aztán fogta magát és kigombolt inggel ment breakelni meg robottáncolni
Harry visszafogta magát a randalírozásban
2011. május 04. 14:44
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
ajj, ez a kis hülyee
de szeretem! amúgy még olyanokat is mondott, hogy sajnálja Kate-t, mert nem a jóképű herceget választotta, de azért örül, hogy bekerült a családba, mert olyan formás lábai vannak
de azért a végére odatette, hogy Diana nagyon büszke lenne hozzá
ez a gyerek, áááá (L)
2011. május 04. 15:09
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Hát ez hülye.XD ezért imáádom. szokimondó, meg még szexi is, és nem buzi:D pazar összeállítás
2011. május 04. 17:06
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Nagyon birom őt, iszonyatosan vicces és jófej! Ő visz színt a családba. Amúgy összeillene Kate hugával.
És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a bátyja!
<3
És szerintem sokkal jobban néz ki, mint a bátyja!
2011. május 04. 18:44
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Lol.
Ez kész
De am nem is csodálom h berúgnak meg ilyenek , mert a királyi világ az elég zárt és szegényeknek az idegeik meg minden...
2011. május 04. 19:37
|
|
cukorfalat O_Oúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 109387 offline
|
rockqueen egyet értek!
2011. május 05. 15:36
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Nagyon bírom, biztos jó fej
"A bátynál a biztosítékot azonban, ha ezek még nem verték ki, akkor az biztosan, amikor öccse említést tett arról, hogy az idősebb testvér szereti magát alsónadrágban mutogatni pólós társainak."
na ezt nem is gondoltam volna
"A bátynál a biztosítékot azonban, ha ezek még nem verték ki, akkor az biztosan, amikor öccse említést tett arról, hogy az idősebb testvér szereti magát alsónadrágban mutogatni pólós társainak."
na ezt nem is gondoltam volna
2011. május 13. 20:09
|
|
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 offline
|
tipikus kistesó
nem normális, de nagyon bírom
lol
2011. június 17. 08:33
Ez nagyon hülye xD "melyből nem hagyhatta ki, hogy ugyan csak egy hetet töltött a seregben, szerinte mégis Rambónak képzeli magát emiatt"
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: