Idézet (lA-dONNA @ 2011.09.10. 16:44)
Már többször, több helyen és többen is jelezték, de eddig nem reagáltak rá egyszer sem, úgyhogy most gondoltam neked írok _ToTo_, te az ilyeneket általában meg tudod oldani: több
dupla sztáradatlapról is lenne szó. A 2NE1 tagjaiból mind 2 van:
Sandara Park "Dara":
Eredeti, előbb létrehozott,több rajongóval rendelkező adatlap -
Utólag létrehozott
Park Bom:
Eredeti -
Utóbbi
Gong Min Ji "Minzy":
Eredeti -
Utóbbi
Chae Rin Lee "CL":
Eredeti
Utóbbi
Köszi, elintéztem őket. Nem tudok kiigazodni rajtuk sokszor. annyi képpen lehet leírni a nevüket a különböző írásmódok szerint, hogy agybaj kerülget tőlük mire kibogozom ki kicsoda
Talán a jövőben lesz majd megoldás rá, de ez még nem publikus
Idézet (Riley13 @ 2011.09.11. 10:52)
Ennek a lapnak még igaz hogy nem járt le 6 hónapos határ ideje. De a szerkesztője utoljára júliusban volt az oldalon. Már többször írtam neki (előtte is) , hogy szerkessze, még segítségként írtam is neki pár dolgot. De válaszra sem méltatott.
Én nagyon szívesen elvállalnám a szerkesztését.
Előre is köszönöm. Riley.

Már sokan kérték korábban is. Végülis ki van töltve, igaz az életrajz lehetne több, de a minimális feltételeknek megfelel. Mindenki tudna mindig egy hosszabb bővebb biót írni a korábbinál. Más lapokon még ennyi sincs.
Egyelőre két dolgot tehetünk? Vagy ír valaki egy szép biót és ln berakom a lapra vagy vártok amig lejár a szerkesztő 3 hónapja vagy a szerkesztés 6 hónapja - persze egyik sem biztos, hogy bekövetkezik, de ha mégis és én meg belerakok most egy jól megírt biót, akkor kitolódik és onnantól fog számítan pl a 6 hónap a szerkesztésre. Elég patt helyzet és tényleg sokan kérték már a lapot. Én is írtam neki 2x, de azóta még nem lépett be - de a 3 hónap még így sincs meg sajnos.
Idézet (AmyVie @ 2011.09.11. 17:50)
Szia ToTo,
Annak idején írtam neked
April Bowlby adatlapja miatt. Az adatlapon változás nem történt, Ariana pedig körülbelül mindennap belép. Szintúgy változás nem történt
Jeffrey Dean Morgan profilképe miatt sem, ami vízjeles.
Előre is köszönöm

Huh, a vízjeles rémlik, de a másikkal mi a baj? Azt látom, hogy filmográfia nincs, de amiatt írtam most neki.
Idézet (itsmedemz @ 2011.09.15. 16:45)
Austin Butler-nek nincs szerkesztője, szívesen elvállalnám

Már korábban elkérték, sorry.
Idézet (Vegas @ 2011.09.15. 23:17)
Nem szeretnék reklamálni, de elsőnek én hoztam létre Kutai Kinga adatlapját, csak VV Kinga néven, én pont azután okéztam le az adatlapját, miután kimondták a nevét. Aztán látom nem fogadták el az enyémet, nem értem miért, mert szerintem engem illetne, hiszen én voltam az első..
Szerk.: Mert ezért is maradtam fent 11ig, hogy megcsináljam az adatlapját, de látom teljesen szükségtelen volt, pedig tényleg rögtön azután hoztam létre, 3 másodperccel, miután kimondták a nevét...
Egész nap jöttek be róla lapok reggel óta, meg a többiekről is. Ilyen meg olyan néven is. Sőt már a holnapi műsor szereplőiről is érkeztek be lapok ma, ezek egyelőre törölve lettek. Most amikor kimondták a nevét, megint egymás után jöttek be a lapok. Többféle néven. Kinga néven, utai, utasi, kutasi néven vv kinga néven stb. Minden mostani szereplő és a korábbiak is a rendes nevükön szerepelnek, a VV-s becenevek, csak a becenévhez kerülnek be.