Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 16. 23:58 #2281
- törölt felhasználó -    
Idézet (zsofeeh @ 2011.09.16. 23:17)
Az adatlapot frissítettem, életrajz és filmográfia bővítve, javítva, kiegészítve.

Már nem azért, de hat hónapig hozzá sem nyúltál. Lejár az idő, erre te gyorsan lefrissíted, és minden elfelejtve? Két oldalnyi sztáradatlapod van, és a felénél már lejárt a hat hónap. Azért akarod megtartani, hogy hat hónapig ugyan úgy álljon, amíg valaki megint nem kéri el? Lejárt a hat hónap, és én kivártam. Szeretném az adatlapot, és jogosan kértem.
1 felhasználónak tetszik: dori08
2011. szeptember 17. 01:18 #2282
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (Taurilla @ 2011.09.16. 23:58)
Már nem azért, de hat hónapig hozzá sem nyúltál. Lejár az idő, erre te gyorsan lefrissíted, és minden elfelejtve? Két oldalnyi sztáradatlapod van, és a felénél már lejárt a hat hónap. Azért akarod megtartani, hogy hat hónapig ugyan úgy álljon, amíg valaki megint nem kéri el? Lejárt a hat hónap, és én kivártam. Szeretném az adatlapot, és jogosan kértem.

Ez komolyan ennyire fontos? Ha Zsofeeh igényesen kitölti az adatlapot, akkor nem mindegy, hogy nála vagy nálad van? És mi van, ha ő pont azért nem frissítette sűrűbben, mert gyűjtögette az infómorzsákat, hogy ne csak egy félmondatot tudjon beleírni? Ő is ugyanúgy szereti az illetőt, ha nem jobban. Egyébként rá is lehet írni, hogy nem adná-e oda, vagy cserélné-e el. Esetleg szólni neki, hogy hiányzik egy új infó. De pont aznap írni, mikor lejárt...
Bár most már felesleges a dolog, hiszen már frissítve van, újabb félévig minimum nem lesz erről itt szó.
12 felhasználónak tetszik: Boscorelli, UnhappyMeals, Holly Keller, Bessie, AmyVie, ophely88, DiscoDiva, Beba13, Empress, Kelly, Coco Selly, Christo
2011. szeptember 17. 09:19 #2283
- törölt felhasználó -    
Elkérhetném Ellen Marlow adatlapját? Már 1 éve nem szerkesztették, és a szerkesztője is több hónapja nincs fenn a Starityn.
Előre is köszönöm. LaGirl9292
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. szeptember 17. 11:13 #2284
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.09.17. 01:18)
Ez komolyan ennyire fontos? Ha Zsofeeh igényesen kitölti az adatlapot, akkor nem mindegy, hogy nála vagy nálad van? És mi van, ha ő pont azért nem frissítette sűrűbben, mert gyűjtögette az infómorzsákat, hogy ne csak egy félmondatot tudjon beleírni? Ő is ugyanúgy szereti az illetőt, ha nem jobban. Egyébként rá is lehet írni, hogy nem adná-e oda, vagy cserélné-e el. Esetleg szólni neki, hogy hiányzik egy új infó. De pont aznap írni, mikor lejárt...
Bár most már felesleges a dolog, hiszen már frissítve van, újabb félévig minimum nem lesz erről itt szó.

Mit gondolsz, minek van itt ez a topik? Hát persze, hogy nem mindegy. Nehogy azon kezdj el veszekedni, melyik nap szóltam. Igen, pont aznap mikor lejárt, és miért? Mert hat hónapig előtte hozzá se nyúlt. Gyűjtögesse csak a hírmorzsákat, de a szabályok rá is vonatkoznak, és semmivel sem több nálam, hogy kivételezzenek vele. Ez meg itt egy hatalmas PONT.
1 felhasználónak tetszik: dori08
2011. szeptember 17. 11:36 #2285
- törölt felhasználó -    
Idézet (Taurilla @ 2011.09.17. 11:13)
Mit gondolsz, minek van itt ez a topik? Hát persze, hogy nem mindegy. Nehogy azon kezdj el veszekedni, melyik nap szóltam. Igen, pont aznap mikor lejárt, és miért? Mert hat hónapig előtte hozzá se nyúlt. Gyűjtögesse csak a hírmorzsákat, de a szabályok rá is vonatkoznak, és semmivel sem több nálam, hogy kivételezzenek vele. Ez meg itt egy hatalmas PONT.

A topik arra van, hogyha esetlegesen van egy inaktív felhasználó és annak vannak adatlapjai, mindenféle probléma nélkül, te azokat átvehesd és teljes erő bedobással szerkeszthesd. Vagy, ha éppen az adott tag úgy törölte le magát, hogy nem mondott le az adatlapjairól és ugyebár akkor nincsen szerkesztem gomb. A topik közel sem arra való, hogy egymás háta mögötti sunyiba elvegyük a lapokat. Ha annyira zavar, hogy nem szerkesztette, talán lehetett volna benned akkora gerinc és írsz a felhasználónak egy levelet, hogy régen frissítette és, ha ő nem tart rá igényt, akkor szívesen átveszed. Érdekes módon a lapjaim nagyját így kaptam meg és nem sunyiba vettem el az adatlap szerkesztő háta mögött. Az adott tag felfrissítette és kiegészítette. Komolyan elvennél valakitől egy kedvencet, mert hú hiányzik 1-2 film a filmográfiájából? Elképzelhető, hogy az illetőnek magánéleti problémái adódtak, amelynek okából nem sikerült felfrissítenie az adatlapokat. Nem mindenkinek az internet az élete. Ilyenkor irigylem annyira az embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy 6 hónapig nem frissítette fel. De jó nektek, komolyan! Ha nem tart igényt a lapjára, majd akkor lemond róla. Tényleg minden lapnál azt nézegetitek, hogy mikor jár le a 6-8 hónapos időkorlát? Érdekes. Mi van, ha te kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem tudod szerkeszteni a lapjaidat? Én is csak azért nézegetem folyton a topikot, mert félek, hogy valaki az én adatlapjaim valamelyikére kezd el pályázni ezért és ezért.
12 felhasználónak tetszik: Eszter655, num1Kolosszus, Boscorelli, AmyVie, Domcicc, DiscoDiva, Beba13, KathPierce., Grace Benning, Kelly, zsofeeh, Christo
2011. szeptember 17. 12:06 #2286
- törölt felhasználó -    
Szia Toto!
Lenne egy kérésem.Lauren Pope szerkesztője törölte magát és ha lehet én szeretném felvenni azt a lapot. meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 17. 12:30 #2287
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.17. 11:36)
A topik arra van, hogyha esetlegesen van egy inaktív felhasználó és annak vannak adatlapjai, mindenféle probléma nélkül, te azokat átvehesd és teljes erő bedobással szerkeszthesd. Vagy, ha éppen az adott tag úgy törölte le magát, hogy nem mondott le az adatlapjairól és ugyebár akkor nincsen szerkesztem gomb. A topik közel sem arra való, hogy egymás háta mögötti sunyiba elvegyük a lapokat. Ha annyira zavar, hogy nem szerkesztette, talán lehetett volna benned akkora gerinc és írsz a felhasználónak egy levelet, hogy régen frissítette és, ha ő  nem tart rá igényt, akkor szívesen átveszed. Érdekes módon a lapjaim nagyját így kaptam meg és nem sunyiba vettem el az adatlap szerkesztő háta mögött. Az adott tag felfrissítette és kiegészítette. Komolyan elvennél valakitől egy kedvencet, mert hú hiányzik 1-2 film a filmográfiájából? Elképzelhető, hogy az illetőnek magánéleti problémái adódtak, amelynek okából nem sikerült felfrissítenie az adatlapokat. Nem mindenkinek az internet az élete. Ilyenkor irigylem annyira az embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy 6 hónapig nem frissítette fel. De jó nektek, komolyan! Ha nem tart igényt a lapjára, majd akkor lemond róla. Tényleg minden lapnál azt nézegetitek, hogy mikor jár le a 6-8 hónapos időkorlát? Érdekes. Mi van, ha te kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem tudod szerkeszteni a lapjaidat? Én is csak azért nézegetem folyton a topikot, mert félek, hogy valaki az én adatlapjaim valamelyikére kezd el pályázni ezért és ezért.

Komolyan személyeskedni akarsz, hogy nekem mire van időm az életemben, és mire nem? Nevetséges.

A szabályokat nem véletlenül találták ki, azért, hogy betartsák őket. Nem az én dolgom szólni a szerkesztőnek ha nem képes hat hónapig szerkeszteni a lapját. Hat hónap hosszú idő, és ha ezalatt nem képes egyszer sem hozzá nyúlni, akkor magára vessen.

Ha a való életben kiadnak majd neki a munkahelyén egy feladatot határidőre, azt mondja majd "Ja, bocsi, magánéleti problémáim voltak"? Az élet nem így működik. Nem esik a kivétel csoportjába.

"9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz" Ez nem csak az inaktív felhasználókra vonatkozik.

PONT. Majd ToTo igazságot tesz, és csak hogy ne tűnjek "gerinctelennek" (bár igazán hidegen hagy a véleményed) megjegyezném, hogy már írtam neki ezzel kapcsolatban. A mostani szerkesztő is teljes nyugalommal megteheti.

Én ezzel lezártam a témát, köszönöm szépen.
4 felhasználónak tetszik: ophely88, dave095, Mia, mikeyla
2011. szeptember 17. 13:33 #2288
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Eszembe jutott még egy adatlap, ami nálam volt. Csatolnád még hozzám Ai Otsuka lapját?
Köszönöm, és ne haragudj, hogy megint ezzel zaklatlak. blush.gif
2011. szeptember 17. 14:00 #2289
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4733
Csatolások: 31047
Azonosító: 103304
Willow Smith adatlapja 6 hónapja nem volt frissítve. Elvállalnám.
2011. szeptember 17. 15:59 #2290
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (olsenfan.. @ 2011.09.16. 23:20)
Ez az adatlap éppen ma járt le és én nagyon szívesen szerkeszteném.
Előre is köszönöm.  meghajolo.gif

Elöbb a meglévő lapjaidat nézd át. Van ahol hiányzik minden (S. Ward.) van ahol a film vagy a diszkográfia. Elöbb ezeket pótold kérlek.
Idézet (mikeyla @ 2011.09.17. 14:00)
Willow Smith adatlapja 6 hónapja nem volt frissítve. Elvállalnám.

Mivel az illetőnek ez az egy lapja van, írok neki elöbb egy figyelmeztetést.
2011. szeptember 17. 17:14 #2291
- törölt felhasználó -    
Köszönöm _ToTo_!! meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 17. 17:26 #2292
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Rosszul van a neve: http://starity.hu/sztarok/knapp-attila-vv-attila/ Elméletileg a VV Attilának nem kellene megjelennie, csak akkor, ha rámegyünk az adatlapjára unsure.gif
2011. szeptember 17. 17:32 #2293
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Bianca Lawson lapjánál nincs Szerkesztem gomb. Én szívesen elvállalnám wub.gif
2011. szeptember 17. 17:47 #2294
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Ez meg milyen évről évre???
2011. szeptember 17. 18:03 #2295
- törölt felhasználó -    
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.17. 17:47)

Ne aggódj biztos vagyok benne,hogy Glamster át fogja szerkeszteni. wink.gif Amúgy meg nem kellet volna szólni neki? blink.gif

Toto Nagyon nagyon szépen köszönöm Lauren adatlaját meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: KathPierce., Glamster
2011. szeptember 17. 18:07 #2296
- törölt felhasználó -    
Köszönöm szépen az adatlapot! meghajolo.gif
2011. szeptember 17. 20:09 #2297
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (evelin0623 @ 2011.09.17. 17:47)

Miért, szerinted milyen évről-évre egy modellről? blink.gif mellow.gif Nem értem a problémád, de azt duplán nem díjazom, hogy a hátam mögött szervezkedsz dry.gif
12 felhasználónak tetszik: Thora_90, DiscoDiva, dave095, Kelly, Kiyla, UnhappyMeals, kriszti145, Twilight6, fanni1998, tya04, Nana_77, Riley13
2011. szeptember 17. 21:02 #2298
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Köszönet TOTO-nak, amiért megkaptam David Morrisey adatlapját meghajolo.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 17. 21:39 #2299
- törölt felhasználó -    
Noah Cyrus életrajza csak 2009-ig van megszerkesztve. Nem tudok a szerkesztőjének üzenetet küldeni, szóval, ha valaki tud neki, szólna, hogy frissítse az életrajzot? Köszönöm. meghajolo.gif
2011. szeptember 17. 21:53 #2300
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349848
Azonosító: 98426
Köszönöm a lapot _ToTo_. meghajolo.gif
484 oldal 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!