ToTo adatlapos topikja
2011. október 09. 19:04
|
|
Panna99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 159632 offline
|
Szia ToTo, Timothy Dalton adatlapját 2010.-ben szerkesztették utoljára és nincs is szerkesztője se szerkesztői gombja és az lenne a kérésem, hogy át raknád-e hozzám. Előre is köszönöm szépen
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. október 09. 20:33
|
|
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5972 Csatolások: 135718 Azonosító: 67913 offline
|
Szia ToTo
Elkérhetem Kelli Garner adatlapját?
Lassan két éve lesz, hogy nem volt szerkesztve. Előre is köszönöm szépen a segítséged
Elkérhetem Kelli Garner adatlapját?
Lassan két éve lesz, hogy nem volt szerkesztve. Előre is köszönöm szépen a segítséged
_ToTo_
2011. október 09. 22:24
Joe Andersonnak nincs szerkesztője, sem pedig Szerkesztőnek jelentkezem gomb. Átcsatolnád hozzám? Köszönöm
_ToTo_
2011. október 10. 11:24
|
|
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline
|
Neki az életrajza egy nagy 0. Már írtam egyszer hónapokkal ezelött, de azóta sem érkezett rá válasz.
_ToTo_
2011. október 10. 15:50
Szia Toto!
Lenne egy kérdésem, vagyis igazából nem tudom. Nem vagyok azaz adatlap kéregetős, de kiszúrta a szemem Eddie McClintock adatlapja. A szerkesztője igaz még nem inaktív, de 07.28.-án járt utoljára erre, ráadásul Eddie adatlapja kitöltetlen. Se biográfia, se filmográfia és a személyes adatai is kissé hiányosak. Van esélyem szerkeszteni a lapot? Megdobom egy priváttal a szerkesztőt, hátha, de szerintem nem sok esély van rá.
Viszont ezzel ellentétben Joanne Kelly adatlapját februárban szerkesztették utoljára. Az életrajz nem csak, hogy gyatrának nem mondható, de még életrajznak sem nevezném. hölgynek pedig nincsen filmográfiája sem.
Ezer köszönettel!
Lenne egy kérdésem, vagyis igazából nem tudom. Nem vagyok azaz adatlap kéregetős, de kiszúrta a szemem Eddie McClintock adatlapja. A szerkesztője igaz még nem inaktív, de 07.28.-án járt utoljára erre, ráadásul Eddie adatlapja kitöltetlen. Se biográfia, se filmográfia és a személyes adatai is kissé hiányosak. Van esélyem szerkeszteni a lapot? Megdobom egy priváttal a szerkesztőt, hátha, de szerintem nem sok esély van rá.
Viszont ezzel ellentétben Joanne Kelly adatlapját februárban szerkesztették utoljára. Az életrajz nem csak, hogy gyatrának nem mondható, de még életrajznak sem nevezném. hölgynek pedig nincsen filmográfiája sem.
Ezer köszönettel!
2011. október 10. 18:48
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
_ToTo_! Egy X-Faktoros versenyző még nem került elfogadásra, és jó lenne, ha mihamarabb megtörténne a verseny miatt. (Gyurcsík Tiborról van szó.) Azt hittem, senki sem csinálta meg neki az adatlapját, de most azt jelezte nekem, hogy már valaki beküldte. Köszi
2011. október 10. 20:51
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
Szia Toto! Légyszíves csatold át http://starity.hu/sztarok/jill-wagner/ adatlapját http://starity.hu/profil/156070-n-adri/ -hoz ,megbeszéltem vele , hogy neki adom a lapot:) Köszönöm
_ToTo_
2011. október 10. 21:37
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Szia ToTo, nagyon szépen köszönöm az előző lapokat
most az lenne újból a kérésem vagy is ez kicsit más, tehát Marcia Gay Harden lapját kb 8 hónapja szerkesztették utoljára és én szívesen el vállalnám a szerkesztését, előre is köszönöm.
_ToTo_
2011. október 11. 13:02
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Ha jól láttam, akkor az ilyeneket ide szoktátok írni.
Lucy Diakovska adatlapképe majdnem fejjel lefelé van. Egy erre járó moderátor szerintem kicserélhetné, vagy szólhatna a szerkesztőnek. Ráadásul a minősége is elég gyér.
Lucy Diakovska adatlapképe majdnem fejjel lefelé van. Egy erre járó moderátor szerintem kicserélhetné, vagy szólhatna a szerkesztőnek. Ráadásul a minősége is elég gyér.
_ToTo_
2011. október 11. 16:12
Szia!
Egyenlőre nem kaphatod meg, mert a szerkesztője nem számít inaktívnak. Ha 3 hónapig nem lép be, akkor lesz az, és utána adható a lap. Illetve ha a szerkesztő aktív, akkor 6 hónap után!
Egyenlőre nem kaphatod meg, mert a szerkesztője nem számít inaktívnak. Ha 3 hónapig nem lép be, akkor lesz az, és utána adható a lap. Illetve ha a szerkesztő aktív, akkor 6 hónap után!
Idézet (N.Adri @ 2011.10.11. 15:49)
Szia! Csak érdeklődni szeretnék hogy Nate Hartley adatlapját megkaphatnám? a szerkesztője is rég lépett be és láttam hogy te frissítetted utoljára. ha lehetséges akkor én szerkeszteném 
2011. október 11. 16:18
|
|
SellycicaMahomie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 4854 Csatolások: 2575 Azonosító: 139674 offline
|
Helló!
Nagyon szívesen elvállalnám az ő adatlapját mert utoljára 2010.08.07.-én volt szerkesztve és a szerkesztője utoljára 2011.07.10.-én volt fent utoljára.
Nagyon szívesen elvállalnám az ő adatlapját mert utoljára 2010.08.07.-én volt szerkesztve és a szerkesztője utoljára 2011.07.10.-én volt fent utoljára.
_ToTo_
2011. október 11. 21:59
Szia _ToTo_!
Ha lehetséges,akkor tedd át Michael Johnson adatlapját andiii-hoz,mert neki adtam.Előre is Köszönöm!
Ha lehetséges,akkor tedd át Michael Johnson adatlapját andiii-hoz,mert neki adtam.Előre is Köszönöm!
_ToTo_
2011. október 12. 15:17
|
|
WhiteGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161957 offline
|
Helló!
Én nagyon szívesen elvállalnám az ő adatlapját mert utoljára 2010-ben volt a szerkesztve.Meg a szerkesztője is utoljára júliusban volt fent.
Én nagyon szívesen elvállalnám az ő adatlapját mert utoljára 2010-ben volt a szerkesztve.Meg a szerkesztője is utoljára júliusban volt fent.
_ToTo_
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.