Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. november 07. 09:57 #2761
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok!

Szeretném ha Marót Viki lapját áthelyeznétek Grace Benninghez. smileeee.gif
Előre is köszönöm beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. november 07. 10:31 #2762
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Pöttömke @ 2011.11.01. 18:08)
Nathalia Ramos adatlapja idei információkat nem tartalmaz, eléggé hiányos. Tisztában vagyok vele, hogy nem telt le a hat hónap, de ha egy mód van rá szívesen szerkeszteném. Nagy kedvencem. smileeee.gif
UI: Ez lenne a harmadik a héten. biggrin.gif És az adatlapjaim rendben vannak^^

Azért van a 6 hónap, hogy legyen idő összegyűjteni és beírni a friss információkat ami még nincs benne. Ha 4 hónap után átadnánk, mert nincs benne még az új információ akkor mire való a 6 hónapos szabály?

Idézet (Miah008 @ 2011.11.03. 09:22)
Hová tűnt El Mexicano az oldalról?  blink.gif

Keresd tálija lapját és megkapod a választ pardon.gif

Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.11.06. 18:35)
Shay Laren
Young Jezzy
Adele Silva
Jasmie You
Keri
Jordan Carver
Busta Rhymes
Ezek azok a sztáradatlapok amiket szeretnék, vagy nincs szerkesztője, vagy már a határidő lejárt!

Három lapot átraktam, a többit majd ha elkészültél velük.
3 felhasználónak tetszik: joe_r, Peace_Devil boy, Lindsay019
2011. november 07. 10:35 #2763
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Marót Viki adatlapját köszönöm szépen, KathPierce. Meg neked is, ToTo! meghajolo.gif Igyekszem minél hamarabb újjá varázsolni! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, KathPierce.
2011. november 07. 13:28 #2764
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Köszönöm Ana adatlapját Toto. smileeee.gif
2011. november 07. 18:09 #2765
Peace_Devil boy
Peace_Devil boy
Supre dan's of care Rarry'ϟ

StátuszI'm evil and this is my profillee'ss
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1205
Csatolások: 2532
Azonosító: 155057
Idézet (_ToTo_ @ 2011.11.07. 10:31)
Azért van a 6 hónap, hogy legyen idő összegyűjteni és beírni a friss információkat ami még nincs benne. Ha 4 hónap után átadnánk, mert nincs benne még az új információ akkor mire való a 6 hónapos szabály?
Keresd tálija lapját és megkapod a választ pardon.gif
Három lapot átraktam, a többit majd ha elkészültél velük.

kész! thumbsup.gif
2011. november 07. 18:15 #2766
- törölt felhasználó -    
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.11.07. 18:09)
kész!  thumbsup.gif

Ne haragudj, de az általad most megszerkesztett adatlapokat a legjobb jóindulattal sem tudnám azt mondani, hogy készen vannak. blink.gif Talán először állj neki normálisan, főleg, hogy az egyiknek webfordítós szaga van nagyon. Ráadásul több adatlapod is hiányos! Pofozd helyre őket, mondjuk írj egy normális életrajzot (ezt tényleg kérni kell?!) és utána jöhetsz adatlapot kuncsorogni!
9 felhasználónak tetszik: KathPierce., _ToTo_, Thora_90, AmyVie, joe_r, Eszter655, Boscorelli, kriszti145, Fanni00
2011. november 08. 17:18 #2767
arianagrande26
arianagrande26
lalisa.

Státuszωнσ sαι∂ ι ωαs αη αηgεℓ
Hozzászólás: 1427
Csatolások: 336
Azonosító: 148008
Szia _ToTo_ megkaphatnám Matt bennett adatlapját 1.20.-án volt utoljára szerkesztve.
Előre is köszi!! meghajolo.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. november 08. 17:22 #2768
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
AnnaSophia Robb adatlapjánál lejárt a 6 hónap szerkezstési határidő. Én pár filmből ismerem, és ezért is szeretném elkérni az adatlapját, ha lehet meghajolo.gif
2011. november 08. 17:29 #2769
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Vegas @ 2011.11.08. 17:22)
AnnaSophia Robb adatlapjánál lejárt a 6 hónap szerkezstési határidő. Én pár filmből ismerem, és ezért is szeretném elkérni az adatlapját, ha lehet meghajolo.gif

Nem tudom, te voltál e az, de már valaki kérte korábban a lapot. Azt hozzátéve, így utólag nézve: az adatlapjaid eléggé hiányosak, néhol alig van életrajz. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. november 08. 17:44 #2770
Vegas
Vegas
zseni
Idézet (AmyVie @ 2011.11.08. 17:29)
Nem tudom, te voltál e az, de már valaki kérte korábban a lapot. Azt hozzátéve, így utólag nézve: az adatlapjaid eléggé hiányosak, néhol alig van életrajz. mellow.gif

Mostanában nem olvasgattam vissza. Én még nem kértem, csak most. Az adatlapjaimról pedig: nyugodtan küldhetsz levélbe nekem saját írású kiegészítést, ugyanis nem tudom hol látsz te hiányosságot, vagy nem tudom kinek az adatlapját nézted, de most nagyon felhúztál. Én mindent leírtam a sztárokról, akiket szerkesztek az életrajzába, amit róluk a neten találtam, vagy fent van. Nézd meg még1x, és várom a bővített életrajzokat, ill. a neveket, akinek szerinted "hiányos" az életrajza! Ja, és ha még kérdezhetnék 1 dolgot: te kit tartasz rendes lapszerkesztőnek? Mert ezek szerint csak magadat, ha az én kitöltött adatlapjaim mind tele életrajzzal nem elég jók Neked. reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, dave095
2011. november 08. 17:51 #2771
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vegas @ 2011.11.08. 17:44)
Mostanában nem olvasgattam vissza. Én még nem kértem, csak most. Az adatlapjaimról pedig: nyugodtan küldhetsz levélbe nekem saját írású kiegészítést, ugyanis nem tudom hol látsz te hiányosságot, vagy nem tudom kinek az adatlapját nézted, de most nagyon felhúztál. Én mindent leírtam a sztárokról, akiket szerkesztek az életrajzába, amit róluk a neten találtam, vagy fent van. Nézd meg még1x, és várom a bővített életrajzokat, ill. a neveket, akinek szerinted "hiányos" az életrajza! Ja, és ha még kérdezhetnék 1 dolgot: te kit tartasz rendes lapszerkesztőnek? Mert ezek szerint csak magadat, ha az én kitöltött adatlapjaim mind tele életrajzzal nem elég jók Neked. reklamalo.gif

Most komolyan ezen kezdtek el marakodni? blink.gif Nem mindegy? Ha tisztesség teljesen szerkeszted szerinted az adatlapokat, akkor minek koptatni a billzetet? Most komolyan. Esküszöm egy szót nem lehet szólni senkinek sem, mert a nyakadnak ugranak. Valószínűleg okkal mondta azt, amit (gondolom én), ha meg nem tetszik, ott a privát! Egyébként meg a világ legnagyobb gerinctelenségének tartom még mindig a szerkesztő háta mögött lenyúlni a lapot. Úgyhogy ez is minden csak nem tisztességes. Úgyhogy erről ennyit. Majd valaki megkapja a lapot. Bárcsak nálam itt kezdődnének a nagy problémák, egy adatlapnál... blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, AmyVie
2011. november 08. 17:54 #2772
- törölt felhasználó -    
Egyetértek azzal, amit Holly Keller mondott.
Meg ha szerinted jó szerkesztő vagy, mi a francért reagálsz ilyen alpári hangnemben? Normálisan is meg lehet ezt mondani!
Egyébként sosem árt, ha néha-néha utánajársz egy-két dolognak, mert sztem a lapszerkesztés nem abból áll, h egyszer megírod az életrajzod, aztán folyton csak rámész a Szerkesztemre, frissítés nélkül, hiszen sosem tudhatod.
AmyVie csak felhívta a figyelmed, nem kell egyből nekiugorni!

2 felhasználónak tetszik: Holly Keller, AmyVie
2011. november 08. 18:01 #2773
Vegas
Vegas
zseni
Idézet (Holly Keller @ 2011.11.08. 17:51)
Most komolyan ezen kezdtek el marakodni? blink.gif Nem mindegy? Ha tisztesség teljesen szerkeszted szerinted az adatlapokat, akkor minek koptatni a billzetet? Most komolyan. Esküszöm egy szót nem lehet szólni senkinek sem, mert a nyakadnak ugranak. Valószínűleg okkal mondta azt, amit (gondolom én), ha meg nem tetszik, ott a privát! Egyébként meg a világ legnagyobb gerinctelenségének tartom még mindig a szerkesztő háta mögött lenyúlni a lapot. Úgyhogy ez is minden csak nem tisztességes. Úgyhogy erről ennyit. Majd valaki megkapja a lapot. Bárcsak nálam itt kezdődnének a nagy problémák, egy adatlapnál... blink.gif

Ha van ez a szabály, hogy akár az illető háta mögött is el lehet kérni, ha nem szerkesztette 6 hónapig, akkor igenis nincs lelkiismeret-fordulásom ettől. A másik pedig, én szerintem nem okkal mondta, ezért is itt írtam vissza. Ha ő is privátba írt volna, valszeg én is ott válaszolok nkei.

Idézet
Egyetértek azzal, amit Holly Keller mondott.
Meg ha szerinted jó szerkesztő vagy, mi a francért reagálsz ilyen alpári hangnemben? Normálisan is meg lehet ezt mondani!
Egyébként sosem árt, ha néha-néha utánajársz egy-két dolognak, mert sztem a lapszerkesztés nem abból áll, h egyszer megírod az életrajzod, aztán folyton csak rámész a Szerkesztemre, frissítés nélkül, hiszen sosem tudhatod.
AmyVie csak felhívta a figyelmed, nem kell egyből nekiugorni!

Hogy miért reagálok ilyen alpári módon? A munkámat, amivel nem kis ideig dolgoztam, az lesemmizte(én így érzetem!). Mert neki kevés. Hát akkor küldje át az infót, amit ő még hozzátenne, mert nem rég írtam meg mindenkinek az életrajzát, mert egyiknek sem volt elfogadható(legtöbbjüknek nem is volt, mert újonnan létrehozott volt). És igenis, bevallom, rosszul esett, hogy szerinte az kevés.

Ha valaki akarja, hogy ne itt, hanem privátba válaszoljak, akkor ott írjon wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Ariana, dave095, Twilight6, UnhappyMeals, szavy, Marlita
2011. november 08. 18:02 #2774
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik

Nem szokásom sem veszekedni, sem reagálni az ilyen levelekre, de most kissé kivételt teszek. Őszintén megvallva, nem vagyok egoista, van aki törődik és foglalkozik a lapjával, van, akinek elég ha csak oda van téve öt sor és ő azt már "normális" életrajznak van kiírva. Szerintem, egy olyan sztárról is lehet sokat írni, akiről kevés adat van, én például rendszerint olyan sztárokat szerkesztek, akikről alig-alig hallani valamit, sem wikipédián (angolon) sem más egyéb oldalon nincs róla adat5. Szerintem a személyes adatokon kívül, a karrierjét egy az egybe képes lehetsz megírni, annak ellenére, hogy nincs róla sok adat. Egyébként is, ez a szerkesztés az, hogy dolgozol vele, és nem csak várod a sült galambot a szádba, hogy majd csak lesz valami információ róla. Ha nem tetszik ez, hogy kevés adat van róla, akkor ne vedd fel a lapot, mert nem csak két mondatod életrajzok léteznek a világon, mint amit én némelyik lapodnál láttam. Az meg a másik fele, hogy mivel szépen beszéltem hozzád, nem voltam bunkó, nem értem, miért gondolod, hogy a másik emberi lénnyel szemben felvehetsz ilyen hangnemet. Most ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem úgy beszélek veled, mint a kutyával, szóval kérlek te se tedd ezt! Az, meg hogy a Te lapszerkesztési módodat tartod normálisnak és jónak, az a Te dolgod. Ha te jól eltudsz így aludni, akkor egészségedre. Most nekem erről már véleményem sincsen akkor, és az sokkal rosszabb, mintha volna. (Egyébként ha már itt pattogsz, én erre a lapodra értettem: Ez és ez)
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. november 08. 18:10 #2775
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.11.08. 18:02)
Nem szokásom sem veszekedni, sem reagálni az ilyen levelekre, de most kissé kivételt teszek. Őszintén megvallva, nem vagyok egoista, van aki törődik és foglalkozik a lapjával, van, akinek elég ha csak oda van téve öt sor és ő azt már "normális" életrajznak van kiírva. Szerintem, egy olyan sztárról is lehet sokat írni, akiről kevés adat van, én például rendszerint olyan sztárokat szerkesztek, akikről alig-alig hallani valamit, sem wikipédián (angolon) sem más egyéb oldalon nincs róla adat5. Szerintem a személyes adatokon kívül, a karrierjét egy az egybe képes lehetsz megírni, annak ellenére, hogy nincs róla sok adat. Egyébként is, ez a szerkesztés az, hogy dolgozol vele, és nem csak várod a sült galambot a szádba, hogy majd csak lesz valami információ róla. Ha nem tetszik ez, hogy kevés adat van róla, akkor ne vedd fel a lapot, mert nem csak két mondatod életrajzok léteznek a világon, mint amit én némelyik lapodnál láttam. Az meg a másik fele, hogy mivel szépen beszéltem hozzád, nem voltam bunkó, nem értem, miért gondolod, hogy a másik emberi lénnyel szemben felvehetsz ilyen hangnemet. Most ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem úgy beszélek veled, mint a kutyával, szóval kérlek te se tedd ezt! Az, meg hogy a Te lapszerkesztési módodat tartod normálisnak és jónak, az a Te dolgod. Ha te jól eltudsz így aludni, akkor egészségedre. Most nekem erről már véleményem sincsen akkor, és az sokkal rosszabb, mintha volna. (Egyébként ha már itt pattogsz, én erre a lapodra értettem: Ez és ez)

Fejvakargatva mondom, kezdem bánni, hogy lemondtam Scottie adatlapjáról, komolyan. Háromszor ekkora életrajzot írtam neki mielőtt lemondtam róla. Én egyébként csak nézek, mint maci a málnásban, hogy egyeseknek ez az egész adatlaposdi az élete. Jelenleg nekem is van kettő, ami még nincs elkészítve, mert nincs időm rá és nem a net az életem, de a bizonyos egy havi türelmi időn belül el lesznek készítve. Néha csak megdöbbenve nézek, hogy az emberek képesek emiatt vérre menni. Én kb. akkor ugatnám le így valaki fejét, pardon a kifejezésért, ha engem, a páromat vagy valamelyik szerettemet bántják és rágalmazzák. Lényeg, a reakció ennyi: WOW! Nem vagyunk egyformák.
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Pöttömke
2011. november 08. 18:11 #2776
Vegas
Vegas
zseni
Idézet (AmyVie @ 2011.11.08. 18:02)

Szívből sajnálom ha kevésnek látod. Mondom, nyugodtan összeszedhetsz róluk még adatokat, aztán küld el nekem, ha ennyire szúrja a szemed. És azt is sajnálom, ha ha az így kitöltött adatlapjaiddal nem tudnál nyugodtan aludni. Arról, amit elsőnek írtál, pedig szerintem igenis nagyon lenézőnek tűnt, és ezért válaszoltam olyan dühösen.

Idézet
Fejvakargatva mondom, kezdem bánni, hogy lemondtam Scottie adatlapjáról, komolyan. Háromszor ekkora életrajzot írtam neki mielőtt lemondtam róla. Én egyébként csak nézek, mint maci a málnásban, hogy egyeseknek ez az egész adatlaposdi az élete. Jelenleg nekem is van kettő, ami még nincs elkészítve, mert nincs időm rá és nem a net az életem, de a bizonyos egy havi türelmi időn belül el lesznek készítve. Néha csak megdöbbenve nézek, hogy az emberek képesek emiatt vérre menni. Én kb. akkor ugatnám le így valaki fejét, pardon a kifejezésért, ha engem, a páromat vagy valamelyik szerettemet bántják és rágalmazzák. Lényeg, a reakció ennyi: WOW! Nem vagyunk egyformák.

Tudod mit? Odaadom Scottie lapját, újra! És akkor még tudsz hozzá pótolni vagy 8x ennyit wink.gif Ugyanis előzőleg tőlem vetted fel, és mikor most visszakerült hozzám a lap nagyon örültem neki, hogy az én általam írt (szintén hosszabb) életrajz ki lett törölve. De legalább te is foglalkoztál vele. Nem tudom miért érzitek úgy, hogy mintha vérre menne, hiszen nekem is csak egy hobbi, de azért ha már én is nem sajnálom arra az időt hogy kitöltöm, ami ugye a kötelességem, ha van adatlapom, és ha meg van csinálva tisztességesen akkor ne kritizálják.
5 felhasználónak tetszik: dave095, Twilight6, KathPierce., Fanni00, Marlita
2011. november 08. 18:18 #2777
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Idézet (Vegas @ 2011.11.08. 18:11)
Szívből sajnálom ha kevésnek látod. Mondom, nyugodtan összeszedhetsz róluk még adatokat, aztán küld el nekem, ha ennyire szúrja a szemed. És azt is sajnálom, ha ha az így kitöltött adatlapjaiddal nem tudnál nyugodtan aludni. Arról, amit elsőnek írtál, pedig szerintem igenis nagyon lenézőnek tűnt, és ezért válaszoltam olyan dühösen.

Hát, pedig ez valójában kevés. Most bárhogy osztasz, szorzol, ez kevés: de mondom, ha neked ez így jó: hát hajrá akkor smileeee.gif Köszönöm szépen: örülök, hogy az együtt érző képességed még meg van e téren, hisz amint láthatod: ma igen nagyon rászorulok, hogy "megsajnálj engem" smileeee.gif
Hát, ha neked az durva volt: akkor életed során még nem igazán szóltak be neked, vagy bántottak meg. Én ezzel azt szerettem volna kifejezni, hogy nézz először szét a lapjaid között, mielőtt lapot kérsz (és azt már előtted megtették!!)
2011. november 08. 19:24 #2778
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.11.08. 17:29)

Igen én kértem pár hete unsure.gif

Elnézést Off
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. november 08. 19:28 #2779
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Hallóka, mi van már itt megint?

Hölgyek, mindjárt megy mindegyik a sarokba kukoricán térdepelni... reklamalo.gif

A továbbiakban az ilyen problémákat levelezzétek le priviben, vagy mielőtt bármelyikőtök, - valamint az összes adatlapszerkesztő is egyúttal - elragadtatná magát, számoljon el százig. Vagy ha kevésnek találja, ötszázig. És csak utána írjon ide, de csak olyat, ami megtámadhatatlan.

Az eddigi 140 oldalból szerintem 20-25, de lehet, hogy még ennél is több, nem áll másból, mint felesleges ellenkezésből. Ráadásul mindegy, hogy kinek van igaza, a végén ToTo kolléga, vagy bármelyikünk, aki van olyan elvetemült, hogy azzal foglalkozik szabad idejében, hogy minél körültekintőbben járjon el a lapokkal kapcsolatban, előbb egy raklapnyi felesleges veszekedést kénytelen átmazsolázni.

Gondoljatok már bele egy kicsit komolyabban, hogy min ellenkeztek idestova másfél órája? Egy két privivel, és 5 perc ráfordítással megoldható dolgon rágódtok 90 perce, annyi ideje, amennyi alatt én autóval Miskolcról elmegyek Debrecenig (mondtam egy távolságot, ami ~90Km, nem autópályán).

Tényleg ilyen bonyolult?
18 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Bessie, KathPierce., Holly Keller, AmyVie, Thora_90, Boscorelli, duracell, Eszter655, Piros0817, kriszti145, Lindsay019, Domcicc, Miley-fan09, Grace Benning, Marlita, SweetBlair., Emily O.
2011. november 08. 19:31 #2780
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Szia!
Már nagyon régóta figyelem ezt a lapot, és legutóbb amikor írni akartam érte, pont frissítették, csak nem tudom, hogy mit. blink.gif
Most van újra egy hónap, hogy nem nyúlt hozzá a szerkesztője. Szóval ennek a lapnak, nincs életrajz írva, és még az "amit tudni kell róla" részben, még mindig ott díszeleg egy moderátor által hagyott üzenet.
Én nagyon szívesen elvállalnám a lap szerkesztését.
Előre is köszönöm. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
484 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!