VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 19:02
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
AM MEG FIGYELEM! AKI SZERETNÉ LÁTNI,HOGY HOGYAN VETKŐZIK MEZTELENRE AZ ÉVA A BULIKON ÉS ,HOGY MILYEN MÚLTJA VAN AZ KERESSEN RÁ A FACEBOOKON!
2011. május 02. 19:03
|
|
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline
|
PankaaFruit.... ööö... elég vicces, hogy mostanában minden embernek valami rokona a VV-nél dolgozik... NEM? -.-
Érdekes, mert olyan dolgokat is lehetett hallani, hogy az egészet Béci fogja megnyerni, de ez sem lett igaz... Most már mondhatod, hogy Alekosz fog nyerni, mert ez nyilvánvaló mindenki számára, de az Éva-Anikó párbaj NEM volt csalás... Az utóbbi időben az összes párbajról ezt mondják, és ez kezd kicsit szánalmas lenni... -.- Az, hogy megcserélik a képeket egyáltalán nem csalás, mert vele együtt a százalékokat is megcserélték... Akinek nem tetszik, hogy Anikó kiesett magára vessen, miért nem szavazott többet...Mellesleg Éva legalább csinál bent valamit, még ha balhét is... De ott bent az a dolguk. Anikó alig szerepelt, csak most a vége felé. Egyetértek catgirl. én is így voltam ma vele!
Érdekes, mert olyan dolgokat is lehetett hallani, hogy az egészet Béci fogja megnyerni, de ez sem lett igaz... Most már mondhatod, hogy Alekosz fog nyerni, mert ez nyilvánvaló mindenki számára, de az Éva-Anikó párbaj NEM volt csalás... Az utóbbi időben az összes párbajról ezt mondják, és ez kezd kicsit szánalmas lenni... -.- Az, hogy megcserélik a képeket egyáltalán nem csalás, mert vele együtt a százalékokat is megcserélték... Akinek nem tetszik, hogy Anikó kiesett magára vessen, miért nem szavazott többet...Mellesleg Éva legalább csinál bent valamit, még ha balhét is... De ott bent az a dolguk. Anikó alig szerepelt, csak most a vége felé. Egyetértek catgirl. én is így voltam ma vele!
2011. május 02. 19:04
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Vicces egyébként, hogy kik vannak bent.
Jerzy: Vicc az egész, olyan, mintha egész végig a szekrények mögött bujkált volna, és most jött elő, és sajnos már nem tudják kitenni a szűrét.
Alekosz és Éva: két elviselhetetlen ember, akinek bűn ennyi pénzt, plusz a többi nyereményt a kezükbe adni.. Jó gyorsan el fogják herdálni.
Aki igazán megérdemelte volna a nyerést, ill. a főnyereményt, már rég kiesett. Sőt, jobbat mondok, be se került a műsorba, sőt nem is jelentkezett rá!
Jerzy: Vicc az egész, olyan, mintha egész végig a szekrények mögött bujkált volna, és most jött elő, és sajnos már nem tudják kitenni a szűrét.
Alekosz és Éva: két elviselhetetlen ember, akinek bűn ennyi pénzt, plusz a többi nyereményt a kezükbe adni.. Jó gyorsan el fogják herdálni.
Aki igazán megérdemelte volna a nyerést, ill. a főnyereményt, már rég kiesett. Sőt, jobbat mondok, be se került a műsorba, sőt nem is jelentkezett rá!
2011. május 02. 19:09
Erről ennyit... Majd ha megnyeri valamelyik kifordul magából, mert nem tud majd mit kezdeni a pénzel.
2011. május 02. 19:09
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
@nadeeee : Én nem tartom csalásnak,hogy megcserélték a képeket csak azt ,hogy ne viselik el ha nem az menne vissza aki a nagyobb műsort csinálja.és nem hazudok..
2011. május 02. 19:17
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
alig volt csalás
2011. május 02. 19:21
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Ja,és hogy itt megy az oltogatás..nekem nem dolgozik senkim ott..hanem máshonnan tudom
Az meg már legyen az én titkom.Annyit elárulok hogy a százalékok jól voltak...
1 felhasználónak tetszik:
liltoria
2011. május 02. 19:27
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Én tisztára örülök h Éva ment vissza
2011. május 02. 19:56
Utáálom évát!! -.-" Olyan kis szemét láda nemis kezdem sorolni mért mert abba beletelik egy nap.... Anikónak kellett volna vissza mennie!!Igy unalmas lex az egész, sztem nemis fogom nézni ... xĐĐ (kajak : PP)
2011. május 02. 20:00
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Egyetértek PankaaFruit
2011. május 02. 20:06
én akkor jöttem rá, hogy az egész bunda amikor Éva és Gigi párbaj volt, hogy megmutatták a képeket a °% alatt. és ne is besz. JERZY ÉS BÉCI párbajáról. Éva és ANIKÓ párbaja pedig.áá.-hadjuk
MIndenki azt mondja, hogy az rtl-nek nem mindegy e hogy ki nyeri meg....persze mert az rtl.nek jó, ha Évát és ALEKOSZT nézhetik, de hogy JERZY hogy kerül ide
MIndenki azt mondja, hogy az rtl-nek nem mindegy e hogy ki nyeri meg....persze mert az rtl.nek jó, ha Évát és ALEKOSZT nézhetik, de hogy JERZY hogy kerül ide
2011. május 02. 20:38
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
gratula Évának!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.