VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 09. 19:55
Idézet (Ncskcsk @ 2011.05.09. 00:19)
az a sárga záptojás ruha, hát ez szörnyű volt... ízlése sincs ennek a nőnek, komolyan..
Szerintem öltöztetik őket. Nem a saját ruhájukat veszik fel. Egyébként az a ruha nem olyan szörnyű.
2011. május 12. 14:49
|
|
gracielitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 124016 offline
|
anikónak kellet volna vissza mennie ... ő sokkal jobban meg érdemelte volna 2 ani sokkal szebb és csinibb is mint az éva... évának szerintem be se kellet volna kerülnie ebbe a játékba de ha már igy alakult akkor szerintem az elején ki kellet volna ejteni..
2011. május 12. 23:23
ez szerintem megint kamu volt,mert azt hitték a műsor készítői,hogy az emberek hülyék és,hogy nem tűnik majd fel nekik,hogy a képeket megcserélték és éva is mondta anikónak,amikor még nem voltam az arcok megmutatva,csak a százalékok,hogy "TE MÉSZ VISSZA,ANI" ÉS AZTÁN VOLT MEGLEPI...
2011. május 15. 13:16
|
|
fruzsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 144680 offline
|
hát pedig anikó sokkal jobb volt:D
2011. május 15. 17:13
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Anit jobb volt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: