Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 12. 22:44 #2841
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Idézet (AmyVie @ 2011.11.08. 21:10)
viraag kiemelt tag, nála 8-9 hónap a türelmi idő.

jaj bocsánat ezt nem tudtam. ToTo a másik kérésem Tim Allen lapja lenne. bőven lejárt a 6 hónap és az illető nem kiemelt tag (figyeltem ám) smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. november 13. 11:28 #2842
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Idézet (Selly 13 @ 2011.11.12. 08:43)
Kedves Moderátorok!
Eszternek a játék kezdete óta nincs életrajza, ami nem most kezdődött. unsure.gif  Szeretném ha megkaphatnám a lapot. meghajolo.gif

Tárgytalan lett. Már megcsinálta. unsure.gif
De láttam hogy Davis Cleveland lapját rég frissítették, 4.-hóban, és nincs életrajza. Így szeretném ha a szerkesztője lennék.
2011. november 13. 11:47 #2843
- törölt felhasználó -    
Már kérték előtted.

Idézet (Selly 13 @ 2011.11.13. 11:28)
Tárgytalan lett. Már megcsinálta. unsure.gif 
De láttam hogy Davis Cleveland lapját rég frissítették, 4.-hóban, és nincs életrajza. Így szeretném ha a szerkesztője lennék.
2011. november 13. 16:05 #2844
- törölt felhasználó -    
Kedves ToTo!!
James Blunt-nál letelt a fél év, ha lehet szívesen szerkeszteném!! smileeee.gif Előre is kösz!!
2011. november 13. 19:01 #2845
- törölt felhasználó -    
Kinter Oszkár adatlapját több mint fél éve nem szerkesztették, én szívessen elvállalnám, ha lehetséges. blush.gif
2011. november 13. 19:30 #2846
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

StátuszHastáncos fellépődalunk:Ayamak Eeef-Wael Kfoury-Imádom-****
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 157
Csatolások: 59
Azonosító: 163360
Idézet (dave095 @ 2011.11.12. 15:37)
Ez már sztornó. Ahogy elnézem, Soma ma ráért. pardon.gif  wink.gif

Nem ráért csak megnyomta a szerkesztem gombot dry.gif Mert, hogy frissítés nem volt, az biztos!
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Thora_90
2011. november 13. 19:38 #2847
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (Selena111 @ 2011.11.12. 22:44)
ToTo a  másik kérésem Tim Allen lapja lenne.

Charmed and Dangerous már frissítette az adatlapot. pardon.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, dave095
2011. november 13. 20:19 #2848
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Idézet (Marlita @ 2011.11.13. 19:30)
Nem ráért csak megnyomta a szerkesztem gombot dry.gif Mert, hogy frissítés nem volt, az biztos!

Most tényleg nem akarok senkit megbántani ezzel, de gyakran csak megnyomják a szerkesztek gombot egyes emberek. Fél évig felé se néznek a lapnak, aztán mikor beállít a nyúl a puskával hirtelen rengeteg szabad idejük lesz. Elég szánalmas hogy azt hiszik egy szót (gyakori esetben semmit) változtatnak. Gyakran észreveszem ha valaki szól X,Y-nak hogy szerkessze, akkor nem, amikor meg valaki szívesen elvállalná és szerkesztené, hirtelen a nagy "munkamániásnak" felszabadul az ideje és "szerkeszti..."
Tisztelet a kivételnek, és sajnálom hogy "nem szerkesztő"-s levéllel érkeztem de meguntam már ezeket... meghajolo.gif blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Marlita, Saranghae17, Thora_90
2011. november 13. 20:24 #2849
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

Idézet (Selly 13 @ 2011.11.13. 20:19)
Most tényleg nem akarok senkit megbántani ezzel, de gyakran csak megnyomják a szerkesztek gombot egyes emberek. Fél évig felé se néznek a lapnak, aztán mikor beállít a nyúl a puskával hirtelen rengeteg szabad idejük lesz. Elég szánalmas hogy azt hiszik egy szót (gyakori esetben semmit) változtatnak. Gyakran észreveszem ha valaki szól X,Y-nak hogy szerkessze, akkor nem, amikor meg valaki szívesen elvállalná és szerkesztené, hirtelen a nagy "munkamániásnak" felszabadul az ideje és "szerkeszti..."
Tisztelet a kivételnek, és sajnálom hogy "nem szerkesztő"-s levéllel érkeztem de meguntam már ezeket...  meghajolo.gif  blush.gif

Pontosan ez az, amiért én is mérges vagyok, bár nekem nem volt kedvem ilyen hosszan megfogalmazni, ami egyébként is megvolt már a fejemben. Nekem ez a z első ilyen, de a barátnőmnek, aki több ideje van itt fent, mint én, már nem egyszer csinálták ezt. Én tényleg szeretttem volna Emmy lapját, jogosan is, mert lejárt a hat hónap, ő meg még csak agy képcserét sem csinált. Ez pedig-eddig legalább is nekem nem tűnik-nagy erőveszítés. Na nem is aragozom, aljasság ez.-
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Selly 13
2011. november 13. 20:37 #2850
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Bocsánat a zavarásért de Paris Hilton adatlapja utoljára 2011 elején volt frissítve.Már lejárt a 8 hónap.Én szívesen elvállalnám a frissítését.

Corby
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. november 13. 20:40 #2851
- törölt felhasználó -    
Tisztelet a kivételnek, és sajnálom hogy "nem szerkesztő"-s levéllel érkeztem de meguntam már ezeket...  meghajolo.gif  blush.gif

Hát igen az ilyen emberek eléggé bosszantóak, már én is nem egy ilyenbe bele futottam. dry.gif
A szerkesztésre is kéne valami külön szabály, mert ez így nem állapot, hogy ész nélkül nyomogatják a "szerkesztem" gombot és a szóban forgó lap már úgy áll évek óta.
Sok adatlapnál meg havonta azt látom, hogy a szerkesztője csak a képet cserélgeti. Az aztán nagy szerkesztés. rohog.gif
És tényleg tisztelet a kivételnek, aki rendesen szerkeszti. Bár ebből elég kevés van.
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Piros0817, Marlita, Selly 13
2011. november 13. 20:50 #2852
- törölt felhasználó -    
Én is belefutottam olyanba, aki csak ráment a Szerkesztemre - nem egyszer találkoztam ilyennel.
Vagy 1 sort írt vagy az életrajzához, vagy a discográfiához, de könyörgöm, az mi? Én csak akkor kérem egy kedvencem lapját, ha látom, h nem megfelelően van szerkesztve, és rendbe tudom hozni úgy, h az illető meg is érdemli. Nem tudom, egyeseknek miért jó, h náluk van egy lap,ha nem foglakoznak vele! Talán a csillag miatt?

Corby! Paris Hilton lapja moderátornál van, rájuk meg nem vonatkoznak az efféle szabályok!

Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.13. 20:40)
Hát igen az ilyen emberek eléggé bosszantóak, már én is nem egy ilyenbe bele futottam.  dry.gif 
A szerkesztésre is kéne valami külön szabály, mert ez így nem állapot, hogy ész nélkül nyomogatják a "szerkesztem" gombot és a szóban forgó lap már úgy áll évek óta.
Sok adatlapnál meg havonta azt látom, hogy a szerkesztője csak a képet cserélgeti. Az aztán nagy szerkesztés.  rohog.gif
És tényleg tisztelet a kivételnek, aki rendesen szerkeszti. Bár ebből elég kevés van.
4 felhasználónak tetszik: Piros0817, Marlita, Selly 13, Corby
2011. november 13. 21:08 #2853
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.13. 20:50)
Én is belefutottam olyanba, aki csak ráment a Szerkesztemre - nem egyszer találkoztam ilyennel.
Vagy 1 sort írt vagy az életrajzához, vagy a discográfiához, de könyörgöm, az mi? Én csak akkor kérem egy kedvencem lapját, ha látom, h nem megfelelően van szerkesztve, és rendbe tudom hozni úgy, h az illető meg is érdemli. Nem tudom, egyeseknek miért jó, h náluk van egy lap,ha nem foglakoznak vele! Talán a csillag miatt?
Corby! Paris Hilton lapja moderátornál van, rájuk meg nem vonatkoznak az efféle szabályok!

Na, aki a csillag miatt csinál itt mindent az inkább menjen nintendózni. rohog.gif
Ez nem valami játék, hogy ha össze gyűjtök x sztárt akkor eljutok a következő szintre. Fogatok, ha nem lenne ez az "érdem" akkor már nem is lenne olyan izgi itt gyüjtügetni a sztárokat, meg a hozzászólásokat és az egyéb dolgokat amiért csillag jár.
Elég szomorú, hogy az embereknek a többsége csak azért csinál sok mindent mert jár érte valami és ez mindenre igaz nem csak a starity-re.
3 felhasználónak tetszik: Piros0817, Marlita, Selly 13
2011. november 13. 21:20 #2854
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

Idézet
Fogatok, ha nem lenne ez az "érdem" akkor már nem is lenne olyan izgi itt gyüjtügetni a sztárokat, meg a hozzászólásokat és az egyéb dolgokat amiért csillag jár. 

Na igen. Ez az amit már ez alatt az egy hét alatt, mióta itt vagyok észrevettem. Itt mindenki mindig mindent a csillagért csinál. Könyörgöm! Privátban pont erről volt szó barátnőmmel és ez őt is teljesen kiakasztja. Most komolyan, ez ennyire fontos? Nekem őszintén nem. Most lehet, azért, mert még új vagyok, de ma**ára nem érdekel az egész! Most akkor én vagyok az őrült? blink.gif
2011. november 13. 21:46 #2855
- törölt felhasználó -    
Idézet (Marlita @ 2011.11.13. 21:20)
Na igen. Ez az amit már ez alatt az egy hét alatt, mióta itt vagyok észrevettem. Itt mindenki mindig mindent a csillagért csinál. Könyörgöm! Privátban pont erről volt szó barátnőmmel és ez őt is teljesen kiakasztja. Most komolyan, ez ennyire fontos? Nekem őszintén nem. Most lehet, azért, mert még új vagyok, de ma**ára nem érdekel az egész! Most akkor én vagyok az őrült? blink.gif

Dehogy vagy őrűlt, azok az őrűltek akik a csillagok miatt csinálnak mindent. Szerintem annak meg semmi köze a csillag gyűjtéshez, hogy valaki új vagy régóta itt van. Egyszerüen ez természetből fakad, hogy ki az aki pusztán jutalomért bármit meg tesz vagy éppen nem érdekli ez az egész csillag mmizéria. Én már több mint 3 hónapja itt vagyok ami tudom még nem olyan husszú idő, de engem se most se az elején nem érdekeltek a csillagok.
2 felhasználónak tetszik: Marlita, Selly 13
2011. november 13. 22:07 #2856
Marlita
Marlita
visszatérő vendég

Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.13. 21:46)
Dehogy vagy őrűlt, azok az őrűltek akik a csillagok miatt csinálnak mindent. Szerintem annak meg semmi köze a csillag gyűjtéshez, hogy valaki új vagy régóta itt van. Egyszerüen ez természetből fakad, hogy ki az aki pusztán jutalomért bármit meg tesz vagy éppen nem érdekli ez az egész csillag mmizéria. Én már több mint 3 hónapja itt vagyok ami tudom még nem olyan husszú idő, de engem se most se az elején nem érdekeltek a csillagok.

Hát akkor nyilván engem sem fog érdekelni 3 hónap múlva sem, mert engem az ilyenek sosem izgattak. Majd meglessz, addig felesleges offolni, vagy itt, hogy mondják.
2011. november 13. 22:07 #2857
Leighanne
Leighanne
visszatérő vendég

Státusz"Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon!"
Hozzászólás: 347
Csatolások: 1242
Azonosító: 18148
Ha igénylünk adatlapot kb. mennyi idő amire esetleg megkapjuk? wink.gif
2011. november 13. 22:13 #2858
- törölt felhasználó -    

Különben nem kötözködésből jegyzem meg, de ilyenkor mit tudnátok hozzá írni? Ha van az adott sztárnak egy részletes biográfiája, van egy filmója, évről-évre frissítés is, akkor mit írsz bele? unsure.gif Nagyon megéri elvenni a lapot csak azért, hogy bele írhass egy filmet. Ha nincs életrajz vagy gyatra, akkor aláírom, de felesleges elvenni a másiktól azért lapot, hogy egy-két filmet beleírhasson az ember. Nekem is vannak olyan adatlapjaim, akik nem olyan híresek, mint szelina gomez vagy bíbőr. Nem filmeznek jelenleg és visszavonultak. Lejár a 6 hónap véletlenül, akkor elveszed tőlem, hogy ne nálam legyen? blink.gif Oké, az adatlapot szerkeszteni kell, de ne felejtsétek el azt sem, hogy nem mindegyik hírességről ömlenek a hírek, és van olyna, hogy egy évig vagy egy fél évig az adott színészről/énekesről hallani sem lehet. Én amondó vagyok, hogy akkor csapjunk le egy másik adatlapra, ha látjátok, hogy tényleg rossz kezekben van. Annyira feleslegesnek tartom elvenni az adatlapot mástól, hogy lecserélhesd a profilképet és, hogy a filmójába írhass egy-két filmet. blink.gif
9 felhasználónak tetszik: AmyVie, Saranghae17, Lindsay019, duracell, pink_bunny, Grace Benning, csicsi20, Bogi13, Eszter655
2011. november 13. 22:23 #2859
Melindalol
Melindalol

StátuszSzép volt fiúk ha már nem mehettünk aranyért akkor elhoztuk a bront.
Hozzászólás: 825
Csatolások: 0
Azonosító: 152743
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.13. 20:50)

Igazad van nagyrészt egyetértek veled, de nekem van olyan mikor pár sort tudom csak szerkeszteni mert annyi infóm van pluszba róla. De igen az feldühítő hogy valakik csak azért nyomják meg hogy szerkesztem hogy tovább náluk lehessen a lap.http://starity.hu/sztarok/szecsi-zoltan/ neki az adatlapját rég szerkesztették és a mostnani szerkesztője meg hozzá se nyúlt. szeretném elvállalni. meghajolo.gif Előre köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. november 13. 22:26 #2860
Piros0817
Piros0817
gonosz taemint törpe™

StátuszHappy Hunger Games and may the odds be ever in your favour.
Hozzászólás: 1926
Csatolások: 6457
Azonosító: 70950
Idézet (Saranghae17 @ 2011.11.13. 21:46)

Én több, mint 3 éve vagyok itt, és eddig nemigazán izgattak a csillagok, véleményt írtam, mert akartam, felraktam képeket mert szeretem az adott sztárt, lehet hogy aztán a kutya sem fog hozzászólni a topikhoz... és ahhoz szóltam hozzá amihez úgy gondoltam érdemes, esetleg, hogy a többi fórumozóval együtt kibeszéljük a kedvenceinket, és nem a csillagok miatt. Bár ezt hiába mondanánk, néhányan úgysem értenék meg...
3 felhasználónak tetszik: Saranghae17, Marlita, Thora_90
484 oldal 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!