Hamarosan megrendezésre kerül az 56. Eurovíziós Dalfesztivál, melynek idén Düsseldorf ad otthont. Ismét nagy felhajtás övezi a dalversenyt és előkészületeit, munkás kezek és álmatlan éjszakák jellemzik a mostani napokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közeleg a 2011-es Eurovíziós Dalverseny
2011. május 02. 16:09
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
2011. május 02. 16:14
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
biztos jó lesz mindenki
2011. május 02. 16:30
szerintem is esélyesek vagyunk. Jó lenne megnyerni...
2011. május 02. 16:30
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Ahh, látom valahogy felszívódott a beágyazott videóm.
Na, mindegy, akit érdekel az meghallgathatja itt az összes versenydalt.
Na, mindegy, akit érdekel az meghallgathatja itt az összes versenydalt.
2011. május 02. 16:36
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
remélem Katival eljutunk valameddig!!
2011. május 02. 16:39
Wolf Kati remek műve nekem egyáltalán nem jött be. A csaj hangja jó, de maga a dal egy amatőr munka. Én személy szerint az angolokat képviselő Blue-nak szurkolok. Mindig is a rajongjuk voltam, ráadásul az Eurovíziós daluk is nálam a lista élén van. Mondjuk azaz Eric csávó sem rossz a Popular dalával, sőt az még kifejezetten tetszik is.
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. május 02. 16:41
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
|
Idézet (prézli @ 2011.05.02. 16:32)
Kati első próbája sajnos kritikán alulira sikeredett. A fogadóirodáknál is 2 helyet csúszott emiatt Magyarország :|
A próbát azért hívják próbának, mert még csak próbálnak.
A másik probléma a táncosokkal volt, csakhogy még nem választották ki a koreográfiát, ezért volt az, hogy majdnem mindig másfélét táncoltak.
Nekem személy szerint csak a vokállal volt gondom és a ruhákkal, de ezeken még tudnak javítani és remélem fognak is.
Mellesleg várom a jó minőségű verziót, mert igazán csak ott van kameramozgás, hang stb...
Szerk.: Itt van jó minőségben!
Na, így már nem is annyira borzasztó. A rossz minőségű videók láttán már olyan hozzászólásokat is olvastam az oikotimes-on, hogy még a portugáloknak is több esélyük van, mint nekünk.
Nincs mit tenni, irigyek az emberek.
2011. május 02. 17:08
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Kati próbája tökéletesre sikerült
Tudtam, hogy benne nem csalódunk
Csak az a baj, hogy a sok rossz minőségű videó miatt, sokan egyből azt gondolják, rossz hangja van! Pedig ez nem igaz! Gyönyörűen énekelt, a többi meg majd a versenyre kialakul. Nem véletlenül nevezik a próbát, próbának. Hajrá Kati!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.