Idézet (Melcsi1997 @ 2011.05.06. 19:51)
Grace Park adatlapjához a jelenlegi szerkesztője hozzá sem nyúlt, csak ott van neki. Tudom nem járt le még egyáltalán a szerkesztési idő, de ha már nála van, akkor már hozzá kellett volna nyúlnia nem? Lehetséges lenne, hogy áthelyezed hozzám?

Azért mert egy moderátor neve szerepel a lapon utoljára, nem azt jelenti, hogy a szerkesztője hozzá sem nyúlt még a laphoz, hanem azt, hogy a moderátor valamit kijavított a lapon.
Idézet (Erika120 @ 2011.05.08. 09:11)
Kevin Schmidt adatlapját 2010.6.17.-én szerkesztette utoljára ToTo. A szerkesztője,
DisneyStarsFan státuszát ítélve, már nincs szüksége rá. Utoljára 2010.9.5.-én volt itt. Ez az egy sztáradatlapja van.
Remélem valaki szívesen szerkesztené!
Ha nem lapot kér valaki - legyen az új lap, átadás, csere vagy szerkesztő nélküli lap felvétele - az ilyesfajta hozzászólás törölve lesz. Ilyesmire ott a szerkesztő nélküli lapok topikja, oda beírhatod ha találsz ilyen lapot - ide meg majd beírja az aki jelentkezik rá. Erre van ez a topik, arra meg az a másik.
Idézet (Erika120 @ 2011.05.08. 14:59)
4 sztáradatlap? Csak mert heti 3 a max.
(1. hsz. a topikban)
A saját meglévő lapjairól van szó. Felhívtam a figyelmét, hogy 4-5 lapja van ami hiányosan van kitöltve. Próbáljuk már elkerülni az ilyen felesleges hozzászólásokat vagy legalább visszaolvasnád, hogy miről van szó. Az volt a kérésem, hogy lehetőleg arra szorítkozzunk ami a lapokkal kapcsolatos kérés, kívánság vagy észrevétel van. A jószándékú segítség vagy magyarázat belefér, de próbáljuk nem szétoffolni a topikot mert nehéz végignyálazni, kihámozni vagy visszakeresni valamit a felesleges hozzászólásoktól. Köszi.
Idézet (jasmine98_rock @ 2011.05.08. 16:29)
Egy Kiro nevezetű embernek az adatlapját már nagyon régóta nem szerkesztették.Én viszont szívesen szerkeszteném.Nem tudná egy moderátor áttenni hozzám?
Május 27.-én fog lejárni a 6 hónapos türelmi idő ennél a lapnál.
Idézet (agnes @ 2011.05.09. 16:27)
Szia Toto!
Ezennel jelentem, hogy beleegyeztem, hogy kriszti145 -é legyen Adam Levine adatlapja.
üdv,
Szia! Jövő héten kaphatja meg, mert elérte a heti limitet.
Idézet (DiscoDiva @ 2011.05.09. 20:02)
Elnézést hogy megint írok,de az előzőt nem engedi szerkeszteni.Lenne egy kérdésem.Múlthéten kaptam 3 lapot megszerkesztettem,kitöltöttem,rendbe raktam.Azon kívül tegnap kaptam két ingyen lapot 2 felhasználótól.Ma kértem egyet.Akkor,mivel múlthéten megvolt a 3 de azonkívül kaptam felhasználóktól kettőt,az a kettő a múlthéthez tartozik,vagy e-hétre?Mivel azt kaptam,az egyiket afféle pályázaton a másikat csak úgy.Ma pedig kértem egyet itt.Tehát a kérdés lényege: Megvan a heti 3 lapom?Vagy az a kettő a múlthéthez tartozik amit kaptam ingyen 2 felhasználótól?
Köszönöm előre
Szerk:Azt a két lapot tegnap kaptam,de még nincsenek nálam,nem kaptam még meg.
Huh, ne bonyolítsuk ennyire
Ha mástól kapsz lapot, ha itt kérsz lapot vagy ha meghírdetjük valaki lapjait az számít bele. Ha valakivel cserélsz vagy ha olyan lapot találsz ahol ott a szerkesztőnek jelentkezek gomb és fel tudod venni, az nem számít bele. Az egysserűség kedvéért mostantól mindenki úgy számolja magának, hogy hétfőtől vasárnapig bezárólag 3 lap. Kis csúszás belefér, mert előfordul, hogy nem aznap nézzük át és teljesítjük a kérést amikor írtátok, hanem másnap vagy 2 nap múlva és ezért átcsúszik a másik hétre. Emiatt nem kell kétségbe esni, annyira azért nem leszünk szigorúak.
Idézet (Shippo 00 @ 2011.05.09. 20:34)
Kedves _ToTo_ !
Ennek a sztránka az adatlapja hiányosan van kitöltve.Hiányzik a 2010/2011-es filmográfia és a diszkográfia
Jó lenne szólni a szerkesztőjének,vagy átveszem és kiegészítem és vissza.
Köszönöm!
Üdv:Norbi
Hali! Ha megírod amit kell, berakom a lapra. Hamarabb célt érünk, mint írogatni neki.
Idézet (ivonn a demi fan @ 2011.05.09. 19:43)
Megkaphatnám
L.J.Smith adatlapját?
Utolsó frissítés: 2010.09.06.
És
George Lucas-ét?
Utolsó frissítés: 2010.05.26.
Lucast áttettem, LJ Smith lapján gondolkozok, hogy mi legyen. Elvileg íróknak, költőknek festőknek és egyéb képzőművészeknek vagy politikusoknak nem hagyjuk jóvá a lapjait, mert nem tartoznak azon hírességek közé akikről ez az oldal szól. Régebben volt egy rövid időszak amikor ellenörzés nélkül kerültek be lapok - ahogy ez is, de ezek törlésre szoktak kerülni.
Numberonedfan lapjaira is lehet jelentkezni a hétvégéig, akkor dől el ki kapja - a feltételek a szokásosak: Legyenek rendben a meglévő lapjaid, lehetőleg 1-1 lapot kérjen mindenki és ne legyen még meg a heti 3 lapod.
Dominic Cooper lapját Taurilla kapta a több jelentkező közül. Elsőnek is kérte, a lapjai is rendben vannak és mivel a többiekkel ellentétben csak 2 lapja volt eddig - ez lesz a harmadik.
Alekosz szerkesztőjének írni fogok. Tegnap ugyan frissítette a lapot, de hát egy komoly életrajzra való adat nincs róla - hisz fél éve még senki sem ismerte. Az előélete meg elég érdektelen és csak érintőlegesen érdemes szót áldozni rá.
Egy pár soros biót azért össze lehetne dobni róla - ha a felszólítás után sem tesz semmit a szerkesztő - akkor meglátjuk hogyan tovább a lappal.