VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 01. 22:22
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
hát én innentől kezdve nem nézem a vv-t,már csak Anikó volt az egyetlen akit szerettem,de így már senki normális nem maradt bent,és hiába írják sokan,hogy Ani kétszínű,meg napraforgó,mert Éva sokkal kétszínűbb,mert rengeteg olyan példa volt amikor valakit kibeszélt és azt nem mondta a szemébe,sőt a másiknak nagyon sokszor a szépet mutatta,utána meg jól kibeszélte,hát ennyit Éváról,Alekoszról meg jobb nem is beszélni,az okoskodása az idegeimre megy,Jerzy meg...ő Jerzy:P
2011. május 01. 22:22
Huhh megkönnyebbültem!
Hajrá Éva, már rendesen izgultam, pedig nem szoktam. Igazából Nem volt nagyobb bajom Ani-val, de azért nem oda való. Éva a show! Már hiányoltam a fetrengést, és voiláá!
2011. május 01. 22:23
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Utálom azt az alkoholistát, semmivel sem több mint Ani, sőőőt.. még rosszabb. Nemhiszem h töbre tartják az emberek ezt a dögöt..
De mind1 mert Anikó, szeretünk!! =) <333
De mind1 mert Anikó, szeretünk!! =) <333
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 01. 22:29
áhh nem tudom abbahagyni a beszédet. Most megint kezdődik az, hogy fúú ez csalás volt. Azért az milyen érdekes már, hogy csak az ANikó pártiak mondják ezt. Méghogy csalás.
Éva egyéniség, ANikó meg csak fut minden pasi után, most is azon csodálkoztam, hogy a Jerzy-re nem mászott rá, (habár már kezdődött az a "de zavarban vagyok" stádiuma..
Mindenesetre HAJRÁÁ ÉVAA!
Éva egyéniség, ANikó meg csak fut minden pasi után, most is azon csodálkoztam, hogy a Jerzy-re nem mászott rá, (habár már kezdődött az a "de zavarban vagyok" stádiuma..
Mindenesetre HAJRÁÁ ÉVAA!
2011. május 01. 22:32
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Dianna @ 2011.05.01. 22:20)
Már megint ez az alkoholista szöveg..
Néhány ember itt rettentő szánalmas. Ha Évi alkoholista, akkor Anikó meg egy prosti, mivel 4 férfival is kikezdett a villában. Mindennek két oldala van.
Hajrá Évi!
Hajrá Évi!
Prosti az, aki pénzért d.g
2011. május 01. 22:36
Idézet (janet7 @ 2011.05.01. 22:32)
Tisztában vagyok a szó jelentésével, de ezzel tudtam a legjobban jellemezni Anikó viselkedését. Vagy szerinted rendben van, hogy egy ember naponta másba szerelmes?
Kedves napraforgó fanatikusok: fogadjátok el, hogy Évi nyert és vergődjetek magatoknak, ne itt fröcsögjetek, hogy ilyen meg olyan csalás volt.
9 felhasználónak tetszik:
dana,
Perlita,
Heetella,
dave095,
Pattii,
Miley-fan09,
miss_areo,
BunnyGirl,
Riri,Avrilfan
2011. május 01. 22:38
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Baukó Éva ----> Bunkó Éva!
Nem örülök,hogy Éva ment vissza!
janet7
2011. május 01. 22:38
Idézet (janet7 @ 2011.05.01. 22:32)
Szerintem szögezzük le a lényeget.Anikó sem egy angyal,nem kell őt ennyire védeni. Nem érzem azt hogy bármiben is jobb lenne Évánál. Éva is ember,ő is hibázhat,nem kell állandóan az alkoholista témát nyomatni mert unalmas és semmi értelme. Mindenki úgy csinál mintha az amit Éva tenne valami...nem is tudom..világot megrengető...teljesen egyedi dolog lenne.Menjetek be néhány szórakozóhelyre,találkoztok még ilyen esettel bőven.Az alkohol mindenkiből mást hoz ki,belőle épp ezt...de a lényeg az hogy el lehet őt fogadni így is,csak meg kell benne látni a jót,mert igen,van benne.
2011. május 01. 22:40
tökmindegy,mert már Éva ment vissza. Személy szerint jobban örültem volna Anikónak,de mostmár mindegy... le van ez már fixálva,az én kedvencem már kiesett,szóval csáá.
2011. május 01. 22:40
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (WhiteAngel @ 2011.05.01. 22:38)
Szerintem szögezzük le a lényeget.Anikó sem egy angyal,nem kell őt ennyire védeni. Nem érzem azt hogy bármiben is jobb lenne Évánál. Éva is ember,ő is hibázhat,nem kell állandóan az alkoholista témát nyomatni mert unalmas és semmi értelme. Mindenki úgy csinál mintha az amit Éva tenne valami...nem is tudom..világot megrengető...teljesen egyedi dolog lenne.Menjetek be néhány szórakozóhelyre,találkoztok még ilyen esettel bőven.Az alkohol mindenkiből mást hoz ki,belőle épp ezt...de a lényeg az hogy el lehet őt fogadni így is,csak meg kell benne látni a jót,mert igen,van benne.
Én ezt értem, nem mondtam, hogy Ani angyal, de Éva sem az
Idézet
Tisztában vagyok a szó jelentésével, de ezzel tudtam a legjobban jellemezni Anikó viselkedését. Vagy szerinted rendben van, hogy egy ember naponta másba szerelmes?
Kedves napraforgó fanatikusok: fogadjátok el, hogy Évi nyert és vergődjetek magatoknak, ne itt fröcsögjetek, hogy ilyen meg olyan csalás volt.
Tudtommal nem mindennap volt másba szerelmes. "Szerelmes" max Bécibe meg Olivérbe volt, de én azt sem nevezném annak. Szerintem nem a te dolgod, hogy ő kibe szerelmes és a prostik tudtommal (de javíts ki, ha tévedek) nem ezt csinálják.
Ha te "fröcsöghetsz", hogy de jó hogy kiesett a "prosti", akkor másnak is ugyanúgy joga van hozzá, köszi.
2011. május 01. 22:41
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
átverés.:DDD
2011. május 01. 22:42
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
Mint Gigi párbaján is "véletlen" megmutatták a képeket! Szerintem itt is csalás történt!
Kedves Dianna! Ha te meg más Éva rajongók nem tudjátok elfogadni,hogy mi meg nem örülünk akkor nyaljál sót! És szerinted az rendben van,hogy Éva egy piás,hisztis....ember?
Kedves Dianna! Ha te meg más Éva rajongók nem tudjátok elfogadni,hogy mi meg nem örülünk akkor nyaljál sót! És szerinted az rendben van,hogy Éva egy piás,hisztis....ember?
janet7
2011. május 01. 22:43
Idézet (janet7 @ 2011.05.01. 22:40)
hogy "kikezdett" 4 pasival, ami megint csak nem így van, mert nem kezdett ki egyikőjükkel se.
Akkor te azt minek nevezed, hogy Bécinek és Olivérnek szerelmet vallott, Király L. Norbi száját megismerte közelebbről ráadásul még Juniornak is illette magát..?
8 felhasználónak tetszik:
Heetella,
Perlita,
dave095,
dana,
Miley-fan09,
miss_areo,
BunnyGirl,
Riri,Avrilfan
2011. május 01. 22:44
|
janet7 |
|
Idézet (Dianna @ 2011.05.01. 22:43)
Akkor te azt minek nevezed, hogy Bécinek és Olivérnek szerelmet vallott, Király L. Norbi száját megismerte közelebbről ráadásul még Juniornak is illette magát..? 
A kikezdés számomra nem azt jelenti, hogy szerelmet vall nekik, de örülök, hogy te ilyen jól tudod ezeket a dolgokat. Juniorral meg semmi nem volt, de jó mindenbe belemagyarázni, hogy vele is kikezdett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.