Idézet (Holly Keller @ 2011.11.24. 16:21)
Rengeteg hírességnek nem portré, hanem event és egyéb ilyesmi képe van kint. Például Justin Bieber. Nálam is fordult már elő, hogy egy Golden Globe Awardos kép jobban tetszett, mint valamelyik shoot kép. De az általatok két belinkelt "nagyon nagy sztár" nem akkora híresség, hogy ömöljenek róluk a photoshootok. Meg a másik. Miért nem a szerkesztőnek írtok?
Nem hinném, hogy leharapja a fejeteket érte. Nekem sokszor tök mindegy, hogy milyen kép van az adott sztárról, mert én általában az infók miatt nézegetem a sztárok adatlapjait. Ti nem?
Lehet, hogy az illető nagyon nem sztár, de mint az összes VV-sről, akikről photoshoot kép van kint, úgy Fecóról is lehetne, mert róla is készített az ertéel sorozatot, ahogy a többi versenyzőről. Itt vannak a galériába. Egyébként Fecó adatlapjára én konkrétan emlékszem is, hogy amikor frissen létrehozta valaki, akkor ezek közül a piros inges képek közül volt róla egy kép a profilján, csak aztán szerkesztő csere jött, és az illető berakta ezt a minősíthetetlen szärt. Oké, hogy VV-s, de ilyen kritikán aluli képet még ők sem érdemelnek.

4 felhasználónak tetszik: