Katy Perry elénekelte a Fridayt
2011. május 03. 16:08
Számomra ez a dal csak Rebeccához köthető, mint ahogy életem legrosszabb három perce is.
Nem tudom, hova lett az emberek hallása, mert akit én ismerek az mind utálja, de úgy látszik, Amerikában a kacsahangra vevők.
Nem tudom, hova lett az emberek hallása, mert akit én ismerek az mind utálja, de úgy látszik, Amerikában a kacsahangra vevők.
2011. május 03. 16:51
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
fújjjj ezt akárki is énekli rettenetes
2011. május 03. 17:09
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
ez nagyon rosssz!!!
2011. május 03. 17:09
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
katy mit nem énekelt még a koncertjén ? 
sokan ki vannak borulva rebecca miatt ...a dal nem alegrosszabb a világon ..igaz h nincs jó hangja ..de ha nem akarom nem nézem meg
sokan ki vannak borulva rebecca miatt ...a dal nem alegrosszabb a világon ..igaz h nincs jó hangja ..de ha nem akarom nem nézem meg
2011. május 03. 17:16
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
nem veszitek észre h KIPARODIZÁLTA??? nézzétek már meg alaposabban azt a videót xDD én sírva röhögtem, HAJRÁ KATY!!! ő csak az utálói klubba lépett be, és megaázta a csajt, aki írta ezt a cikket, annak eléggé rosszak a forrásai, vagy Rebecca rajongó, de az eredeti cikkben az van h ez egy paródia...
2011. május 03. 17:16
eredetinél valamennyivel jobb....de ez a szám senki szájából se lesz tökéletes,Egyszerűen BORZALMAS!!!UTÁLOM...
2011. május 03. 17:20
|
|
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline
|
http://neon.hu/zene/katy-perry-jol-lealazta-rebecca-blacket-219762/ ezt olvassátok el!
2011. május 03. 17:54
Ez nagyon komoly! Legalább az eredetinél jobb, de annál sem sokkal
2011. május 03. 18:51
|
|
Szöszy.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 133786 offline
|
hát én nem így olvastam
Katy Perry kiparodizálta a fiatal énekesnőt: Melbourne-ben rendezett koncertjén Katy Perry ahhoz a dalhoz nyúlt, ami nemrégiben vált hírhedtté a világhálón. Rebecca Black Friday című számát pár nap alatt milliók látták és hihetetlen gyorsan a világ legrosszabb dalának nyilvánították. Katy koncertjén elénekelt ebből a dalból pár sort Black kisasszony nem túl nagy örömére.
sztem ez hihetőbb...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: