Idézet (Holly Keller @ 2011.11.13. 22:13)
Különben nem kötözködésből jegyzem meg, de ilyenkor mit tudnátok hozzá írni? Ha van az adott sztárnak egy részletes biográfiája, van egy filmója, évről-évre frissítés is, akkor mit írsz bele?
Nagyon megéri elvenni a lapot csak azért, hogy bele írhass egy filmet. Ha nincs életrajz vagy gyatra, akkor aláírom, de felesleges elvenni a másiktól azért lapot, hogy egy-két filmet beleírhasson az ember. Nekem is vannak olyan adatlapjaim, akik nem olyan híresek, mint szelina gomez vagy bíbőr. Nem filmeznek jelenleg és visszavonultak. Lejár a 6 hónap véletlenül, akkor elveszed tőlem, hogy ne nálam legyen?
Oké, az adatlapot szerkeszteni kell, de ne felejtsétek el azt sem, hogy nem mindegyik hírességről ömlenek a hírek, és van olyna, hogy egy évig vagy egy fél évig az adott színészről/énekesről hallani sem lehet. Én amondó vagyok, hogy akkor csapjunk le egy másik adatlapra, ha látjátok, hogy tényleg rossz kezekben van. Annyira feleslegesnek tartom elvenni az adatlapot mástól, hogy lecserélhesd a profilképet és, hogy a filmójába írhass egy-két filmet. 
Nagyon igazad van, de ez valószínű olyanoknak szólt akik még a sztárjának az életrajzát se készítette el rendesen. Ahogy így elolvastam a hozzá szólásod te is azok közé a kivételek közé tartozol akik rendesen lelkiismeretesen szerkesztik a sztárjukat és nem azért nem szerkeszted, mert nem érsz rá meg csak a kitüntetés kell, hanem azért mert mondjuk y mostanában nem forgat filmet és aki szereti y-t az tudja, hogy nem forgat így nem is akarja el venni. Nekem is vannak olyan sztárjaim akik nem olyan híresek, sőt kevesen ismerek így nekem is meg kell harcolnom minden infó morzsáért. Viszont mivel nem annyira ismert hál'isten nem is akarják elvenni tőlem. de sajnos így is akadnak olyanok akik pusztán a csillagokért még olyan sztárokat is elvesznek mástól akit nem ismer és igazából nem is érdekli, de kell neki mivel csak így van meg a következő csillaga. Az ilyenek nyomkodják vaktában a "szerkesztem" gombot és az ilyenek miatt van annyi hiányos és szinte rendes életrajzért kiálltó adatlapok.

4 felhasználónak tetszik: