VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 01. 22:09
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.01. 22:06)
dana! Lehet, h nem, viszont érdekes, amit az RTL csinál! Eléggé elgondolkodtató, h manipulálják az embereket, és kizártnak tartom, h az, aki hisztizik, és részegre issza magát, ennyire kedvelik az emberek. A múltkor már kiesett volna, de akk is csaltak. Ennyit az RTLről.
Csak azt lehet manipulálni, aki hagyja magát! Mellesleg többször is megmutatták az állást, belehúzhattak volna az Anikó pártiak is!
2011. május 01. 22:10
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.01. 22:07)
White_Angel! Az elején volt annyi 
Az elején is de mielőtt kijött volna hogy 49-51% azelőtt megint 50-50% volt.Tudom,az egészet végignéztem. Én még mindig úgy gondolom hogy nem volt ez bunda,Éva nyert és ezt el kell fogadni. Ha kicsit jobban megnéznétek azt a lányt,észrevennétek hogy nem rossz ember ő.Mindenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai is és ettől vagyunk igazán emberek. Én így fogadtam el őt ahogy van,és drukkolok neki és Alekosznak is.
2011. május 01. 22:12
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Amúgy nekem van egy olyan elméletem, miszerint a Gigis párbajnál is sokkal többel vezetett Éva, csak azért fogták vissza a szavazatokat hogy nagyobb legyen a feszkó... most is volt vagy 65%-a szerintem, de hogy izgibb legyen naná hogy 50%-50%
Mindegy, ígyis-úgyis visszament.
2011. május 01. 22:12
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Eva megerdemelte, csa Napraforgo..
2011. május 01. 22:14
dana! Ez a másik duma, amivel az Alek-éva fanok jönnek.(Y) De a lényeg: a ti kedvenceitek bent maradtak, szóval hajrá nektek a fináléba: csak aztán tudjátok eldönteni, kire szavaztok.
WhiteAngel! Sztem megjátsza magát.
A csalás meg... az RTLnél már állandó.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 01. 22:15
Idézet (Milesss @ 2011.05.01. 22:11)
És íme, megint a pia/ alkohol nyert -.-"
Már megint ez...nem ő az egyetlen ilyen,sokan vannak a világban csak őket nem látni a tv-ben. Én nem mondom hogy kedvelni kell ezt a lányt,de nem kell őt folyamatosan támadni sem.
2011. május 01. 22:16
|
|
édriennмιѕѕ ƒαѕнισηιѕтα ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
ezazzzzzz:D:D:D
gyerekek, hát wgy olyan ember jutot vissza, aki tényleg minden követ megmozgatott annak érdekében h a fináléig jusson:D megérdemli, mert egy olyan erős EGYÉNISÉG, ami sajnos aniban csöppet sem található meg...
megjátszotta magát a csaj, hát állandóan bőgött, de am meg rosszkislány mi xdxd
haggyuk márxd ÉVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!IMÁÁÁÁDLAK ÉVII:d
gyerekek, hát wgy olyan ember jutot vissza, aki tényleg minden követ megmozgatott annak érdekében h a fináléig jusson:D megérdemli, mert egy olyan erős EGYÉNISÉG, ami sajnos aniban csöppet sem található meg...
megjátszotta magát a csaj, hát állandóan bőgött, de am meg rosszkislány mi xdxd
haggyuk márxd ÉVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!IMÁÁÁÁDLAK ÉVII:d
2011. május 01. 22:17
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Ani
Nagyon sajnálom, sokkal jobban megérdemelte volna a finálét, mint Éva. Remélem a fináléban Jerzy legyőzi őt. Úristen de utálom ezt a nőt! Tovább nem is nézem a műsort, csak a finálét, hogy lássam Éva fejét, amikor a 3. helyen végez!
2011. május 01. 22:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 1249 Csatolások: 2089 Azonosító: 126693 offline
|
am meg jöhet bárki azzal, h Évi-t Alek rajongói juttaták vissza...de teljesen mind1, mert Anit-ra is a Béci Gigi-Zsóóófikaxd kampány rajongói szavaztak...xd
2011. május 01. 22:19
|
|
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.01. 22:14)
dana! Ez a másik duma, amivel az Alek-éva fanok jönnek.(Y) De a lényeg: a ti kedvenceitek bent maradtak, szóval hajrá nektek a fináléba: csak aztán tudjátok eldönteni, kire szavaztok.
Köszönöm szépen, már benn vannak a fináléban. A döntésképességemmel semmi baj, nem hiszem, hogy nagyon gondolkoznom kéne rajta.
2011. május 01. 22:19
|
|
|
Idézet (Tjaaash @ 2011.05.01. 22:17)
Ani
Nagyon sajnálom, sokkal jobban megérdemelte volna a finálét, mint Éva. Remélem a fináléban Jerzy legyőzi őt. Úristen de utálom ezt a nőt! Tovább nem is nézem a műsort, csak a finálét, hogy lássam Éva fejét, amikor a 3. helyen végez! 
Na látod, legalább azt látod majd..azt' röhöghetsz is..csak hogy a kedves Ani még eddig se jutott el...
2011. május 01. 22:20
Már megint ez az alkoholista szöveg..
Néhány ember itt rettentő szánalmas. Ha Évi alkoholista, akkor Anikó meg egy prosti, mivel 4 férfival is kikezdett a villában. Mindennek két oldala van.
Hajrá Évi!
Hajrá Évi!
9 felhasználónak tetszik:
dave095,
Heetella,
dana,
börnics,
Pattii,
Miley-fan09,
miss_areo,
BunnyGirl,
Riri,Avrilfan
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.