Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 13. 22:29 #2861
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.11.13. 22:13)
Különben nem kötözködésből jegyzem meg, de ilyenkor mit tudnátok hozzá írni? Ha van az adott sztárnak egy részletes biográfiája, van egy filmója, évről-évre frissítés is, akkor mit írsz bele? unsure.gif Nagyon megéri elvenni a lapot csak azért, hogy bele írhass egy filmet. Ha nincs életrajz vagy gyatra, akkor aláírom, de felesleges elvenni a másiktól azért lapot, hogy egy-két filmet beleírhasson az ember. Nekem is vannak olyan adatlapjaim, akik nem olyan híresek, mint szelina gomez vagy bíbőr. Nem filmeznek jelenleg és visszavonultak. Lejár a 6 hónap véletlenül, akkor elveszed tőlem, hogy ne nálam legyen? blink.gif Oké, az adatlapot szerkeszteni kell, de ne felejtsétek el azt sem, hogy nem mindegyik hírességről ömlenek a hírek, és van olyna, hogy egy évig vagy egy fél évig az adott színészről/énekesről hallani sem lehet. Én amondó vagyok, hogy akkor csapjunk le egy másik adatlapra, ha látjátok, hogy tényleg rossz kezekben van. Annyira feleslegesnek tartom elvenni az adatlapot mástól, hogy lecserélhesd a profilképet és, hogy a filmójába írhass egy-két filmet. blink.gif

Nagyon igazad van, de ez valószínű olyanoknak szólt akik még a sztárjának az életrajzát se készítette el rendesen. Ahogy így elolvastam a hozzá szólásod te is azok közé a kivételek közé tartozol akik rendesen lelkiismeretesen szerkesztik a sztárjukat és nem azért nem szerkeszted, mert nem érsz rá meg csak a kitüntetés kell, hanem azért mert mondjuk y mostanában nem forgat filmet és aki szereti y-t az tudja, hogy nem forgat így nem is akarja el venni. Nekem is vannak olyan sztárjaim akik nem olyan híresek, sőt kevesen ismerek így nekem is meg kell harcolnom minden infó morzsáért. Viszont mivel nem annyira ismert hál'isten nem is akarják elvenni tőlem. de sajnos így is akadnak olyanok akik pusztán a csillagokért még olyan sztárokat is elvesznek mástól akit nem ismer és igazából nem is érdekli, de kell neki mivel csak így van meg a következő csillaga. Az ilyenek nyomkodják vaktában a "szerkesztem" gombot és az ilyenek miatt van annyi hiányos és szinte rendes életrajzért kiálltó adatlapok. dry.gif
4 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Holly Keller, Marlita, Thora_90
2011. november 13. 22:30 #2862
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.13. 20:50)
Én is belefutottam olyanba, aki csak ráment a Szerkesztemre - nem egyszer találkoztam ilyennel.
Vagy 1 sort írt vagy az életrajzához, vagy a discográfiához, de könyörgöm, az mi?

Az mi? Ne haragudj, de ezt mot nem értem. Ha egyszer nincs mit rajta frissíteni, csak egy sort beleírni az életrajzába (mert mondjuk nem olyan aktív az illető), akkor az neked egyenlő a semmivel? unsure.gif

És, hogy a többi társalgóhoz is szóljak: az eszemcserét szerintem nyugodtan meg lehet oldani privát üzenetben. beer.gif Mert most nevezhettek bunkónak, de arról már nem fejtem ki a véleményem, hogy a nagy három hónapos tagságotokkal gyakorlatilag a régebbi tagokat szóljátok le...
Egyébként az gondolom még nem jutott eszetekbe, hogy a csillag nem csak azért van, mert "van, aki mindent megtesz azért, hogy legyen neki", hanem például azért, mert egy-egy piros csillagot például csak komoly munkával lehet elérni (képfeltöltő és témaindító csillag mondjuk), ami azt is mutatja, hogy akinek már piros van belőle, az nyílván nem keveset tett eddig a fórumért. (És itt nem magamra gondolok, mielőtt bárki is egoistának nézne.) pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: pink_bunny, Saranghae17, duracell, Grace Benning, _ToTo_
2011. november 13. 22:49 #2863
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.11.13. 22:30)
Az mi? Ne haragudj, de ezt mot nem értem. Ha egyszer nincs mit rajta frissíteni, csak egy sort beleírni az életrajzába (mert mondjuk nem olyan aktív az illető), akkor az neked egyenlő a semmivel?  unsure.gif 
És, hogy a többi társalgóhoz is szóljak: az eszemcserét szerintem nyugodtan meg lehet oldani privát üzenetben.  beer.gif Mert most nevezhettek bunkónak, de arról már nem fejtem ki a véleményem, hogy a nagy három hónapos tagságotokkal gyakorlatilag a régebbi tagokat szóljátok le... 
Egyébként az gondolom még nem jutott eszetekbe, hogy a csillag nem csak azért van, mert "van, aki mindent megtesz azért, hogy legyen neki", hanem például azért, mert egy-egy piros csillagot például csak komoly munkával lehet elérni (képfeltöltő és témaindító csillag mondjuk), ami azt is mutatja, hogy akinek már piros van belőle, az nyílván nem keveset tett eddig a fórumért. (És itt nem magamra gondolok, mielőtt bárki is egoistának nézne.) pardon.gif

nem hiszem, hogy ez az egész a régi tagokra irányúlna, mert szó nem volt róla. Hanem az egész onnan indult, hogy semmit nem ír már évek óta x y életrajzába, de azért nyomogatja a "szerkesztem" gombot. A csillagokra meg kitérve, ha sokan egész nap a gumiszobában irogatnak az ilyen szóláncokba és egy hónap alatt össze gyűjt 2000 hozzászólást az olyan sokat tett a fórumért? Persze igazat adok, valami értéke van a csillagnak, de sajnos sokaknál nem éppen a befektetett munkát jelzi. /És őszintén bocsánat ha valakit jogtalanúl megsértettem bármelyik hozzászólásomba!/
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. november 14. 11:12 #2864
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Nincs szerkesztője. Szívesen vállalnám a szerkesztését. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. november 14. 11:21 #2865
- törölt felhasználó -    
Én már sokszor mondtam el ezzel kapcsolatban a véleményem,utoljára elmondom mégegyszer.Tudom hogy sokan mennyire vágynak bizonyos lapokra de nem gondoljátok hogy az adott szerkesztő is épp úgy szereti?Miért nem neki írtok?Az is lehet hogy önszántából adná oda,1 próbát minimum megér.Ráadásul ha hibát láttok,akár azt is megtehetitek hogy ezt leírjátok neki,és ő ezt majd kijavítja.Persze ha a szerkesztő inaktív vagy több levél után sem hajlandó változtatni,az más,de nem mindenki ilyen.Próbáljatok meg először vele beszélni és ha ott nem értek el sikert,akkor szóljatok maximum itt.Hiszen ti mit éreznétek ha a hátatok mögött vennék el akár egy kedvenced adatlapját?Biztosan nem örülnétek ti sem.Én csak azt tudom mondani hogyha a szerkesztő legalább aktív,akkor próbáljátok meg előbb vele felvenni a kapcsolatot,nem tudhatjátok mi lesz ebből.Az is lehet hogy ilyen viták nélkül is megkapjátok az adott lapot.Mást azthiszem nem is akarok mondani,mégegyszer ne haragudj Toto az off miatt,én ezzel be is fejeztem. wink.gif blush.gif
7 felhasználónak tetszik: Thora_90, Holly Keller, Saranghae17, KathPierce., pink_bunny, lA-dONNA, Lindsay019
2011. november 14. 13:32 #2866
- törölt felhasználó -    
Leighanne! Válaszolok neked, ha nem gond!
Nos, ez változó, attól függ, ToTo épp mennyire ér rá, van, h már aznap megkapod, de előfordul, hogy 2-3 nappal kapod meg a kérés után. wink.gif

WhiteAngel!
Elmondom neked, h nem egy olyan ember van, aki nem is szereti azt, akinek nála van a lap, amire vkinek szüksége lenne, és hiába ajánlasz fel cserét, sok esetben választ sem kapsz.
Az viszont érthetetlen, h ha vki rajong valakiért, miért nem frissíti a lapját rendesen. Talán mert egyszerűbb a szerkesztem gombra menni?
Azért ez durva. És jöhettek azzal, h nem lehet írni az adott sztárhoz semmit, de legalább a képet cserélné ki, vagy fogalmazná át kicsit a dolgokat, az is más lenne.
Ja a ráírásról meg annyit, h vannak sokan olyanok, akiknek felhívot a figyelmét vmire, és vagy nem írnak vissza, vagy bunkó hangnemben válaszolnak.
Nem gyakori ma már az, h kedves választ kapsz vissza!

Egyébként valóban nem a régebbi tagokról írtam, amit írtam. Az, h ki h szerkeszti a lapjait, nem titulusfüggő, és nem is attól függ, h ki milyen régóta van itt, mert bizony előfordul, h valaki csak 6 hónapja van itt, de jobb lapszerkesztő, mint aki mondjuk 2 éve.
4 felhasználónak tetszik: Marlita, Saranghae17, Selly 13, Pöttömke
2011. november 14. 15:09 #2867
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

StátuszHastáncos fellépődalunk:Ayamak Eeef-Wael Kfoury-Imádom-****
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 157
Csatolások: 59
Azonosító: 163360
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.14. 13:32)
Nos, ez változó, attól függ, ToTo épp mennyire ér rá, van, h már aznap megkapod, de előfordul, hogy 2-3 nappal kapod meg a kérés után. wink.gif
WhiteAngel!
Elmondom neked, h nem egy olyan ember van, aki nem is szereti azt, akinek nála van a lap, amire vkinek szüksége lenne, és hiába ajánlasz fel cserét, sok esetben választ sem kapsz.
Az viszont érthetetlen, h ha vki rajong valakiért, miért nem frissíti a lapját rendesen. Talán mert egyszerűbb a szerkesztem gombra menni?
Azért ez durva. És jöhettek azzal, h nem lehet írni az adott sztárhoz semmit, de legalább a képet cserélné ki, vagy fogalmazná át kicsit a dolgokat, az is más lenne.
Ja a ráírásról meg annyit, h vannak sokan olyanok, akiknek felhívot a figyelmét vmire, és vagy nem írnak vissza, vagy bunkó hangnemben válaszolnak.
Nem gyakori ma már az, h kedves választ kapsz vissza!
Egyébként valóban nem a régebbi tagokról írtam, amit írtam. Az, h ki h szerkeszti a lapjait, nem titulusfüggő, és nem is attól függ, h ki milyen régóta van itt, mert bizony előfordul, h valaki csak 6 hónapja van itt, de jobb lapszerkesztő, mint aki mondjuk 2 éve.

Na pont ez az! A barátnőm mesélte, hogy egyszer írt az egyik kedvenc sztárjához, mert egy adat hibás volt. A szerkesztő jól leugatta a fejét, az adat meg azóta is hibás. Hát akkor? blink.gif
Az utóbbi mondattal céloztál valakire? unsure.gif
2011. november 14. 15:13 #2868
- törölt felhasználó -    
Nem, nem céloztam senkire, csak mondtam két dátumot wink.gif

Idézet (Marlita @ 2011.11.14. 15:09)
Na pont ez az! A barátnőm mesélte, hogy egyszer írt az egyik kedvenc sztárjához, mert egy adat hibás volt. A szerkesztő jól leugatta a fejét, az adat meg azóta is hibás. Hát akkor? blink.gif 
Az utóbbi mondattal céloztál valakire? unsure.gif
2011. november 14. 15:47 #2869
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Leighanne! 

Miből következtetsz arra, hogy valaki nem szereti az általa szerkesztett adatlap sztárját? Mert nincs neki bejelölve a kedvencek közé? Nekem sincsenek bejelölve, de ettől még valamilyen szinten mindenkit bírok, akit szerkesztek. Nyilván nem pazarolnék órákat a biója megírására, ha utálnám az illetőt. Nem attól leszel te a legnagyobb rajongó, hogy nálad van az első számú kedvenced lapja. És nyilván azért nem érdeklik a csereajánlatok, mert azért van az a lap nála, mert neki az kell, nem pedig amit egy másik fórumozó rá akar tukmálni a cserében.

Leighanne! És jöhettek azzal, h nem lehet írni az adott sztárhoz semmit, de legalább a képet cserélné ki, vagy fogalmazná át kicsit a dolgokat, az is más lenne.

Valahol már el lett mondva, hogy a képcsere nem minősül frissítésnek, hiába annak a cseréje a legszembetűnőbb. És attól, hogy valaki átfogalmaz egy életrajzot, az attól nem lesz több semmivel sem, nem fog több infót tartalmazni.
14 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Grace Benning, Holly Keller, dave095, joe_r, Josh_, Gabor28, Bogi13, Eszter655, DiscoDiva, Bessie, SweetBlair., Pöttömke, Lindsay019
2011. november 14. 16:50 #2870
- törölt felhasználó -    
Szerintem ezt a témát már kár csűrni-csavarni, mert mindenkinek igaza van valamilyen szinten.
Rengeteget lehetne ezen még rágódni, de szerintem nem érdemes. Vannak olyan dolgok amikben nem lehet dűlőre jutni mert ahány ember annyi vélemény és gondolat. Ez a beszélgetés hullám pont olyan, hogy melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás dilemmája. Egyszerűen nincs rá megfelelő válasz vagy magyarázat és több táborra feloszt egy "közösséget".
A lényeg, hogy mindenkinek meg kell békélnie a helyzettel, mert ezen sajnos nem lehet változtatni.
Ez az a téma ahol senki se fog nyerni, mert mindenkinek igaza van ebben-abban. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Selly 13, Marlita
2011. november 14. 17:10 #2871
Leighanne
Leighanne
visszatérő vendég

Státusz"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon!"
Hozzászólás: 347
Csatolások: 1242
Azonosító: 18148

Köszi szépen, hogy válaszoltál. wink.gif

Azért berakom még egyszer a kért két adatlapot. rolleyes.gif

Írtam a szerkesztőnek, megnézte az üzenetet, de nem válaszolt, az életrajza teljesen üres.
http://starity.hu/sztarok/mario-casas/eletrajz/

Maria Valverde adatlapjának szerkesztője vissza írt, és átadja nekem a szerkesztést.
http://starity.hu/sztarok/maria-valverde/

Köszönöm előre is! smileeee.gif
2011. november 14. 19:42 #2872
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1825
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Üdv _ToTo_!
Shannon Lucio lapját több mint féléve nem frissítették, és a szerkeztője sem volt fenn több mint 2 hónapja!
Ha lehetséges átcsatolod neked?
Előre is köszi!
2011. november 14. 22:44 #2873
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Na jó, ez már megint kezd sok lenni. Elnézést, hogy beleszólok, DE igen, mindenkinek vannak kedvencei, de nem mindeni szerkesztheti. Van aki jól csinálja, van aki nem. Ha nem, akkor általában jelzitek, és meg is kapjátok.
Nem vagyunk egyformák. Van aki ilyen-olyan okok miatt képtelen válaszolni egy levélre, és van, aki szép válasz után bunkón viselkedik. Unom már, hogy folyton egymásnak esnek az emberek hülyeségek miatt. mad.gif

Velem is előfordult már olyan eset amiről fent írtok és akkor mi van? Ha nem válaszol, hát nem. Teszek rá! Nem fogok ezért veszekedést szítani, vagy áskálódni a másik fórumozó ellen. Azért vannak a moderátorok, hogy rendet tegyenek.

nem vagyok moderátor, de szépen kérek mindenkit, ne ide írja le a sérelmeit, mert ez nem az a hely!!!
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, Twilight6, Grace Benning, pink_bunny, DiscoDiva, Pöttömke, Lindsay019
2011. november 15. 15:32 #2874
- törölt felhasználó -    
Idézet (Daniela3 @ 2011.11.13. 19:01)
Kinter Oszkár adatlapját több mint fél éve nem szerkesztették, én szívessen elvállalnám, ha lehetséges.  blush.gif

Töröltem a Daniela3 nevű profilom és csináltam egy újat, de még mindig igényt tartanék a lapra. blush.gif
2011. november 15. 16:18 #2875
- törölt felhasználó -    
Szeretném felvenni Plácido Domingo adatlapját, de nincs kiírva a szerkesztőnek jelentkezem lehetőség. mellow.gif
http://starity.hu/sztarok/placido-domingo/
2011. november 15. 18:07 #2876
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

StátuszHastáncos fellépődalunk:Ayamak Eeef-Wael Kfoury-Imádom-****
Hozzászólás: 157
Csatolások: 59
Azonosító: 163360
2010-ben volt szerkesztve.
2011. november 15. 22:25 #2877
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Lenne pár kérdésem. Még valamikor csináltam az ABBA tagoknak adatlapot, mind a négynek, azonban 3 átkerült valaki máshoz, nem tudom hogyan, egynek meg nincs gazdája. A kérdés az h hogyan kerültek valaki máshoz, amikor én nem mondtam le róluk? A másik az h miért nem tudom felvenni Benny Andersont? Nem jelzi ki h fel lehetne venni, pedig neki nincs is szerkesztője. Valaki tudna ebben segíteni h felvehessem. Másik 3-mal kapcsolatban írtam az új szerkesztőnek h adja oda nekem, de ha ő nem egyezik bele, akkor hogyan lehetne visszaszerezni?
2011. november 15. 22:54 #2878
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2011.11.15. 22:25)
Lenne pár kérdésem. Még valamikor csináltam az ABBA tagoknak adatlapot, mind a négynek, azonban 3 átkerült valaki máshoz, nem tudom hogyan, egynek meg nincs gazdája. A kérdés az h hogyan kerültek valaki máshoz, amikor én nem mondtam le róluk? A másik az h miért nem tudom felvenni Benny Andersont? Nem jelzi ki h fel lehetne venni, pedig neki nincs is szerkesztője. Valaki tudna ebben segíteni h felvehessem. Másik 3-mal kapcsolatban írtam az új szerkesztőnek h adja oda nekem, de ha ő nem egyezik bele, akkor hogyan lehetne visszaszerezni?

Hát tulajdonképpen sehogy. Ha kifutottál a 6 hónapos szerkesztési időtartamból, akkor a szabály szerint elvihető az adatlap, és maximum úgy kaphatod vissza, hogy a mostani szerkesztőjük lemond róluk a javadra. Mostanság az utóbbi fél évben elhíresült az errefelé, hogy "Megfojtom a másikat, de akkor is enyém lesz az adatlap!" szindróma. Általában a tagok többsége azt nézi, hogy mikor jár le a 6 hónap. És, ha egy perccel is túl haladja ezt a bizonyos számot, akkor jönnek rögvest könyörögni, hogy kell a lap, mert lejárt a határidő. Hát igen, ez az, amit mindig is magyaráztam, hogy csak egyszer tudják meg ezek a tagok, milyen az, amikor sutyiba az ő hátuk mögött veszik el a lapot, pedig csak éppen kórházban volt, vizsgázott vagy éppen leégett a háza és nem volt ideje adatlapot szerkeszteni. Esetleg konzultálj Toto-val privátban, hátha ő tud segíteni neked ezügyben, elvégre ő főnök itt az adatlapokat illetően. Benny-t pedig minden további nélkül tudod szerkeszteni, csak kérd meg Totót, hogy csatolja hozzád. Ugyanis anno azt a lapot is elvették a hátad mögött, csak közben az adott illető valószínűleg úgy törölte le magát, hogy nem mondott le az adatlapokról. Szóval Benny még mindig a tiéd.smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Gajcsi
2011. november 16. 11:23 #2879
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2011.11.15. 22:25)

Szia!
Azt kifelejtetted, hogy közben valószínűleg törölted magad, vagy lemondtál róluk, mert nem szerepel a nevek azok között, akiktől el lett véve. A mostani szerkesztőhöz november elején kerültek át, szerkesztőnek jelentkezek gomb nem volt - mert valószínűleg törölte magát az előző szerkesztő. Biográfia pedig mindhármójuknál van, így hat hónapot kell várnod ha addig nem szerkeszt bele - bár Anni-Frid életrajza elég rövidke ahhoz képest, hogy szerintem többet is lehetne róla írni unsure.gif
Bennyt viszont átettem beer.gif

Idézet (Marlita @ 2011.11.15. 18:07)

És szeretnéd is? Mert úgy gondolom ha kéred, akkor egy légyszíves a minimum - bármelyik moderátor felé.
5 felhasználónak tetszik: Bessie, joe_r, kriszti145, Lindsay019, duracell
2011. november 16. 13:18 #2880
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Köszönöm szépen a lapokat Toto. meghajolo.gif smileeee.gif , igyekszem rendbe szedni őket. smileeee.gif
484 oldal 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!