Idézet (PankaaFruit @ 2011.09.25. 15:08)
Stacy London adatlapját szívesen átvenném,utoljára 2011.03.23.-án volt szerkesztve.

Az 2011 06.23.
Idézet (susurrus @ 2011.09.25. 16:51)
Valahogy szeretném visszakérni a Billy Crudup adatlapomat. Meg lehetne oldani?
Évek óta én szerkesztettem, én vettem fel az adatbázisba, írtam az életrajzát, gyűjtöttem az összes HQ képet, az évről-évre képeit, dogoztam vele, és pont kicsúsztam a határidőből, mert az embernek vannak családi gondjai is, nem csak fórumozik... tegnap szépen kértem az illetőt priviben egyszer, de válaszra sem méltatott... sőt, letiltott az üzenőfalán is...

Az a helyzet, hogy ha csak 'kicsit' csúsztál volna meg a szerkesztéssel akkor nem tartanánk itt, hanem írtunk volna egy figyelmeztetést, de a laphoz több mint egy éve nem volt nyúlva. Másrészről ha vissza raknám ennek ellenére is, akkor holnap több százan írnának, hogy akkor ők is kérnék vissza a lapokat. Az meg hová vezetne? Ügyeljen mindenki a saját lapjaira én nem tudok egyedül 12ezer lapot szemmel tartani. Sajnos más eszközünk nincs annak érdekében, hogy a lapok frisstíve legyenek, csak ha ott lebeg mindenki feje felett az, hogy elvesztheti ha nem törődik vele. Az évről-évre résznél a képek feltöltése után nem is változik a lapon az utolsó frisstíés dátuma, olyen mintha hozzá sem nyúltak volna.
Idézet (Emily O. @ 2011.09.26. 18:16)
Kedves _ToTo_!
Tudom ez nem adatlapokkal kapcsolatos kérés lesz,de remélem meg tudod oldani.
Nos
ezt a témát nem tudnád áthelyezni archívumba vagy valami mást tenni vele,mert nekem megvannak azok a képek és szívesen újratölteném sőt még tudnék hozzá rakni párat. Köszönöm szépen!

Abban maradtunk a többiekkel, hogy amig helyre nem állnak azok a meghajtók amik a képeket tárolják (nem megy mind) addig nem töröljük vagy pótoljuk ezeket, mert a nagy részük valószínűleg megvan, csak áll a vinyó amin rajta van. Ha újra üzemel a 2 vinyó, akkor derülnek ki, hogy melyik képek hiányoznak valójában és akkor lehet pótolni őket.
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.26. 18:25)
Szia!
ToTo nem foglalkozik ilyesmivel, ezt a
Moderátorok topicjába kellett volna írnod

De, megoldom amit tudok
Idézet (Elody @ 2011.09.29. 13:55)
Sziasztok! Sok adatlapnál nincs szerkesztő gomb, pedig kellenének, mit tegyek?
Ryne Sanborn
Írd meg ide nekem és átrakom hozzád.
Idézet (Shenayla @ 2011.10.03. 18:11)
Szia ToTo, szeretném megkérdezni, hogy Maite Perroni lapjával mi a helyzet és, hogy kb van-e rá esélyem hogy megkapjam (azokra gondolok akik előttem már kérték) írtam a szerkesztőjének de hiába mivel július óta fel sem lépett
köszi
Többen is kérték már, de ugye előre nem lehet lefoglalni. Valaki írt is egy életrajzot amit elküldött nekem, de még várok vele, mert ha belerakom, akkor megint eltolódik a frissítés dátuma így meg talán hamarosan átadhatóvá válik.
Kérni majd akkor lehet, ha valóban lejárt a határidő.
Idézet (Piros0817 @ 2011.10.04. 18:41)
Szia ToTo.
Már egy ideje elküldtem Kim Kyu Jong adatlapját jóváhagyásra, de azóta nem történt semmi. És a fórumon sem találkoztam még az Ő adatlapjával...

Kaphatnék valamilyen választ, hogy mi lesz az adatlappal? Köszönöm!

http://starity.hu/sztarok/kim-hyun-joong/ nem róla van szó?
Idézet (Mgirl @ 2011.10.04. 19:49)
Szia Toto!
Carla Peterson adatlapját 2011.03.31. -én szerkesztették utoljára. A 2011-ben történt események teljesen hiányoznak a lapról. Én nagyon szívesen megszerkeszteném, és bővíteném az információkat.
Előre is köszönöm.

Sophie-t pár napja figyelmeztettem a webfordítós életrajzok és hiányosságok miatt. Jövő vasárnapig kapott haladékot. Ha addig sem javítja vagy pótolja, írj újra és vihető lesz a lap.