VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 18:11
|
|
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1543 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline
|
Fúúj hogy r***** meg utálom a k*****
1 felhasználónak tetszik:
Szabó Regina
2011. május 02. 18:12
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Azért az gáz, hogy mindig mindenben csalást látnak egyesek. Nem először fordult elő ez, pedig nincs itt semmilyen csalás. Valahol olvastam, hogy Béci fogja megnyerni és csalás az egész játék, mert Bécit tolják előre meg minden, de kiesett igy ez lehetetlen. Pedig csak arról van szó, hogy nem tetszik az eredmény. Azon meg nem kéne rágódni, hogy kicserélték a képeket és ezért nyert Éva. Pedig csak az történt, hogy akkor Éva szavazata ment fel és ennyi. Anikó egy aranyos kedves lány, de Éva izgalmasabb volt. Még akkor is tudott szórakoztatni, amikor ivott, mert tény, hogy ilyen állapotban sok hülyeséget mond az ember.Különben meg ha már alkohol, akkor ide lehet sorolni már Anikót is, aki ha kell, így hát neki se közömbös az alkohol. Egyébként Ani csak az utolsó hetekben került képbe, eddig nem sokat mutatott magából. Kiváncsi lennék arra, hogy mi lett volna, ha már akkor is párbajozik, akkor nem biztos hogy eddig eljutott volna, ha egy erősebb villalakóval került volna szembe. Különben meg nem volt nagy különbség köztük, ezért nem kéne csalást kreálni, mert abból már így is eleget kreáltak. Különben meg Ani is nyerhetett volna, mert nem volt úgy lemaradva az Évától.
dana
2011. május 02. 18:19
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
én örülök de csak azért mert erősíti Alekoszt!
HAJRÁ ALEK!!!!
2011. május 02. 18:20
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Egyetértek veled Zsüdi!
Anikó sokkal jobban megérdemelte volna,Évát már annyira unom hogy az hihetetlen :/ nagyon szomorú és mérges voltam tegnap
mostmár nagyon remélem hogy nem Éva és nem is Alekosz hanem Jerzy nyeri meg. Igaz őt se nagyon kedveltem de ő tényleg nem csinál balhét és tök normális...
Anikó sokkal jobban megérdemelte volna,Évát már annyira unom hogy az hihetetlen :/ nagyon szomorú és mérges voltam tegnap
janet7
2011. május 02. 18:25
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
csak azért ment vissza az Éva ment az Alekosz rajongók Évára szavaztak. ennyi -.-
amúgy kicsit gáz lesz mert az alekosz rajongók alekoszra fognak szavazni nem Évára. és így max. 20-30 % lesz Évának. Ha ő nyeri (Éva) akkor elköltözök komolyan mondom
amúgy kicsit gáz lesz mert az alekosz rajongók alekoszra fognak szavazni nem Évára. és így max. 20-30 % lesz Évának. Ha ő nyeri (Éva) akkor elköltözök komolyan mondom
2011. május 02. 18:33
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Na most már én se nézem.. Anikó volt a kedvencem! Imádtam! Szavaztam is rá. Már csak azért haragszom magamra, mert csak 1%-kal nyert Éva pedig tudtam volna szavazni még Anira!
Akkor is ő volt a legjobb és a legkedvesebb. ♥♥
2011. május 02. 18:34
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
Remélem msotmár ez az alkoholista nyeri meg és elkölti a pénz piára...Nesze neked...Ezt szereti Magyarország? Utálom Évát...
Szépen leégette magát miután kiderült hogy megnyerte...
Am meg végig Anikó volt hátul..akkor érdekes h megfordult...
2011. május 02. 18:38
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Idézet (Bezzo @ 2011.05.02. 18:34)
Remélem msotmár ez az alkoholista nyeri meg és elkölti a pénz piára...Nesze neked...Ezt szereti Magyarország? Utálom Évát...
Amúgy igen, furcsa, hogy megfordult..
janet7
2011. május 02. 18:39
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Éva.
2011. május 02. 18:48
Eddig nem akartam írni,úgy voltam vele nem folyok bele a vitába,de úgy döntöttem ezt most muszáj megírnom!
Ma az osztályba is 1-2 ember felvolt háborodva,mint ahogy itt is egyesek,azt akarták mindenkinek bemesélni,hogy csalás volt,mivel megcserélték a képeket. Mi (akik Évának szurkoltak) hiába magyaráztuk nekik,hogy ebbe semmi csalás nincs,nem fogták fel. Szóval úgy döntöttem,ezt most leírom nektek,hátha lesznek itt olyanok akiknek eljut az agyukig: Tehát,attól még,hogy a képeket megcserélték NEM csaltak! Ugyan is,ezt csak azért csinálták,hogy izgalmasabb legyen. Eleinte csak a százalékokat mutatták,így az emberek azt hitték Anikó megy vissza,de ők cselesen megcserélték,hogy kicsit megtévesszék az embereket…Ne higgyétek azt,hogy az rtl ilyen hülye módszerrel csalt volna. Nekik ennél sokkal több eszük lenne,ha csalni akarnának akkor sokkal jobb módszert vetnének be,amit nem lehet ilyen könnyen kiszúrni. Szerintem ők sem gondoltak erre,hogy lesznek ilyen emberek,akik azt hiszik ez csalás…Teljesen érthető,hogy nem volt ebbe semmi féle csalás,meg ilyenek,egyszerűen kicserélték a képeket. De nem értem az Anikó „rajongók” felháborodását,ha ennyire szertik Anikót,miért nem szavazták rá,hogy menjen vissza? Most itt tudjátok szidni Évát,meg azzal jöttök,hogy Anikónak több rajongója van itt a starity-n,de ezek a rajongók csak akkor számítanak ha szavaztok,a párbaj nem az alapján fog eldőlni,hogy az internetes INGYENES szavazáson kinek van több szavazata. De am ne értsétek férre,szerintem hülyeség lenne szavazni,hisz ha az embernek van pénze,ne költse már ilyen marharásgra…Nos,igazából csak ennyit akartam mondani
Köszi,ha valaki végigolvasta.
Ma az osztályba is 1-2 ember felvolt háborodva,mint ahogy itt is egyesek,azt akarták mindenkinek bemesélni,hogy csalás volt,mivel megcserélték a képeket. Mi (akik Évának szurkoltak) hiába magyaráztuk nekik,hogy ebbe semmi csalás nincs,nem fogták fel. Szóval úgy döntöttem,ezt most leírom nektek,hátha lesznek itt olyanok akiknek eljut az agyukig: Tehát,attól még,hogy a képeket megcserélték NEM csaltak! Ugyan is,ezt csak azért csinálták,hogy izgalmasabb legyen. Eleinte csak a százalékokat mutatták,így az emberek azt hitték Anikó megy vissza,de ők cselesen megcserélték,hogy kicsit megtévesszék az embereket…Ne higgyétek azt,hogy az rtl ilyen hülye módszerrel csalt volna. Nekik ennél sokkal több eszük lenne,ha csalni akarnának akkor sokkal jobb módszert vetnének be,amit nem lehet ilyen könnyen kiszúrni. Szerintem ők sem gondoltak erre,hogy lesznek ilyen emberek,akik azt hiszik ez csalás…Teljesen érthető,hogy nem volt ebbe semmi féle csalás,meg ilyenek,egyszerűen kicserélték a képeket. De nem értem az Anikó „rajongók” felháborodását,ha ennyire szertik Anikót,miért nem szavazták rá,hogy menjen vissza? Most itt tudjátok szidni Évát,meg azzal jöttök,hogy Anikónak több rajongója van itt a starity-n,de ezek a rajongók csak akkor számítanak ha szavaztok,a párbaj nem az alapján fog eldőlni,hogy az internetes INGYENES szavazáson kinek van több szavazata. De am ne értsétek férre,szerintem hülyeség lenne szavazni,hisz ha az embernek van pénze,ne költse már ilyen marharásgra…Nos,igazából csak ennyit akartam mondani
dana
2011. május 02. 18:48
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
khmm.khm...szerintem a Valóvilág szerkesztői kevertek bele az eredményekbe mert BIZTOS ,hogy Anikó nyert volna..már sok mindent lehetett hallani róluk..Elég rosszul csinálják ezt a munkát és sokat bakiznak többmillió néző szeme előtt..de azért ez mindenkinek fura volt szerintem..Egyszerűen csak azt juttatják vissza aki csinálja a műsort..ennyi! Amúgy meg a testvérem barátja a VV-nél dolgozik és azt mondta,hogy már az elején eldöntötték,hogy ezt az egészet az Alekosz nyeri meg és ezt semmilyen nézői szavazat nem gátolhatja meg!
2011. május 02. 18:50
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
ja amúgy ebből is látszik h normális emberből kevés van az országban...hát igen...sajnos a sok alkesz rá szavazott ennyi...
gratulálok azoknak akik rá szavaztak!!
janet7
2011. május 02. 18:56
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
PankaaFruit ott a pont ...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.