Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. október 16. 21:22 #2541
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Ade. @ 2011.10.16. 19:54)
szia Toto!
Talulah Riley adatlapját több mint 6 hónapja nem szerkesztették,ha lehet én átvenném smileeee.gif

Gajcsi kiemelt tag, náluk 8-9 hónap a türelmi idő.
1 felhasználónak tetszik: Ade.
2011. október 17. 14:12 #2542
- törölt felhasználó -    
Lejárt a 6 hónap
2011. október 17. 15:11 #2543
- törölt felhasználó -    
Idézet (bébííí @ 2011.10.16. 21:01)
Helló Toto!
Vegas-hoz kéne csatolni Scottie Thompson adatlapját.  meghajolo.gif

Ennyit arról, hogy olyan ember vette fel tőlem Scottie adatlapját, aki szerkeszteni akarja. Gratulálok a fantasztikus cseréhez! blink.gif
10 felhasználónak tetszik: evelin0623, DiscoDiva, kriszti145, Daniela3, AmyVie, Eszter655, KathPierce., Twilight6, Fanni00, Saranghae17
2011. október 17. 19:01 #2544
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
Kutai Kinga adatlapjának a szerkesztő egy hónap alatt nem írt életrajzot. Én nagyon szeretném szerkeszteni lapot.smileeee.gif Már életrajzot is írtam, csak be kell másolnom..
Előre is köszönöm.
2011. október 17. 19:10 #2545
Vegas
Vegas
zseni
Hozzászólás: 2553
Csatolások: 7161
Azonosító: 158908
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.17. 15:11)
Ennyit arról, hogy olyan ember vette fel tőlem Scottie adatlapját, aki szerkeszteni akarja. Gratulálok a fantasztikus cseréhez! blink.gif

Ne legyél rá mérges, nem az ő hibája. Én írtam rá, ha nem szeretné megcsinálni az adatlapot, akkor én szívesen átvenném tőle, mert enyém volt Scottie előtted, és nagyon sajnáltam, hogy az életrajzát kitörölted, mikor én írtam, kerestem, fordítottam és az én munkámba telt. És mivel szeretem Scottiet, mint színésznő, szeretném rendbe tudni az adatlapját (általam).
2011. október 17. 19:15 #2546
- törölt felhasználó -    
Holly Keller is dolgozott vele, ő egy remek szerkesztő, nyilván nem fog a Te munkáddal villogni! wink.gif
A felháborodása részben jogos, megértem. Én sem örülnék, ha a lapjaim, akiket cseréltem, egymás közt vándorolnának a szerkesztők között.
De a másik félt is, mivel sosem tudhatod, mire lesz időd. Talán azt gondolta, lesz ideje megcsinálni a lapot, de nem így lett, nem tudom.

Idézet (Vegas @ 2011.10.17. 19:10)
Ne legyél rá mérges, nem az ő hibája. Én írtam rá, ha nem szeretné megcsinálni az adatlapot, akkor én szívesen átvenném tőle, mert enyém volt Scottie előtted, és nagyon sajnáltam, hogy az életrajzát kitörölted, mikor én írtam, kerestem, fordítottam és az én munkámba telt. És mivel szeretem Scottiet, mint színésznő, szeretném rendbe tudni az adatlapját (általam).
2 felhasználónak tetszik: AmyVie, Holly Keller
2011. október 17. 19:26 #2547
Vegas
Vegas
zseni
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.17. 19:15)
Holly Keller is dolgozott vele, ő egy remek szerkesztő, nyilván nem fog a Te munkáddal villogni! wink.gif
A felháborodása részben jogos, megértem. Én sem örülnék, ha a lapjaim, akiket cseréltem, egymás közt vándorolnának a szerkesztők között.
De a másik félt is, mivel sosem tudhatod, mire lesz időd. Talán azt gondolta, lesz ideje megcsinálni a lapot, de nem így lett, nem tudom.

Nem akarok bunkónak és beképzeltnek tűnni, de nekem egy olyan adatlapom sem volt, amit még nem csináltam meg (most egy új profilomon vagyok, az előzőt töröltem, és minden adatlapomat elosztogattam, de ezen a profilomon csak a mostani adatlapok vannak, és az X-Faktorosak közül eddig csak azoknak csináltam meg, akikről találtam némi infót). Szóval senki nem mondhatja, hogy én nem vagyok jó szerkesztő. Scottiról lemondtam pár hónapja(teljesen készen volt a lapja), és Holly Keller felvette, aminek nagyon örültem, mert én is tudom, hogy jó szerkesztő. De nem tudom mennyit dolgozott az adatlappal, de én tudom, hogy tisztességesen anno megírtam az életrajzát, és a filmográfiáját. És kicsit rosszul esett, hogy a munkámat kitörölte. De mire olvastam a szerkesztő nélküli adatlapokba, hogy lemond róla, már más felvette. Ezért írtam a lánynak is, mert nagyon kedvelem őt(Scottiet) - tulajdonképpen ezt megelőzőleg is azért volt nálam.
Szóval Holly Keller nem cserélte az adatlapot, és nekem is rossz, hogy most vándorolt volna a lap, azért is kértem el(mint már említettem), szóval csak visszakerült az előző szerkesztőjéhez, mondhatjuk így is.Ennyi.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. október 17. 19:33 #2548
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Idézet (Vegas @ 2011.10.17. 19:26)
Nem akarok bunkónak és beképzeltnek tűnni, de nekem egy olyan adatlapom sem volt, amit még nem csináltam meg (most egy új profilomon vagyok, az előzőt töröltem, és minden adatlapomat elosztogattam, de ezen a profilomon csak a mostani adatlapok vannak, és az X-Faktorosak közül eddig csak azoknak csináltam meg, akikről találtam némi infót). Szóval senki nem mondhatja, hogy én nem vagyok jó szerkesztő. Scottiról lemondtam pár hónapja(teljesen készen volt a lapja), és Holly Keller felvette, aminek nagyon örültem, mert én is tudom, hogy jó szerkesztő. De nem tudom mennyit dolgozott az adatlappal, de én tudom, hogy tisztességesen anno megírtam az életrajzát, és a filmográfiáját. És kicsit rosszul esett, hogy a munkámat kitörölte. De mire olvastam a szerkesztő nélküli adatlapokba, hogy lemond róla, már más felvette. Ezért írtam a lánynak is, mert nagyon kedvelem őt(Scottiet) - tulajdonképpen ezt megelőzőleg is azért volt nálam. 
Szóval Holly Keller nem cserélte az adatlapot, és nekem is rossz, hogy most vándorolt volna a lap, azért is kértem el(mint már említettem), szóval csak visszakerült az előző szerkesztőjéhez, mondhatjuk így is.Ennyi.

Erre csak annyit lehet mondani, hogy biztosan volt oka annak, hogy elkerült tőled a lap: ha én tisztességen kitöltöm a lapot, akkor szánok arra időt, hogy utána szerkesszem is. Máskülönben kitörlök én is mindent, pontosan emiatt, mert ha sokat dolgozok vele, és szép, akkor az illető, úgyse fogja kitörölni azt, és az ő neve alatt fog futni, miközben értelemszerűen én munkálkodtam vele. Egyébként, annyira nem gáz, Holly tényleg jó szerkesztő, és szerintem az őrészéről is, meg lehet érteni, hogy összességében miért is törölte ki az összes meglévő adatot.
Ha szereted őt, akkor biztosan nem esik nehezedre megcsinálni újból az adatlapját: és remélem, hogy így lesz, mert én is igen nagyon kedvelem Scottie-t, nem csak az NCIS-ből, hanem a Haláli testcserében is tetszett az alakítása, és remélem, te tényleg jó szerkesztője leszel smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. október 17. 19:34 #2549
- törölt felhasználó -    
Egy szóval sem mondtam, h rossz szerkesztő vagy!
Én csak megvédtem egy barátomat, nem akartalak megbántani, csak elmondtam a véleményem!
Azt nem tudom, milyen szerkesztő vagy, ezáltal nem mondok véleményt rólad.
Meg gondolom Te is, ha esetleg új lapot veszel át, teljesen új életrajzot írsz. Én legalábbis úgy szoktam.

Idézet (Vegas @ 2011.10.17. 19:26)
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. október 17. 19:37 #2550
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Sya _ToTo_,
még korábban mondtad, hogy nincs ellenvetésedre ha szólok a dupla adatlapos ügyekben smileeee.gif
Nos megint találtam egyet: a TVXQ-s Kim Jae Joong-ról van szó.
Ez az első adatlapja, és egyben a jobban szerkesztett.
Ez viszont a másik, és ennél viszont szinte minden információ hibás, a neve, a származása stb. Én is csak nagyon nehezen jöttem rá hogy ugyanarról az emberről van szó blink.gif Úgyhogy csak jótanács képpen szerintem a másodiknak linkeltet célszerű megszüntetni rolleyes.gif
Viszont az eredetinél is érdekes dolgok vannak mint pl. a név.
De gondolom ez neked is lejön hogy elég furán fest ez így: YoungWoong JaeJoong, miután ez csak egy cifra becenév laugh.gif Úgyhogy én azt javaslom ezt is írd át így -> Kim Jae Joong "Hero"
Ennyit tudtam jelenleg tenni az ügyért, további szép napot meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. október 17. 19:41 #2551
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vegas @ 2011.10.17. 19:10)

Félre értés ne essék, én nem vagyok rád mérges, azaz illető nyomta fel a pumpát, aki felvette és minden további nélkül elcserélte. Pontosan azért töröltem le mindent, hogy valóban ne az én munkámmal villoghassanak és csak nyomogassanak egy szerkesztem gombot. Egyébként mielőtt leadtam, kb. azelőtt pár nappal írtam meg az életrajzot. El is lett készítve az egész, de aztán rájöttem, hogy elképzelhető, hogy hozzá sem fogok nyúlni fél évig, így leadtam Scottie-t is, bízván abban, hogy egy olyan ember fogja felvenni, aki szerkeszteni szeretné. Egészségedre Scottie adatlapjához, remélem nálad végre igazi gazdira lel.smileeee.gif Egyedül azt nem tudom, hogy miért vette fel azaz adott illető? Direkt, kifejezetten szoktam kérni, hogy csak akkor vegyük fel a lapot, ha tudjuk is szerkeszteni. Én egyedül azért háborodtam fel, mert speckó általában akkor veszek fel lapot, hogyha tudom, hogy nem akarom cserélni és igen csak rosszul esett, hogy ő azt felvette és utána tovább cserélte. Szóval egy szónak is száz a vége, nem rád értettem a dolgot, hanem arra, aki felvette.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. október 17. 20:00 #2552
Vegas
Vegas
zseni
Idézet (Holly Keller @ 2011.10.17. 19:41)
Félre értés ne essék, én nem vagyok rád mérges, azaz illető nyomta fel a pumpát, aki felvette és minden további nélkül elcserélte. Pontosan azért töröltem le mindent, hogy valóban ne az én munkámmal villoghassanak és csak nyomogassanak egy szerkesztem gombot. Egyébként mielőtt leadtam, kb. azelőtt pár nappal írtam meg az életrajzot. El is lett készítve az egész, de aztán rájöttem, hogy elképzelhető, hogy hozzá sem fogok nyúlni fél évig, így leadtam Scottie-t is, bízván abban, hogy egy olyan ember fogja felvenni, aki szerkeszteni szeretné. Egészségedre Scottie adatlapjához, remélem nálad végre igazi gazdira lel.smileeee.gif Egyedül azt nem tudom, hogy miért vette fel azaz adott illető? Direkt, kifejezetten szoktam kérni, hogy csak akkor vegyük fel a lapot, ha tudjuk is szerkeszteni. Én egyedül azért háborodtam fel, mert speckó általában akkor veszek fel lapot, hogyha tudom, hogy nem akarom cserélni és igen csak rosszul esett, hogy ő azt felvette és utána tovább cserélte. Szóval egy szónak is száz a vége, nem rád értettem a dolgot, hanem arra, aki felvette.

Én éppen őt védtem, mert felvette, és rögtön rá is írtam, hogy az adatlapját régen én szerkesztettem, és látom nincs semmi rajta(mint írtad, hogy kitörölted), és megkérdeztem, ha nem-e szerkeszthetném újra én. Azt mondta hogy szerencsém van, mert visszaadja. Szó sem esett cseréről, "ingyen" adta vissza. Írtam utána, hogy ha megcsinálja az életrajzot, akkor maradhat nála, de aztán ma láttam, hogy írt ide. Én örülök, hogy visszakerült hozzám, és napokon belül meg is csinálom az életrajzát. Örülök annak is, hogy nem haragszol rám, de arra se haragudj, aki felvette tőled, hiszen én kértem el tőle, nem ajánlottam fel érte senkit, és ő sem kért senkit érte. Csupáncsak azért kértem el, mert aki valamilyen módon "elérhető" számomra egyik kedvencem lapja, akkor szeretném rendbe tudni azt, remélem érted mire gondolok smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Holly Keller
2011. október 18. 14:45 #2553
melasz12
melasz12

Státusz<3
Hozzászólás: 2039
Csatolások: 333
Azonosító: 142106
Hello!Megkaphatom Tom Parker adatlapját ma telt le a hat hónap!Elöre is köszi.
2011. október 18. 16:30 #2554
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Ez mégis milyen profilkép? A szemét nem lehet látni blink.gif
http://starity.hu/sztarok/nicole-polizzi/
5 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, kriszti145, Vegas, Lady Suzy, Eszter655
2011. október 18. 17:51 #2555
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (prézli @ 2011.10.18. 16:30)
Ez mégis milyen profilkép? A szemét nem lehet látni  blink.gif 
http://starity.hu/sztarok/nicole-polizzi/

És ezt pont akkor vetted észre, amikor a nap sztárja? Érdekes egy jelenség...
2011. október 18. 17:57 #2556
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (evelin0623 @ 2011.10.18. 17:51)
És ezt pont akkor vetted észre, amikor a nap sztárja? Érdekes egy jelenség...

És ez miért baj? Ha más nem írt volna, akkor még én is beírom. laugh.gif Azt egy szóval sem említette, hogy szeretné a lapot, csak annyit írt, hogy borzalmas a profilkép. Ami egyébként igaz is. pardon.gif
13 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, Piros0817, Vegas, szavy, Domcicc, Lady Suzy, Eszter655, kriszti145, Selly 13, mikeyla, Coco Selly, DisneyFans, cukorbogyo
2011. október 18. 18:57 #2557
arianagrande26
arianagrande26
lalisa.

Státuszωнσ sαι∂ ι ωαs αη αηgεℓ
Hozzászólás: 1427
Csatolások: 336
Azonosító: 148008
Helló!!
Megkaphatnám James McGuiness adatlapját??!!
2011.4.18.-án volt utoljára szerkesztve.
Előre is koszyyy!! wub.gif
2011. október 18. 19:53 #2558
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Szia!
Natasha Henstridge adatlapját utoljára 2007-ben szerkesztették. Megkaphatom? biggrin.gif
2011. október 18. 22:00 #2559
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Szia, bocs lenne még egy kérésem ,írtam volna egyben de most jutott eszembe, Imelda Staunton adatlapja szintén 2010-ben volt utoljára szerkesztve és az ő adatlapját is szívesen elvállalnám mert tudnám szerkeszteni. köszönöm előre is.
2011. október 19. 16:03 #2560
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Ivana Milicevic adatlapját utoljára egy éve szerkesztették. Átvenném. smileeee.gif
484 oldal 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!