mondjuk én mindkettőjüket szeretem
VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 20:46
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
én személy szerint örülök hogy Éva ment vissza 
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
catgirl: éppen ezaz, hogy SZAVAZTUNK RÁ éppen ezért cserélték meg a képeket mert az Anikó ment volna vissza!
és úgy beszélsz "rólunk" (ugye mi akik Aninak drukkoltunk) mintha hülyék lennénk és nem bírnánk felfogni... de pont h felfogjuk és átlátjuk ezt a dolgot-.-
és úgy beszélsz "rólunk" (ugye mi akik Aninak drukkoltunk) mintha hülyék lennénk és nem bírnánk felfogni... de pont h felfogjuk és átlátjuk ezt a dolgot-.-
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Kelsey @ 2011.05.02. 19:04)
Vicces egyébként, hogy kik vannak bent.
Jerzy: Vicc az egész, olyan, mintha egész végig a szekrények mögött bujkált volna, és most jött elő, és sajnos már nem tudják kitenni a szűrét.
Alekosz és Éva: két elviselhetetlen ember, akinek bűn ennyi pénzt, plusz a többi nyereményt a kezükbe adni.. Jó gyorsan el fogják herdálni.
Aki igazán megérdemelte volna a nyerést, ill. a főnyereményt, már rég kiesett. Sőt, jobbat mondok, be se került a műsorba, sőt nem is jelentkezett rá!
Jerzy: Vicc az egész, olyan, mintha egész végig a szekrények mögött bujkált volna, és most jött elő, és sajnos már nem tudják kitenni a szűrét.
Alekosz és Éva: két elviselhetetlen ember, akinek bűn ennyi pénzt, plusz a többi nyereményt a kezükbe adni.. Jó gyorsan el fogják herdálni.
Aki igazán megérdemelte volna a nyerést, ill. a főnyereményt, már rég kiesett. Sőt, jobbat mondok, be se került a műsorba, sőt nem is jelentkezett rá!
Teljesen egyetértek! Épeszű ember nem jelentkezik ebbe a szánalmas műsorba.
Igazából én nem szeretnék itt veszekedni, mertt anikót sem szeretm, de akkor is egyszerűen nem bírom Évát nézni, ezért sokan utálhatnak, de nem érdekel nekem ez a véleméynem..ennyi
2011. május 02. 20:51
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Anikónak szurkoltam, ha már választani kell valakit. És amit az Éva csinált a párbaj után azok ahogy Balázs nevezi "talajgyakorlatok" nevetségesek voltak :S És azok az emberek maradtak bent a villában akiket nem igazán csipázok
Háát fájó szívvel igaz, de hajrá Alekosz :S
2011. május 02. 20:52
Nos hát ez van.Nem bírtam egyiket sem igazán.Na jó talán Éva kicsit jobb volt,de ez van akkor.
Egyszer úgyis mindenki veszít!
2011. május 02. 22:07
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Annyira nevetséges, hogy emberek esnek egymásnak egy olyan szánalmas műsor miatt, mint a ValóVilág. Komolyan megéri ezért a másikba belekötni, felidegesíteni? Tudok gratulálni, hogy olyan embereknek van itt adatlapjuk, meg olyan embereket istenítetek akik konkrétan SEMMIT! nem tettek le az asztalra. Éva, Alekosz, Jerzy és még konkrétan felsorolhatnám az összes villalakót mit csináltak amivel alkottak valami maradandót amiért megéri így vitába szállni? SEMMIT. Ha Michael Jacksonról vagy olyan emberekről lenne szó akik ÉRTÉKET KÉPVISELNEK akkor vitázzatok ahogy érzitek, de azt is SZEMÉLYESKEDÉS nélkül, mert vicc amit pár ember csinál, hogy átmegy alpári stílusba, és képtelen észérvekkel vitatkozni, arról meg no comment, hogy össze-vissza dobáloztok a prosti, k.rva szavakkal és gőzötik sincs, hogy mit jelent
Mindenkire rámondjátok aki nem szimpatikus, de ezzel saját magatokat járatjátok le. Abba egyébként nem gondoltok bele -azok akik szavaznak-, hogy mennyi pénzt öltök bele, hogy egy számotokra idegen embert tesztek rohadtul gazdaggá, aki SEMMIHEZ sem ért, SEMMIT nem tett le az asztalra, és vannak akik rohadt sokat dolgoznak és kb. fele ennyit nem keresnek..Fele ennyit? A NEGYEDÉT SE! Gratulálok nektek
7 felhasználónak tetszik:
Christo,
raspberry,
Miley-fan09,
Grace Benning,
Twilight6,
cintia0023,
Bogszics
2011. május 02. 22:44
@Pandus, ott a pont!
Szánalmas az az egész, hogy mindenki az eredményen van kiakadva. Párbaj után kész élmény felmenni pl. facebookra is... Miért? Mert lehet röhögni a sok értelmes emberen, akinek a legnagyobb gondja az, hogy ki jutott tovább a ValóVilágban!
Ehhez kapcsolódó értelmes színvonalú műsor a NekedValó is. Sok senki bemegy oda, hogy a buta viselkedéssel egy kis hírnevet szerezzen. Röhejes. Mónika és Balázs show keveréke.
2011. május 03. 01:19
|
|
MeaNO1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 145184 offline
|
Gratulálok Évának!!!DE HAJRÁ ALEKOSZ!!!!!Mellesleg ez az alkoholistázás már kurva unalmas és lejárt lemez,sem Évát sem,Alekot nem láttuk még négykézláb a földön csúszva...akkor miről beszélünk!!!4
2011. május 03. 13:09
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Mindenki csak azzal van hogy bunda.De olyan nehéz el hinni hogy Évát szeretik jobban.Ő komolyabb egyéniség Anikó szürke egér.Szerintem nem volt bunda.Ha Anikó ment volna vissza akkor nem mondanátok hogy bunda volt.Meg jösztök itt azzal hogy nem nézitek tovább a v.v4-et ez senkit sem érdekel.Már felesleges háborognotok.
2011. május 03. 15:45
_ToTo_! Nincs vele bajom, nem vagyunk egyformák, ennyi!
Pandusnak meg igaza van!
valentina villalba! Igaz, senkit nem érdekel, ha vki azzal jön, h nem nézik majd ezután a VV-T, de az se érdekel senkit, mi lesz a VV-sekkel a show után.
Evan! Én a NekedValón nem röhögök, hanem csak szánom a sok barmot, aki nem hagyja, h a másik végigmondjon egy kicseszett mondatot... elnézést, nem bántani akarom az éva-fanokat, de pont ők azok, akik ezt teszik.
Na, ennyi! Szóva hajrá Jerzy, még akk is, ha nem csípem annyira.
Pandusnak meg igaza van!
valentina villalba! Igaz, senkit nem érdekel, ha vki azzal jön, h nem nézik majd ezután a VV-T, de az se érdekel senkit, mi lesz a VV-sekkel a show után.
Evan! Én a NekedValón nem röhögök, hanem csak szánom a sok barmot, aki nem hagyja, h a másik végigmondjon egy kicseszett mondatot... elnézést, nem bántani akarom az éva-fanokat, de pont ők azok, akik ezt teszik.
Na, ennyi! Szóva hajrá Jerzy, még akk is, ha nem csípem annyira.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 03. 16:42
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.05.03. 12:58)
Anikó nem alkoholista? Normálisak vagytok? Többet mutatták a tévében részegen, mint Évát vagy Alekoszt!
És te normális vagy?
2011. május 03. 16:55
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
éva negyedszer is??
azt hittem van annyi eszük a magyaroknak, hogy már nem szavazzák vissza!szerintem éva már elfáradt,nem kicsit...
azt hittem van annyi eszük a magyaroknak, hogy már nem szavazzák vissza!szerintem éva már elfáradt,nem kicsit...
2011. május 03. 17:29
clydesdale teljesen eggyetértek.Már előre megtervezték h Éva Alekosz benne lessz a fináléba.. de h Jerzy... xĐĐ haggyuk má... Éva Gigi párbajnál is miért mutatták meg a képeket?? H lássák éva rajongók h vesztésre áll és szavazzanak rá! -.-" Nem csodálkozom Éva Ani párbajon....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.