VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 03. 18:05
|
|
Nati88visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 131012 offline
|
Amúgy ez az egész csak meg van tervezve, mert este 10 órakor lett vége, és a következő napi Blikkbe meg már benne volt... Amúgy meg nem örülök, hogy Éva ment vissza!!! Az egy paraszt én szavaztam is Anikóra -,-
2011. május 03. 18:12
Nati88! Örülök, h egyetértesz, de ne legyél ennyire naív, h szavazol! 
Én se szavazok jó ideje már,mivel tudom, h felesleges.
Én se szavazok jó ideje már,mivel tudom, h felesleges.
2011. május 03. 18:40
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Thora_90 egyetértek veled:)
én se csípem annyira Jerzyt de neki szurkolok mert ő tényleg megérdemli! Sokan azt mondják h 5 hónap alatt nem csinált semmit, de mit kellett volna csináljon? Azt amit Éva meg Alek hogy röhögtetük magukat: egyszer jóba vannak egyszer utálják egymást azt Éva meg ment sírni Anikónak aki ellentétben Évával mellette volt akkor.
A párbaj végén meg Éva elkezdi Anikónak hogy szeretlek. Mi ez már? :S
én se csípem annyira Jerzyt de neki szurkolok mert ő tényleg megérdemli! Sokan azt mondják h 5 hónap alatt nem csinált semmit, de mit kellett volna csináljon? Azt amit Éva meg Alek hogy röhögtetük magukat: egyszer jóba vannak egyszer utálják egymást azt Éva meg ment sírni Anikónak aki ellentétben Évával mellette volt akkor.
A párbaj végén meg Éva elkezdi Anikónak hogy szeretlek. Mi ez már? :S
2011. május 04. 15:18
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
sajnos nyert x) és még a Rácz testvérek játszották meg magukat
akkor mi volt az h Éva azt mondta h szeretlek Anikó... lol xD ne akarjon már jó színben feltűnni
nem áll jól neki, azt mondta Alekoszon kívül senki se érdekli...
SZÁNALMAS EGY NŐ!
SZÁNALMAS EGY NŐ!
2011. május 05. 12:01
|
csibe31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 150597 offline
|
Nem hiszem el, hogy egy országnak egy olyan celebre van szüksége, aki iszik, bagózik, nem tud főzni, nem takarít és köpköd. Ez hihetetlen!
Ezenkívül mindenkit kibeszél a háta mögött. Ennyire szimpatikus az embereknek az, hogy egy nő arcon köp valakit? Ráadásul nyilvánosan? Szánalmas!!!!!!
Ezenkívül mindenkit kibeszél a háta mögött. Ennyire szimpatikus az embereknek az, hogy egy nő arcon köp valakit? Ráadásul nyilvánosan? Szánalmas!!!!!!
2011. május 05. 15:31
|
|
Camilavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 141170 offline
|
Én Aninak szurkoltam:)Lehet hogy az elején nyafogott de a végére összeszedte magát.Évának semmi esélye a győzelemre mert most is az Alekosz rajongók juttatták vissza.Nem hiszem hogy a fináléban a szavazatok megoszlanak hanem mindenki hagyja Évát és Alekra szavaz.
2011. május 05. 18:00
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
prézli szerintem más műsort nézünk.
Holly Keller ott a pont!
Emberek, térjetek már észhez!Nem lehetne egy vitát normális keretek közt, trágár szavak nélkül megoldani?Mert szerintem lehetne.Vannak itt olyan emberek akik ezen fel tudják húzni magukat, és egymásnak esni, tulajdonképpen a semmiért?Mert gyerekek, a semmiért veszekedtek.Mindenki másképp látja, győzködni meg felesleges egymást.De egy ilyen retek műsorért vitázni egyenesen szánalmas.Volt úgy hogy én is keveredtem ilyen konfliktusba a VV miatt, de rájöttem hogy semmi értelme.Az alkoholizmus fogalmáról pedig vitázhatnátok még egy jó darabig, közös nevezőre úgysem fogtok jutni.Nyilván akik Éva pártiak, azoknak Éva nem alkoholista, de akik ellene vannak azok ezzel támadják az imádókat, és Évát is.Aki pedig személyeskedni akar, az ne itt tegye, privátban az egymással való problémáitokat nyugodt szívvel megoldhatjátok, ott nincs megtiltva
Holly Keller ott a pont!
Emberek, térjetek már észhez!Nem lehetne egy vitát normális keretek közt, trágár szavak nélkül megoldani?Mert szerintem lehetne.Vannak itt olyan emberek akik ezen fel tudják húzni magukat, és egymásnak esni, tulajdonképpen a semmiért?Mert gyerekek, a semmiért veszekedtek.Mindenki másképp látja, győzködni meg felesleges egymást.De egy ilyen retek műsorért vitázni egyenesen szánalmas.Volt úgy hogy én is keveredtem ilyen konfliktusba a VV miatt, de rájöttem hogy semmi értelme.Az alkoholizmus fogalmáról pedig vitázhatnátok még egy jó darabig, közös nevezőre úgysem fogtok jutni.Nyilván akik Éva pártiak, azoknak Éva nem alkoholista, de akik ellene vannak azok ezzel támadják az imádókat, és Évát is.Aki pedig személyeskedni akar, az ne itt tegye, privátban az egymással való problémáitokat nyugodt szívvel megoldhatjátok, ott nincs megtiltva
2011. május 05. 18:37
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Nagyon nem örülök hogy Éva ment vissza, én speciel nem vagyok kíváncsi rá.Anikóra sem annyira, de ő nekem sokkal szimpatikusabb mint Éva.Csak más meg a földön fetrengésre meg az ordibálásra vevő-sajnos.
2011. május 05. 19:36
|
|
Dolly-Lolly |
|
moncsancsa999 nem is vagyok, nyugodt legyél
elmondtam a véleményem, hol a probléma?
2011. május 07. 15:21
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.05.05. 18:00)
prézli szerintem más műsort nézünk.
Holly Keller ott a pont!
Holly Keller ott a pont!
Szívemből szóltál.XD Az előző VV-ket én is néztem, bár még akkor elég kicsi voltam, de már akkor rájöttem, hogy egy rakás szemét műsor, és nem érdemes időt pazarolni rá. Számomra felfoghatatlan, hogy tényleg képesek itt az emberek egymásnak esni, holott az egész műsor egy színjáték, egy megrendezett akármi. Valaki lát mondjuk Évából valamit és, ha beszélgetne vele a villán kívül, lehet, hogy megdöbbenne, annyira más.Töri tanárom mesélte pár hete, hogy két tanárnő a suliban majdnem egymás haját tépték a VV miatt. Ha a felnőttek így lealacsonyodnak, akkor mit várjuk a gyerekektől és a fiataloktól?
2011. május 07. 15:27
|
|
Dolly-Lolly |
|
Holly, ott van az igazság xD Személy szerint én is visszasírom, bele is kezdek a Bíbör-cikkek írásába
2011. május 07. 20:13
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Utállak éva!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: