ToTo adatlapos topikja
2011. szeptember 19. 13:21
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Az ő adatlapján nem írták meg egy hónap alatt az életrajzot. Én szívesen vállalnám.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. szeptember 19. 13:55
|
|
SellyBabyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 160864 offline
|
_ToTo_
2011. szeptember 19. 14:06
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 07:40)
Szó nélkül, de jogosan? Nem, nem csapnék. Az én hülyeségem, magamra haragudhatnék #justsaying
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.19. 12:44)
Én mondjuk nem csapnák, ha 6 hónapig hozzá se nyúltam a laphoz, akkor gondolni kéne arra, hogy elvehető a lap. Vagy frissíted, vagy buktad.
De azt nem tudjátok nekem bemesélni, hogy nem esne jól egy levél, hogy "Te marha, nem adnád át a szerkesztési jogot?" Elég sok adatlapot átadtam már így... De jól van, más emberek vagyunk, mindenki máshoz van szokva...
10 felhasználónak tetszik:
DiscoDiva,
kriszti145,
Bessie,
Lindsay019,
Lille,
AmyVie,
Boscorelli,
Lady Suzy,
Glamster,
duracell
2011. szeptember 19. 14:29
Idézet (Gajcsi @ 2011.09.19. 14:06)
De azt nem tudjátok nekem bemesélni, hogy nem esne jól egy levél, hogy "Te marha, nem adnád át a szerkesztési jogot?" Elég sok adatlapot átadtam már így... De jól van, más emberek vagyunk, mindenki máshoz van szokva...
Na azért ne legyünk már ennyire képmutatóak ;D Aki hat hónapig képtelen az adatlaphoz nyúlni, nyilván jogosan vár egy levelet ;D Az adott helyzetben jól esne, persze, de a lottóötös is jól esne, hidd el ;D
2011. szeptember 19. 15:09
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Kedves Adminok! Keri Hilson adatlapját szeretném elkérni mert lejárt a 6 hónap..Utoljára 2011 március 16.-án volt szerkesztve.
2011. szeptember 19. 15:59
Szia! remélem nem gond ha írok. találtam egy egészalakos képet.
http://starity.hu/sztarok/james-maslow/
http://starity.hu/sztarok/james-maslow/
_ToTo_
2011. szeptember 19. 17:57
Idézet (Taurilla @ 2011.09.19. 14:29)
Na azért ne legyünk már ennyire képmutatóak ;D Aki hat hónapig képtelen az adatlaphoz nyúlni, nyilván jogosan vár egy levelet ;D Az adott helyzetben jól esne, persze, de a lottóötös is jól esne, hidd el ;D
Majd, ha úgy jársz, hogy tanulnod kell, nyelvvizsgázol, érettségizel, esetleg leég a házad vagy hónapokra kórházba kerülsz, és ne adj Isten, a legelső dolgod nem az, hogy hú, feljöjj Starity-re és azonnal frissítsd a lapokat, akkor esküszöm, egy jót fogok röhögni rajtad!
Nem azért, de sokaknál előfordul az, hogy az adott sztárról valamikor évekig nincsen infó. Ott van nálam Joe Flanigan vagy éppen Paul McGillion. Eltűntek. Nem tudni, hogy mi van velük. Nincsen egyik fan oldalon sem hír róluk. Most őszintén, ha ki van töltve igényesen és normálisan egy adatlap, nem mindegy, hogy nálad vagy nála van? Úgysem tudsz hozzá írni semmit sem, max 1-2 filmet. Na, az aztán a nagy szerkesztés. Ha valakinek nem kell a lap, úgyis le fog mondani róla. Különben kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a fejed, ha azt mondanám pár hónap múlva, hogy nekem kell Bridit Regan adatlapja. Miért? Mert imádom a LOFTS-t és, Kahlan karaktere volt az abszolút favorit. De tudod, bennem van akkora gerinc (de lehet, hogy nem lesz a jövőben), és nem venném el tőled, mert tudom, hogy imádod. Hogy is menne ez? Gondolkodj egy picikét csak! Mennyire lennél ideges? Szerintem brutálisan. Miért? Mert talán a fránya matek egyenletek fontosabbak voltak fél évig, és nem te tehettél róla, de tanulnod kellett, mert a matek tanár megfenyegetett, hogy meghúz, ha nem tanulsz többet. Ilyen szituban te komolyan az adatlapjaiddal foglalkoznál?
Bocsesz, az offért, de ennek ki kellett jönnie, egyszerűen muszáj volt! Egy pár napja ez már megfogalmazódott a fejemben, nem akartam leírni, de végül mégis csak bepötyögtem. Még egyszer elnézést!
2011. szeptember 19. 18:35
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.19. 13:21)
Az ő adatlapján nem írták meg egy hónap alatt az életrajzot. Én szívesen vállalnám.
Már ne haragudj de az mióta számít egész alakosnak.Menj már be a sztáradatlapjaidhoz.Ennyi erővel azok is egész alakosak és ha nem javítod ki elveszik.Nem off.
2011. szeptember 19. 18:43
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.09.19. 18:35)
Már ne haragudj de az mióta számít egész alakosnak.Menj már be a sztáradatlapjaidhoz.Ennyi erővel azok is egész alakosak és ha nem javítod ki elveszik.Nem off. 
Nem is került szóba olyasmi, hogy egész alakos vagy sem.
2011. szeptember 19. 19:24
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.19. 18:43)
A biográfia áll üresen ez a probléma. Te hol láttál olyat, hogy egész alakosnak minősítette a képet? 
Szerintem James Maslow adatlapjára értette, csak félrenyomta.
2011. szeptember 19. 20:33
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.19. 17:57)
Majd, ha úgy jársz, hogy tanulnod kell, nyelvvizsgázol, érettségizel, esetleg leég a házad vagy hónapokra kórházba kerülsz, és ne adj Isten, a legelső dolgod nem az, hogy hú, feljöjj Starity-re és azonnal frissítsd a lapokat, akkor esküszöm, egy jót fogok röhögni rajtad!
Nem azért, de sokaknál előfordul az, hogy az adott sztárról valamikor évekig nincsen infó. Ott van nálam Joe Flanigan vagy éppen Paul McGillion. Eltűntek. Nem tudni, hogy mi van velük. Nincsen egyik fan oldalon sem hír róluk. Most őszintén, ha ki van töltve igényesen és normálisan egy adatlap, nem mindegy, hogy nálad vagy nála van? Úgysem tudsz hozzá írni semmit sem, max 1-2 filmet. Na, az aztán a nagy szerkesztés. Ha valakinek nem kell a lap, úgyis le fog mondani róla. Különben kíváncsi lennék, hogy mekkora lenne a fejed, ha azt mondanám pár hónap múlva, hogy nekem kell Bridit Regan adatlapja. Miért? Mert imádom a LOFTS-t és, Kahlan karaktere volt az abszolút favorit. De tudod, bennem van akkora gerinc (de lehet, hogy nem lesz a jövőben), és nem venném el tőled, mert tudom, hogy imádod. Hogy is menne ez? Gondolkodj egy picikét csak! Mennyire lennél ideges? Szerintem brutálisan. Miért? Mert talán a fránya matek egyenletek fontosabbak voltak fél évig, és nem te tehettél róla, de tanulnod kellett, mert a matek tanár megfenyegetett, hogy meghúz, ha nem tanulsz többet. Ilyen szituban te komolyan az adatlapjaiddal foglalkoznál?
Tény, a szabály az szabály. Aláírom, de tudod a szabályok is sokszor azért vannak, hogy megszegjük őket. Ekkora szabály fanatikus vagy? Hányszor rágóztál vagy mobiloztál az órán? Cigarettázni vagy piálni esetleg? Nem lehet, mert nem múltál el 18. Az is szabály és gondolom azért nem tartod be őket. Én valahol ezt nevezném képmutatónak, de mindegy. Mindenesetre mielőtt talán lejár a 6 hónap, előtte egy-két nappal meg lehet dobni az illetőt egy levéllel, hogy izé, janika vagyok és látom, hogy nem szerkesztetted hat hónapja az adatlapod. Megkaphatom? - általában egy ilyen levél után odaadják. Tapasztaltam. Nem kell ahhoz sunyi piócát játszanod, hogy megkapj egy adatlapot. Te, én 3 évet vártam Jennifer Garner adatlapjára! 3 hosszú évet, mire aztán egy véletlen folytán végül át tudtam venni a szerkesztési jogot. (Isten áldjon szavy még mindig emiatt!) Az általad felvázolt viselkedés mutatja azt, hogy a tolerancia szót nem is ismered. Ki tudja, hogy miért. Az embernek toleránsnak kell lennie a társadalomban, ahhoz, hogy teljes mértékben be tudjon illeszkedni. Emberek vagyunk, különbözünk. Teljes szívemből kívánom azt, hogy nem hanyagság miatt, de ne tudd szerkeszteni a lapjaidat hat hónapig, és aztán ilyen sunyi módon vegyék el tőled! Őszintén remélem, hogy így lesz!
Ja, és még valami! Ezt még le akartam neked írni. Írtad, hogy a magánéletben a munkahelyen sem tolerálják! Csak összekeversz valamit kicsilány! Ez itt a MAGÁNÉLET! A Starity! A munkahelyed az iskola. És, ha valaki előrébb helyezi az iskolát vagy a munkahelyét a Starity-nál, ne haragudj, de számomra az a normális, vagy nem?
Bocsesz, az offért, de ennek ki kellett jönnie, egyszerűen muszáj volt! Egy pár napja ez már megfogalmazódott a fejemben, nem akartam leírni, de végül mégis csak bepötyögtem. Még egyszer elnézést!
Előre is - újra - elnézést kérnék az OFFért, de nyilvánvalóan senki sem örülne, ha teljes mértékben ismeretlen embereket kéne hallgatniuk, akik úgy vájkálnak az életében, mintha a rokonai lennének
Először is, nagyon örülök, hogy így kiemeled a lényeget, mintha mentálisan sérült lennék, és nyomatékosítanod kéne. Igazán bájos. Köszönöm Mester, enélkül nem tudom, hogyan rágtam volna át magam az olvasmányodon.
Hat hónap hosszú idő. Egyik dolog sem tart hat hónapig azok közül, amiket felsoroltál, talán ha mind egymás után következik be, ahhoz viszont igazán palimadárnak kell lenni. Még - esetleg - a kórházi eset, de nem hiszem, hogy akit hat hónapig kórházban kezelnek, úgy, hogy haza sem mehet, azt érdekelné a Starity. Szerintem akkor nagyobb gondjai is lennének. A második indokodat már most ejteném, Robert esetében ez nem aktuális.
Bridget Regan, az általad ismert Bridit (ha ennyire baromira szereted akkor a nevét illene kétszer ellenőrizni / helyesen ismerni) adatlapjára nyugodt szívvel jelentkezhetsz, azon a szent napon, amikor lejár a hat hónap. (Bár ez nem sűrűn fog megesni) Matekból meg nem hat hónapig fognak meghúzni, már ha van egy kis sütnivalója az ember lányának
Először is igazán érdekelne, te honnan tudod, mennyi idős vagyok is én valójában. Iszonyat nagy médium lehetsz, ha te ezt ennyire tudod, szerintem meg is élhetnél belőle
Így a vége felé közeledve a zseniális irományodnak, büszkeséggel olvastam, hogy én már annyira híres vagyok, hogy azt is tudják rólam, milyen szavakat ismerek, és milyeneket nem. És az élettan óra - hihetetlen ötlet! De ha megengeded: így a tolerancia szó elemzése után közölted hogy én bizony szenvedjek el valami hatalmas problémát, hat hónapon keresztül. Imádom azokat az embereket, akik tudnak úgy beszélni, hogy egyik mondata nem zárja ki a másikat! Szerintem lenyűgöző képesség!
Kicsilány. Húúúúúúúúúha. Ezt nem véleményezném, ha nem bánod, még olyat írok amiért el találnak küldeni joe_r híres banamákjára...
"Írtad, hogy a magánéletben a munkahelyen sem tolerálják!"
ezek után azt írtad
"Ez itt a MAGÁNÉLET!"
Kell magyaráznom?
Összességében: örülök hogy megosztottad velem szellemi szikráid, ha nem bánod, nem használnám fel őket. Megjegyezném: az internet anonimitását nem arra kell felhasználni - véleményem szerint - hogy marha okosnak képzeld magad, és oszd azt a kevéske eszed. És főleg nem személyeskedésre, amit te magas fokon űzöl. Innentől kezdve én ebből kimaradok, nem fogok magyarázkodni senki és semmi kedvéért, ez itt, ennél a hozzászólásnál abbamaradt, a topik amúgy sem erre való.
2011. szeptember 19. 21:18
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Muszáj ToTo topikját szétoffolni?? Menjetek privátba veszekedni, az Isten szerelmére! Én speciel egyikőtökkel se értek egyet. Az adatlapokat bizonyos helyzetben jobb szépen kérni a szerkesztőjétől, mint a háta mögött sunnyogni. A másik meg, hogy nem kell ezt ilyen vér komolyan venni. Ezek csak adatlapok, nem aranyrögök! A magas lóról is le lehet szállni szerintem, egyikőtök se nyilvánult meg valami tisztelettudóan. Becsüljük már meg egymást egy kicsit!
A névtelenség árnyékában baromi könnyű kígyót-békát ordibálni idegen emberekre. Nyugi! Nem kell egymást leszánalmasozni, meg azt hinni, hogy több vagy, mint a másik. Frászt vagy több! Mind tagok vagyunk egy fórumon és ugyanazok a jogok és kötelezettségek illetnek meg mindenkit. Mint a való életben, itt is be kell tartani a szabályokat!
ToTo, ha több voltam kettőnél, töröld a hozzászólásom. Nem szoktam ilyesmibe beleszólni, de ez nagyon bökte a csőröm.
ToTo, ha több voltam kettőnél, töröld a hozzászólásom. Nem szoktam ilyesmibe beleszólni, de ez nagyon bökte a csőröm.
19 felhasználónak tetszik:
bestiak,
DiscoDiva,
Holly Keller,
Boscorelli,
Gajcsi,
kriszti145,
ophely88,
Miley-fan09,
UnhappyMeals,
Twilight6,
Daniela3,
Lady Suzy,
evelin0623,
Glamster,
duracell,
Lindsay019,
Christo,
_ToTo_,
tya04
2011. szeptember 20. 12:21
Ha lehetne róla szó , megkaphatnám ezt az adatlapot http://starity.hu/sztarok/carolina-kostner/?
Fél éve nem volt szerkesztve és a gazdája sem aktív.
Előre is köszönöm!
Fél éve nem volt szerkesztve és a gazdája sem aktív.
Előre is köszönöm!
_ToTo_
2011. szeptember 20. 15:30
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.09.19. 18:43)
A biográfia áll üresen ez a probléma. Te hol láttál olyat, hogy egész alakosnak minősítette a képet? 
Jó ne haragudj rosszul olvastam.Megesik.
2011. szeptember 20. 16:15
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.09.20. 15:30)
Jó ne haragudj rosszul olvastam.Megesik.
Néztem is, hogy hol volt itt egészalakos?
2011. szeptember 20. 17:19
|
evelin0623Isααĉ |
|
Ennek a lapnak a szerkesztője, nekem adta a lapot, légyszíves csatold hozzám.
_ToTo_
2011. szeptember 20. 17:34
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Amy Brenneman lapját átadom evelin0623-nak. Kérlek csatold át, mert jelenleg nem tud új lapot felvenni.
2011. szeptember 20. 18:11
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Emily adatlapját nekem adta WinterGirl, megtennéd, hogy átcsatolod hozzám? Köszi
_ToTo_
2011. szeptember 20. 18:17
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Örülök, hogy a banamák már ennyire híres, a jogdíjakat majd kérem átutalni...
Azzal viszont nagyon tele van már a hócipőm, hogy itt egyesek úgy gondolják, ők mindent jobban tudnak a másiknál. Nem fogok neveket említeni, mindenki a szerint vegye magára, amennyire úgy érzi, neki szól a hozzászólásom.
Ne akarjátok, hogy bevezessük azt, hogy lezárjuk az egész adatlap átadást, és akkor minden lap annál marad, akinél jelenleg van. Sőt, bevezethetjük azt is, hogy a továbbiakban csak olyan lapra lehet jelentkezni, aminek nincs szerkesztője. Tucatjával vannak ilyen lapok, és akkor majd meglátjuk, hogy kik is azok a nagy szerkesztők, akik bárkiről össze tudnak hozni egy normális biográfiát, filmográfiát/discográfiát.
A lapok cserélgetése is kicsit érdekes, ezt is szabályozhatjuk úgy, hogy aki egyszer egy lapot megkapott, az köteles legyen 6 hónapig magánál tartani, különben az összes lapját elvesszük tőle. Megoldhatjuk azt is, hogy az adatlapok szerkesztési idejének lejárata csak az aktuális szerkesztőnek, és a moderátoroknak legyen látható, és csak akkor láthatná mindenki, mikor a határidő lejárt, és eltelt még mondjuk három nap.
Vagy esetleg mondjam azt, hogy elvesszük az adatlap szerkesztésért járó csillagokat? Mert garantálom, hogy ha nem lenne ez a baromság, hogy szerkessz ennyit, ilyen színű csillagért, akkor normálisabban tudnátok egymással kommunikálni.
Tényleg ilyen fontos mindenkinek az, hogy egy nyomorult adatlapért cserébe belemegy egy végeláthatatlan vitába? És aki nem bír magával azt tényleg ki kell tiltanunk 1-30 nap között valamennyi időre?
Az egész adatlap átadás-átvétel lerendezhető lenne egy egyszerű, két ember között zajló, minimális kompromisszumot, rugalmasságot, és tiszteletet igénylő privát üzenetes megoldással. "A" ír egy privit "B"-nek, és kéri a lapot. "B" válaszol valamit. Ha "B" azt mondja igen, átadom, akkor a lap vándorol, "A" pedig örül. Ha "B" azt mondja nem, megtartom, és még valóban frissíti is, akkor a lap marad, "A" pedig szó nélkül tudomásul veszi.
Persze ez csak abban az esetben igaz, ha a kérdéses lap egyébként rendesen szerkesztve van. Mert ha egy kitöltetlen lapról beszélünk, akkor kérdés nélkül meg kaphatja a lapot bárki.
Gondolkodjatok el, tényleg azt akarjátok, hogy bekeményítsünk?
Azzal viszont nagyon tele van már a hócipőm, hogy itt egyesek úgy gondolják, ők mindent jobban tudnak a másiknál. Nem fogok neveket említeni, mindenki a szerint vegye magára, amennyire úgy érzi, neki szól a hozzászólásom.
Ne akarjátok, hogy bevezessük azt, hogy lezárjuk az egész adatlap átadást, és akkor minden lap annál marad, akinél jelenleg van. Sőt, bevezethetjük azt is, hogy a továbbiakban csak olyan lapra lehet jelentkezni, aminek nincs szerkesztője. Tucatjával vannak ilyen lapok, és akkor majd meglátjuk, hogy kik is azok a nagy szerkesztők, akik bárkiről össze tudnak hozni egy normális biográfiát, filmográfiát/discográfiát.
A lapok cserélgetése is kicsit érdekes, ezt is szabályozhatjuk úgy, hogy aki egyszer egy lapot megkapott, az köteles legyen 6 hónapig magánál tartani, különben az összes lapját elvesszük tőle. Megoldhatjuk azt is, hogy az adatlapok szerkesztési idejének lejárata csak az aktuális szerkesztőnek, és a moderátoroknak legyen látható, és csak akkor láthatná mindenki, mikor a határidő lejárt, és eltelt még mondjuk három nap.
Vagy esetleg mondjam azt, hogy elvesszük az adatlap szerkesztésért járó csillagokat? Mert garantálom, hogy ha nem lenne ez a baromság, hogy szerkessz ennyit, ilyen színű csillagért, akkor normálisabban tudnátok egymással kommunikálni.
Tényleg ilyen fontos mindenkinek az, hogy egy nyomorult adatlapért cserébe belemegy egy végeláthatatlan vitába? És aki nem bír magával azt tényleg ki kell tiltanunk 1-30 nap között valamennyi időre?
Az egész adatlap átadás-átvétel lerendezhető lenne egy egyszerű, két ember között zajló, minimális kompromisszumot, rugalmasságot, és tiszteletet igénylő privát üzenetes megoldással. "A" ír egy privit "B"-nek, és kéri a lapot. "B" válaszol valamit. Ha "B" azt mondja igen, átadom, akkor a lap vándorol, "A" pedig örül. Ha "B" azt mondja nem, megtartom, és még valóban frissíti is, akkor a lap marad, "A" pedig szó nélkül tudomásul veszi.
Persze ez csak abban az esetben igaz, ha a kérdéses lap egyébként rendesen szerkesztve van. Mert ha egy kitöltetlen lapról beszélünk, akkor kérdés nélkül meg kaphatja a lapot bárki.
Gondolkodjatok el, tényleg azt akarjátok, hogy bekeményítsünk?
35 felhasználónak tetszik:
_ToTo_,
Boscorelli,
hana001,
kriszti145,
Rap4ever8,
Holly Keller,
Lindsay019,
Clairy,
ophely88,
liltoria,
olsenfan..,
Empress,
Thora_90,
dave095,
Gajcsi,
DiscoDiva,
Sherlyn.,
AmyVie,
Glamster,
LadyRainbow,
chrisBrown14,
szavy,
Grace Benning,
Taurilla,
Twilight6,
duracell,
Coco Selly,
Adri98,
csicsi20,
Mia,
Daniela3,
AMaya,
KathPierce.,
Fanni00,
Saranghae17
2011. szeptember 20. 19:19
Alexandra Stan adatlapján a profilképen szöveg van! Átvállalnám a szerkesztését, szeretem Alexa-t
<3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.