ToTo adatlapos topikja
2011. november 08. 20:03
Szia _ToTo_!!!
Láttam, sőt folyamatosan követem az egyik lapot! Méghozzá Rihannáét! Tudom, hogy Regina szerkeszti (aki moderátor) de mégis mindjárt lejér a 6 hónap és ez szerintem így nem fer, hogy csak azért nem kaphatja meg más mert moderátoré!
Tényleg nagyon-nagyon szeretném megkapni! Bármit megtennék érte! Azért a lapért! Kérlek szépen ha van valami módja annak, hogy megkaphassam akkor írj rám vagy akárki más de hihetetlenül szeretném hiszen ő az én kedvencem
Köszönöm ^^ És kérleek!!! Úgyis most lesz a szülinapom!!
Köszönöm!
Láttam, sőt folyamatosan követem az egyik lapot! Méghozzá Rihannáét! Tudom, hogy Regina szerkeszti (aki moderátor) de mégis mindjárt lejér a 6 hónap és ez szerintem így nem fer, hogy csak azért nem kaphatja meg más mert moderátoré!
2011. november 08. 21:03
|
|
Kiss And Tellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 163555 offline
|
Boldog születésnapot akkor neked Krisztikehh98
És bocs ezért a felesleges kommentért csak a lap amit el akartam kérni az végül nem kell. még egyszer bocs.
2011. november 08. 21:10
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (Selena111 @ 2011.11.08. 21:09)
Szia ToTo ezt a lapot szeretném elkérni mert lejárt már a 6 hónap nála. És szívesen szerkeszteném.
viraag kiemelt tag, nála 8-9 hónap a türelmi idő.
2011. november 08. 21:29
Idézet (Krisztikehh98 @ 2011.11.08. 20:03)
Szia _ToTo_!!!
Tényleg nagyon-nagyon szeretném megkapni! Bármit megtennék érte! Azért a lapért! Kérlek szépen ha van valami módja annak, hogy megkaphassam akkor írj rám vagy akárki más de hihetetlenül szeretném hiszen ő az én kedvencem
Köszönöm!
Hidd el nagyon sok mindenki szeretné megkapni a kedvence adatlapját, melyeknek nagy része moderátoroknál van. Én is szeretném megkapni Nina Dobrev lapját, s én is mindent megtennék érte. Szerintem fer, mert nem hiába moderátorok a moderátorok. Ha Regina nem tartana rá igényt, gondolom jelezné.
2011. november 09. 00:04
Idézet (KathPierce. @ 2011.11.08. 21:29)
Hidd el nagyon sok mindenki szeretné megkapni a kedvence adatlapját, melyeknek nagy része moderátoroknál van. Én is szeretném megkapni Nina Dobrev lapját, s én is mindent megtennék érte. Szerintem fer, mert nem hiába moderátorok a moderátorok. Ha Regina nem tartana rá igényt, gondolom jelezné.
Az a baj, hogy nem igen jelzi. Holly Valance adatlapját például szívesen átvenném, mert lassan másfél éve semmi friss nincs rajta. Megírtam neki, hogyha nem tart rá igényt, akkor adja oda másnak, aki mondjuk teljes erőbedobással tudná szerkeszteni. Vagy, ha igen, akkor az frissítse fel, mert nem bírom nézni az egyik legkedvencebb énekesnőm adatlapját. A levelemet elolvasta és azóta teszik rám baromi nagy ívben, se válasz, se frissítés. Moderátor, ennyi. Egy szavam nem lenne, ha frissítve lenne, de még az sem. És az a baj Regina lapjaival, hogy a 60-70%-át nem is frissíti, csak úgy ott állnak és köszönik szépen megvannak, kissé már rájuk is ülepedett a por.
9 felhasználónak tetszik:
KathPierce.,
szavy,
kriszti145,
Marlita,
Thora_90,
Ketherina,
SweetBlair.,
Eszter655,
Fanni00
2011. november 09. 00:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.11.09. 00:04)
Az a baj, hogy nem igen jelzi. Holly Valance adatlapját például szívesen átvenném, mert lassan másfél éve semmi friss nincs rajta. Megírtam neki, hogyha nem tart rá igényt, akkor adja oda másnak, aki mondjuk teljes erőbedobással tudná szerkeszteni. Vagy, ha igen, akkor az frissítse fel, mert nem bírom nézni az egyik legkedvencebb énekesnőm adatlapját. A levelemet elolvasta és azóta teszik rám baromi nagy ívben, se válasz, se frissítés. Moderátor, ennyi. Egy szavam nem lenne, ha frissítve lenne, de még az sem. És az a baj Regina lapjaival, hogy a 60-70%-át nem is frissíti, csak úgy ott állnak és köszönik szépen megvannak, kissé már rájuk is ülepedett a por.
Én is írtam neki Holly V. miatt. Ugyanúgy jártam, mint te. Ez van. Nehezére esik válaszolni.
7 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
Marlita,
Thora_90,
SweetBlair.,
Holly Keller,
Fanni00,
KathPierce.
2011. november 09. 02:15
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet
5. A Moderátorok lapjai egyelőre nem kerülnek átadásra, de hamarosan erre is hozunk egy szabályt - addig türelem.
A türelem lassan elfogy. Én már nagyon elérkezettnek érzem az idejét ennek a szabálynak.
12 felhasználónak tetszik:
kriszti145,
KathPierce.,
Bessie,
Marlita,
Thora_90,
Twilight6,
dave095,
SweetBlair.,
Holly Keller,
pink_bunny,
Fanni00,
AmyVie
2011. november 09. 10:24
|
|
Cituvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 161761 offline
|
Szia toto.
Ennek a sztárnak az adatlapja már 1 éve nem volt szerkesztve és én szivesen átvenném:
http://starity.hu/sztarok/holl-nandor/
Előre is köszi.
Ennek a sztárnak az adatlapja már 1 éve nem volt szerkesztve és én szivesen átvenném:
http://starity.hu/sztarok/holl-nandor/
Előre is köszi.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. november 09. 12:02
|
Marlitavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 157 Csatolások: 59 Azonosító: 163360 offline
|
Azért ebbe bele lehet gondolni:van olyan lapja, ami utoljára 2008-ban volt szerkesztve. És nem lehet másé, csak, mert moderátor..
2011. november 09. 14:34
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Szia ToTo!
Georgie Henley lapját lassan fél éve nem frissítették. Írtam már hetekkel ezelőtt a szerkesztőnek, hogy frissítse, de semmi reag. Megkaphatom?
Nagyon kedvelem Georgiet.
Georgie Henley lapját lassan fél éve nem frissítették. Írtam már hetekkel ezelőtt a szerkesztőnek, hogy frissítse, de semmi reag. Megkaphatom?
2011. november 09. 14:51
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
És akkor mit mondtatok volna, ha a HQP-re regiztek be? Ott nem volt semmilyen limit az adatlap szerkesztésnél. Volt akinél több 100 adatlapvolt.
Na de elnézést az offért.
Na de elnézést az offért.
8 felhasználónak tetszik:
dave095,
KathPierce.,
Eszter655,
Marlita,
Lindsay019,
duracell,
Piros0817,
Emily O.
2011. november 09. 15:02
Szia ToTo!
Elvállalnám Kiss Tibor adatlapjának a szerkesztését, mivel már több, mint 1 éve nem volt szerkesztve.
Elvállalnám Kiss Tibor adatlapjának a szerkesztését, mivel már több, mint 1 éve nem volt szerkesztve.
_ToTo_
2011. november 09. 22:39
|
|
Cobainvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 305 Csatolások: 347 Azonosító: 161082 offline
|
Elvállalnám Jonathan Davis adatlapjának szerkesztését.
2011. november 10. 11:26
David Hasselhoff-nál nincs szerkesztőnek jelentkezek gomb, ha eddig nem jelentkezett érte senki akkor én szívesen szerkeszteném.
Ezt pedig régebben jeleztem az Adatlapszerkesztőknek topicban. Nem kellene neki szólni?
Idézet (Juanita @ 2011.06.25. 09:40)
http://starity.hu/sztarok/kabos-gyula/eletrajz/ Kabos Gyula életrajza szinte szóról szóra innen van kimásolva http://www.szineszkonyvtar.hu/contents/k-o/kaboselet.htm
Ezt pedig régebben jeleztem az Adatlapszerkesztőknek topicban. Nem kellene neki szólni?
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.