Harry Potter: Itt az utolsó rész előzetese!
2011. május 03. 10:31
jajj már erre is kiváncsi vagyok
D nekem az összes része tetszett
hamar eljön július 15 meg az utána lévő 1 hét xdxd
2011. május 03. 10:38
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
nem hal meg.. a könyvben úgy van h 17 évvel később az uccsó fejezetben ő maga viszi ki a vörös csajjal /Ginny?/ Ron tesója..nah szal a közös gyerekeiket viszik ki a vasútállomásra.
de mondjuk ami van a könyvben..
de mondjuk ami van a könyvben..
2011. május 03. 12:45
NEM a kedvencem, bár ki tudja?! Lehet hogy megnézem
2011. május 03. 13:48
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
én is olvastam a könyvet, és rohadtul nem hal meg... sajnos
2011. május 03. 14:17
Yuyy de jó már várom a 7. rész első felét már láttam a moziban remélem ezt is megtudom nézni
:D
2011. május 03. 19:16
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Annyira nehéz elhinni, hogy néhány hónap, és vége. Az én korosztályom, plusz egy kicsivel idősebbek-fiatalok, sokan a Harry Potterrel nőttek fel, és most egyszer csak vége lesz. Nincs több könyv, nincs több film, nincsenek több kalandok, Voldemort, Harry, Ron, Hermione. Mindennek vége lesz nyáron.
Annyira hihetetlen érzés tölt el... velük nőttünk fel, és a gyerekkorunk egy fontos fejezete fog lezárulni, mikor az utolsó film is bekerül a mozikba. A könyvsorozat utolsó kötete ugyan már elég régen megjelent, legalább a filmekben volt reményünk, hogy valamennyire tovább élvezhetjük még a kalandot. De most ennek is vége lesz...
Nem akarom. De nem tehetünk ellene.
(off: örülnék, ha olyanok nem írnának ide szarozó megjegyzéseket, akik csak a filmeket látták. a filmeket lehet szidni, de a sztorit nem, ha nem olvastad a könyveket. köszöntem.)
Annyira hihetetlen érzés tölt el... velük nőttünk fel, és a gyerekkorunk egy fontos fejezete fog lezárulni, mikor az utolsó film is bekerül a mozikba. A könyvsorozat utolsó kötete ugyan már elég régen megjelent, legalább a filmekben volt reményünk, hogy valamennyire tovább élvezhetjük még a kalandot. De most ennek is vége lesz...
Nem akarom. De nem tehetünk ellene.
(off: örülnék, ha olyanok nem írnának ide szarozó megjegyzéseket, akik csak a filmeket látták. a filmeket lehet szidni, de a sztorit nem, ha nem olvastad a könyveket. köszöntem.)
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. május 04. 16:28
|
|
nextpunkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 27 Azonosító: 115148 offline
|
látványra tuti olyan lesz, hogy besza-behu, de félek hogy nagyon elviszik a történetet másfelé... az utolsó könyv tényleg egy igazi mestermű a Harry Potter világot tekintve, kár lenne tönkretenni úgy, mint a 6. filmet. remélem minden úgy lesz, ahogy lennie kell, és nem csalódok majd benne.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.