Adam a rajongói hatására vált meg szakállától
2011. május 02. 20:46
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Sokkal jobb szakáll nélkül
2011. május 02. 22:06
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Idézet (Szöszy. @ 2011.05.02. 22:00)
Szakáll nélkül sokkal jobban néz ki! <3
Szerintem is!
2011. május 02. 22:50
Nem vagyok rajongó, de az a szakáll tényleg borzalmas. Valószínűleg azért, amit itt előttem elhangoztattak páran: nem illik a sminkhez. (A kép sem túl jó... erősek a kontrasztok is.) Mellesleg egy csöppet mintha öregítené is. XD
2011. május 03. 10:28
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Szerintem jól döntött, nem illett az arcához az az arcszőrzet, amúgy meg a felnőttség nem azon múlik van-e szakálla, hanem a viselkedéséből, a hozzáállásától és jelenesetben a zenéjéből.
2011. május 03. 14:23
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nagyon gáz volt ezzel a szakállal... jól tette h megszabadult tőle... de ki tudja ha nem lennének a rajongók akk lehet h még most is ezt a hülye szakállat hordani :_:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: