ToTo adatlapos topikja
2011. október 19. 17:51
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Idézet (Ariana @ 2011.10.19. 16:55)
Keri adatlapja több, mint fél éve nem volt szerkesztve. Én nagyon-nagyon szívesen elvállalnám 
Ahelyett, hogy még több lapot kérnél, szerintem előbb tedd rendbe a meglévő lapjaidat: valamelyiknek ősrégi életrajza van, van amelyiknek egyáltalán nincsen, van ahol nincsen frissítve sem a filmográfia, sem pedig a diszkográfia, és van ahol nincs is meg. Szóval szerintem előbb szedd rendbe azokat, és ha azzal kész vagy, akkor kérjél lapot
11 felhasználónak tetszik:
Eszter655,
Holly Keller,
Thora_90,
KathPierce.,
Grace Benning,
evelin0623,
kriszti145,
Vegas,
_ToTo_,
Fanni00,
cukorbogyo
2011. október 21. 11:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (mikieger @ 2011.10.12. 17:21)
Szeretném vinni tovább a következő sztár adatlapját:
http://starity.hu/sztarok/alexander-ludwing/
Utolsó frissitése majdnem 1 éve volt, a szerkesztője utoljára 2011.05.27 volt aktív. Megköszönöm, ha vihetem tovább, de az sem gond, ha nemet mond/otok!
+ nemrég (ma délután) hoztam létre egy sztár első adatlapját, szeretném kérdezni kb. mennyi idő meg elfogadják/nem fogadják el!
Köszönöm a válaszokat!
http://starity.hu/sztarok/alexander-ludwing/
Utolsó frissitése majdnem 1 éve volt, a szerkesztője utoljára 2011.05.27 volt aktív. Megköszönöm, ha vihetem tovább, de az sem gond, ha nemet mond/otok!
+ nemrég (ma délután) hoztam létre egy sztár első adatlapját, szeretném kérdezni kb. mennyi idő meg elfogadják/nem fogadják el!
Köszönöm a válaszokat!
Általában 1-2 nap, de előfordulhat hosszabb idő is, ha sok a lap vagy ha valakiknek jobban utána kell nézni, hogy pontosak-e a megadott adatok.
Idézet (Cassie3 @ 2011.10.12. 20:46)
Sziasztok!
Csak lenne egy kérdésem. Nekem miért nem fogadták Mia Talerico adatlapját, amikor megcsináltam? Szerintem az enyém sokkal kidolgozottabb volt. A kép sem volt pixeles és az adataihoz is többet írtam.
Csak lenne egy kérdésem. Nekem miért nem fogadták Mia Talerico adatlapját, amikor megcsináltam? Szerintem az enyém sokkal kidolgozottabb volt. A kép sem volt pixeles és az adataihoz is többet írtam.
Egyszer régen már el lett fogadva a lapja, de a 'főnök' törölte, hogy egy ilyen kisgyereknek minek lap, meg úgy sincs rajongója - tévedett, de ezért sokáig nem is fogadtuk el a lapját más hasonló kisgyerekkel egyetemben. Nem rég újra rákérdeztem, hogy mi legyen ezekkel, mert hetente küldik be a lapját. Végül úgy döntött, hogy akkor jöhet - ezután az első beküldött lap lett elfogadva. Örüljön aki szereti, hogy végre van lapja. Azt hogy ki küldte be először, legtöbbször vagy jobban kitöltve azt már én sem tudom sajnos. Ez van, evvel kell kezdenünk valamit és a szerkesztőt is lehet segíteni egy jó képel vagy információval.
Idézet (Bessie @ 2011.10.13. 20:11)
Szólnál az illetékesnek, hogy javítsák ki az sztárok nevét?
William Jason Reso (Christian)
Biros Péter
William Jason Reso (Christian)
Biros Péter
Én vagyok az illetékes
Idézet (SweetBlair. @ 2011.10.14. 07:01)
Kérlek tedd át hozzám.Már letelt a hat hónap.(:
http://starity.hu/sztarok/simon-rex/
http://starity.hu/sztarok/simon-rex/
Nálad is akad 1-2 hiányosság, van ahol teljesen hiányzik az életrajz és a filmográfia. Van ahol a kép nem arckép hanem egész alakos kép. Elöbb ezeket javítsd ki kérlek.
Idézet (CanDee Sweet @ 2011.10.14. 14:42)
Én - ez bunkóság vagy nem - bele szoktam nyúlni a lapokba, ha rossz minőségű, alakos vagy candid a kép. A kedvencem még, amikor valamilyen felirat van a képen.
A jó múltkorába Rachel Blanchard képét cseréltem le és írt is a szerkje, hogy miért. Hát csak azért, mert Joanna Garcia volt a képen...
Nem bunkóság, én is belejavítok, bár képek miatt már mostanában ritkábban. Van vagy 2800-3000 profilképem amiket főleg új lapokhoz szerkesztettem méretre, mert amivel beküldték vagy hiányzott vagy sz@r volt, illetve olyanok is amiket időközben találtam vagy jelezték, hogy nem jó - azokhoz is készítettem. Hiába dolgozok vele, hiába szerkesztgetem, hiába cserélem ki ha a delikvensek visszacserélik vagy beraknak helyette egy másik sz@r félfejű, pixeles vagy egyéb olyan képet ami nem megfelelő.
Már sokszor mondtam Freezenek, hogy bizonyos adatokat jóváhagyás után le kellene fixálni a lapon. Születési hely, idő, szemszín, hajszín, magasság és a többi olyen dolog ami nem változik. A képet is le kellene fixálni és csak kéréssel engedélyel ellenörzött képet lehetne berakni a lapra, mert igy szélmalomharc az egész.
Idézet (WhiteGirl @ 2011.10.16. 16:52)
Az ő adatlapja rég volt szerkesztve.Én szerkeszteném. 
Sajnos már többen is kérték elötted.
Idézet (Sixy @ 2011.10.16. 20:17)
Ez az adatlap eléggé hiányos,meg elég régen foglalkozott vele a szerkesztője. 
Szeretnéd is lapot vagy csak jelezted, hogy hiányos?
Mivel Sophie többszöri figyelmeztetésre sem reagált a webfordítóval készült életrajzos lapjai vihetőek a szokásos feltételekkel: A meglévő lapjaid legyenek rendben, 1 max 2 lapot kérj, hogy másnak is jusson.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. október 21. 12:07
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet
Mivel Sophie többszöri figyelmeztetésre sem reagált a webfordítóval készült életrajzos lapjai vihetőek a szokásos feltételekkel: A meglévő lapjaid legyenek rendben, 1 max 2 lapot kérj, hogy másnak is jusson.
Alyson Stoner adatlapját akkor én szívesen szerkeszteném. Nekem pár X-esnek nincs kész,de még alig van róluk infó, Scottie Thompsnnak ma ha hazaérek suliból megcsinálom
_ToTo_
2011. október 21. 14:50
|
|
Rosemary.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 321 Csatolások: 1358 Azonosító: 160279 offline
|
Idézet
Szeretnék jelentkezni Andrew Seeley és Iszak Eszter adatlapjára.
_ToTo_
2011. október 21. 15:03
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.21. 11:57)
[b]
Én akkor jelentkeznék Phill Lewis (mivel van az életrajzában pár értelmetlen dolog) és Tré Cool (mivel a wikipedia-ról van másolva az életrajza) adatlapjáért.
_ToTo_
2011. október 21. 15:11
Szia ToTo!
Nagyon szépen köszönöm G.NA adatlapját!!
Nagyon szépen köszönöm G.NA adatlapját!!
2011. október 21. 15:13
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Szia,már beszéltem Courtneyy-val
és ő mondta,hogy Te tudsz nekem segíteni.
Michael Flatley ír táncos adatlapját szeretném szerkezteni,mert nincs szerkeztője,én pedig nagyon szeretem és már egy ideje nem is volt változtatva az adatlapja...
Remélem tudsz nekem segíteni
Michael Flatley ír táncos adatlapját szeretném szerkezteni,mert nincs szerkeztője,én pedig nagyon szeretem és már egy ideje nem is volt változtatva az adatlapja...
Remélem tudsz nekem segíteni
_ToTo_
2011. október 21. 15:45
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Akkor ha lehet jelentkezni én nagyon nagyon szeretném Iszak Esztert, tényleg imádom, és korábban is sokat érdeklődtem iránta ami nem volt könnyű. A lapjaim most is frissítések alatt vannak még Péter Szabó Szilvia életrajzánál vagyok leragadva mivel nem sok infó van róla. Látam hogy jelentkeztem már Alyson Stonerre de én is megtenném.
_ToTo_
2011. október 21. 16:21
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Jelentkezni szeretnék Josh Peck adatlapjára. Ahogy látom még ő rá nem jelentkeznek,és hát szerkeszteném szívesen. Lapjaimhoz annyit szeretnék hozzáfűzni,miszerint nem rendelkezek sokkal,így lenne időm szerkeszteni rendszeresen!
_ToTo_
2011. október 21. 16:50
http://starity.hu/sztarok/tania-vazquez/eletrajz/
Tania Vázquez biográfiáját összefüggés nélküli, értelmetlen mondatok alkotják. Jelentkezni szeretnék rá.
_ToTo_
2011. október 21. 18:00
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Idézet (Vegas @ 2011.10.21. 12:07)
Alyson Stoner adatlapját akkor én szívesen szerkeszteném. Nekem pár X-esnek nincs kész,de még alig van róluk infó, Scottie Thompsonnak ma ha hazaérek suliból megcsinálom 
Ezennel az összes adatlapom kész van
2011. október 21. 19:15
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Idézet
Én az ő adatlapját szeretném kérni ha lehet :
http://starity.hu/sztarok/tre-cool/
_ToTo_
2011. október 21. 19:52
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Szeretnéd is lapot vagy csak jelezted, hogy hiányos?
Beszéltem Sixyvel, ő most nincs otthon. Csak jelezni szerette volna, nem kívánja szerkeszteni, mert nem is ismeri.
_ToTo_
2011. október 21. 21:04
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Köszönöm szépen a lapokat ToTo
Egy újabb kéréssel jöttem ,Bujtor István adatlapját kérlek csatold hozzám, szintén 2010-ben volt utoljára szerkesztve. ,Nagyon imádom őt és szívesen szerkeszteném.
Egy újabb kéréssel jöttem ,Bujtor István adatlapját kérlek csatold hozzám, szintén 2010-ben volt utoljára szerkesztve. ,Nagyon imádom őt és szívesen szerkeszteném.
2011. október 21. 21:11
Idézet (Rosemary. @ 2011.10.21. 14:50)
Szeretnék jelentkezni Andrew Seeley és Iszak Eszter adatlapjára.
Iszak Eszter magyar, Drew Seeley életrajza pedig kifogástalan. Én is megnéztem, Lena Olin nagy kedvencem, de az adatlapját nem webfordítóval csinálta, így, ahogy Eszti és Andrew lapja nem,ő sem vihető. És Toto, ezer köszönet a két lapért!
AmyVie
2011. október 22. 14:05
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
[quote=Riley13,2011.10.17. 19:01~2574440]Kutai Kinga adatlapjának a szerkesztő egy hónap alatt nem írt életrajzot. [quote]
Nem tudom hogy most akkor ki írta az életrajzot csak két hiba is van benne.2011-ben van a VV,és nincs is jó kapcsolatban Attilával.
Igaz nem főben járó hiba,de akkor is elgépelés.
Nem tudom hogy most akkor ki írta az életrajzot csak két hiba is van benne.2011-ben van a VV,és nincs is jó kapcsolatban Attilával.
_ToTo_
2011. október 22. 15:32
|
|
vivi0403Ashley Tisdale fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.28. Hozzászólás: 3493 Csatolások: 12481 Azonosító: 75313 offline
|
Anna Chlumsky 2010.02.06. 12:12 CanDee Sweet által volt szerkeztve. Szívesen elválalán, rendesen megcsinálnám az életrajzát
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.