VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 16:18
Anikónak ezerszer jobban örültem volna,mint Évának.Ezek után azért remélem nem ő fog nyerni.
2011. május 02. 16:26
Hát anikónak kellett volnma nem annak a hülye p*csának!! -.-" na találkozok évával csabán, akk beverem a pofáját
xĐĐĐ
2011. május 02. 16:52
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Hát én utálom Évát szóval sajnáltam. pedig én szavaztam is rá!
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. május 02. 17:10
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
wwwooowwww
2011. május 02. 17:18
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
persze szokásukhoz híven BUNDA VOLT AZ EGÉSZ ahogy az egész játék az!
legelőször 52:Éva, 48:Anikó volt. aztán megmutatták megint akk 50-50 , majd 49:Éva 51:Anikó volt, és ezután végleg megmutatták h ki nyeri akkor volt 50-50, itt vártak. a bal oldali kép volt Éva, a jobb Anikó, majd amikor az utolsólag megmutatták, 49-551 volt, ekkor milyen érdekes, a bal oldalra került Anikó, a jobb oldalra Éva. Jééé?! MEGCSERÉLTÉK A KÉPEKET CSAK ÚGY MEGMONDOM ANIKÓ NYERTE VOLNA!! azt gondolják, Éva kiesésével nem fognak annyian szavazni ugye a döntőben mert hogy ugye Évára is nagyon sokat várnak, és a százalékokat békén kell hagyniuk mást nem tudtak kitalálni csak azt h megcserélik a képeket!! azt meg ne mondja senki h azért mert így nem tudtak ugye következtetni (hogy mongyuk én tudom úgyis h a jobb oldalon vagyok akkor a jobb oldali százalék az enyém) mert akkor meg megmutathatták volna előbb a képeket és meg van oldva! (remélem érthetően mondtam xD) de megnéztem volna a hajtúrkodós alkoholista bunkó kqrva képét! fetrengőzhetett volna a földön-.- az egészet Aninak kellett volna megnyernie
legelőször 52:Éva, 48:Anikó volt. aztán megmutatták megint akk 50-50 , majd 49:Éva 51:Anikó volt, és ezután végleg megmutatták h ki nyeri akkor volt 50-50, itt vártak. a bal oldali kép volt Éva, a jobb Anikó, majd amikor az utolsólag megmutatták, 49-551 volt, ekkor milyen érdekes, a bal oldalra került Anikó, a jobb oldalra Éva. Jééé?! MEGCSERÉLTÉK A KÉPEKET CSAK ÚGY MEGMONDOM ANIKÓ NYERTE VOLNA!! azt gondolják, Éva kiesésével nem fognak annyian szavazni ugye a döntőben mert hogy ugye Évára is nagyon sokat várnak, és a százalékokat békén kell hagyniuk mást nem tudtak kitalálni csak azt h megcserélik a képeket!! azt meg ne mondja senki h azért mert így nem tudtak ugye következtetni (hogy mongyuk én tudom úgyis h a jobb oldalon vagyok akkor a jobb oldali százalék az enyém) mert akkor meg megmutathatták volna előbb a képeket és meg van oldva! (remélem érthetően mondtam xD) de megnéztem volna a hajtúrkodós alkoholista bunkó kqrva képét! fetrengőzhetett volna a földön-.- az egészet Aninak kellett volna megnyernie
2011. május 02. 17:25
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
csalas volt, addig cserelgedtek a szazalekokat meg mindent ameddig nem eva ment vissza! Anikonak kelllett volna visszamennie! clydesdale nagyon igazad van, egyetertek!
2011. május 02. 17:36
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Csaltak!!!grrrrr...Ani♥
2011. május 02. 17:50
|
|
Eszti124visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 147832 offline
|
óó
Kár h Éva ment vissza
szerintem ez bunda
csak h legyen több színe a műsornak azért küldték vissza Évát
De amúgy ha azt akarják h legyen nézetsége az RTL-nek akkor rakjanak be valami normális műsort -.-"
2011. május 02. 17:50
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
mért nem az én cikkemet adtátok le?? am ennél az éváál mindenki csak többet érhet!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.