Idézet (Holly Keller @ 2011.09.17. 11:36)
A topik arra van, hogyha esetlegesen van egy inaktív felhasználó és annak vannak adatlapjai, mindenféle probléma nélkül, te azokat átvehesd és teljes erő bedobással szerkeszthesd. Vagy, ha éppen az adott tag úgy törölte le magát, hogy nem mondott le az adatlapjairól és ugyebár akkor nincsen szerkesztem gomb. A topik közel sem arra való, hogy egymás háta mögötti sunyiba elvegyük a lapokat. Ha annyira zavar, hogy nem szerkesztette, talán lehetett volna benned akkora gerinc és írsz a felhasználónak egy levelet, hogy régen frissítette és, ha ő nem tart rá igényt, akkor szívesen átveszed. Érdekes módon a lapjaim nagyját így kaptam meg és nem sunyiba vettem el az adatlap szerkesztő háta mögött. Az adott tag felfrissítette és kiegészítette. Komolyan elvennél valakitől egy kedvencet, mert hú hiányzik 1-2 film a filmográfiájából? Elképzelhető, hogy az illetőnek magánéleti problémái adódtak, amelynek okából nem sikerült felfrissítenie az adatlapokat. Nem mindenkinek az internet az élete. Ilyenkor irigylem annyira az embereket, hogy az a legnagyobb problémája, hogy 6 hónapig nem frissítette fel. De jó nektek, komolyan! Ha nem tart igényt a lapjára, majd akkor lemond róla. Tényleg minden lapnál azt nézegetitek, hogy mikor jár le a 6-8 hónapos időkorlát? Érdekes. Mi van, ha te kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem tudod szerkeszteni a lapjaidat? Én is csak azért nézegetem folyton a topikot, mert félek, hogy valaki az én adatlapjaim valamelyikére kezd el pályázni ezért és ezért.
Komolyan személyeskedni akarsz, hogy nekem mire van időm az életemben, és mire nem? Nevetséges.
A szabályokat nem véletlenül találták ki, azért, hogy betartsák őket. Nem az én dolgom szólni a szerkesztőnek ha nem képes hat hónapig szerkeszteni a lapját. Hat hónap hosszú idő, és ha ezalatt nem képes egyszer sem hozzá nyúlni, akkor magára vessen.
Ha a való életben kiadnak majd neki a munkahelyén egy feladatot határidőre, azt mondja majd "Ja, bocsi, magánéleti problémáim voltak"? Az élet nem így működik. Nem esik a kivétel csoportjába.
"9. Az adatlapokat legalább 6 havonta frissíteni kell. Amennyiben nem teszitek, akkor a szerkesztési jog átkerül máshoz" Ez nem csak az inaktív felhasználókra vonatkozik.
PONT. Majd ToTo igazságot tesz, és csak hogy ne tűnjek "gerinctelennek" (bár igazán hidegen hagy a véleményed) megjegyezném, hogy már írtam neki ezzel kapcsolatban. A mostani szerkesztő is teljes nyugalommal megteheti.
Én ezzel lezártam a témát, köszönöm szépen.