ToTo adatlapos topikja
2011. augusztus 29. 20:53
|
|
Rusty Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 6 Azonosító: 142698 offline
|
Amit írtam Khloe adatlapjáról nem érdekes, mert már meg van csinálva, de Maite miatt még érdeklődnék.
2011. augusztus 29. 23:35
|
|
Mario Cimarro Jr.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 159124 offline
|
Heló kedves ToTo!
Azt szeretném kérdezni, hogy bár nem sok idő telt el azóta, hogy regisztráltam, de nem vagyok új...
És hogy ennyi idővel van-e jogom megkérdezni, hogy ideadnál-e nekem egy adatlapot?
Tehát van egy adatlap, amit 2009.03.12.-én szerkesztettek utoljára. És a szerkesztője se lépett fel az oldalra 2009.08.07.-e után.
És ez párszor meghaladta már a három hónapot...
Szóval ez Szécsi Zoltán adatlapja.
Én szívesen elvállalnám a szerkesztését!
Ideadnád nekem?
kérlek szépen!
Köszönettel, Mario Cimarro Jr.
Azt szeretném kérdezni, hogy bár nem sok idő telt el azóta, hogy regisztráltam, de nem vagyok új...
Tehát van egy adatlap, amit 2009.03.12.-én szerkesztettek utoljára. És a szerkesztője se lépett fel az oldalra 2009.08.07.-e után.
Ideadnád nekem?
Köszönettel, Mario Cimarro Jr.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. augusztus 30. 09:20
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Szijah _ToTo_ !
Azt szeretném kérdezni megkaphatnám -e Kusumi Koharu adatlapját?^^ Épp nincs szerkesztője.
_ToTo_
2011. augusztus 30. 11:40
|
|
sepp93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 67298 offline
|
Sziasztok!
Én nem akarom elbitorolni senkitől az általa szerkesztett adatlapot, de sok helyen látom, hogy egy-két dolog hibás, az életrajzban, családi állapotnál stb. ... Megoldható az, hogy úgy frissítek egy adatlapot, hogy nem én vagyok a szerkesztője?
~
Mellesleg Fábio Coentrão lapját szívesen átvenném, ha nem tart rá igényt a mostani szerkesztője...(utoljára 2010. októberében frissítették...)
Én nem akarom elbitorolni senkitől az általa szerkesztett adatlapot, de sok helyen látom, hogy egy-két dolog hibás, az életrajzban, családi állapotnál stb. ... Megoldható az, hogy úgy frissítek egy adatlapot, hogy nem én vagyok a szerkesztője?
~
Mellesleg Fábio Coentrão lapját szívesen átvenném, ha nem tart rá igényt a mostani szerkesztője...(utoljára 2010. októberében frissítették...)
_ToTo_
2011. augusztus 30. 12:37
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Idézet (sepp93 @ 2011.08.30. 11:40)
Megoldható az, hogy úgy frissítek egy adatlapot, hogy nem én vagyok a szerkesztője?
Nem. Ha ilyenre is lenne mód akkor nem kellenének a szerkesztők, mert bárki belenyúlhatna a lapokba. Erre csak a moderátoroknak van jogosultsága és persze Freeze-nek. Írj a szerkesztőnek, ha hibát találsz. Ha normális, felelős szerkesztő akkor megköszöni, hogy szóltál és kijavítja.
8 felhasználónak tetszik:
Holly Keller,
Thora_90,
An_d_a,
Alice-chan,
Lindsay019,
DiscoDiva,
adry1415,
AmyVie
2011. augusztus 30. 13:03
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szia _ToTo_!
http://starity.hu/sztarok/gloria-stuart/
nem tudom,hogy ezzel mi a helyzet,de lassan egy éve nem lett szerkesztve.én szívesen átvenném,ha még nem volt rá jelentkező.
http://starity.hu/sztarok/gloria-stuart/
nem tudom,hogy ezzel mi a helyzet,de lassan egy éve nem lett szerkesztve.én szívesen átvenném,ha még nem volt rá jelentkező.
_ToTo_
2011. augusztus 30. 13:43
http://starity.hu/sztarok/siska-finnuccsi/
Hello
Máár több mint 6 hónapja nincs frissítve Siska, én pedig nagyon szeretném őt szerkeszteni. Ha meg lehetne oldani átraknád hozzám?
Előre is köszi.
Hello
Máár több mint 6 hónapja nincs frissítve Siska, én pedig nagyon szeretném őt szerkeszteni. Ha meg lehetne oldani átraknád hozzám?
_ToTo_
2011. augusztus 30. 15:14
Idézet (Kiyla @ 2011.08.22. 19:47)
Lenne még egy kérésem.Légyszíves Szunai Linda adatlapját csatold át Shenayla-hoz Nyári Alíz adatlapját pedig hozzám.És köszönöm,hogy eddig mindig segítettél nekem

Ez már nem áll.
Idézet (Kiyla @ 2011.08.22. 16:39)
Szia Toto.
Csak egy kérésem lenne.Légyszíves Heidi Mount adatlapját csatold át hozzám.És Arlenis Sosa adatlapját pedig Tengericsillaghoz.Ha ezt nekem megteszed akkor nagyon köszönöm

Csak egy kérésem lenne.Légyszíves Heidi Mount adatlapját csatold át hozzám.És Arlenis Sosa adatlapját pedig Tengericsillaghoz.Ha ezt nekem megteszed akkor nagyon köszönöm
Ez áll.Légyszíves Toto csatold át az adatlapokat
_ToTo_
2011. augusztus 30. 16:36
|
|
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline
|
Szia ToTo/bármelyik moderátor!
Szeretném megkapni Olga Seryabkina és Poppy Montgomerylapját mert nincs szerkesztőjük. Köszönöm!
Szeretném megkapni Olga Seryabkina és Poppy Montgomerylapját mert nincs szerkesztőjük. Köszönöm!
_ToTo_
2011. augusztus 30. 16:44
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Köszönöm szépen Szűcs Gabi adatlapját.
Legkésőbb hétvégére teljesen megszépítem.
_ToTo_
2011. augusztus 30. 17:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Boscorelli @ 2011.08.18. 20:17)
Szia ToTo!
Szeretnék jelentkezni három elhanyagolt kedvenc sztárom szerkesztésére. Hakkinennél és Rebecca Soninál állítólag sűrűn van frissítés, de még életrajz sincsen hónapok óta, én szívesen megcsinálnám, részletesen.
És szeretném elkérni Cseh Laci adatlapját is, mert nagyon rég frissítették, azóta már volt hosszú pályás úszó eb & vb.
Egy hét múlva készen lesz minden, megígérem. Előre is köszönöm szépen.
Illetve a Hamilton & Colin Farrell topikos segítségeidet is nagyon köszönöm itt is
Szeretnék jelentkezni három elhanyagolt kedvenc sztárom szerkesztésére. Hakkinennél és Rebecca Soninál állítólag sűrűn van frissítés, de még életrajz sincsen hónapok óta, én szívesen megcsinálnám, részletesen.
És szeretném elkérni Cseh Laci adatlapját is, mert nagyon rég frissítették, azóta már volt hosszú pályás úszó eb & vb.
Egy hét múlva készen lesz minden, megígérem. Előre is köszönöm szépen.
Illetve a Hamilton & Colin Farrell topikos segítségeidet is nagyon köszönöm itt is
2 lapot átraktam. Rebecca Soni szerkesztőjének írtam egy figyelmeztetést, mert alig egy hónapja készítette a lapjait el. Felhívtam a figyelmét az 1 hónapos szabályra az életrajzokkal kapcsolatban - meglátjuk mit tesz.
Idézet (Shenayla @ 2011.08.18. 20:45)
Szia ToTo, szeretnélek megkérni, hogy csatold Fernando Colunga lapját kriszti145-hez, hozzám pedig Anahít, köszönjük 
Anahi Juanita lapja. Ha ez csere akkor nem értem hogyan.
Idézet (arianagrande26 @ 2011.08.28. 00:36)
Hali!!Megkaphatnám ariana Grande adatlapját???
Ahogy látom ki is van töltve, frissítve is van, így egyelőre én nem tudok segíteni ebben - érdeklődj a szerkesztőnél, hogy adja-e vagy cseréli-e esetleg.
Idézet (Bogi13 @ 2011.08.28. 14:32)
Én még régebben Sebastián Rulli lapja miatt írtam neki, mert sem a filmográfia sincs megcsinálva rendesen, a biográfiához meg csak 2007-ig van írva. Az alapadatok meg elég hiányosan vannak kitöltve (meg pl ez mi, hogy: Születési hely: Argentína,Mexikó?
)
Na mind 1, az a lényeg, hogy még válaszra sem méltatott csak képet cserélt és ezzel elintézte az adatlap szerkesztését.
(Bocsánat, de ezt le kellett írnom.)
Na mind 1, az a lényeg, hogy még válaszra sem méltatott csak képet cserélt és ezzel elintézte az adatlap szerkesztését.
(Bocsánat, de ezt le kellett írnom.)
Idézet (Lady Suzy @ 2011.08.28. 17:31)
Nicole Linkletter életrajza elég érdekes. Korábban nem volt neki, ezért írtam a szerkesztőjének, hogy ha már nem tart rá igényt, én elvállalnám a lapot, ha pedig még szüksége van rá, írjon neki egy életrajzot. Valamit szerkesztgetett rajta, ahogy így elnézem Wikipédiáról bemásolta a fordítóba, onnan meg ide. Szóval, ha lehetséges, én szívesen elvállalnám a lapot. 
Írtam neki, hogy pótolja és javítsa a hibákat - meglátjuk mi történik.
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.28. 16:07)
Én sem értem ezt a módit. Ha valaki elkér egy adatlapot, mert szívesen szerkesztené, akkor miért cseréli el vagy mond le róla akár már két nap után is? Én egy éve vagyok tag, és még soha egy adatlapomról nem mondtam le, és nem is cserélgetem őket. Mondjuk nincs is sok adatlapom, de akiket szerkesztek, azok fontosak számomra. A legtöbb ráadásul bizalmi adatlap, olyanoktól kaptam, akiknek nem szeretnék csalódást okozni, úgyhogy akkor se cserélném el ezeket, ha történetesen késztetést éreznék rá. Egyesek tanúsíthatnának némi tiszteletet. Persze nem az adatlapokon múlik az élet, de ez egy netes fórum és a fórumhasználatnak is megvannak a maga szabályai.
Majd kitalálok valamit, mert szerintem sem állapot ez így. Vannak ötleteim, de ezt a többiekkel is meg kell beszélni majd.
Idézet (Empress @ 2011.08.28. 16:45)
http://starity.hu/sztarok/carla-peterson/
ha lehet akkor inkább őt Kevin Spacey helyett.Köszi
ha lehet akkor inkább őt Kevin Spacey helyett.Köszi
Nem telt le még a 6 hónap.
Idézet (Abby_666 @ 2011.08.28. 16:54)
egész alakos a profilképe
Mert sajnos nem nagyon van róla kép - ilyenkor elnézzük amíg nincs jobb.
Idézet (sepp93 @ 2011.08.30. 11:40)
Sziasztok!
~
~
Írhatsz ide is és kijavítom ami hibás. A kért lap közben pedig frissítve lett.
2011. augusztus 30. 17:07
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Szia ToTo!
Nem fogsz örülni neki, de szeretnélek megkérni, hogy tedd vissza Matthew Settle adatlapját CandUs-hoz, mert miután írtam ide a topikba, szóltak, hogy előbb a szerkesztőjének kellene szólnom, mert aktív tag. Írtam neki és azt mondta, hogy nem szeretne megvállni az adatlaptól.
Bocsánat, hogy ennyi gondod van velem. Tényleg sajnálom
Nem fogsz örülni neki, de szeretnélek megkérni, hogy tedd vissza Matthew Settle adatlapját CandUs-hoz, mert miután írtam ide a topikba, szóltak, hogy előbb a szerkesztőjének kellene szólnom, mert aktív tag. Írtam neki és azt mondta, hogy nem szeretne megvállni az adatlaptól.
joe_r
2011. augusztus 30. 17:12
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet (mikeyla @ 2011.08.30. 17:07)
Szia ToTo!
Visszaraktam a lapot.
Maga lenne a csoda, ha csak ennyi bajunk lenne, mint ide-oda pakolni a lapokat.
adry1415
2011. augusztus 30. 17:13
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Idézet (joe_r @ 2011.08.30. 17:12)
Visszaraktam a lapot.
Köszönöm
2011. augusztus 30. 17:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Köszönöm a kedvenc énekesemet, Ronan Keating-et!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.