Idézet (Vegas @ 2011.10.21. 12:07)
Alyson Stoner adatlapját akkor én szívesen szerkeszteném. Nekem pár X-esnek nincs kész,de még alig van róluk infó, Scottie Thompsnnak ma ha hazaérek suliból megcsinálom

Annak a lapnak rendben van az életrajza. Értelmes, részletes, nem webfordítóval készült és még csak a szerkesztési határideje sem járt le.
Idézet (Rosemary. @ 2011.10.21. 14:50)
Szeretnék jelentkezni Andrew Seeley és Iszak Eszter adatlapjára.
Itt is az a helyzet mint amit fentebb írtam. Iszak Eszter életrajza is rendben van, de utánanézek én is, hogy másolt-e. Ha igen, akkor is elöbb figyelmeztetni fogom, hogy javítsa.
Idézet (andiii @ 2011.10.21. 19:15)
Én az ő adatlapját szeretném kérni ha lehet :
http://starity.hu/sztarok/tre-cool/ 
Idézet (Jessie @ 2011.10.21. 15:03)
Én akkor jelentkeznék Phill Lewis (mivel van az életrajzában pár értelmetlen dolog) és Tré Cool (mivel a wikipedia-ról van másolva az életrajza) adatlapjáért.
Az egyiket átraktam, Tré Cool miatt írok neki elöbb.
Idézet (Anne-Anne @ 2011.10.22. 17:28)
Mégegyszer köszi az adatlapot,még van egy kedvencem,Edith Piaf,akinek már van szerkesztője,de már több,mint egy éve nem csinált semmit az adatlappal.Én nagyon szívesen szerkeszteném.

A már nem élő sztárok lapjainak frissítésével elnézőbbek vagyunk, hiszen már nem igen van új dolog amit bele lehetne írni. Így ha a lap rendesen ki van töltve és nincsenek égbekiáltó hiányosságok és a szerkesztő is aktív akkor nem szoktuk átadni a lapot.
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.22. 17:34)
Szia!
Miután írtad, h Sophie lapjai vihetők, én
Natasha Hamilton lapjáért jelentkeznék, mivel nagy kedvencem!
Köszönöm!
A felhívás kifejezetten a webfordítóval készült életrajzos lapjaira vonatkozott, mivel nem javította őket ki a figyelmeztetés után sem. Ez sajnos nem tartozik azok közé.
Idézet (bestiak @ 2011.10.23. 00:01)
Szeretném frissíteni
ezt az adatlapot!A szerkesztési határidő mindenféleképpen lejárt!
Köszönöm!
Nem a szerkesztési határidő járt le, csak a szerkesztő lett inaktív,de attól még jogos a kérés