő linkje szerepel. Szeretném elvállalni a szerkesztést.
Johana Bahamón adatlapja 6 hónapja nem volt szerkesztve, így a filmográfiája is hiányos. És a facebook-oldalán sem az ő linkje szerepel. Szeretném elvállalni a szerkesztést.
_ToTo_
2011. november 27. 14:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Sammy9 @ 2011.11.19. 08:52)
Az amerikai X-factorból kiknek lehet lapjuk?
Mert láttam,hogy egy moderátor által létrehozott lapnál az van kiírva,hogy törölhető lap,pedig bekerült az első 10-be vagy 11-be.
Mert láttam,hogy egy moderátor által létrehozott lapnál az van kiírva,hogy törölhető lap,pedig bekerült az első 10-be vagy 11-be.
Majd az első háromnak lehet lapja, illetve késöbb majd azoknak aki elérnek valamit (lemez, klip stb)
Idézet (Marlita @ 2011.11.19. 10:26)
Kedves _ToTo_!
Visszaolvastam és láttam, hogy egykor lejárt a 6 hónap az egyik kedvenc írómon, Thomas Brezinán. Megnéztem a lány profilját aki kérte és azt írtad, hogy bizonyos hét vasárnapjáig kapott haladékot. Azt is kiszámoltam, hogy a szerkesztője frissítette a haladék lejártáig. Na most az egyik barátnőm, szokott levelezni a lánnyal aki kérte és elmondta, hogy valamiért (fogalmam sincs miért) most itt nem írhatok neki, de megadta az IWIW fiókjához vezető linkjét és sikerült elérnem. Azt mondta semmi nem változott a lapon, csak a szerkesztem gombot nyomta meg a szerkesztője. Na most az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben, megkaphatnám-e a lapot, vagy várnom kell a következő 6 hónapig? Frissítés nem volt, csak a gombot nyomta meg, vagyis igazándiból nem tett eleget a feltételnek. A lány aki kérte, azt írta nekem, hogy nyugodtan lehet az enyém, mert én jobban szeretem. Csak tisztázásképp. Válaszodat várom (bár úgy is csak a jövő héten kapom meg):
Marlita
Visszaolvastam és láttam, hogy egykor lejárt a 6 hónap az egyik kedvenc írómon, Thomas Brezinán. Megnéztem a lány profilját aki kérte és azt írtad, hogy bizonyos hét vasárnapjáig kapott haladékot. Azt is kiszámoltam, hogy a szerkesztője frissítette a haladék lejártáig. Na most az egyik barátnőm, szokott levelezni a lánnyal aki kérte és elmondta, hogy valamiért (fogalmam sincs miért) most itt nem írhatok neki, de megadta az IWIW fiókjához vezető linkjét és sikerült elérnem. Azt mondta semmi nem változott a lapon, csak a szerkesztem gombot nyomta meg a szerkesztője. Na most az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben, megkaphatnám-e a lapot, vagy várnom kell a következő 6 hónapig? Frissítés nem volt, csak a gombot nyomta meg, vagyis igazándiból nem tett eleget a feltételnek. A lány aki kérte, azt írta nekem, hogy nyugodtan lehet az enyém, mert én jobban szeretem. Csak tisztázásképp. Válaszodat várom (bár úgy is csak a jövő héten kapom meg):
Marlita
Az a baj, hogy ezt nagyon nehéz ellenőrizni, hacsak nem csináltok mentést róla mielött rányom a gombra. Az átadot lapoknál én szoktam, de mindenről nekem sincs. De akkor sem biztos, hogy célravezető, mert nincs mindenkiről olyan sok frissíteni való - főleg nem egy író esetében. Mit lehet beírni? Max, hogy megjelent egy új könyve. A lapot elnézve hiányosságok nincsenek, szépen ki van töltve. Ha van fontosabb dolog ami hiányzik és az életrajzba kívánkozik akkor lehet neki írni, hogy pótolja.
Idézet (Anne-Anne @ 2011.11.19. 11:09)
Szia,én Jennifer Ehle adatlapját szeretném szerkeszteni,mert már lejárt a 6 hónap és ő az egyik kedvenc sztárom.
és Julieta Lima-ét is szívesen szerkeszteném,már jóval több,mint 6 hónapja nem szerkesztették.
és Julieta Lima-ét is szívesen szerkeszteném,már jóval több,mint 6 hónapja nem szerkesztették.
Az első lap tulajdonosa kiemelt tag, így rá nem a 6 hónap vonatkozik - a másik lapot átraktam hozzád.
Idézet (mikeyla @ 2011.11.20. 14:17)
Nem megfelelő profilkép, ha jól tudom csak portrét lehet kirakni.
Letelt a 6 hónap, szeretném megkapni
Letelt a 6 hónap, szeretném megkapni
AnnaSophia Ribb lapjával kapcsolatban az előző hozzászólásomban található a tudnivaló.
Idézet (Juanita @ 2011.11.22. 08:03)
David Conrad lapjánál lejárt a 6 hónap, én nagyon szívesen szerkeszteném.
A szerkesztője már figyelmeztetve lett. Megvárjuk mi lesz, de egyébként kicsit elötted már Cobain is kérte ugyanezt a lapot.
Idézet (Leighanne @ 2011.11.24. 12:32)
" Idézet (Leighanne 2011.11.18. 10:44)Bocsi, hogy berakom még egyszer.
Köszönöm, ha megkaphatom az adatlapokat.
Köszönöm, ha megkaphatom az adatlapokat.
Elég egyszer is, megtalálom.
Idézet (Marlita @ 2011.11.25. 07:57)
Szia!
2010-ben szerkesztették utoljára Julie Ordon-t is. Légyszíves átcsatolnád hozzám?
(Eddig csak Spencer van és egy kérdés Thomas-ról. Még ha Thomas-t meg is kapnám ez akkor is csak a harmadik, tehát belefér.)
2010-ben szerkesztették utoljára Julie Ordon-t is. Légyszíves átcsatolnád hozzám?
(Eddig csak Spencer van és egy kérdés Thomas-ról. Még ha Thomas-t meg is kapnám ez akkor is csak a harmadik, tehát belefér.)
Danielle Lloyd, Laura Prepon, Kimberley Walsh - ez 3 volt eddig.
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.11.25. 18:47)
Hi!
ezeket szeretném!
Mario Benett - 2010-ben volt szerkesztve!
Cassidy Hayley - 2011.05.14.-én volt szerkesztve!
Nicky Byrne - 2010-ben volt szerkesztve!
És még lenne egy kérdésem:
_ToTo_ én jelentkeztem hamarabb Bustha Rhymes adatlapjára és most mégis lillidan sztáradatlapjai között található! Hogy van ez?
ezeket szeretném!
Mario Benett - 2010-ben volt szerkesztve!
Cassidy Hayley - 2011.05.14.-én volt szerkesztve!
Nicky Byrne - 2010-ben volt szerkesztve!
És még lenne egy kérdésem:
_ToTo_ én jelentkeztem hamarabb Bustha Rhymes adatlapjára és most mégis lillidan sztáradatlapjai között található! Hogy van ez?
Valószínűleg úgy, hogy sosem olvasod el amit itt válaszolok neked. Amig ilyen egysoros 'életrajzok' vannak a lapjaidon addig nem lesz új lapod.
Miss Mosh-t nem tudjuk, hogy mikor született, de viszont azt tudjuk, hogy nem fél mutogatni különböző Playboy vagy ilyesmi magazinnak magát.
Sharmell Sullivan bececenevén ( Queen Sharmell ) 1970.November 02.-án született Indiai WWe Diva.
Egyesült Államok-ban született 1978.nov.10-én Thomas Wesley Pentz néven. Sokan nem ismerik de ez nem is nagy baj mert csak egy klipben szerepelt az pedig a: Tiesto ft Diplo & Bustha Rhimes - C'mon.
Ezek nem életrajzok hanem ... (ide mindenki behelyettesíti amit gondol)
Idézet (Karina197 @ 2011.11.27. 01:28)
Kimi Raikkönen adatlapjánál lejárt a 6 hónap... és most meg lehet engem kövezni 
Senki nem fog megkövezni, pláne, hogy már elötted is kérték. A szerkesztő figyelmeztetve van, ha határidőre nem frissít akkor is az kapja aki elöbb kérte (ha rendben vannak a lapjai)
2011. november 27. 14:22
Szia ToTo!
Még egy adatlapom talált új gazdára!
Spongya kapta Terry Crews lapját, kérlek, tedd át hozzá!
Köszönöm szépen!
Még egy adatlapom talált új gazdára!
Spongya kapta Terry Crews lapját, kérlek, tedd át hozzá!
Köszönöm szépen!
_ToTo_
2011. november 27. 14:42
|
Marlitavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 157 Csatolások: 59 Azonosító: 163360 offline
|
Idézet
Danielle Lloyd, Laura Prepon, Kimberley Walsh - ez 3 volt eddig.
Kim még a múlt héten volt, de lehet már több is. Laura és Daniele volt ezen a héten, ehez még egy harmadik jöhetne, vagy Spencer vagy Julie.
Thomas lapján pedig igenis vannak hiányosságok, de akkor ezt majd megpróbálom a szerkesztővel megbeszélni.
2011. november 27. 16:12
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szia ToTo!
Előszöris meg szeretném köszönni Johana Bahamón adatlapját.
És szeretném megkapni Geraldine Zivic adatlapját. Nincsen szerkesztője, de a "szerkesztem" gombot sem látom.
Előre is köszönöm. Ígérem, ma már nem zaklatlak többet.
Előszöris meg szeretném köszönni Johana Bahamón adatlapját.
És szeretném megkapni Geraldine Zivic adatlapját. Nincsen szerkesztője, de a "szerkesztem" gombot sem látom.
Előre is köszönöm. Ígérem, ma már nem zaklatlak többet.
_ToTo_
2011. november 27. 16:56
Szia!
Polgár Krisztina adatlapja több mint 6 hónapja nem volt szerkesztve. Én szívesen elvállalnám.
Polgár Krisztina adatlapja több mint 6 hónapja nem volt szerkesztve. Én szívesen elvállalnám.
2011. november 27. 19:15
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szia!Neki:
http://starity.hu/sztarok/thomas-lennon/
nincs szerkesztője.Elvállalhatnám?Igaz még nincs egy sztáradatlapom se,de rendben tartanám.
http://starity.hu/sztarok/thomas-lennon/
nincs szerkesztője.Elvállalhatnám?Igaz még nincs egy sztáradatlapom se,de rendben tartanám.
_ToTo_
2011. november 27. 22:37
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Idézet (Nina1122 @ 2011.11.27. 13:03)
Kedves ToTo!
Hidd el nem akarja cserélni, mert én is szóltam neki már h kezdjen valamit a lappal de .. az egészre! Úgyhogy remélem sikerül.!
Selly 13
2011. november 28. 18:17
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
sziasztok!
Natassia Malthe adatlapja lassan fél éve nem volt frissítve, és a szerkesztő is kissé inaktív. Írtam neki még előző hónapban azért a biztonság kedvért egy üzenetet fair módon, de azóta sem jelentkezett. Ha nem frissíti addig megkaphatom?
Előre is köszönöm.
Natassia Malthe adatlapja lassan fél éve nem volt frissítve, és a szerkesztő is kissé inaktív. Írtam neki még előző hónapban azért a biztonság kedvért egy üzenetet fair módon, de azóta sem jelentkezett. Ha nem frissíti addig megkaphatom?
Előre is köszönöm.
2011. november 28. 21:23
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Szia ToTo!
Múltkoriban, véletlen észrevettem, hogy Lisa Vidal-nak nincs profilképe. És arra gondoltam szerkesztek neki egyet, bár csak abból a 19 Harmadik Műszak epizódból ismerem, de szerintem megérdemel egy képet. Ha szerinted is megfelelő lett kiteszed nekem?
Nagyon szépen köszönöm, illetve a korábbi adatlapokat és a press conference javítást is.
Múltkoriban, véletlen észrevettem, hogy Lisa Vidal-nak nincs profilképe. És arra gondoltam szerkesztek neki egyet, bár csak abból a 19 Harmadik Műszak epizódból ismerem, de szerintem megérdemel egy képet. Ha szerinted is megfelelő lett kiteszed nekem?
Nagyon szépen köszönöm, illetve a korábbi adatlapokat és a press conference javítást is.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.