http://starity.hu/sztarok/maria-valverde/eletrajz/
ToTo adatlapos topikja
2011. november 11. 20:01
Szia!
Jung Nicole és Han Seung-yeon több mint 6 hónapja nem voltak szerkesztve, és szeretném elkérni.Előre is köszönöm.
Jung Nicole és Han Seung-yeon több mint 6 hónapja nem voltak szerkesztve, és szeretném elkérni.Előre is köszönöm.
2011. november 11. 20:29
Idézet (fanni9708 @ 2011.11.11. 20:01)
Szia!
Rengeteg adatlapodnak semmi életrajza sincs. Szerintem előbb ezeket pótóld és csak utána kérj új lapot.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. november 12. 00:07
|
|
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline
|
Ha az életrajzhoz semmi nincs írva, akkor 1 hónap a türelmi idő.
Akkor amiket belinkeltem lejártak.
Szóval ez a kettő lenne:
http://starity.hu/sztarok/mario-casas/eletrajz/
Maria Valverde adatlapjának szerkesztője vissza írt, és átadja nekem a szerkesztést. http://starity.hu/sztarok/maria-valverde/
Nagyon köszönöm, ha megkaphatom.
Akkor amiket belinkeltem lejártak.
Szóval ez a kettő lenne:
http://starity.hu/sztarok/mario-casas/eletrajz/
Maria Valverde adatlapjának szerkesztője vissza írt, és átadja nekem a szerkesztést. http://starity.hu/sztarok/maria-valverde/
Nagyon köszönöm, ha megkaphatom.
2011. november 12. 11:34
Hello!
Két lapért szeretnék jelentkezni, mivel nincsen szerkesztőjük Chad Smithért és Flea-ért. És ezzel meg is van erre hónapra a 3 lap. Köszönöm
Két lapért szeretnék jelentkezni, mivel nincsen szerkesztőjük Chad Smithért és Flea-ért. És ezzel meg is van erre hónapra a 3 lap. Köszönöm
2011. november 12. 14:23
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Letelt a 6 hónap. Megkaphatnám?
_ToTo_
2011. november 12. 14:37
|
Marlitavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 157 Csatolások: 59 Azonosító: 163360 offline
|
Emmy Rossum-nál lejárt a 6 hónap és szívesen vállalnám. Ha átcsatolnád nagyon megköszönném:Marlita.
2011. november 12. 15:37
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Marlita @ 2011.11.12. 14:37)
Emmy Rossum-nál lejárt a 6 hónap és szívesen vállalnám. Ha átcsatolnád nagyon megköszönném:Marlita.
Ez már sztornó. Ahogy elnézem, Soma ma ráért.
2011. november 12. 16:13
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szia ToTo!
Jacqueline Marquez adatlapját szeretném átvenni. Nincs szerkesztője, de szerkesztőnek jelentkezek gomb sincsen. Meg tudnád oldani, hogy hozzám csatolod? Megköszönném.
Jacqueline Marquez adatlapját szeretném átvenni. Nincs szerkesztője, de szerkesztőnek jelentkezek gomb sincsen. Meg tudnád oldani, hogy hozzám csatolod? Megköszönném.
_ToTo_
2011. november 12. 16:16
Szia!
Nem egy hónapban, hanem egy héten kaphatsz három lapot
Nem egy hónapban, hanem egy héten kaphatsz három lapot
Idézet (Jessie @ 2011.11.12. 11:34)
Hello!
2011. november 12. 17:42
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Sya _ToTo_
Ismételten a dupla sztáradatlapok ügyében írok:
Ez a kettő ugyanarról az emberről készült:
Ez az aktuálisabb és a jobban szerkesztettebb, na meg a több rajongós úgyhogy javaslom ezt hagy meg és ezt az adatlapot pedig szüntesd meg
További szép napot
Ismételten a dupla sztáradatlapok ügyében írok:
Ez a kettő ugyanarról az emberről készült:
Ez az aktuálisabb és a jobban szerkesztettebb, na meg a több rajongós úgyhogy javaslom ezt hagy meg és ezt az adatlapot pedig szüntesd meg
További szép napot
_ToTo_
2011. november 12. 17:57
Helló ToTo!!!
Utólag is köszönöm Josh Beech adatlapját!!
És lenne egy kérdésem: Annie Leibovitz adatlapját már legalább két hónapja létrehoztam, de nem kaptam meg. Mért lehet ez??? (Lehet, hogy én vagyok a tudatlan...
) Válaszod előre is köszönöm!! bakocsenge
Utólag is köszönöm Josh Beech adatlapját!!
És lenne egy kérdésem: Annie Leibovitz adatlapját már legalább két hónapja létrehoztam, de nem kaptam meg. Mért lehet ez??? (Lehet, hogy én vagyok a tudatlan...
2011. november 12. 21:29
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Kedves ToTo! http://starity.hu/sztarok/szecsi-zoltan/ őt már 2009 óta nem szerkesztették először a szerkesztőjétől kértem volna el de nem reagállt rá ezért hozzád jöttem- Szeretném átvenni Szécsi Zoltánt és szerkeszteni. Előre is köszönöm.
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.