Mark Ruffalo gyászol
2011. május 03. 14:34
Idézet (Bella99 @ 2011.05.03. 14:27)
Cynthia: Képzeld el, ez teljesen normális az is az lett vna ha egy halat gyászol.. gondolom te még nem voltél ilyen helyzetben . szal nem is értheted!
Én is elég komikusnak tartom a helyzetet - elhiszem, hogy állatok, és szeretet és kötődés, de hiába volt nálunk is több tucat baromfi, valahogy sosem tudtam rájuk másként gondolni, mint egyszer állat, egyszer étel.
1 felhasználónak tetszik:
Kelly
2011. május 03. 15:20
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
szegény csirkék !
2011. május 03. 16:08
Idézet (yamee @ 2011.05.03. 15:06)
Szegény, bele ne haljon... -.-
Igen, mondja az aki még egyetlen számára fontos állatot sem vesztett el. Meg tud őrjíteni, ha az emberek nem tudnak együtt érezni a másikkal.
Egyébként pár hónapja engem is elért egy ilyen tragédia, persze az nem csirkével történt.
Kelly
2011. május 03. 16:27
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Sajnálom szegényt, viszont szerintem sokan félreértik a helyzetet. Nem gyászolja a csirkéket, hanem bűntudata van, mert az egész éppen akkor történt, amikor nem volt otthon, és lehet ha ott lett volna másként alakul. Attól, hogy csak csirkék, ők is ugyan úgy szenvedtek odabent. Ez engem is elszomorítana. Azt meg oké, tényleg elismerem, hogy egy csirkéhez nem lehet olyan szinten kötődni, mint mondjuk egy kutyához, vagy macskához, de igen is lehet szeretni őket. Régen nekünk is volt egy kakasunk, aki a kezemből evett, és hihetetlenül szelíd volt. És bármily hihetetlen én is nagyon sajnáltam amikor elpusztult. Szóval nem értem azt itt lévő emberek többségét
2011. május 03. 19:17
A csirke is épp ugyanolyan fontos állat mint egy kutya vagy macska.Őket is lehet szeretni.Épp ezért teljes mértékben megértem őt,igazán rossz érzés lehet ha a kedvenced elveszted úgy hogy nem tudtál rajta segíteni. Mások szerint ezek csak csirkék,de van akinek sokat jelentenek,egyáltalán nem meglepő és végképp nem elítélendő.
itsmedemz
2011. május 04. 11:31
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Na most ezen jót röhögtem
Mondjuk ez a csirkebarátság olyan Jamie Oliver-es
Na de komolyra fordítva a szót, rendes tőle, hogy ilyen nagy állatbarát és szívás, hogy még szobrot sem nyert, bár szerintem, ha nyert is volna, akkor sem érezné magát jobban és még a szobrot is elátkozná
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.