Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 19. 13:21 #2321
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Az ő adatlapján nem írták meg egy hónap alatt az életrajzot. Én szívesen vállalnám.
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. szeptember 19. 13:55 #2322
SellyBabyi
SellyBabyi
új tag

StátuszDisney Land resort PARIS
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4
Csatolások: 0
Azonosító: 160864
Szia , kérlek Radics Gigi adatlapját csatold Selena111-nek, köszönöm smileeee.gif
2011. szeptember 19. 14:06 #2323
Gajcsi
Gajcsi

StátuszFinland <3
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 74226
Azonosító: 39575
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 07:40)
Szó nélkül, de jogosan? Nem, nem csapnék. Az én hülyeségem, magamra haragudhatnék #justsaying

Idézet (evelin0623 @ 2011.09.19. 12:44)
Én mondjuk nem csapnák, ha 6 hónapig hozzá se nyúltam a laphoz, akkor gondolni kéne arra, hogy elvehető a lap. Vagy frissíted, vagy buktad.

De azt nem tudjátok nekem bemesélni, hogy nem esne jól egy levél, hogy "Te marha, nem adnád át a szerkesztési jogot?" Elég sok adatlapot átadtam már így... De jól van, más emberek vagyunk, mindenki máshoz van szokva...
10 felhasználónak tetszik: DiscoDiva, kriszti145, Bessie, Lindsay019, Lille, AmyVie, Boscorelli, Lady Suzy, Glamster, duracell
2011. szeptember 19. 14:29 #2324
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gajcsi @ 2011.09.19. 14:06)
De azt nem tudjátok nekem bemesélni, hogy nem esne jól egy levél, hogy "Te marha, nem adnád át a szerkesztési jogot?" Elég sok adatlapot átadtam már így... De jól van, más emberek vagyunk, mindenki máshoz van szokva...

Na azért ne legyünk már ennyire képmutatóak ;D Aki hat hónapig képtelen az adatlaphoz nyúlni, nyilván jogosan vár egy levelet ;D Az adott helyzetben jól esne, persze, de a lottóötös is jól esne, hidd el ;D
2011. szeptember 19. 15:09 #2325
PankaaFruit
PankaaFruit

StátuszÚj adatlap,kis változás de annál jobb:)
Hozzászólás: 525
Csatolások: 94
Azonosító: 138629
Kedves Adminok! Keri Hilson adatlapját szeretném elkérni mert lejárt a 6 hónap..Utoljára 2011 március 16.-án volt szerkesztve.
meghajolo.gif
2011. szeptember 19. 15:59 #2326
- törölt felhasználó -    
Szia! remélem nem gond ha írok. találtam egy egészalakos képet. smileeee.gif
http://starity.hu/sztarok/james-maslow/
2011. szeptember 19. 17:57 #2327
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 14:29)
Na azért ne legyünk már ennyire képmutatóak ;D Aki hat hónapig képtelen az adatlaphoz nyúlni, nyilván jogosan vár egy levelet ;D Az adott helyzetben jól esne, persze, de a lottóötös is jól esne, hidd el ;D

Majd, ha úgy jársz, hogy tanulnod kell, nyelvvizsgázol, érettségizel, esetleg leég a házad vagy hónapokra kórházba kerülsz, és ne adj Isten, a legelső dolgod nem az, hogy hú, feljöjj Starity-re és azonnal frissítsd a lapokat, akkor esküszöm, egy jót fogok röhögni rajtad! biggrin.gif

Nem azért, de sokaknál előfordul az, hogy az adott sztárról valamikor évekig nincsen infó. Ott van nálam Joe Flanigan vagy éppen Paul McGillion. Eltűntek. Nem tudni, hogy mi van velük. Nincsen egyik fan oldalon sem hír róluk. Most őszintén, ha ki van töltve igényesen és normálisan egy adatlap, nem mindegy, hogy nálad vagy nála van? Úgysem tudsz hozzá írni semmit sem, max 1-2 filmet. Na, az aztán a nagy szerkesztés. Ha valakinek nem kell a lap, úgyis le fog mondani róla. Különben kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a fejed, ha azt mondanám pár hónap múlva, hogy nekem kell Bridit Regan adatlapja. Miért? Mert imádom a LOFTS-t és, Kahlan karaktere volt az abszolút favorit. De tudod, bennem van akkora gerinc (de lehet, hogy nem lesz a jövőben), és nem venném el tőled, mert tudom, hogy imádod. Hogy is menne ez? Gondolkodj egy picikét csak! Mennyire lennél ideges? Szerintem brutálisan. Miért? Mert talán a fránya matek egyenletek fontosabbak voltak fél évig, és nem te tehettél róla, de tanulnod kellett, mert a matek tanár megfenyegetett, hogy meghúz, ha nem tanulsz többet. Ilyen szituban te komolyan az adatlapjaiddal foglalkoznál? blink.gif Tény, a szabály az szabály. Aláírom, de tudod a szabályok is sokszor azért vannak, hogy megszegjük őket. Ekkora szabály fanatikus vagy? Hányszor rágóztál vagy mobiloztál az órán? Cigarettázni vagy piálni esetleg? Nem lehet, mert nem múltál el 18. Az is szabály és gondolom azért nem tartod be őket. Én valahol ezt nevezném képmutatónak, de mindegy. Mindenesetre mielőtt talán lejár a 6 hónap, előtte egy-két nappal meg lehet dobni az illetőt egy levéllel, hogy izé, janika vagyok és látom, hogy nem szerkesztetted hat hónapja az adatlapod. Megkaphatom? - általában egy ilyen levél után odaadják. Tapasztaltam. Nem kell ahhoz sunyi piócát játszanod, hogy megkapj egy adatlapot. Te, én 3 évet vártam Jennifer Garner adatlapjára! 3 hosszú évet, mire aztán egy véletlen folytán végül át tudtam venni a szerkesztési jogot. (Isten áldjon szavy még mindig emiatt!) Az általad felvázolt viselkedés mutatja azt, hogy a tolerancia szót nem is ismered. Ki tudja, hogy miért. Az embernek toleránsnak kell lennie a társadalomban, ahhoz, hogy teljes mértékben be tudjon illeszkedni. Emberek vagyunk, különbözünk. Teljes szívemből kívánom azt, hogy nem hanyagság miatt, de ne tudd szerkeszteni a lapjaidat hat hónapig, és aztán ilyen sunyi módon vegyék el tőled! Őszintén remélem, hogy így lesz!smileeee.gif Ja, és még valami! Ezt még le akartam neked írni. Írtad, hogy a magánéletben a munkahelyen sem tolerálják! Csak összekeversz valamit kicsilány! Ez itt a MAGÁNÉLET! A Starity! A munkahelyed az iskola. És, ha valaki előrébb helyezi az iskolát vagy a munkahelyét a Starity-nál, ne haragudj, de számomra az a normális, vagy nem?

Bocsesz, az offért, de ennek ki kellett jönnie, egyszerűen muszáj volt! Egy pár napja ez már megfogalmazódott a fejemben, nem akartam leírni, de végül mégis csak bepötyögtem. Még egyszer elnézést!
13 felhasználónak tetszik: Thora_90, Empress, Rap4ever8, Daniela3, Bessie, Gajcsi, Lille, AmyVie, Lady Suzy, joe_r, duracell, Christo, Fanni00
2011. szeptember 19. 18:35 #2328
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.19. 13:21)
Az ő adatlapján nem írták meg egy hónap alatt az életrajzot. Én szívesen vállalnám.

Már ne haragudj de az mióta számít egész alakosnak.Menj már be a sztáradatlapjaidhoz.Ennyi erővel azok is egész alakosak és ha nem javítod ki elveszik.Nem off. beer.gif
2011. szeptember 19. 18:43 #2329
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Idézet (Empress @ 2011.09.19. 18:35)
Már ne haragudj de az mióta számít egész alakosnak.Menj már be a sztáradatlapjaidhoz.Ennyi erővel azok is egész alakosak és ha nem javítod ki elveszik.Nem off. beer.gif

Nem is került szóba olyasmi, hogy egész alakos vagy sem. blink.gif A biográfia áll üresen ez a probléma. Te hol láttál olyat, hogy egész alakosnak minősítette a képet? blink.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, olsenfan.., DiscoDiva, Eszter655, kriszti145, Glamster
2011. szeptember 19. 19:24 #2330
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.19. 18:43)
Nem is került szóba olyasmi, hogy egész alakos vagy sem. blink.gif A biográfia áll üresen ez a probléma. Te hol láttál olyat, hogy egész alakosnak minősítette a képet? blink.gif

Szerintem James Maslow adatlapjára értette, csak félrenyomta.
2011. szeptember 19. 20:33 #2331
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.19. 17:57)
Majd, ha úgy jársz, hogy tanulnod kell, nyelvvizsgázol, érettségizel, esetleg leég a házad vagy hónapokra kórházba kerülsz, és ne adj Isten, a legelső dolgod nem az, hogy hú, feljöjj Starity-re és azonnal frissítsd a lapokat, akkor esküszöm, egy jót fogok röhögni rajtad! biggrin.gif 
Nem azért, de sokaknál előfordul az, hogy az adott sztárról valamikor évekig nincsen infó. Ott van nálam Joe Flanigan vagy éppen Paul McGillion. Eltűntek. Nem tudni, hogy mi van velük. Nincsen egyik fan oldalon sem hír róluk. Most őszintén, ha ki van töltve igényesen és normálisan egy adatlap, nem mindegy, hogy nálad vagy nála van? Úgysem tudsz hozzá írni semmit sem, max 1-2 filmet. Na, az aztán a nagy szerkesztés. Ha valakinek nem kell a lap, úgyis le fog mondani róla. Különben kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a fejed, ha azt mondanám pár hónap múlva, hogy nekem kell Bridit Regan adatlapja. Miért? Mert imádom a LOFTS-t és, Kahlan karaktere volt az abszolút favorit. De tudod, bennem van akkora gerinc (de lehet, hogy nem lesz a jövőben), és nem venném el tőled, mert tudom, hogy imádod. Hogy is menne ez? Gondolkodj egy picikét csak! Mennyire lennél ideges? Szerintem brutálisan. Miért? Mert talán a fránya matek egyenletek fontosabbak voltak fél évig, és nem te tehettél róla, de tanulnod kellett, mert a matek tanár megfenyegetett, hogy meghúz, ha nem tanulsz többet. Ilyen szituban te komolyan az adatlapjaiddal foglalkoznál? blink.gif Tény, a szabály az szabály. Aláírom, de tudod a szabályok is sokszor azért vannak, hogy megszegjük őket. Ekkora szabály fanatikus vagy? Hányszor rágóztál vagy mobiloztál az órán? Cigarettázni vagy piálni esetleg? Nem lehet, mert nem múltál el 18. Az is szabály és gondolom azért nem tartod be őket. Én valahol ezt nevezném képmutatónak, de mindegy. Mindenesetre mielőtt talán lejár a 6 hónap, előtte egy-két nappal meg lehet dobni az illetőt egy levéllel, hogy izé, janika vagyok és látom, hogy nem szerkesztetted hat hónapja az adatlapod. Megkaphatom? - általában egy ilyen levél után odaadják. Tapasztaltam. Nem kell ahhoz sunyi piócát játszanod, hogy megkapj egy adatlapot. Te, én 3 évet vártam Jennifer Garner adatlapjára! 3 hosszú évet, mire aztán egy véletlen folytán végül át tudtam venni a szerkesztési jogot. (Isten áldjon szavy még mindig emiatt!) Az általad felvázolt viselkedés mutatja azt, hogy a tolerancia szót nem is ismered. Ki tudja, hogy miért. Az embernek toleránsnak kell lennie a társadalomban, ahhoz, hogy teljes mértékben be tudjon illeszkedni. Emberek vagyunk, különbözünk. Teljes szívemből kívánom azt, hogy nem hanyagság miatt, de ne tudd szerkeszteni a lapjaidat hat hónapig, és aztán ilyen sunyi módon vegyék el tőled! Őszintén remélem, hogy így lesz!smileeee.gif Ja, és még valami! Ezt még le akartam neked írni. Írtad, hogy a magánéletben a munkahelyen sem tolerálják! Csak összekeversz valamit kicsilány! Ez itt a MAGÁNÉLET! A Starity! A munkahelyed az iskola. És, ha valaki előrébb helyezi az iskolát vagy a munkahelyét a Starity-nál, ne haragudj, de számomra az a normális, vagy nem?
Bocsesz, az offért, de ennek ki kellett jönnie, egyszerűen muszáj volt! Egy pár napja ez már megfogalmazódott a fejemben, nem akartam leírni, de végül mégis csak bepötyögtem. Még egyszer elnézést!

Előre is - újra - elnézést kérnék az OFFért, de nyilvánvalóan senki sem örülne, ha teljes mértékben ismeretlen embereket kéne hallgatniuk, akik úgy vájkálnak az életében, mintha a rokonai lennének _nevet.gif

Először is, nagyon örülök, hogy így kiemeled a lényeget, mintha mentálisan sérült lennék, és nyomatékosítanod kéne. Igazán bájos. Köszönöm Mester, enélkül nem tudom, hogyan rágtam volna át magam az olvasmányodon.

Hat hónap hosszú idő. Egyik dolog sem tart hat hónapig azok közül, amiket felsoroltál, talán ha mind egymás után következik be, ahhoz viszont igazán palimadárnak kell lenni. Még - esetleg - a kórházi eset, de nem hiszem, hogy akit hat hónapig kórházban kezelnek, úgy, hogy haza sem mehet, azt érdekelné a Starity. Szerintem akkor nagyobb gondjai is lennének. A második indokodat már most ejteném, Robert esetében ez nem aktuális.

Bridget Regan, az általad ismert Bridit (ha ennyire baromira szereted akkor a nevét illene kétszer ellenőrizni / helyesen ismerni) adatlapjára nyugodt szívvel jelentkezhetsz, azon a szent napon, amikor lejár a hat hónap. (Bár ez nem sűrűn fog megesni) Matekból meg nem hat hónapig fognak meghúzni, már ha van egy kis sütnivalója az ember lányának biggrin.gif

Először is igazán érdekelne, te honnan tudod, mennyi idős vagyok is én valójában. Iszonyat nagy médium lehetsz, ha te ezt ennyire tudod, szerintem meg is élhetnél belőle _nevet.gif De ha ennyire tudni akarod, az általad felsorolt dolgokra azt mondanám: 0. Biztosan szegtem már meg szabályokat, de nem ezeket, és igazán nyomós indokkal, nem lustaságból. Hat hónap pedig nem éppen kevés idő - azt a szabályt tehát igazán nehéz megszegni. Mellesleg örülök, hogy ilyen szabályszegős megnyilvánulásaid vannak, érdekelni fog, mikor töröd össze magad autóval, mert nem tetszett a sebességkorlát, vagy mikor kell évet halasztanod az egyetemen, mert nem tetszett a határidő. A leveles esetet már megvitattuk Gajcsival, szerintem azt olvasd el, ha annyira érdekel wink.gif

Így a vége felé közeledve a zseniális irományodnak, büszkeséggel olvastam, hogy én már annyira híres vagyok, hogy azt is tudják rólam, milyen szavakat ismerek, és milyeneket nem. És az élettan óra - hihetetlen ötlet! De ha megengeded: így a tolerancia szó elemzése után közölted hogy én bizony szenvedjek el valami hatalmas problémát, hat hónapon keresztül. Imádom azokat az embereket, akik tudnak úgy beszélni, hogy egyik mondata nem zárja ki a másikat! Szerintem lenyűgöző képesség!

Kicsilány. Húúúúúúúúúha. Ezt nem véleményezném, ha nem bánod, még olyat írok amiért el találnak küldeni joe_r híres banamákjára...
"Írtad, hogy a magánéletben a munkahelyen sem tolerálják!"
ezek után azt írtad
"Ez itt a MAGÁNÉLET!"
Kell magyaráznom?

Összességében: örülök hogy megosztottad velem szellemi szikráid, ha nem bánod, nem használnám fel őket. Megjegyezném: az internet anonimitását nem arra kell felhasználni - véleményem szerint - hogy marha okosnak képzeld magad, és oszd azt a kevéske eszed. És főleg nem személyeskedésre, amit te magas fokon űzöl. Innentől kezdve én ebből kimaradok, nem fogok magyarázkodni senki és semmi kedvéért, ez itt, ennél a hozzászólásnál abbamaradt, a topik amúgy sem erre való.
6 felhasználónak tetszik: dave095, ophely88, Miley-fan09, evelin0623, Glamster, LadyRainbow
2011. szeptember 19. 21:18 #2332
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Muszáj ToTo topikját szétoffolni?? Menjetek privátba veszekedni, az Isten szerelmére! Én speciel egyikőtökkel se értek egyet. Az adatlapokat bizonyos helyzetben jobb szépen kérni a szerkesztőjétől, mint a háta mögött sunnyogni. A másik meg, hogy nem kell ezt ilyen vér komolyan venni. Ezek csak adatlapok, nem aranyrögök! A magas lóról is le lehet szállni szerintem, egyikőtök se nyilvánult meg valami tisztelettudóan. Becsüljük már meg egymást egy kicsit! mad.gif A névtelenség árnyékában baromi könnyű kígyót-békát ordibálni idegen emberekre. Nyugi! Nem kell egymást leszánalmasozni, meg azt hinni, hogy több vagy, mint a másik. Frászt vagy több! Mind tagok vagyunk egy fórumon és ugyanazok a jogok és kötelezettségek illetnek meg mindenkit. Mint a való életben, itt is be kell tartani a szabályokat!
ToTo, ha több voltam kettőnél, töröld a hozzászólásom. Nem szoktam ilyesmibe beleszólni, de ez nagyon bökte a csőröm. blink.gif
19 felhasználónak tetszik: bestiak, DiscoDiva, Holly Keller, Boscorelli, Gajcsi, kriszti145, ophely88, Miley-fan09, UnhappyMeals, Twilight6, Daniela3, Lady Suzy, evelin0623, Glamster, duracell, Lindsay019, Christo, _ToTo_, tya04
2011. szeptember 20. 12:21 #2333
- törölt felhasználó -    
Ha lehetne róla szó , megkaphatnám ezt az adatlapot http://starity.hu/sztarok/carolina-kostner/?
Fél éve nem volt szerkesztve és a gazdája sem aktív.
Előre is köszönöm!
2011. szeptember 20. 15:30 #2334
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.19. 18:43)

Jó ne haragudj rosszul olvastam.Megesik.
2011. szeptember 20. 16:15 #2335
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Idézet (Empress @ 2011.09.20. 15:30)
Jó ne haragudj rosszul olvastam.Megesik.

Néztem is, hogy hol volt itt egészalakos? blink.gif nem tudta megírni egy hónap alatt a biográfiát én meg szeretném a lapot szerkeszteni. Így világos? biggrin.gif
2011. szeptember 20. 17:19 #2336
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

Ennek a lapnak a szerkesztője, nekem adta a lapot, légyszíves csatold hozzám.
2011. szeptember 20. 17:34 #2337
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Amy Brenneman lapját átadom evelin0623-nak. Kérlek csatold át, mert jelenleg nem tud új lapot felvenni. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: evelin0623, _ToTo_
2011. szeptember 20. 18:11 #2338
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Emily adatlapját nekem adta WinterGirl, megtennéd, hogy átcsatolod hozzám? Köszi smileeee.gif
2011. szeptember 20. 18:17 #2339
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Örülök, hogy a banamák már ennyire híres, a jogdíjakat majd kérem átutalni... _nevet.gif

Azzal viszont nagyon tele van már a hócipőm, hogy itt egyesek úgy gondolják, ők mindent jobban tudnak a másiknál. Nem fogok neveket említeni, mindenki a szerint vegye magára, amennyire úgy érzi, neki szól a hozzászólásom.

Ne akarjátok, hogy bevezessük azt, hogy lezárjuk az egész adatlap átadást, és akkor minden lap annál marad, akinél jelenleg van. Sőt, bevezethetjük azt is, hogy a továbbiakban csak olyan lapra lehet jelentkezni, aminek nincs szerkesztője. Tucatjával vannak ilyen lapok, és akkor majd meglátjuk, hogy kik is azok a nagy szerkesztők, akik bárkiről össze tudnak hozni egy normális biográfiát, filmográfiát/discográfiát.

A lapok cserélgetése is kicsit érdekes, ezt is szabályozhatjuk úgy, hogy aki egyszer egy lapot megkapott, az köteles legyen 6 hónapig magánál tartani, különben az összes lapját elvesszük tőle. Megoldhatjuk azt is, hogy az adatlapok szerkesztési idejének lejárata csak az aktuális szerkesztőnek, és a moderátoroknak legyen látható, és csak akkor láthatná mindenki, mikor a határidő lejárt, és eltelt még mondjuk három nap.

Vagy esetleg mondjam azt, hogy elvesszük az adatlap szerkesztésért járó csillagokat? Mert garantálom, hogy ha nem lenne ez a baromság, hogy szerkessz ennyit, ilyen színű csillagért, akkor normálisabban tudnátok egymással kommunikálni.

Tényleg ilyen fontos mindenkinek az, hogy egy nyomorult adatlapért cserébe belemegy egy végeláthatatlan vitába? És aki nem bír magával azt tényleg ki kell tiltanunk 1-30 nap között valamennyi időre?
Az egész adatlap átadás-átvétel lerendezhető lenne egy egyszerű, két ember között zajló, minimális kompromisszumot, rugalmasságot, és tiszteletet igénylő privát üzenetes megoldással. "A" ír egy privit "B"-nek, és kéri a lapot. "B" válaszol valamit. Ha "B" azt mondja igen, átadom, akkor a lap vándorol, "A" pedig örül. Ha "B" azt mondja nem, megtartom, és még valóban frissíti is, akkor a lap marad, "A" pedig szó nélkül tudomásul veszi.

Persze ez csak abban az esetben igaz, ha a kérdéses lap egyébként rendesen szerkesztve van. Mert ha egy kitöltetlen lapról beszélünk, akkor kérdés nélkül meg kaphatja a lapot bárki.

Gondolkodjatok el, tényleg azt akarjátok, hogy bekeményítsünk?
35 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Boscorelli, hana001, kriszti145, Rap4ever8, Holly Keller, Lindsay019, Clairy, ophely88, liltoria, olsenfan.., Empress, Thora_90, dave095, Gajcsi, DiscoDiva, Sherlyn., AmyVie, Glamster, LadyRainbow, chrisBrown14, szavy, Grace Benning, Taurilla, Twilight6, duracell, Coco Selly, Adri98, csicsi20, Mia, Daniela3, AMaya, KathPierce., Fanni00, Saranghae17
2011. szeptember 20. 19:19 #2340
- törölt felhasználó -    
Alexandra Stan adatlapján a profilképen szöveg van! Átvállalnám a szerkesztését, szeretem Alexa-t smileeee.gif smileeee.gif <3
484 oldal 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!