II. Erzsébet, angol királynő a királyi esküvőt követő fogadáson – melyet ő rendezett–, nem volt jelen, s ennek korábbi nyomós okai voltak unokája, Harry személyében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry visszafogta magát a randalírozásban
2011. május 03. 17:15
2011. május 03. 17:22
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
cuki pofa xD
2011. május 03. 17:25
Olyan kis édes.
Imádom. Harry a legjobb.
És imádom hogy ilyen kis gonoszkaaa. xD
Sztem én is ki készítem Erzsbet királynét. XD
Imádom. Harry a legjobb.
És imádom hogy ilyen kis gonoszkaaa. xD
Sztem én is ki készítem Erzsbet királynét. XD
2011. május 03. 17:26
Akkor Harry részéről nem az a viselkedős este volt az aznapi.
2011. május 03. 17:34
Egész életét teljes szigorba kellene leélnie, most miért ne nézhetnénk el ezt tőle? Egyébként meg nem is olyan rossz, hogy ezt csinálja, legalább nem lesz minta. Nekem sokkal szimpatikusabbnak tűnik így.. Bár Vilmos is szimpatikusnak tűnik. Egyikőjükben ez a jó, a másikban az.
1 felhasználónak tetszik:
RoyalGirl
2011. május 03. 17:37
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
Hát ja úgy tűnik azt képzeli, hogy ő szarta a spanyol viaszt, de amúgy egy családi eseményen szerintem tök természetes az ilyen sztorizgatós részek még akkor is ha csak kékvérűek vannak ott. Gondoljatok bele titeket hányszor hoztak már kellemetlen helyzetbe pl. a szűlők társaságban, mert engem már tusatszor még ha nem is direkt tették ezt!!!!
Katenek meg ideje megtudni férje sötét mutogatós titkait, bár lehet hogy ő ezt nem bánja!!XDXDXD
2011. május 03. 17:46
A fogadás jól zárult, hiszen a palota még mindig áll, és úgy tűnik jelentősebb károkat nem szenevedett el.
2011. május 03. 17:48
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Esmenttel értek egyet, nem könnyű hercegként felnőni. Nekem egyébként szimpatikusabb, mint William. Legalább nem hazudtolja meg magát és van saját véleménye.
2011. május 03. 17:49
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
ez a srác annyira gáz.
2011. május 03. 17:50
Bíro ma közvetlenségét. Legalább nyitott és nem olyan formális mint atöbbi márványképű királyi sarj
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.