Justin Bieber már készíti új albumát
2011. május 02. 21:54
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
nem tom elképzelni hogy soksk miért utálja Justin Biebert, egy antibelieber elmagyarázná?
2011. május 03. 18:36
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ohh istenem... miért kell megint ekkora felhajtás? Ugyis lesz albuma, akár akarjátok, akár nem... szerintem tök felesleges telepakolni az oldalt "NEE" feliratokkal... én öszíntén várom már mi sül ki ebből a 'nagyfiú vagyok' dologból
... és már úgyis untam a régi számai... szóval: Hajrá!
2011. május 03. 18:39
Jajj de jó végre! Ezt várom már mióta egyszerűen imádom a Horror-t, És higgyétek el nekem ennél nincs ijesztőbb ez a folytonos fülsüketítő éles hangzás mintha nyúznának valakit! .... Ráadásul még a kinézete is akárcsak egy héthetes vizihulla és az a szőrcsomó a fején, éppen emészti az agyát..
GYerekek ennél nincs jobb trauma...
GYerekek ennél nincs jobb trauma...
2011. május 04. 22:38
|
|
Stafi7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 145392 offline
|
Heetella, nagyon igazd van és szerintem justin bieber hasonmása rbecca black, nem lehet eldönteni, mikor láttam a friday videoklippet azt hittem, hogy ez csak poénkodás, de miután azt mondták, hogy albuma is lesz,
Na akkor kaptam röhögő görcsöt :S
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 06. 12:41
Idézet (rachella @ 2011.05.04. 18:06)
Rebecca Black vagy Justin Bieber a rosszabb? ezen gondolkozok egy ideje...
Egy kicsit késhetne az az album. Mondjuk egy jó 50 évet!
Egy kicsit késhetne az az album. Mondjuk egy jó 50 évet!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.